franc_kramberger 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Je že kdo poskusil narediti piščanca po spodnjem receptu. Mene zelo mika da bi poskusil. Recepti s čaji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Ti kar poizkusi, vem, da ne bo problem najt poizkusne zajčke za probat...npr. jaz se javim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
franc_kramberger 15. december 2006 Avtor Prijavi Deli 15. december 2006 Kaj mislite o času pečenja dvakrat po 20 min meni se zdi malo malo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Glede na to, da se peče v pečici na 190°C in 2x po 20 minut (kar je skupaj 40) se mi zdi dovolj seveda pri nas pečemo piščanca velik dlje pol pa še krompir naprej ko ga že ven vzamemo, tako da predvidevam, da lahko podaljšaš čas pečenja po želji, nebi smel imet črni čaj nobenih prstov vmes Se sliši pa zanimivo, sam kaj ko nimam doma črnega čaja pa tudi ne vleče me da bi probala ta trenutek kaj takega raj kar bedrca sama v kozico vržem in čisto na raw popečem na olivnem olju z eno malo tono česna not Kmalu bom imela še Mčkatorjev vok, uh ah pol se bo eksperimentiranje s piščancem in zelenjavo šele začelo Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Kaj mislite o času pečenja dvakrat po 20 min meni se zdi malo malo. Jaz sicer ne jem mesa, tako da ne bi točno vedela, ampak polkilski piščanec se mi ne zdi, da bi lahko bil ne vem kako velik. A niso že tisti paketki 4 bedrc okrog pol kile?? Tako malo pišče pa bi lahko bilo v 40 min pečeno. Mogoče je mišljena tudi pečica z ventilatorjem, v kateri so stvari pečene mnogo hitreje. Sicer pa moja babica (ki je kuhala za otroke v kolonijah) pravi, da je perutnina pečena/pohana takrat, ko postane lažja. Kar pomeni, da napičiš surovo meso na vilico, potežkaš, si nekako to težo poskušaš zapomniti in vsakega toliko časa spet potežkaš. Ko meso postane lahko, bi naj bilo pečeno. (Verjetno pa rabiš ogromno izkušenj, da ti to "lahkost" uspe prepoznat.) Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
franc_kramberger 17. december 2006 Avtor Prijavi Deli 17. december 2006 Danes sem skuhal Piščanca s črnim čajem in kosilo lahko opišem kot popolni uspeh, jed je bila pohvaljena od obeh otrok in stare mame. Črni čaj da res prav poseben eksotičen okus piščancu, maslo pa ga naredi izredno sočnega in okusnega. Pekel sem ga malo kot 40 min ampak je bil piščanec večji kot 0,5 kg pač spekel sem po občutku. Tale piščanec bo na našem jedilniku sigurno še kdaj. Še enkrat povezva do recepta. Recept piščanec s črnim čajem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 JE tako ! Amen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
franc_kramberger 17. december 2006 Avtor Prijavi Deli 17. december 2006 Ja brez mrtve kure pa res ne bi šlo. Naj počiva v miru. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.