Amis 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 js mam sam ful energije....zvečer se pa sam še zrušim v horizontalo.....glede na vse skupaj sem pa čist skulirana pa mirna v sebi.....neke hude notranje transformacije.....sam po moje da je fora v tem, da se šele zdej vse izpred let kaže navzven.....no, en kup stvari se je zgodilo...in to je to....... jutri še socialna....po novem letu enkrat pa speljat uradno do konca......fajn...... ..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 [color="#6600CC"]]....[i]Še posebej močno bodo te vplive občutili Strelci (nadalje Dvojčki in malo manj Device in Ribe, sicer pa vsi tisti, ki imajo močno poudarjen Pluton v rojstni karti[/i])...[/color]. luna v strelcu, sonce v dvojčkih, pluton na asc yeesssss, kj še češ bolšga KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. december 2006 Avtor Prijavi Deli 19. december 2006 ha, a jst nastejem pa nastepcam tole? sonce, luna, merkur, mars - ribi () uran, pluton, mc - devica asc, neptun - skorpijon Amis, jst tud tkole..... pa tud ponavad rushada v postlo zadnje cajte, sem nekam sesuta, sam vcer sem si pa rekla, ce spackarim napoved, se spravim ven.. pa itak mi je pasal, najbrz glih zato k sem tole skljocala pa me je nekak nafilal z energijo, namest da bi mi jo pobral. no sej zato sem pa dons cota, sej mogoce je pa prav tko, k nimam energije za kenjarit pa se kregat pa taksno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 sonce, merkur, neptun v sco 3h(dvojčevska hiša.... )....luna v dvojčkih.... uran pluton na asc v devici..... mars v strelcu..... kiron v ribah...... pa plutonček, ki je v aspektu s čist vsako stvarjo u mojmu natalcu......evo..... si postnila glih vmes, marsa.....js se pa težko spravim ob kakšni normalni uri spat....k mam kej za delat al pa tud sam zato, ker obožujem noč....pol je pa treba zgodaj vstat in mi včasih znese tud sam 3 ure spanja...če spim 6 se mi zdi že ful.....sej pravim, nobene mere...... še dobro da mam bobne danes...ker bo super, za tole mal pokurit...... ...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 eh js sm sam taglavne naštela mal se je treba norca delat iz takih situacij, kdo bi pa čist not padu in iz hiše neb upu KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 [quote name='Marsa' post='763674' date='19. Dec 2006, 12:09']ha, a jst nastejem pa nastepcam tole? no sej zato sem pa dons cota, sej mogoce je pa prav tko, k [b]nimam energije za kenjarit pa se kregat pa taksno. [/b][/quote] misel tedna heh nč ne boli a veš Marsička, pa ne bumu valda badave telovadili ...nekje se pa mora poznat ne...lih u takih situacijah si rečem, jess starica muvid da ti vsaj refleksi ostanejo ne...da nisi ko crknjen konj zijalast pa stresen , pa kak te ne bi bla pri totem mojem ovenčki ne , pa to je najbolš... berem tamle v dnevniku da i ti nisi bogami v loši formi da se kr neki komplimenti limajo nate, fajn to slišat ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. december 2006 Avtor Prijavi Deli 19. december 2006 [quote name='Amis' post='763678' date='19. Dec 2006, 12:13']sonce, merkur, neptun v sco 3h(dvojčevska hiša.... )....luna v dvojčkih.... uran pluton na asc v devici..... mars v strelcu..... kiron v ribah...... pa plutonček, ki je v aspektu s čist vsako stvarjo u mojmu natalcu......evo..... si postnila glih vmes, marsa.....js se pa težko spravim ob kakšni normalni uri spat....k mam kej za delat al pa tud sam zato, ker obožujem noč....pol je pa treba zgodaj vstat in mi včasih znese tud sam 3 ure spanja...če spim 6 se mi zdi že ful.....sej pravim, nobene mere...... še dobro da mam bobne danes...ker bo super, za tole mal pokurit...... ......[/quote] aha vish pa se kiron (v moji ribji guzvi tamle). aha tko mam jaz neptun, cist z vsakim vsakcatim v aspektu. Bobni! idealno! () [quote name='Todika' post='763679' date='19. Dec 2006, 12:13'] eh js sm sam taglavne naštela [/quote] jst tud. [quote name='lia' post='763686' date='19. Dec 2006, 12:22']pa kak te ne bi bla pri totem mojem ovenčki ne , pa to je najbolš... berem tamle v dnevniku da i ti nisi bogami v loši formi da se kr neki komplimenti limajo nate, fajn to slišat [/quote] Ovencku? a daj, kje ga pa mas? a ves da bi prej ti kakega vodnarja pripisala. mah tile komplimenti, jaz jim nc ne verjamem, pa se tema je vedno.. sam vseen jih je lustn dobit pa mal te nafilajo.. no itak smo tud prestrogi do sebe, men se zdi, pa kako ne vidi gub oz. ali jih res ne vidi? pa *vsega tega*.. On pa vid suho bejbo ki ful plese, pac, celo pojavo gleda.. pa povsod me je dost, se smejim, rezgetam po celem plejsu, valjda si misl, da ne mroe bit kaka stara baba tolk zijalasta. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 [quote name='Todika' post='763670' date='19. Dec 2006, 12:05'][color="#6600CC"]]....[i]Še posebej močno bodo te vplive občutili Strelci (nadalje Dvojčki in malo manj Device in Ribe, sicer pa vsi tisti, ki imajo močno poudarjen Pluton v rojstni karti[/i])...[/color]. [color="#FF0000"]luna v strelcu, sonce v dvojčkih[/color], pluton na asc yeesssss, kj še češ bolšga [/quote] hehe, jest tud. Asc pa devica, kar pa ti zih nisi, ker pol sva že dvojčici Pri plutonu mi pa ful enih stvari napiše, ampak itak nič ne štekam. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 [quote name='kukica' post='763694' date='19. Dec 2006, 12:35']hehe, jest tud. Asc pa devica, kar pa ti zih nisi, ker pol sva že dvojčici Pri plutonu mi pa ful enih stvari napiše, ampak itak nič ne štekam.[/quote] ma daj a res.....no, skor sočustvujem s tabo ne nism asc devica, čprov mi mogoč neb škodlo KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. december 2006 Avtor Prijavi Deli 19. december 2006 men tud ne. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 pismo tolk mi zemle res fali sam je pa hec taveč, k zmeri sm se mal zajebavala da č bom otroka kdaj mela bo zihr devica, kozu al pa rak no in zj bo rak bogi otroček, kaj mu je tega treba bilo KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Ja, sej, dvojčk riba...zato pa sm sitna dons, k pezde en. Čeprov se dost meša s smehom, pa grdim gledanjem, pa spet smeh. Joj, kok bi jst devico rabla, ja...k sm lena, k fuks. [i][color="#3366FF"]Po drugi strani pa bomo gotovo izvedeli tudi kakšno dobro novico, morda se bo kaj pomembnega odvilo v našo korist ali pa nam bo prekrižal pot nekdo, ki nam bo v prihodnosti lahko nekako pomagal, morda zastavil kako besedo za nas ali nas bo zgolj povezal s kako drugo osebo, ki bo za nas v nekem smislu pomembna[/color][/i] No, to se mi je pa dons zgodil...zvedla novico, ki je možnoo dobra, v bistvu povezana s tem, da bi se lahko neki odvilo v mojo korist in pri tem je nekdo posredoval dobro besedo zame in me povezal z osebo, ki je morda pomembna zame. Kva sm tole spretno povezala. To je pa dvojček. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 [quote name='Marsa' post='763627' date='19. Dec 2006, 11:10']Ja, ti hit v kake filme pades, se mi zdi, tko da, kul pol. [/quote] Ampak veš, kaj je hecno? Da drugače veljam za zlo pozitivno osebo - in tudi sem. Na ta forum hodim pa jamrat in najbrž izpade, kot da sem tik pred samomorom Vsaj vem kam moram po pozitivno energijo, kadar mi je zmanjka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 sej pravim....preveč pozitivnosti škodi.....povzroča neravnovesje....pol so pa nočne more pa podobna jajca.......za izravnavo..... [color="#9999FF"]pa se glih ne hecam tolk.....je tole bl zares.....[/color] you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 [color="#CC33CC"]Povečana bo tudi naša želja po erotiki in spolnosti [/color] boga jest..... Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. december 2006 Avtor Prijavi Deli 19. december 2006 ne dela citat plus niti citiranje. :|| pa se moram v malem okencu matrat! ( ) Todika, hec, pa zate clovek ne bi rekel da ti zemlje fali - da se niso zmotl pa si devica v bistvu res. jaz pa bla presenecena, ko "ugotovila", da mam pravzaprav ful zemlje (4: uran, mc, pluton, venera). in se mi je zdel tok hecn, da mam JAZ to! sam v bistvu pa mi kar pase pa tud, se dobr: da vsaj kaj ustvarim tud (da ni vse v oblakih oz. v sanjah ). k mam 6 vod pa 4 zemlje (pa sam po en zrak pa ogenj). Jetrnica, da bi se vsaj, drzim pesti! a dej Pikica, bravo! ja pa se fajn si vpletla tole po dvojckovsko res (pa se mal po ribje ) pa se komplimente si dons dobila. saj verjamem, melodie, saj jaz sem te itak tko vidla, sam vmes si mela eno obdobje.... ja, ti le prid pojamrat mal. prevec pozitivnosti skodi, Amis? menda bo ze drzalo, men ocitno ze, k ne znam uzivat v bistvu, ce je kaj super, moram nad nujno zakomplicirat. Men pa kar ustreza, Liu. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 devica ne ga srat zaka se ti pa zdi da mi ne fali zamlje men se zdi da mi jo kr.....vse taglavn je u luftu en mejčkn vode pa pikič ognja....še za čik pržgat ne KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. december 2006 Avtor Prijavi Deli 19. december 2006 ma men se zdis pravzaprav kar zemeljska, ves. mas eno tako zdravost, trdnost, pa zato. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 bohveka je temu krivo no dejansko mam v devici neki saturna v 12. in marsa in jupitra v 11. sam to ziher ni nč u kozlu, nč u biku KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. december 2006 Avtor Prijavi Deli 19. december 2006 aha? a je v blizini ascendenta? saturn? mars in jupiter v devici? ja no saj, vidis pol! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 eh ne asc je na 11 st. tehtnice, saturn pa na 20 device......ja sam to bi še falilo dab ga na asc mela iz ene strani pluton, z druge saturn, zmaga ja no, neki je KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. december 2006 Avtor Prijavi Deli 19. december 2006 ja to pa res bl safr pol. ja, nekaj je, definitivno. ma sej vids, jaz mam sam en ogenj, ze da mam dva, me sprzhi pa se sprzhim se ostale! torej, ze en je vec kot dovolj. joj da bi bla jaz ogenj! blazota! bejzmo! k sem ze vsa vodena tok vsa taka... divja pa silovita al kaksna Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 mah se mi zdi da kr mamo tist kar nam gepira pol pa č znaš tabolš iz tega potegnt....al pa ne men ne uspeva vedno apak do smrti bom obvladala ziher KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 [quote name='Marsa' post='763937' date='19. Dec 2006, 19:31']prevec pozitivnosti skodi, Amis? menda bo ze drzalo, men ocitno ze, k ne znam uzivat v bistvu, ce je kaj super, moram nad nujno zakomplicirat. [/quote] a si predstavljaš osebo, ki bi se skoz smejčkala, pa bla dobre volje, pa prijazna u iber, pa sočutna, pa nevemkajše...a je to sploh še člouk.......?.......se mi zdi, da bi se sama najprej vprašala, kaj je narobe......če smo iz vsega sestavljeni imamo torej tako "svetlobo" kot "temo"....in po neki moji logiki, ne smemo zanemarjat ničesar.....kaj šele ignorirat in pometat pod predpražnike razne.......zato so mi najbrž ljubši taki iz "mesa in kosti" z vsem kar sodi zraven, kot pa vzvišeni in pravičniški in svetniški ljudje.........pa smo spet tam:heretiki.press..... ....... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 [quote name='Amis' post='764038' date='19. Dec 2006, 22:10'].........pa smo spet tam:heretiki.press..... .......[/quote] Pismu bejba,....u formi,......dobro čistko si nardila.......totalko....yes Marsa, ta teden pa je folk navit.......so ostale še neke malenkosti za porihtat od adaptacije,.....pismu je stalo tko od poletja, zdej pa vsi na vrat na nos glih ta teden,...pred prazniki,.....,..no so porihtal večinoma dons,.....do zdele pospravljala,....u nulo jaasno,...ni šans da grem prej spat.....tud mene devica daje zgleda .....al pa emšo,...nak ne bo to,....sem bila včas še bolj dezinfekcijsko zagulena..... .....aja, pa smrekco smo dons postavil ja tole s prometom......poka kr po spisku, pa šele sreda je.... drgač pa energetsko fajn.....in zelo umirjeno Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.