Skoči na vsebino

Prerokbe in prerokovanje, napovedovanje

Kljuka

Recommended Posts

Ali poznate kakšno prerokbo, ki se je izkazala za točno? Poznate kako prerokbo, za katero menite ali veste, da se bo uresničila? Jaz poznam.

Lep pozdrav!

Kljuka

Lep pozdrav!

http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif

Deli na socialnih omrežjih

Jaz tudi (poznam).

Že ničkolikokrat (*delala sem včasih na 090 in so celo nazaj klicali na lastne stroške, da so povedali, da se je uresničilo. Vendar to vem samo jaz in oni, pa moji ex sodelavci).

Potem srebrno mesto Brigite Bukovec ne vem že več točno kdaj (a povedala v lokalu več kot 10-im in nekateri so celo, ko se je uresničilo, ob ne vem kdaj zjutraj/ponoči pokali petarde - malo zaradi uspeha BB, malo pa, ker jih je fasciniralo, ker se je uresničilo).

Vendar je za to spet vedelo le kakih 10-12 ljudi...

Javno in vsem in vedno na očeh pa je v temi Napovedovanje dogodkov napoved tekme Slovenija:Španija (sicer nisem ugibala rezultata, pač pa potek). 1.6.

Tekma pa je bila 2.6.

Tako da - seveda!

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hej, Marsa!

Sam sem celo lastnik 090. Izkušnje so zelo podobne. Celo iz borze so me klicarili in bili zelo zadovoljni z rezultati. Kar precej sem bil presenečen, ko so ženske klicarile in na prvem mestu je bilo vprašanje, skoraj že po protokolu, denar ali posel(varnost), na drugem zdravje, na tretjem pa ljubezen. Te zadnji vprašanji so se včasih zamenjale, če je bila oseba mlada. Razen zelo mlade so najprej vprašale za ljubezen. ;)

Pri moških (bilo jih je zelo malo) je bilo pa na prvem mestu vprašanje ljubezen. Z dejavnostjo sem pa prekinil, ko me je poklicala samomorilka. Nisem imel srca, da bi koval dobiček iz tuje nesreče. Ko bi vedela, kako sem iz drugega telefona klicaril na informacije za klic v stiski in ji ga potem posredoval.

Moram reči, da se mi je posrečilo(ali bilo mi je dano) razumeti celo nekaj delov Apokalipse. Sicer zelo malo, vendar so nekatere stvari postale kristalno jasne.

To vprašanje sem pa odprl, ker ne razumem oz. si niti predstavljati ne morem (ali pa tam nekje v popolni nevednosti), zadnjega stavka naslednje napovedi:

Sloveniji ne preti več vojna nevarnost, pač pa vanjo vdira nevarna duhovna tema. ... ...x?x

Iz Slovenije bo tema segala daleč naokoli. x?x

Pri tem zadnjem odstavku me malo stisne pri srcu.

Iz tega vira se je do sedaj uresničilo vse do pičice. Ali mogoče ti kaj veš več o tem ali pa kdo drugi x?x

Lep pozdrav!

Kljuka

Lep pozdrav!

... tudi jaz sem se že kdaj zmotila... x;)x

Poleg tega pa mi ni všeč način.

Če pa bi se mi slučajno že kaj svitalo, potem pa je to že bilo. Se je že zgodilo. katarza se je že zgodila.

vse bo okej, še posebej na področju duhovnega.

*Tole ni prerokba, to je zdrav razum in moja vera...

Mislim, da ne bo tako.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

... tudi jaz sem se že kdaj zmotila... x;9x

Poleg tega pa mi ni všeč način.

Če pa bi se mi slučajno že kaj svitalo, potem pa je to že bilo. Se je že zgodilo. katarza se je že zgodila.

vse bo okej, še posebej na področju duhovnega.

*Tole ni prerokba, to je zdrav razum in moja vera...

Mislim, da ne bo tako.

Marsa

x?x

Kljuka

Lep pozdrav!

..ne štekam, kako da ne štekaš, ampak vseeno..

Pomeni: še tako zanesljiv vir se lahko kdaj zmoti.

Če uporabljaš takšne besede (sploh, če se lotevaš tega tako), če tako posplošuješ, še manj zaupam tvoji "prerokbi".

Nič se mi ne svita.

Če pa bi se mi, potem pa bi ti rekla, da je to že bilo.

Tudi sama bi tam lahko navedla x?x

Namreč - "...vanjo vdira nevarna duhovna tema. ... ...Iz Slovenije bo tema segala daleč naokoli.." x?x x?x x:)x

Picasso

Marsa,

izgleda, da se napačno razumeva. Ta napoved NI zrastla na mojem zelniku. Stara je že dobrih 10 let. Da je sedaj v Sloveniji duhovna tema, mi je jasno kot beli dan. Vendar nikakor ne morem razumeti, da bo iz Slovenije segala daleč naokoli. To bi rad razumel, če je sploh možno razumeti. Ta stavek berem na razne načine in mi ne pove popolnoma nič drugega, kot to kar piše.

Glede zmote. Ta vir je nezmotljiv. Sliši se čudno, vendar je res tako.

Lep pozdrav!

Kljuka

Lep pozdrav!

Hej, Marsa!

Sam sem celo lastnik 090. Izkušnje so zelo podobne. Celo iz borze so me klicarili in bili zelo zadovoljni z rezultati. Kar precej sem bil presenečen, ko so ženske klicarile in na prvem mestu je bilo vprašanje, skoraj že po protokolu, denar ali posel(varnost), na drugem zdravje, na tretjem pa ljubezen. Te zadnji vprašanji so se včasih zamenjale, če je bila oseba mlada. Razen zelo mlade so najprej vprašale za ljubezen. x;)x

Pri moških (bilo jih je zelo malo) je bilo pa na prvem mestu vprašanje ljubezen. Z dejavnostjo sem pa prekinil, ko me je poklicala samomorilka. Nisem imel srca, da bi koval dobiček iz tuje nesreče. Ko bi vedela, kako sem iz drugega telefona klicaril na informacije za klic v stiski in ji ga potem posredoval.

Moram reči, da se mi je posrečilo(ali bilo mi je dano) razumeti celo nekaj delov Apokalipse. Sicer zelo malo, vendar so nekatere stvari postale kristalno jasne.

To vprašanje sem pa odprl, ker ne razumem oz. si niti predstavljati ne morem (ali pa tam nekje v popolni nevednosti), zadnjega stavka naslednje napovedi:

Sloveniji ne preti več vojna nevarnost, pač pa vanjo vdira nevarna duhovna tema. ...   ...x?x

Iz Slovenije bo tema segala daleč naokoli. x?x

Pri tem zadnjem odstavku me malo stisne pri srcu.

Iz tega vira se je do sedaj uresničilo vse do pičice. Ali mogoče ti kaj veš več o tem ali pa kdo drugi x?x

Lep pozdrav!

Kljuka

Ne prerokujem.

Toda tale stavek - če izhajam iz tega, da je lahko - vsaj ena plat res - znam razložiti - na neki način.

Izhajam pa iz tega.

V tem žargonu je veljalo, da je doslej največja duhovna tema zajela Sovjetsko zvezo.

(Celo nacistična Nemčija naj bi bila "le" odgovor na to).

Ne razumem vseh "razlogov", zakaj takšna "ocena", izhajam, da je to dejstvo.

Sam si predstavljam, da gre za državo, ki preganja ali ignorira duhovne smeri, skupine, duhovna plamena.

Hoče jih imeti pod nadzorom - kar pa je v duhovnosti težko: le kdo lahko nadzira tvoj odnos z bogom - da ta še vedno ostane pristen...

Torej, ne gre.

No, Slovenija se kot DRŽAVA dokaj spretno izogiba vsem vplivom duhovnih smeri.

Ne preganja jih, toda v svoje vrste in na pomembne položaje ustvarja negativno selekcijo "strokovnosti", kar je le drug izraz za "politično oceno".

Vsem je namreč znano, da pravi stokovnjak ne potrebuje "politične zaščite"...

Torej je pri nas "strokovnost" v javnem žargonu bolj sinonim za ateizem (navzen).

No, zdaj pa kako se ta tema "širi".

Na Hrvaškem je zdaj podobna vlada kot v Sloveniji.

Zgodi se lahko, bo Slovenija "vzor", ker je 1. najbolj zahodna postkomunistična dežela in

2. ker relativno dobro stoji in jo utegnejo posnemati (tudi zato, ker se je izognila vojnemu pustošenju).

Zna se širiti na Češko in tisti krog tam okoli, kdo ve.

Da še pojasnim:

Država sama po sebi je lahko posvetna, toda "nezaželjenost" duhovnega življenja posameznikov v upravnih aparatih je z duhovnega vidika "pritisk".

V Ameriki tega ne vidiš, kolikor jaz poznam.

Tam si lahko, kolikor jaz dojamem, duhoven, kolikor hočeš, skrbiš za osebnostno rast, kolikor hočeš, ocenjeje se te po tem, koliko si koristen za neko podjetje ali upravo.

Ali po denarju, ki ga prineseš ali po delu, kiga prispevaš.

Torej tam nekaj od tebe hočejo, če imaš več, nič zato.

pri nas pa se kar naprej ocenjuje še neka primernost.

Na medicinskem področju se to vidi npr. v odnosu "pravih zdravnikov" do homeopatije in bioenergije:

po novem mora zdravnik za licenco podpisati, da se s temi področji ne bo ukvarjal - ali pa ne dobi licence.

Pozitiven pristop bi bil:

zdravi po ustaljenih načelih in pripelji bolnika do zdravja. Če temu še kaj DODAJAŠ, je to tvoj problem, če meniš, da prispevaš k zdravju, prav.

Ne, pri nas NE SMEŠ.

Ali pa si izločen iz zdravniških krogov, tistih "pravih".

V politiki se tudi pomikajo na obrobje precej "uspešno" vsi, ki so javno duhovni (pa npr. kot ocvirek primer Marjana Podobnika, četudi ne želim odpirati razprave).

To je za mene duhovna tema, ki se "lahko širi".

Za posameznika v taki deželi pa je - čisto vseeno, kak sistem je, enako kvalitetno lahko delaš in živiš - le če prideš do mesta odločanja, raje zaposliš duhovno bogate ljudi, ker lahko računaš, da boš imel dolgoročno več od njih, boljši bodo tudi medosebni odnosi (sic!), pa tudi manj bodo zbolevali - v splošnem.

Duhovno bogat pa je človek, zame, ki se zaveda svoje energijske notranjosti, ki dopusti, da ga vodijo predstave, ob tem, ko dopusti "višji sili" njeno delovanje, tudi preko njega, dopusti tudi široko uporabo MOŽGANOV, ker lahko podzavest nemoteno opravlja svojo nalogo, tudi podzavestno komunikacijo s sorodnimi dušami, vpogled naprej in nazaj itd....

Posledica "duhovne teme" je torej tudi, da 1% zavestne aktivnosti razglasiš kot vso dejavnost možganov - in ne pustiš, oz. nadzoruješ, da se stvari urejajo samodejno.

Če tako pomislim, nimam nič proti institucijam, opravljajo svojo vlogo. Le škoda, da je slovenska Cerkev prodala Krekovo banko. Menda se je zadolžila, gozdov pa ni dobila vrnjenih v času, kot je računala. Morda je računal nekdo drug.

Menim, da mora biti veliko dejavnikov "živečih" v neki družbi, da se ohranja subtilno ravnotežje.

Čimveč,tembolje.

Temveč bogastva - ki ni samo v denarju!!!

Oh, sem se razpisal.

Če bi bil prerok, bi napisal samo ja ali ne.

Ker kot tehtnica stremim po tem,da iščem razloge, zakaj da, če je res da, takole razvlečem odgovor.

Jaz, če bo treba, bom duhovno življenje skril vase, tam prav nič ne trpi - toda odrekel se mu ne bom. Sploh ne vem, kako bi živel, saj bi manjkalo večji del mene.

V praksi je duh pred materialnim - zato želim, da vsi, ki cenijo sebe, živijo duhovno bogato življenje - v sebi.

Tako in tako se v barvi aure in drugih vibracij kaže vse navzven - temačni ljudje pa tega niti ne vidijo in niti ne čutijo.

Sem te utrudil, Kljuka?

Izkoristi današnje aspekte na nebu v dobrem.

Nace, še nekaj? Ali slučajno poznaš to napoved x?x

Lep pozdrav!

Kljuka

Žal ne. V časopisu sem bral le, da v Sloveniji ne bo več vojne. Izvedel sem od tebe.

Izkoristi današnje aspekte na nebu v dobrem.

...Glede zmote. Ta vir je nezmotljiv. Sliši se čudno, vendar je res tako. ...

Seveda - sliši se zelo čudno, ker ne more biti res: NIHČE ni nezmotljiv, kot ni nihče neumrljiv (če govorimo seveda o človeških bitjih).

Seveda pa sem razumela (vsaj) ta del, saj si omenil, da tvoj vir pravi ... - se pravi, nisem mislila, da je zraslo na tvojem zelniku.

Pa še nekaj, Kljuka - morda tudi zame tistih nekaj lastnikov 090 trdi, da sem nezmotljiva (v glavnem so vedno hoteli za svoje zadeve le moje mnenje), vendar ti zagotavljam, da nimajo prav.

VSAKDO se kdaj zmoti.

Osebno pa itak ne maram takšnih napovedi.

Tako da, ne - še vedno ne "kupim" te napovedi.

Picasso

Draga Marsa,

iz istega vira izhaja tudi tole:

25. Avgust 2001

... Bodite realni sami s seboj in ne vežite se na materialne dobrine, temveč na Boga. IN NE POZABITE, OTROCI, DA JE VAŠE ŽIVLJENJE MINLJIVO KOT CVETLICA. ...

---------------------------------------------------------------------

Za 11. september pa vsi vemo.

Lep pozdrav!

Kljuka

Lep pozdrav!

Kljuka - kot kaže, se res ne štekava. Tole zgoraj mi nič ne pomeni.

Držala sem se tvoje teme (kaj si mislimo o prerokbah, če poznamo kakšno etc...) pa sem komentirala pač to. In navedla primere, ki jih sama poznam (seveda ne vseh, morda samo najzanimivejše ali pač zanimive zato, ker so zanje vedeli tudi drugi).

Nič od napisanega pa me ni fasciniralo. Sem namreč precej bolj zahtevna, kar se tiče domišljije in konec koncev tudi besednega zaklada (če izvzamemo dejstvo, da je pač lažje zadeti, če se izogibamo konkretnostim)... Torej - svetloba, tema, se dviga, sega naokoli... pa imamo?

Sorry - me pač ne prepriča - kaj čmo.

Picasso

Draga Marsa,

iz istega vira izhaja tudi tole:

25. Avgust 2001

... Bodite realni sami s seboj in ne vežite se na materialne dobrine, temveč na Boga. IN NE POZABITE, OTROCI, DA JE VAŠE ŽIVLJENJE MINLJIVO KOT CVETLICA. ...

---------------------------------------------------------------------

Za 11. september pa vsi vemo.

Lep pozdrav!

Kljuka

11. september x?x

ne vidim nobene povezave...

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Za primer navajam del svoje napovedi za leto 2001, ki sem jo pripravila za oddajo Iluzija in jo vključila tudi na LN (8.1.2001).

Navajam samo 1. stavek moje lanske septembrske napovedi (ki sem jo na LN dala 8. januarja):

"SEPTEMBER

Se zna začeti s kakšnim nenavadnim dogodkom.

Je pa sicer mirnejši mesec z izjemo 10.-ega..."

Torej nisem bila prav zelo natančna, a v merilu enega leta mislim da en dan zamika spet ni tako zelo pomemben.

Picasso

Iz istega vira izhaja tudi naslednje: ... Dobri bodo mučeni, sveti oče bo moral dosti trpeti, razni narodi bodo uničeni. ...

p.s.

Marsa obdarjena si z zelo velikm darom - NE ZAVRŽI GA!

Lep pozdrav!

Kljuka

Lep pozdrav!

Kljuka,

jaz se popolnoma strinjam z Marso.

"... Bodite realni sami s seboj in ne vežite se na materialne dobrine, temveč na Boga. IN NE POZABITE, OTROCI, DA JE VAŠE ŽIVLJENJE MINLJIVO KOT CVETLICA. ..."

Tole je bolj kot nasvet. Nikjer ne omenja ne datuma ne kraja, kjer bo življenje ugasnilo - končno na cestah vsakodnevno ugašajo tako mlada, kot stara življenja.

"... Dobri bodo mučeni, sveti oče bo moral dosti trpeti, razni narodi bodo uničeni. ... "

Dobri so vedno mučeni - če o sebi (ali pa drugi o njih) razmišljajo kako so dobri in kako se na svetu godijo resnice. Konec koncev, koliko otrok, ki še niso podlegli zlu, je vsak dan pretepenih, zlorabljenih, ugrabljeni,...

Če bi bil svet urejen tako, da bi moralo biti vse pravično, bi nobeno živo bitje ne preivelo niti en dan. Ptice ne bi jedle črvov in zadovoljiti bi bilo treba potrebe vsakega posameznika. (iz knjige Življenje kot igra)

- "...vanjo vdira nevarna duhovna tema. ... ...Iz Slovenije bo tema segala daleč naokoli.."

Zanimivo pa je, da sem jaz pred cca 2 letoma dobila kontra informacijo. Da bodo Sloveniji prizanesene katastrofe ravno zaradi vpliva duhovnosti.

Meni pomeni prerokba nekaj točnega, ne nekaj, kar vsem ljudem, ki so v stiku te prerokbe - pove enako in ne, da si jo vsak posameznik razlaga drugače.

Bi prej rekla, da je prerokba slutnja določenih dogodkov.

Nasploh pa sem mnenja, da lahko usodo spremenimo, če le podremo vse iluzije in se dvignemo nad njo.

Kdor se strinja prav, kdor pa ne pa tudi ni narobe icon_smile.gif

misti

Kljuka,

jaz se popolnoma strinjam z Marso.

"... Bodite realni sami s seboj in ne vežite se na materialne dobrine, temveč na Boga. IN NE POZABITE, OTROCI, DA JE VAŠE ŽIVLJENJE MINLJIVO KOT CVETLICA. ..."

Tole je bolj kot nasvet. Nikjer ne omenja ne datuma ne kraja, kjer bo življenje ugasnilo - končno na cestah vsakodnevno ugašajo tako mlada, kot stara življenja.

"... Dobri bodo mučeni, sveti oče bo moral dosti trpeti, razni narodi bodo uničeni. ... "

Dobri so vedno mučeni - če o sebi (ali pa drugi o njih) razmišljajo kako so dobri in kako se na svetu godijo resnice. Konec koncev, koliko otrok, ki še niso podlegli zlu, je vsak dan pretepenih, zlorabljenih, ugrabljeni,...

Če bi bil svet urejen tako, da bi moralo biti vse pravično, bi nobeno živo bitje ne preivelo niti en dan. Ptice ne bi jedle črvov in zadovoljiti bi bilo treba potrebe vsakega posameznika. (iz knjige Življenje kot igra)

- "...vanjo vdira nevarna duhovna tema. ... ...Iz Slovenije bo tema segala daleč naokoli.."

Zanimivo pa je, da sem jaz pred cca 2 letoma dobila kontra informacijo. Da bodo Sloveniji prizanesene katastrofe ravno zaradi vpliva duhovnosti.

Meni pomeni prerokba nekaj točnega, ne nekaj, kar vsem ljudem, ki so v stiku te prerokbe - pove enako in ne, da si jo vsak posameznik razlaga drugače.

Bi prej rekla, da je prerokba slutnja določenih dogodkov.

Nasploh pa sem mnenja, da lahko usodo spremenimo, če le podremo vse iluzije in se dvignemo nad njo.

Kdor se strinja prav, kdor pa ne pa tudi ni narobe x:)x

misti

10.2.1990

To bo milostni kraj, kraj ozdravljanja dušnih bolezni in ran. Kdor se bo na tem kraju z vero zatekel v moje in Sinovo Srce, bo ozdravljen in deležen miru, ki ga lahko dajo samo nebesa.

Več o tem si lahko pogledate na strani www.kurescek.org

Povem vam, da nisem avtor te strani, niti pri nastajanju ali vsebini nisem imel popolnoma nič.

Za ta sporočila sem izvedel od bivše rakave bolnice. Bila je v zadnjem stadiju, metastaze so se posejale celo po črevesju. To pomeni, da si gre lahko kupit grob in posloviti od svojcev. Vendar je čudežno ozdravela.

Zahvaljujem se vam za mnenja tako Marsi kot Nacetu. Nace, rekel si, da ne poznaš. Ko boš našel, kar sem spraševal, ti bo kul. Tvoj odgovor bom pa preveril.

Marsa, ko si zaslutila, da to kar sem zapisal, ni naravnega izvora, si pokazala, da nisi priplavala po juhi. Čestitam! Seveda se ta izvir ne more motiti! Človeški se!

Tukaj se obračam na vse ženske, ki res zelo hudo trpijo. Zgodilo se jim je absolutno zlo. Druge so poslušale absolutno zlo in njegove sluge. Sedaj pa ste v trpljenju same. Bodite pogumne in sporočila, ki jih boste prebrale vzemite življensko resno. Ne čakajte, da jih boste vzele šele takrat, ko se boste sušile.

Sicer se pa to ne tiče samo žensk ali samo določene skupine žensk.

Prav tako tukaj odgovarjam andreju. Na tej strani boš dobil velik del odgovora na svoje vprašanje. Oprosti, ker ti nisem odgovoril prej.

Vsem pa povem to, da človeštvo v svoji zgodovini ni bilo še nikoli tako ogroženo kot sedaj.

Lep pozdrav!

Kljuka

Lep pozdrav!

• 1 year later...

Sloveniji ne preti več vojna nevarnost, pač pa vanjo vdira nevarna duhovna tema. ...   Iz Slovenije bo tema segala daleč naokoli

Kljuka

Res da je preteklo že veliko časa od objave sporočila, vendar me zanima kje se dobijo te napovedi? Morda kdo ve za katerikoli vir, vsaj malo potrjen?

Hvala

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

no lej, jaz nisem noben genij, al pa hud šlogar, pa ti lohk povem da bodo američani šli na kant v par deset letih... ;) pa maš eno napoved,... pe še ena dobra....

Jutri zgodaj zjutraj boš vstala, in zagledala eno vročo bejbo v svojem ogledalu.. ;) hehe, pa še ena tretja............................

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Vrtnica - imamo se eno podobno temo (no, ziher vec), kjer se je razvila debata - in zdi se mi, da je v eni od teh tem tudi Kljuka podajal neke vire ali infote..

Mislim, da je naslov teme Napovedovanje dogodkov.

Picasso

Ja, nasla sem temo Napovedovanje dogodkov - nisem pa preverjala, ce je dejansko kaj od tega, kar te zanima, notri, Crna Vrtnica.

Ampak za lazje chekiranje:

vseh 7 tem (vkljucno s tole, se pravi, se 6) s subjectom NAPOVEDOVANJE

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...