Elohim 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 . Citiraj Bog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 1) Veliki Božanski Direktor (Usmerjevalec) - 1. zarek; 2) Boginja Liberty (Liberti) - 2. zarek; 3) Vnebovzeta Mojstrica Nada - 3. zarek; 4) Elohim Cyclopea (Sajklopija) - 4. zarek; 5) Pallas Athena (Atena) - Boginja Resnice - 5. zarek; 6) Portia - Boginja Pravice - 6. zarek; 7) Kuan Yin - Boginja Milosti - 7. zarek; 8) Vairochana (Vairosana) - Dyani Buddha - 8. zarek; Pisana zbirka iz vseh vetrov naključno pomešanih besed... Vsaj ob vklopu osnovnega znanja svetovne mitologije. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Pismo Velikemu Karmičnemu Svetu je prošnja za ponovitev vseh testov (ki smo jih imeli v življenju in so bili namenjeni preobrazbi negativne karme) , ki jih nismo pravilno rešili, oziroma za popravek vseh napak, ki smo jih storili in s tem ustvarili novo karmo. Za vse to napišemo pismo in sicer lastnoročno v dveh izvodih (enega bomo zažgali, drugega pa shranili, da bomo čez leto lahko pogledali, kaj se je uresničilo in kaj ne, kje smo se popravili in kje poslabšali. Prav tako napišemo vse naše želje za prihodnje leto in kaj bomo storiliv zameno za te želje, Mi zaupaš, kaj si si vbrizgal? Tole ne more bit sam od trave ... 1 Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 fajn Pismo Velikemu Karmičnemu Svetu ... 1 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Mi zaupaš, kaj si si vbrizgal? Tole ne more bit sam od trave ... Al je pa hudo močna........ No ja, duh je vsega zmožen....ampak bolj kot na pisma, reagira na držo in namen.... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Nosorog, pa poskusi in napiši, saj praviš da dvomiš v to . In če boš pisal, resnično napiši kaj boš storil če ti katero od želja izpolnijo. Seveda shrani kopijo, da se boš lahko čudil, in to brez igle Ne bi delovalo. Vesolje (beri Bog, al mojstri, al kakorkoli pač hočeš) preprosto ne deluje tako. Sploh ni pomembno kaj storiš, napišeš, se odločiš ... Pomembno je, kakšna je motivacija, da si nekaj storil, se odločil, napisal ... Podpira te le, če je zadeva motivirana z vero, nikdar pa, če je gibalo nečesa, kar si storil dvom, strah ... In jaz sem pač nevernik (v smislu takšnega pogleda na kozmično hierarhijo, kot ga imaš ti). Torej brez veze, da se trudim ... lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 ..jaz sem lih napisu zadevo... a mogoce ve kdo naslov od Velikega Karmicnega Sveta?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.