Skoči na vsebino

Napoved za 51. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2006/51/"][b]Napoved za 51. teden[/b][/url] - [b]18. - 24. december 2006[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 64
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
Ful pestra napoved. Celo veliko sem si zapomnila iz nje. Ampak predvsem mi je pred oči skakal stavek: [color="#993399"]Poskusite na vse to pogledati z dobre strani. [/color] :palec:

Marsa, ful mi je všeč, ker znaš v napoved vnesti optimizem in moč. Ker znaš pogledati z dobre strani. :palec: xDDx

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

ma to se teb sam zdi. x:o)x xDDx
k mi glih ocitajo negativnost skoz... :o|o:
to pa zato, k nocem lapat!
"Jupitrovo je srecno leto" x:px x:o)x x:Dx (:sick: xrolleyesx)

ce se ze grem, se grem iskreno, pac, zavzeto, ce ne bi resno jemala in verjela v to, ne bi tega pocela, tako da.... pac *berem nebo* in sam pisem, skljocam... dokler ne pridem **do konca**. xDDx
"Zacni na zacetku in nadaljuj, dokler ne prides do konca. Potem nehaj."
(Lewis Carroll).
:palec: x;)x xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mogoče ja pa to tista moč, ki sem jo začutila v napovedi .. to da nočeš lapat, napišeš tako kot vidiš, pa vseeno poskusiš pogledati še z 'dobre strani'.
Al se pa samo men tko zdi, k se nič ne spoznam na nebo in njegove planete ... mogoče sploh ni tako hudo, pa nam le ti cele travme delaš. jaz pa še vsa hvaležna za pozitiven pogled. x:Dx x:Dx x:px

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Napoved x:Dx x:Dx x:px
Grem brat!
Hvala Marsa(a jaz ti tam v dnevniku pišem, da izkoristi plutona x:Dx x:Dx sem imela napoved v mislih -pa vidim da si ga že x:Dx )

viš prebrala..
tako je to..glih prej pizdila po telefonu, bila zelo kregalno razpoložena, tako da so mi rekli naj se drugič posnamem medtem ko govorim...imelo me da vse živo zmetala naprej(napaka vem..) se obremenjevala s stvarmi ki še niso zrele oz. jim kao dala že prosto pot..

Rasti bejba...rasti..pa o nekih seksualnih apetitih govoriš :vragec: :vragec: kak?

no tak -pa še ceste so ledene :vragec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

[quote name='kukica' post='763324' date='18. Dec 2006, 19:52']... mogoče sploh ni tako hudo, pa nam le ti cele travme delaš. jaz pa še vsa hvaležna za pozitiven pogled. x:Dx x:Dx x:px[/quote]
xsmx

xokx

hudo!!! da jaz cepetam od smeha! x:Dx x:px x:Dx

Picasso

njami....marsa hvala....napoved je super.....men se sicer zdi, da bom na konc tedna že kr mal skurjena, sam mi pašejo te energije......kar še ne pomeni, da ne bom za kakšen moment kdaj tud kaj piz*........ x^x x;)x .....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Hvala za napoved :palec:

[quote]Ne negujmo in ne potrjujmo negativnih občutkov, pač pa se v vsem usmerimo v dobro, v vsem skušajmo najti pozitivno plat in se trudimo in, če ne gre drugače, pač prisilimo v takšno naravnanost.[/quote]

[quote]Po drugi strani pa bomo gotovo izvedeli tudi kakšno dobro novico, morda se bo kaj pomembnega odvilo v našo korist ali pa nam bo prekrižal pot nekdo, ki nam bo v prihodnosti lahko nekako pomagal, morda zastavil kako besedo za nas ali nas bo zgolj povezal s kako drugo osebo, ki bo za nas v nekem smislu pomembna.[/quote]

Tole je za zapomnit x:)x

x:Dx :palec:

pa saj to ni.. v bistvu nima sploh zveze z napovedjo pravzaprav.. ker, to itak za skoz velja...
pol pa pac vsake tolk napisem. x:o)x x:Dx xcivx x;)x

haha, cist duhovita dons. x:o)x

Picasso

Viš, pa je šlo... x;)x x:px

fajn si napisala :palec:

jaz pa očitno napovedi sploh ne rabim, sme kr IN... :o|o: ...vse bi rada pospravila pod streho, delam red, ukvarjam se z državno birokracijo in ZAHTEVAM...ukvarjam se z depresivno taščo, pa piz*** na otroke... xrolleyesx

o "onem2 pa ne bom govorila, me bo spet kdo v vrsto postavil... x:px x:Dx x:Ix

Astra
Per aspera ad astra

[quote name='Marsa' post='763395' date='18. Dec 2006, 21:31']x:Dx :palec:

pa saj to ni.. v bistvu nima sploh zveze z napovedjo pravzaprav.. ker, to itak za skoz velja...
pol pa pac vsake tolk napisem. x:o)x x:Dx xcivx x;)x

haha, cist duhovita dons. x:o)x[/quote]

Ja si mi že kdaj mimo napovedi namenla podobne besede in čist držijo. Vsake toliko jih je treba spet prebrat, da ne pozabim x:o)x x;)x

x:px super Marsa, evo sem že danes uresničila bližnje srečanjez zelo pomembno osebo z vsevišnjim, ker sem dopoldne grdo opletala z jezikom, me je kr kuj štrafnu....sn ubrisala na vhodu črpalke vodoravno, dober poduk , ki bo krepko vplival na moje jamranje za vnaprej...bemu, ko misliš da ti je ful, slabo ti je lohk še tisočkrat huj xcivx xrolleyesx pa to še ni vse, kr neke eksplozije ....sem rahlo upala da so eksplozije v moji bližini preeteklost, ne moreš da verjameš, kr eksplodira :O: sam bliz stopiš :wacko:
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

OOOO, kaj se tole čtivo prileže......po yogi.....namest kave bo pa tokrat kr kos kruha.....še nč uspela jest....huh, grem brat xDDx

in pa thanks :palec: xsrcx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

huh, prebrala,....srednje umirjen teden torej,....no zdej grem pa lohka mirno dremat xDDx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Tole bo držalo za te dni. Eden spet ruši slovenske spletne strani.

Andres

[quote]Ta aspekt (poleg drugih) utegne delovati negativno in celo rušilno, tako na osebnem nivoju kot tudi širše.
Tako bomo poleg trenj in drugih zoprnih dogodkov, ki se bodo dogajali po svetu, tudi pri sebi pogosto občutili kot da se nam nekaj sesuva, prisotna bo nekakšna skoraj otipljiva depresija, nekateri bodo pomislili celo na samomor.[/quote]

xscratchx ...glede na to, da me v vsakem primeru sama je.a čaka ta teden spljoh ne vem, če bi bral.......hm, sam vikend pa je že bl obetavn, tak da......grem brat. x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Aham, tko torej. Dober. Tist s spolnostjo mi paše in je ok xsrcx , tist z darili in preveč trošenja mi ne bo delal blema k sn po vseh okvarah, ki so me doletele, dokončn bankrot, tist z nemirnostjo, naglostjo itd. mi je pojma nimam od kod znano :inocent: , k bo še intenzivneje, se bo treba torej skulirat, pa na cesti bo treba pazit, k bom kar velik na njej......ok. Marsa :palec: x:Xx

P.s. A sam men lnf neki šteka in zeza pa počas oz. z zamikom dela al tud drugim? :inocent:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

[color="#000099"]Po drugi strani pa bomo gotovo izvedeli tudi kakšno dobro novico[/color]
x;)x
hvala za napoved... pester bo tale mlaj zame... se kar na pomembnem mestu pri meni dogaja...
lep teden in hvala Marsa za napoved

[quote name='astra' post='763438' date='18. Dec 2006, 22:40']Viš, pa je šlo... x;)x x:px[/quote]
x:px (:o|o:)

Zahtevas ne? xokx

[quote name='Melodie' post='763441' date='18. Dec 2006, 22:57']Ja si mi že kdaj mimo napovedi namenla podobne besede in čist držijo. Vsake toliko jih je treba spet prebrat, da ne pozabim x:o)x x;)x[/quote]
Ja, ti hit v kake filme pades, se mi zdi, tko da, kul pol. x8Dx :palec:

[quote name='lia' post='763444' date='18. Dec 2006, 23:08']x:px super Marsa, evo sem že danes uresničila bližnje srečanjez zelo pomembno osebo z vsevišnjim, ker sem dopoldne grdo opletala z jezikom, me je kr kuj štrafnu....sn ubrisala na vhodu črpalke vodoravno, dober poduk , ki bo krepko vplival na moje jamranje za vnaprej...[/quote]
a dej!!! :sori: a te kje kej boli al je ze ok?
pa ni te noben strafnu! :o|o: ne smes tko razmisljat. pac si zijalasto in raztreseno hodila, pa se je zgodil.

[quote name='silki' post='763464' date='18. Dec 2006, 23:34']....srednje umirjen teden torej,....[/quote]
x:Dx x:px

[quote name='Andres08' post='763471' date='18. Dec 2006, 23:48']Tole bo držalo za te dni. Eden spet ruši slovenske spletne strani.

Andres[/quote]
O Andres, long time no see! x:Xx

a res? :o|o: nc slisala...

[quote name='Mick' post='763482' date='19. Dec 2006, 00:09']Aham, tko torej. Dober. Tist s spolnostjo mi paše in je ok xsrcx , tist z darili in preveč trošenja mi ne bo delal blema k sn po vseh okvarah, ki so me doletele, dokončn bankrot, tist z nemirnostjo, naglostjo itd. mi je pojma nimam od kod znano :inocent: , k bo še intenzivneje, se bo treba torej skulirat, pa na cesti bo treba pazit, k bom kar velik na njej......

P.s. A sam men lnf neki šteka in zeza pa počas oz. z zamikom dela al tud drugim? :inocent:[/quote]
neki je ze vcer stekal, sam zdej vse dela normalno... ne vem kaj je blo, sam tud mobiji (pr men) nekaj niso delovali, nc cudnega, sem se mislila napisat, pa nisem mela kam stlacit.

ja, previdno na cesti!!
vem ja, da je teb tistle znano. x:px x;)x

[quote name='Ksenia' post='763506' date='19. Dec 2006, 06:01'][color="#000099"]Po drugi strani pa bomo gotovo izvedeli tudi kakšno dobro novico[/color]
x;)x
hvala za napoved... pester bo tale mlaj zame... se kar na pomembnem mestu pri meni dogaja...
lep teden in hvala Marsa za napoved[/quote]
x8Dx x;)x pa res!!

no tko. men se ni nobena zarnica eksplodirala, tud neverjetno super se drzim (glede na pluton, k po defoltu kaj norim, se kregam, udarjam, pizdim in podobno x:px).
vcer me je clo ven potegnil in sem do ne vem kdaj plesala... tolk ene energije mela. xcivx

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...