Melodie 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 [quote name='Amis' post='764038' date='19. Dec 2006, 22:10']a si predstavljaš osebo, ki bi se skoz smejčkala, pa bla dobre volje, pa prijazna u iber, pa sočutna, pa nevemkajše...a je to sploh še člouk.......?..[/quote] A zate je samo to pozitivnost? Zame so pozitivni ljudje predvsem tisti, ki prinesejo v prostor dobro energijo. Ni nujno, da samo z dobro voljo in smehom, ampak da se obnašajo situacijam primerno in me morijo ostalim z nepomembnimi stvarmi. Umetnost je zoprne stvari povedat na pozitiven način, ampak enim to uspeva Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 uau silki....spet cela akcija..... jok....melodie, sej nisem rekla, da si jih js tako predstavljam....pač pa je nekako taka neka namišljena stereotipna predstava.......imam pa osebno raj ljudi, ki tu pa tam tud zakolnejo, kot pa take, ki so skoz poštirkani....pa tud to je sam primerjava....pluton mara take skrajnosti...... ....... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 amis js se mam za dost pozitivno, pa dauč od tega dab bla blazno sočutna in nasmejčkna in pocukrana prej kontra KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 marsa, hvala ! sem prebrala napoved, zdej pa hitim naprej delat. moram rešit svet pred koncem leta, sebe pa pred vso kramo, ki jo spravljam b.v. že leta ([color="#FFFFCC"]rakica[/color]). do novega leta imam plan in valda ga bom speljala [color="#FFFF66"](devica)[/color] pa žura se mi a pašem v napoved ene takole se počutim: pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. december 2006 Avtor Prijavi Deli 20. december 2006 [quote name='Amis' post='764038' date='19. Dec 2006, 22:10']a si predstavljaš osebo, ki bi se skoz smejčkala, pa bla dobre volje, pa prijazna u iber, pa sočutna, pa nevemkajše...a je to sploh še člouk.......?.......se mi zdi, da bi se sama najprej vprašala, kaj je narobe......če smo iz vsega sestavljeni imamo torej tako "svetlobo" kot "temo"....in po neki moji logiki, ne smemo zanemarjat ničesar.....kaj šele ignorirat in pometat pod predpražnike razne.......zato so mi najbrž ljubši taki iz "mesa in kosti" z vsem kar sodi zraven, kot pa vzvišeni in pravičniški in svetniški ljudje.........pa smo spet tam:heretiki.press..... .......[/quote] ja, stekam... sem mela dbest frenda, k sva bla ful povezana, je bil pa tak... dobr, ok, casten, posten, miren, prijazen, ..., ..., ... skratka, neverjetno nad kul... pa smo se 1x pregovarjal z drugimi, pa je bil tud on zraven, pa so vsi rekli, da kok je on pa res kul in da nima ENE MOTECE oz. SLABE LASTNOSTI. Pa sm jaz rekla, da mene pa glih to mot, da nima ene negativne lastnosti, ker da v to ne verjamem. in da preprosto pol mora bit se 'nekaj zadaj'. [quote name='silki' post='764067' date='19. Dec 2006, 23:12']Marsa, ta teden pa je folk navit.......[/quote] ja... sem se ze predpripravla na plutona in vse, jaz cist mirna in super, pa vseen se uspela 'skregat', no, nisem se jaz, se je frend z mano... .... pa vsi cist zivcni res, jaz pa ne. Uh, promet.... to bodo se shtale najbrz. [quote name='Melodie' post='764071' date='19. Dec 2006, 23:39']A zate je samo to pozitivnost? Zame so pozitivni ljudje predvsem tisti, ki prinesejo v prostor dobro energijo. Ni nujno, da samo z dobro voljo in smehom, ampak da se obnašajo situacijam primerno in me morijo ostalim z nepomembnimi stvarmi. Umetnost je zoprne stvari povedat na pozitiven način, ampak enim to uspeva [/quote] ja saj tko naj bi blo, se strinjam, saj sem glih zgoraj napisala nekaj, no saj amis tud ni tega mislila... [quote name='lea' post='764193' date='20. Dec 2006, 10:13']ene takole se počutim: [/quote] "ene takole". Si bla pogresana, starina, by Moi. ves da pases, cim stisnes, si nasa. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 sej bi men tud pasal Marsa Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Tisto v napovedi v zvezi z erotiko ... ne da se mi citirat ... ampak mene res meče! In kaj se mi zgodi? ... menstro dobim!! Tolk o 'vse se zgodi ob pravem času' pa tko. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 spet bo fentanje,,,, kenslanje mislim,,, jabadabaduuu,,, http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 [quote name='Todika' post='764192' date='20. Dec 2006, 10:03']amis js se mam za dost pozitivno, pa dauč od tega dab bla blazno sočutna in nasmejčkna in pocukrana prej kontra [/quote] todika, se štekava....pa tud vem, da veš kaj sem mislila...... [quote name='Marsa' post='764199' date='20. Dec 2006, 10:23']ja saj tko naj bi blo, se strinjam, saj sem glih zgoraj napisala nekaj, no saj amis tud ni tega mislila... "ene takole". [/quote] to se mi zdi tolk fajn...to štekanje....ko ni potrebno odvečnih besed uporabljat....mi je pa jasno, zakaj lahko komu zveni čist drugače in si pač naslika svojo predstavo......priznam, da se mi večinoma ne da dolgih tekstov pisat pa pojasnjevat vseh misli, kaj šele odtenkov........ pišuka....dans bi bil dan za kakšno tekočo substanco al pa takoj za it spat....... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2006 Avtor Prijavi Deli 21. december 2006 [quote name='kukica' post='764505' date='20. Dec 2006, 19:08']Tisto v napovedi v zvezi z erotiko ... ne da se mi citirat ... ampak mene res meče! In kaj se mi zgodi? ... menstro dobim!! Tolk o 'vse se zgodi ob pravem času' pa tko. [/quote] ma mene pa niti ne tolk.. pravzaprav sem neverjetno mirna. [quote name='ZVEZANI' post='764527' date='20. Dec 2006, 19:50']spet bo fentanje,,,, kenslanje mislim,,, jabadabaduuu,,, [/quote] jah, ce mislis to, kar jaz, je sam od tebe odvisn. [quote name='Amis' post='764566' date='20. Dec 2006, 21:21']todika, se štekava....pa tud vem, da veš kaj sem mislila...... to se mi zdi tolk fajn...to štekanje....ko ni potrebno odvečnih besed uporabljat....mi je pa jasno, zakaj lahko komu zveni čist drugače in si pač naslika svojo predstavo......priznam, da se mi večinoma ne da dolgih tekstov pisat pa pojasnjevat vseh misli, kaj šele odtenkov........ pišuka....dans bi bil dan za kakšno tekočo substanco al pa takoj za it spat.......[/quote] jp... jaz pa sem kar oboje. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 [quote name='kukica' post='764505' date='20. Dec 2006, 19:08']Tisto v napovedi v zvezi z erotiko ...[/quote] Aaaa jaz pa čist pozabla na to in mi že dva dni ni jasno, kaj mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 pismu, jest nisem ta teden nč škorpiji podobna......ma kaka erotika,....sam nej mi jo kdo omen,....nau več slovarja tujk najdu....... Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 ......... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. december 2006 Prijavi Deli 30. december 2006 mislim, da napovedi ne bo - namenoma. Marsa že ve verjetno bi pa v napovedi bilo napisano - zatekanje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 30. december 2006 Prijavi Deli 30. december 2006 Al pa usmrtitev Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.