Skoči na vsebino

Pomoč slovenskim družinam

Recommended Posts

karitasu ne dam tolarja...ni šans....ker dobr vidim, kam gre ta dnar :o|o:

rajš dam kaj našemu lokalnemu radiu, ki ima akcijo ko je božič, naj bo božič za vse :palec:

tu so res ljudje, ki rabijo pomoč x^x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Deli na socialnih omrežjih

a tako?!

Tole bo pa 10 udarcev s korobačem iz jermenov konjske žime s koščki stekla, nato obliž iz soli in žolča pol pa še malo podkurit po podplatih.

Dnar pri Karitasu pa ja gre na pravo mesto x^x

da te ne bom js pa ta zadni slučajn x^x x:Xx :vragec:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

karitasu ne dam tolarja...ni šans....

no vsi ki mate podobne pomisleke, a bi radi kak ficek doniral v dobrodelne namene, lohk donirate Luninemu netu, ki brez vsake podpore (razen s strani donatorjev) fura ze skoraj 7 let....

Drugace pa se mi tud to ne zdi slabo, da das pac karitasu... nenazadnje se s tem ukvarjajo, pomagajo folku, migajo vsaj v tej smeri...

boljs kot eni ki cist sam za svojo rit skrbijo in takih je itak vecina.

jaz dam ponavad obleke in podobne stvari, casha ne morem dajat.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Baje jih potem po svetu revežem prodajajo. Že več ljudi mi je reklo, da so to videli. Vseeno rada dam, kadar imam kaj kar ne potrebujem. Bom pa zelo vesela, ko ljudje ne bomo več mislili samo na to, kako kaj prodati. :sori:

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Zanimiva mnenja. Dajte potem čimveč predlogov, povezav, naslovov, številk, da se obrnemo drugam in ne na uradne institucije, ker te vedno tudi nekaj vzamejo zase. Pa obveščajte, kdaj je kakšna akcija na kakem radiu ali TV. Karkoli, ni nujno, da se gre za denar. No, tiste akcije v Nedeljskem so tudi fajn, sem se zdajle spomnil.

saj, jaz sem, ko sem vidla naslov in temo, najprej mislila, da mislis taksno. al da bi clo tu kaj podobnega organizirali, vendar imam v zvezi s tem pomisleke, ravno zaradi vasih pomislekov oz. splosnega pomisleka ljudi v zvezi s taksnimi akcijami, tako da ne vem, ce si upam in mam tolk jajc za se it kaj taksnega.

lahko pa se to dogaja neodvisno od nas (LN, urednistva itd.), pac pa, kot si omenil, se nizajo naslovi, predlogi in tako dalje, pa gre potem res direkt in torej v prave roke.

to bi mi blo se bolj vsec kot podpiranje taksnih blazotnih organizacij, res, ker da furajo ves ta svoj mehanizem, ze rabjo tolk pa tolk casha, ki ga, sodim (morda pa se motim ker pojma nimam), porabijo za neke svoje 'place' ali kakorkoli ze pac to imenujejo in se potem zraven financira se vse zivo, cesar se ne bi rabilo.

Tudi meni bi blo torej bolj vsec, da folk, ki rabi, dobi.

torej direktnega da se izvajajo take in podobne akcije.

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

saj, jaz sem, ko sem vidla naslov in temo, najprej mislila, da mislis taksno. al da bi clo tu kaj podobnega organizirali, vendar imam v zvezi s tem pomisleke, ravno zaradi vasih pomislekov oz. splosnega pomisleka ljudi v zvezi s taksnimi akcijami, tako da ne vem, ce si upam in mam tolk jajc za se it kaj taksnega.

Če ti zrastejo jajca pristavim še svoja (jajca mislim x:Dx ). Resno, če se odločiš lotiti organiziranja pomoči, lahko računaš na moj čas, ideje, organizacijo ... karkoli.

Samo v vednost, če boš razmišljala v tej smeri. x:Ix

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

za karitas nisem vedla in me je mal sokiral... a je to res? no, jz sm pa oblacila dajala v HUMANO, pa so tud baje naprej prodajal.... sramota,ampak vazen je moj namen zaradi katerega sem dajala oblacila...

jz predlagam: http://www.unicef.si/main/home.wlgt, tud nasi hodijo tja pomagat-v Afriko...(VITA MAVRIC, MILENA ZUPANCIC)...

pa seveda da poklicete RADIO CITY,ce poznate koga,ki rabi pomoc in mu ta Bozic ne bo lahko...

tezek je le prvi korak,potem vse stece...

tud jz ne morm vedno darovat denarja,rada pa pomagam,ce vidim da kdo res rabi denar,se ne pretvarja...taksen ponavadi ne prosi...ampak se pa tako lepo zahvali,da se tebi rata toplo pri srcu..sploh zdaj je tezko,ko se vidijo razlike pri nakupih in trgovci tako krasijo trgovine....ne vem,ne maram da pretiravajo s temi nakupi nepotrebnih stvari,....

nekateri pa res kaj potrebujejo..prevec je vse skomercializirano...saj ne recem kaksno prakticno darilo,ampak nekateri pa za jest nimajo in za kje spati....

VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM.

Če ti zrastejo jajca pristavim še svoja (jajca mislim x:Dx ). Resno, če se odločiš lotiti organiziranja pomoči, lahko računaš na moj čas, ideje, organizacijo ... karkoli.

Samo v vednost, če boš razmišljala v tej smeri. x:Ix

Mi je vsec, ker razumes. xDDx

velja. :palec: :palec:

ceprav dvomim (mam jih tolk kot jih mam... jajc pa tega x;)x xDDx)

Picasso

xDDx

Verjamem, ker ni kar tako tak projekt. Že v osnovi se začne z odporom, dvomi ...

Susana, jaz tudi rada dam. In rada obleke, ki jih ne potrebujem nesem na karitas, al pa v Humanine zabojnike. Tudi parkrat že nakazala eno malenkost, ker sem tako začutila ... saj ni, da bi človek kar obupal nad dobrodelnostjo. Ampak veliko raje dam direktno nekomu, če imam priliko. Pa tudi materialno nisem ravno na viskoem nivoju in zato velikokrat lažje pomagam na kak drug način.

P.S. Marsa, ravno prejle spet brala tvoj podpis. Ker mi je ful všeč. in par minut za tem mi je oči ven vrglo :eek: nisem bila prepričana, a sem res prejle brala starega, al se mi blede .. x:Dx x:Dx

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

• 4 months later...
no vsi ki mate podobne pomisleke, a bi radi kak ficek doniral v dobrodelne namene, lohk donirate Luninemu netu, ki brez vsake podpore (razen s strani donatorjev) fura ze skoraj 7 let....

Drugace pa se mi tud to ne zdi slabo, da das pac karitasu... nenazadnje se s tem ukvarjajo, pomagajo folku, migajo vsaj v tej smeri...

boljs kot eni ki cist sam za svojo rit skrbijo in takih je itak vecina.

jst doniram 15000 tolarjev sam ne znam,,,

posli uzorc obrazca,,,

kle na netu mi noce vec odpret k sm neki sf.... x:o)x

plissss

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...