alkimistka 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Helo! Koliko je v resnici pomembno v kateri lunini fazi smo bili rojeni? Sama sem bila rojena nekaj ur pred novo luno, kaj naj bi to pomenilo (balzamična luna)? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 ce ne druzga, je pomembno zato, ker ti kaze na mocen aspekt.ce si namrec rojen na prazno luno, imas sonce v konjunkciji z luno (to pa je zelo mocen aspekt).tud sama mam ta aspekt, torej, tud jaz sem rojena na prazno luno, 2 uri pred mlajem. podobno je pac pri drugih fazah, le da sta mlaj in scip najpomembnejsi oz. najmocnejsi, saj gre za konjunkcijo (mlaj) oz. opozicijo (scip). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alkimistka 17. december 2006 Avtor Prijavi Deli 17. december 2006 Marsa, Ko sem prebirala internetne strani sem prebrala da je balzamična luna tesno povezana s karmo in da imajo ljudje rojeni prej mlajem neko baje "posebno usodo". Zase ne bi rekla da v celoti verjamem v usodo. Sonce in luno mam v 8 hiši... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 cisto mozno, ja (karmicno).aha, v 8. mas to, jaz pa v 4. ja jaz verjamem, da je to nekaj posebnega. kot verjamem, da je nekaj posebnega, ce si rojen na petek 13. sicer moram pa mal pomislit, pobrskat po svoji bazi v glavi, da vidm, keri majo kaj te polozaje in kako se jim rola lajf. kako pa ti cutis vpliv tako mlaja kot scipa?opazis kaksno razliko med tema dvema fazama?in se, v kerem znaku mas to (sonce+luno) in kje mas asc, kajti ce mas sonce in luno v konjunkciji, pomeni, da imas tocko duha v znamenju, kot je ascendent. jaz tud ne verjamem 'v celoti' v usodo. oziroma mam ene svoje razlage; menim, da usoda ni samo nekaj, kar je kao za nas 'zacrtano', pac pa tud nasi koraki, kar v bistvu pomeni, da jo lahko sproti mal spreminjamo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lyassi 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Kaj pa če si rojen na dan ko je bila polna luna? Pa si še rak povrhu, na katere tudi luna že tko vpliva? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alkimistka 17. december 2006 Avtor Prijavi Deli 17. december 2006 Ja zdi se mi da name to vpliva, včasih v pozitivo, vcasih v negativo. Sonce/luna - dvojčka, ascendent tehtnica...+pluton conj. ascendent. Mam nek filing da mam določeno nalogo v tem življenju - oz. delam po intuiciji, se poskusam ne silit se v stvari ki mi ne odgovarjajo. Mogoče imajo to vsi ljudje - nek filing da morajo slediti določeni poti ali ne - to sem se kar nekajkrat že spraševala... Sicer ne vem če obstaja kaka povezava ampak severni lunin vozel imam v 10, juznega pa v 4 v vodnarju. Aja glede mlaja in ščipa pa razlike ne opazim, mogoče zato ne ker nisem bila nikoli pozorna.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 ..moram priznat, da pocas ugotsavljam, da je lunina faza(in luna nasploh)... velik bolj pomembna kot sem si vcasih mislil... sem dvojcek z luno v dvojckiovi fazi... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Kaj pa če si rojen na dan ko je bila polna luna? Pa si še rak povrhu, na katere tudi luna že tko vpliva?To pomeni, da mas Luno v kozorogu in ja, kot ugotavljas, to je zate (ce si rak) se tolk bolj pomembno in tud mocno.Pomeni tudi, da imas luno v opoziciji s soncem, ze sama narava tega aspekta pa pove, da v bistvu ni najboljsega ravnotezja med custvi in razumom, tko da najbrz nihas med pretiranim custvovanjem in med teznjo po zatiranju custev in umikanju. Ja zdi se mi da name to vpliva, včasih v pozitivo, vcasih v negativo. Sonce/luna - dvojčka, ascendent tehtnica...+pluton conj. ascendent. Mam nek filing da mam določeno nalogo v tem življenju - oz. delam po intuiciji, se poskusam ne silit se v stvari ki mi ne odgovarjajo. Mogoče imajo to vsi ljudje - nek filing da morajo slediti določeni poti ali ne - to sem se kar nekajkrat že spraševala... Sicer ne vem če obstaja kaka povezava ampak severni lunin vozel imam v 10, juznega pa v 4 v vodnarju. Aja glede mlaja in ščipa pa razlike ne opazim, mogoče zato ne ker nisem bila nikoli pozorna....ja, menim da nisi bla pozorna.si pa zelo dobr postekala tistole, tale filing, ki ga mas, kot pravis... seveda ma to vecina ljudi, sam vprasanje, kok razvito in izrazeno in, predvsem, kok sledijo temu. sicer pa je tud ena varianta v zvezi s tocko fortune in tocko duha... ce mas to dvoje zlo blizu (po opisanem sodec bi lohk mela), to res pomeni to: da v bistvu ze tvoj visji jaz ve nekatere stvari bolje od tebe, ti pa intuitivno temu sledis.ce si to postekala, potem je kul da se dalje tko furas, to je zlata vredno, ce uochish pr seb. ..moram priznat, da pocas ugotsavljam, da je lunina faza(in luna nasploh)... velik bolj pomembna kot sem si vcasih mislil... sem dvojcek z luno v dvojckiovi fazi... seveda, sasmon, slej ko prej ugotovimo (nazaj), kako pomembne so najbolj osnovne osnove... najprej ko pa to studiras, te pa jasno ne zadovolji, hoces z vecjo zlico..pol pa nazaj k osnovam priletavas, pa postekavas se dodatne nianse ze tu, pr najbolj osnovnih, tam, kjer je kao ze od zacetka 'vse jasno'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alkimistka 17. december 2006 Avtor Prijavi Deli 17. december 2006 točka fortune in duha - ja mam skupaj to in v istem znamenju tehtnica....mogoče je to krivo:) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 ja, mal je ziher. (*sama to tud dobr poznam, ker mam prav tko tidve tocki v konjunkciji, na ascendentu).... Mislm, da kar super razmisljas , vsaj pac v zvezi s temle, pri ostalem pa te (se) ne poznam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alkimistka 17. december 2006 Avtor Prijavi Deli 17. december 2006 Hja, Me 2. Mam fortuno v konjunkciji z ASC(sonce,luna sta trigon na ASC).... Kar se pa tiče razmišljanja - ja se trudim bit čimbolj pozitivna in slediti svojem notranjem glasu, ker se mi zdi to edino pravo. Ljudje preveč pozabljajo nase in delajo proti sebi - ali je to sluzba, parter, itd...(to jih dolgoročno tud uniči). Pa zdi se mi da si edino tako lahko srečen, drugače ne gre... Kje obstaja kak online programcek, kjer bi se dal tud točn vidt pozicijo točke duha na karti in ne sam stopinje(kje leži)? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lyassi 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 To pa je zapleteno, lažje mi je računat integrale kot pa po natalni karti tuhtat kaj pomeni določena stvar. Hm, zares luna name vpliva, to so tudi drugi opazili. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Aja glede mlaja in ščipa pa razlike ne opazim, mogoče zato ne ker nisem bila nikoli pozorna.... No opazuj, mlaj se približuje in sicer v petek ob 5 uri zjutraj. Bodimo pozorni vsaj že dva dni prej. Kdor ima luno ali sonce, mogoče ASC ali kakšno drugo senzitivno točko čisto na koncu kozoroga, tisti bodo mlaj sigurno občutili. x;) Občutijo tudi vsi tisti, ki imajo našteto na koncu ovna, vage, raka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alkimistka 18. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2007 hja Lunca jest mam tranzitno sonce na konc kozoroga:) luno pa nek na sredini.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 hja Lunca jest mam tranzitno sonce na konc kozoroga:) luno pa nek na sredini.... Misliš verjetno natalno sonce nekje na koncu kozoroga? Tranzitno sonce imamo trenutno jutri vsi na koncu, mlaj pa najbolj butne tiste, ki imajo v natalu kakšen planet na koncu kozoroga. Prehod lune bo danes preko tvoje natalne, zato opazuj, takrat si vsaj kakšni dve urci bolj softy Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zEn 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 podobno je pac pri drugih fazah, le da sta mlaj in scip najpomembnejsi oz. najmocnejsi, saj gre za konjunkcijo (mlaj) oz. opozicijo (scip). Rojen ob polni luni. Boj med čustvi in razumom Pa taki ljudje smo bolj senzibilni. Menda pa da imamo/jo srečo v partnerstvih, al mi Jupiter v 7.bajti pomaga pri tem? Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Oj, pozdravljen, midva se pa se nisva 'srecala'. Mislim da velik doda Jupiter, kot ugotavljas. Tud zdaj ona *sreca* (v primeru Sonce/Luna opp.) - kakor kdaj.To je tko kot z nasprotji, ki se sicer privlacijo, sam lohk so pa prevec nasprotna nasprotja. ce stekas, kaj mislim.Skratka, teoreticno in mroda tud praviloma naj bi res blo tko...sam ce gledamo partnerstvo cist 'neastrolosko', je jasn, da mors bit s sabo zadovoljen in s sabo kul, da lohk furas kvalitetno partnerstvo.ce mas pa skoz frke med custvi in razumom, pol pa tud kot partner morda si kdaj naporen in zahteven, nekoliko problematicen pol.Ne ti, govorim splosno.sej mlaj je dost podoben (in jaz sem rojena na mlaj). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zEn 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Oj, pozdravljen, midva se pa se nisva 'srecala'. Mislim da velik doda Jupiter, kot ugotavljas. Tud zdaj ona *sreca* (v primeru Sonce/Luna opp.) - kakor kdaj.To je tko kot z nasprotji, ki se sicer privlacijo, sam lohk so pa prevec nasprotna nasprotja. ce stekas, kaj mislim.Skratka, teoreticno in mroda tud praviloma naj bi res blo tko...sam ce gledamo partnerstvo cist 'neastrolosko', je jasn, da mors bit s sabo zadovoljen in s sabo kul, da lohk furas kvalitetno partnerstvo.ce mas pa skoz frke med custvi in razumom, pol pa tud kot partner morda si kdaj naporen in zahteven, nekoliko problematicen pol.Ne ti, govorim splosno.sej mlaj je dost podoben (in jaz sem rojena na mlaj). res je Marsa, ne poznava se. Vem le toliko, da si urednica tega čudovitega portala Še vedno ne morm obiskovati lunin.neta preko domačega kompa. Tista nagrada mi je vzela to veselje , a vse ql, mam dostop tudi od drugod. Dobr napisala. Tko kot je -življensko! Razumem, da si pisala nasplošno. Čeprav vrjamem v neko našo začrtano pot, vem in sem prepričan o svoji izbiri poti (lahko, da je le-ta tudi začrtana ). No, kokrkol že, imam s partnerstvi zelo dobre izkušnje. Vedno same fejst punce in tud zadnja veza doooolga veza (100 mesecev ). Veliko naučil, kot da bi me pripravljalo na nekaj zrelega. Pač to čutim in povrhu še vrjamem v mojo bodočo vezo. Kaj prinese tranzitni saturn (2) sekstil na natalno venero (8)? Upam, da ne spet kej s kešom povezanega! Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 kak pa ugotoviš to lunino fazo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sreda 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 tudi mene zanima klarus.....hehehe Drgač pa se ravno sprašujem tale mlaj...kul za študij? Vem da so to neki novi začetki...itak vpliva na vsakega drugače a vseeno.... Po mojih trenutnih občutkih, ko mi že malo voda v grlo teče, hm...ne gre in ne gre.... HELP ME, WHAT TO DO.... Citiraj Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zEn 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 tudi mene zanima klarus.....hehehe Drgač pa se ravno sprašujem tale mlaj...kul za študij? Vem da so to neki novi začetki...itak vpliva na vsakega drugače a vseeno.... Po mojih trenutnih občutkih, ko mi že malo voda v grlo teče, hm...ne gre in ne gre.... HELP ME, WHAT TO DO.... Sreda, že spet ti Hecam se! Nea pa nea gre, a Ugasn komp, pa gsm tud, pejt pod vroč tuš, da se očistiš (ne mislim fizično, -deluje očiščevalno, pomirjajoče), za kako urico na sprehod (obvezno sama), pripravi si kak pomirjevalen čaj in odmisli vse! Pri meni to deluje Držim pesti. Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Še vedno ne morm obiskovati lunin.neta preko domačega kompa. Tista nagrada mi je vzela to veselje , a vse ql, mam dostop tudi od drugod.Glej tule v tej temi: http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=7196 so navodila kako si spedenas, pa bos lohk tud od doma spet hodil (sicer je to bolj na zadnjih straneh teme). Skratka, vsem je se delovalo pol. Pa glede na to, da lahko dostopas od drugod, si drugje shrani temo oz. navodila al pa sam preber pa doma postopaj kot je napisano v temi. Onole (TSat), ja, pravilno ugotavljas, povezano je seveda (tud) s cashem, vendar gre lahko tudi za cash (ali kero drugo posest oz. imovino), ki jo 'imas' nekako drugace - morda prek partnerke ali kaj po0dobnega. Simbolicno pa predvsem za prevrednotenje oz. mordA postavljanje prioritet oz. postekanja kaj sploh so slednje zate... vendar gre 'sam' za sextil, tko da, kaksnih blaznih darmarov tu morda ne bo (ce ni se kaj drugega v igri), no a ker je pa to vsecen, a lahkoten aspekt, cist pomaga lohk. predvsem h kaki zvezi v/pri necem, kar ti lohk pomaga v necem drugem pomembnem (ne pa to ta pomembno itself). Lohk prinasa tudi novo laverko, sam tle mors mal 'pazit' - lohk bi bla posesivne in taksne sorte oz. bi bil morda za 'mal muzke' prisiljen spremenit pomembne stvari v svojem lajfu.....vendar, kot receno, gre 'sam' za sextil (slednjih jaz ne upsotevam kot mocnih aspektov, prej 'pomagalnih'.. mal dodajo torej, ce je kej druzga v igri, pa mal pomagajo blazit, ce je kej tecnega, odtehtajo pa tezko kaj mocnejsega). aja in hvala za tvoje lepo mnenje. kak pa ugotoviš to lunino fazo V bistvu jo zracunas. saj je dost logicno in simpl.ce vemo, da je konjunkcija (mlaj) 0 stopinj in da je opozicija (scip) 180, sta vmesni fazi pac vmes - in to sta kvadrata (krajca) 90. Potem pa pac vidis, al Luna v tvojem primeru raste, pada in tako dalje.Sicer pa obstajajo tudi kaksne razpredelnice, kjer lohk to natancno vidis... se mi zdi da se je tud tu kej pojavilo, sam pojma nimam, kje in kdaj, ker ze ohoho cajta nisem dejavna v astro forumu. sam vskocim vsake tolk. tudi mene zanima klarus.....hehehe Drgač pa se ravno sprašujem tale mlaj...kul za študij? Vem da so to neki novi začetki...itak vpliva na vsakega drugače a vseeno....ja, tako je, poleg tega je merkur priisel v vodnarja, pa naj bi blo lazje (seveda je vedno treba gledat kaj teb to prinasa, katere aspekte teb dela - ce mas merkur v recimo levu, je to ze tezje zate... ti jemlje koncentracijo, ker je pac opp. vendar v splosnem, za vse, pa je tak polozaj dober za studij). Morda ne ves, pisem tedenske napovedi, tule je link, pa ce zelis, si preber: http://www.lunin.net/Astro-napoved/ Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zEn 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Glej tule v tej temi: Hvala Marsa za opis tega sekstila. Res prijazno! Bo že prišel v natalnega Jupiterja v 7. bajto (čez 2 leti) Aja, tist hack ima pa namen spidenat že nekaj časa ampak kr ne najdem časa. Vse bo! Thx za link. Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Bo že prišel v natalnega Jupiterja v 7. bajto (čez 2 leti) heh, vidim da kar dobr stekas zadeve in tud kul jemljes (pac kolkr lohk razberem iz zgolj tele teme) ja, spedenaj.. ze zato, ker je dobr, nenazadnje energetsko... da pobrises vse one kukije in vse to in startas na novo tlele in nisi vezan sam na druge kompe. eh tistole, saj ni nic, sem bla glih v stosu mal. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 ce vemo, da je konjunkcija (mlaj) 0 stopinj in da je opozicija (scip) 180, sta vmesni fazi pac vmes - in to sta kvadrata (krajca) 90. Potem pa pac vidis, al Luna v tvojem primeru raste, pada in tako dalje.Sicer pa obstajajo tudi kaksne razpredelnice, kjer lohk to natancno vidis... se mi zdi da se je tud tu kej pojavilo, sam pojma nimam, kje in kdaj, ker ze ohoho cajta nisem dejavna v astro forumu. sam vskocim vsake tolk.se pravi sem takoj za mlajem, ker mam luno na 01°13`04 device Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.