Skoči na vsebino

Sprejet "Verski zakon"

santos

Recommended Posts

Plačaš 3296 EUR in potem izvedemo obred, s katerim ti izbrišemo krst. (Cena se z uvedbo evra ni dvignila).

To bi si želel, ne? :inocent: Izvedemo, izbrišemo? xcivx x8Dx Uaaaaa in ti bi naj bil spodoben katolik, predstavnik katoliške cerkve? Ccccc........Upam, da si gledal film o prejšnjem papežu, to je bil papež, ki sem ga tudi sam spoštoval, ne pa takšni kot ti, ki so sramota cerkvi in bodo do konca skvarili že tko prec izgubljen ugled cerkve......

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

A mogoče veš, zakaj bele ovce pojedo veliko več, kot črne :eek:

x?x

x?x

x?x

Zato, ker je belih ovc veliko več kot črnih!

Hm, ne vem ne vem al je ta primerjava čist slučajna :inocent: .......ovce....pa to. x:o)x Ker glej ga zlomka, cerkev si res želi ovac, ki ne bi razmišljale s svojo glavo...... x^x

K. Čapek

Od sebe niti nisem pričakoval drugega, kotzmerjanja, širjenja sovraštva in nestrpnosti - kar ves čas počnem.

Brisanje = pokole, pa itak najbolj podpiram sam, samo, da imajo pravi ideološki predznak.

Ja, tko nekak...... :palec: x:px

K. Čapek

xrolleyesx ...prvo je bila tlaka- črni, potem rdeči, zdej so spet črni...

V parlamentu si samo barvo srajčk zamenjajo, pa smo tam, ponovno na oblasti...

...sej v končni fazi, plačujemo vsi, za socailno ogrožene, za upravo, za politike=cerkev...al se bunimo ali ne, kdo pa rajo sploh kaj vpraša x:Dx ?

a ne dokazujemo že s tem, da smo pridne, slepe, gluhe in nedolžno naivne ovčke? :o|o:

...i am with stupid...

Belcebub je s svojim žolčnim in lažnivim napadom na Micka spet pokazal kako nima prav.

Drži! :palec: Mal sn ti slovnično popravu, ne bod jezen, drgač pa drži.... :vragec:

K. Čapek

Kot sem že napisal sem fašistoidno nestrpen in sem svojim laganjem dokazal, da sem nacist, da imam jaz v celoti narobe.

Ja, res je. Velikokrat si že to povedal. Mislim, da si se dovolj kesal, gremo dalje zdej...... x:)x :palec:

K. Čapek

Še mal, pa boš trdu, da država tudi zdravstva nima kaj financirat :vragec:

Zdej mi moraš z razumom povezati vero v posmrtno življenje in fizično skrb za nego zdravja. Pol debatirava naprej...

Aja, ko si dal primer ofčk x:Dx moraš rečt... po deleži je zavladala kuga in kmetu sta ostali le dve zeljnati glavi, večglava lačna družine in nekaj male, zaražene drobnice... Kako razdeli zeljni glavi x?x

Vse je stvar interpretacije x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Zdej mi moraš z razumom povezati vero v posmrtno življenje in fizično skrb za nego zdravja. Pol debatirava naprej...

Skrb za zdravje ni samo telesno, ampak tudi duševno!

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

Skrb za zdravje ni samo telesno, ampak tudi duševno!

Ampak tisto zdravje, ki ga financira zdravstvena blagajna je stvar medicine in ne dušno-pastirskega zdravja. Jaz ti govorim o civilnih dobrinah, med katere sodi tudi zdravje in o ločitvi cerkve od države.

Dej mi povej Emanuel kaj tebe vodi, kaj ti vidiš v tej organizaciji takega, da jo tako slepo in seveda nesposobno zagovarjaš. Pri vseh teh argumentih je lahko človek samo ali slep ali subjektiven x;)x

Ja Belcebeb in jst se naj zdej smejem in zobke kažem... yeah right... jaz sem tu zaradi vas x:Dx x:Dx x:Dx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Vlečeš mejo, kjer je ni. Razvite države so spoznale, da se bolj splača sofinancirati tretji sektor, kot pa da bi vse reševali z javnimi službami. Ceneje je sofinancirat verske organizacije, kot pa placevat psihologe in psihiatre.

Se ti zdi, da sem slep? In kakšno organizacijo zagovarjam? Tukaj govorimo o zakoni po katerem bo država sofinancirala prispevke sorazmerno s številom vernikov določene skupnosti. In eni govorijo o priviligiranosti RKC, ker bo dobila največ. Po moje ni priviligiranost, če se sredstva deli sorazmerno.

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

Evo, ne paše glih sem, mogoč bl med zlorabe :vragec: Šetam dans po mestu, pri uličnem prodajalcu na Jurčičevi kupim časopis, ko pristopi kar urejen možakar in mi vošči praznike, bog me naj blagoslovi itd. ter mi ponudi koledar z neko versko tematiko, mogoč celo zadnjo večerjo, ne vem, nisem pogledal natančneje, potem pa seveda doda, da naj kaj prispevam......odvrnem mu, da nisem veren, da naj koledar komu drugemu podari, mu pa vseeno dam 100 SIT, istočasno mu da ulični prodajalec 200 SIT........in kaj se zgodi.......tip mu reče "ja, to ste pa mi ja premalo dal, dost premal" :eek: :xx!: ....haha, tipo se razkuri, mu da koledar nazaj in zahteva, naj mu vrne 200 SIT pol naj pa se spelje......Zanimivo, ne.... x;)x Sam sem mu 100 SIT sicer pusto, sam se je men tud zamal zdel..... :o|o:

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...