Skoči na vsebino

PROSTITUCIJA

susana

Recommended Posts

kaj mislite o tem? naj bo legalna prostitucija?

jz osebno se strinjam z Joskom Jorasom....mi je fajn clovek in ma dobro mnenje..mogoc sm res konzervativna in staromodna,ampak nisem za...ce bi izboljsal zaposlitev,bi se mogoce to izboljsalo!!! x:)x pa zanima me kolk se jih res samih odloci za to?! veretn se gre bolj za velik zasluzek,imas pa uniceno duso...

ne vem pa kdo je RAJKO HRVATIC?!! ful pametnega se dela...

VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM.
Deli na socialnih omrežjih

Malenkost. x8Dx

Pa še tam bi ti predlagal, da spremeniš tisti hepatitis "b"...saj je C...! :inocent: Mislim, da je bil ta... vzrok smrti tiste ukrajinke... x:)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

ne znam spremeniti HEPATITIS B v HEPATITIS C..ampak,ce bo kdo bral,da ne bo narobe razumel...

Zdravila za bolezen ne poznamo, poznamo pa učinkovito cepljenje, ki pri neokuženih osebah okužbo z virusom hepatitisa B preprečuje. Vsi, ki prihajajo v tesnejši stik (družinski člani, spolni partnerji okuženih oseb, intravenski uživalci drog, dializni bolniki, zdravstveno osebje�) z okuženimi osebami, se lahko cepijo proti hepatitisu B. Virus hepatitisa B se nahaja v krvi, slini, spermi, vaginalnem izločku, urinu in mleku doječe matere. Najpogostejši način prenosa je spolni stik. Hepatitis B je ena od oblik virusne okužbe jeter - zlatenice. (hepatitis B)

Virus hepatitisa C se nahaja v krvi, slini, spermi, vaginalnem izločku, urinu in mleku doječe matere. Najpogostejši način prenosa je spolni stik.

(mal sem poiskala po spletu kaj je kaj in sem ugotovila,da sta si podobna,...ne vem,kaj je imela ona...pise pa,da lahko imas oba hepatitisa...)

VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM.

...najstarejša obrt na svetu...

dokler bo človeštvo obstajalo bo tudi to, mislim pa da, če bi se to legaliziralo, ali pa bi bilo pod neko kontrolo, bi se dekleta, punce, ženske, no ja pa tud moški vsaj redno pregledovali, mogoče še kaka šola o zaščiti..

Dušo uničeno? Ja verjetno tiste, ki se same ne odločijo zato, če pa je to zavestno, pol ps is itak že... :o|o:

...i am with stupid...

Če imajo striptizete pač status svobodne umetnice...al bodo lahko imele, kar mene to ne moti, ker konc koncev moraš bit za to tip človeka ...potem naj bodo prostituke s.p ..jevke. :eek: hodijo redno na zdravniške pregled pod kontrolo ..Ok nimajo se kaj bati, tudi stranke...

problem je bolj delo na črno....tako.

:inocent:

Ne bi rad trdil, sam se mi zdi, da se je več spolno prenosljivih bolezni razširilo prek zastonjkarskih stikov, koker preko tistih plačljivih...

:palec:

Frendica, ki je precej "živahno" dekle (redko jo vidiš 3x z istim tipom, ponavadi ga "proba" že isti večer, ko se spoznata xrolleyesx ) se pri 24 letih hvali da še nikoli ni s kondomom :o|o: in da v domači vasi ni moškega, ki ga ne bi že izkusila, se mi zdi kar tipičen primer današnje mladine :xx!:

Pa da nima denarja za kondome, ker je to, ob njenem apetitu, predrag šport :o|o:

Hepatitis, HIV, klamidija, .... se dogaja samo drugim in na filmu ali TVju :eek: najstnice znajo povedati da pri nas (v kokoški) tega sploh ni :eek: mogoče hepatitis, pa še to samo pri narkomanih

Spolno vzgojo v Osnovno šolo x!x in to v hard core obliki, z direktnimi odgovori in brez lažne sramežljivosti

Ker se prostituceje nikoli ni (in najverjetneje se nikoli tudi ne bo) dalo "ukiniti" je, po mojem mnenju, legalizacija še nejboljša zaščita tako strank kot tudi "podjetnic"

Vse, ki jih poznam, "plesalke" ali pa "javne delavke", so se za to "službo" odločile same, zato jim ideja o legalizaciji niti ni preveč všeč :o|o: za zaščito (zdravstveno ali fizično) bi morale, tako kot sedaj, skrbeti same, prostorske težave bi ostale, samo država bi pobirala davek xrolleyesx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

:palec:

Spolno vzgojo v Osnovno šolo x!x in to v hard core obliki, z direktnimi odgovori in brez lažne sramežljivosti

Aha ja ...mogoče že osnovnošolci že vejo vsega boga ..za kar ti mogoče slišiš prvič ( se hecam) samo glede osveščenosti se mi zdi da tukaj ravno ni problem. x;)x

Mogoče res kakšna res bolj ododaljena vaška šola ..... x:)x

glede "poklica" ja saj se itak vsak sam odloči kar bo počel...al pa je primoran da dela stvari da preživi...in tisti najbrž prav veliko izbire nima ...ali pač...mogoče noč ena ali dve ...pa faše x:)x

Sicer pa to kar pripovedujem kar se tiče prostitucije je samo moje mnenje....zaenkrat ne poznam nobene ....saj da bi jaz vedela da je x;)x

xsrcx

Glede davkov pa države ...ja saj vsi plačujemo davke!

xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...