Marsa 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 se pravi sem takoj za mlajem, ker mam luno na 01°13`04 device ne v bistvu mors bit med zadnjim krajcem in mlajem (blizje krajcu)...gledas od svojga sonca pac...no upam da nisem spet bla kej povrsna (k sem sam z enim uchem v tej temi). ampak ne mors bit takoj za mlajem, ce si sco z luno v devici.(sem najprej pomislila, da: Ja, ekzektli, k sem mislila da mas v strelcu luno, sam zgleda da mas asc pol tam, k vem da mas te kombinacije. ... oz. si mislim oz. sem si tko zapomnila) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 si si prav zapomnila Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 vejshde. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.