El Nino 28. februar 2004 Prijavi Deli 28. februar 2004 Pismu ja v keri drek silimo... mar bi se mal lizali prjatlom... tko gremo pa res direkt v rit..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 28. februar 2004 Prijavi Deli 28. februar 2004 Marsa, izgleda, da se napačno razumeva. Ta napoved NI zrastla na mojem zelniku. Stara je že dobrih 10 let. Da je sedaj v Sloveniji duhovna tema, mi je jasno kot beli dan. Vendar nikakor ne morem razumeti, da bo iz Slovenije segala daleč naokoli. To bi rad razumel, če je sploh možno razumeti. Ta stavek berem na razne načine in mi ne pove popolnoma nič drugega, kot to kar piše. KljukaMater če se do Islandije recimo sliši neka slovenska duhovnost, potem to sigurno ni blizu Slovenije. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 28. februar 2004 Prijavi Deli 28. februar 2004 Nekoč sem spoznal "državno šlogarco". Eno tistih, ki prerokuje za TV kanal pa letne prerokbe za revije, kličejo jo stranke pred volitvami in je po tv celo na volilno noč. Danes sem bil v nekem trgovskem centru s hčerko, naročim si tam kavo in nek sok njej, ko se mi ta šlogarca namala za mizo. Malo sva govorila in to, ko pa sva prešla bolj na občutljivo temo je kar sama iz torbice karte vlekla in tam nekaj šlogala. Ona meni napoveduje slabe stvari, samo jebi ga. POtem sem ji rekel, da če bi isto karto videl nek drug prerokovalec, bi to tretiral in razložil drugače. No, ker se ona ne sme zmotiti, še vedno trdi svoje in išče kup nekih simbolov, le toliko da potrdi svoj prav. Ampak ne rečem. Enkrat sem dal eno prošnjo za začasno delo pri enem oddelku ZN. Sem imel kar dosti mogočnosti da to službo dobim, a se ona ni zmotila. Te službe nisem dobil. Ampak vsakdo ki vidi tudi mimo strelja, enako velja za tiste ki v karte gledajo, zato je lahko ob veliko ptrpljenje tisti, ki verjame 100% eni šlogarci. No, še en stavek iz spomina pred 6. leti. Govoril sem z eno čudno žensko v zvezi z nenavadno.com Tistega prispevka nikoli nisem do konca napisal, ker preprosto se mi je bedno zdelo. Še vedno pa se spomnim enega njenega stavka. V Sloveniji je nekaj časa vladalo mnenje, da bo Slovenija kakih 7 let po osamosvojitvi mala Švica. Ona je rekla, da bo Slovenija 21 let po osamosvojitvi mala švica. Takrat bo itak že svetovna kriza . Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 ohja takrat bom jaz mel že kakih trideset let... ko bo slovenija mala švica, hja ni problema sam kakšna bo pa takrat velika švica ?ehja andreas08 tam jaz šlogam... karte vlečem, ... čeb rad kaj preveril kar govorijo stare šlogarce da mal svežega vetra spustim čez take zadevšne Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.