Sebastjan 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 očitno sva z Lio obe isto opazili fajn (fouš, jst bi se tud spet mal... da čutim spet tisti adrenalin ) Eh, pa jaz tudi. Ja, če po pravici, je to edino, kar si bom zapomnil od celega leta. Česar se je bilo vredno zapomnit. Skoz mi hodi po glavi... Bolj ko se upiram temu, slabše je. 400 km se je kar izgubilo. Ksenia, za dvig adrenalina obstajajo druge bolj prijazne variante z manj stranskih učinkov. Recimo bungee jumping brez elastike... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 lepo....hm...od nebes do pekla in nazaj....če mal karikirano in s pretiravanjem povem....al v obratnem vrstnem redu....ne igra vloge.....živim brez partnerja in mi to ful paše....ker je bil res cajt, da si stvari zorganiziram po svoje....dogajalo se je 100 na uro....znotraj in zunaj....spoznala krasen folk.....bobne še zmer igram, pa sem ji vmes skor pustila.....kar bi blo res bedno....pamet in srce mi še služita....zmorem kar si zamislim....in to je itak najbolj glavno....pa da se mam rada je tud jasno.......odpuljene ideje....jp....so spet postale žive.......filing v slogu divjosti al pa neukročenosti.....in se lažje diha.......ma miljon stvari.......... .....skupna bilanca:.......več kot pozitivna...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 Spoznala nekoga , ki mi je obrnil svet na glavo z eno besedo je krasno bitje Želim si da bi manj delal in da bi tako lahko preživela več časa skupaj Žal izgubila eno čudovito pasje bitje , ki je bilo z menoj veliko let... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 Začetek zgledal total katastrofalno..Vsi retro merkurji privlekli svašta na plan..ker pa tudi dobro, da sem lahko pometla s stvarmi..čez celo leto..ok..to je bilo leto panoramskih izletov, ki so mi parali živce -dokler mi niso postali smešni..bilo leto učenja lastne vrednosti, preizkusov, ugotavljanja, da zmorem sama ampak nočem, ker je v dvoje lepše in lažje. Ugotovitev, da sem očitno zmešana do konca ker imam rada tega dedca..ampak kaj se tu može..naredili parket v mansardi, preselili gor mularijo, kooončnooo uspeli mizarji dodelat kar so morala(garderobna soba bo v sredo na vrsti) se zmenila za fasado..deca se pobrala po katastrofalnem začetku leta..in hvala bogu in vsem tam gori da starejša naredila v prvo popravne, da je solidno preživela Zrče, da mlajšo meče tako, da se sprašujem kaj še me čaka..da sva z gospodičem našla drug drugega - kar je po vseh prepadih prava umetnost,da sem strpnejša, modrejša..naredila s psom pasjo šoloimala cel kažin z mačkiuštimala zelo dobro VINO skratka..leto, ki se vtisne v spomin. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 Kaj si bom zapomnila...ja da sem začela po kar precej dolgo časa delat ni ravno tisto kar si želim....je pa nekaj da zaslužim..me še čaka veliko dela Potem mal imam slabo vest ker nekaterih stvari, ki sem jih zastavla nisem naredila.....se bom potudila drugo leto moram končat. čeprav sem že čisto na koncu sem mal puško v koruzo vrgla..pa jo bom kar kmalu iz koruze potegnila Kaj pa vem ...o osebenih stvareh pa ...bom tiho sama vem kako in kaj. drugače pa dogodki .....tole Ambrus si bom zapomnila, ,pa Križnar. Potem tale minister Drobnič pa njegovii predlogi pa zakoni, pa stavke sindikatov...pa Drnovšek ..hja kaj vem .....Jankovič župan... Eh ja, drugo leto ...bomo vidli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 Nesramnica, Lia - nisi SE v mojih letih? SmartyMan, ves da bo zate se tud vse to. Ves v cem je SAMO ( x!x) finta? Da si iskren in OK. tud ce si vcas smotan, naporen (ne ti, clovek pac, recimo jaz )... sam da SI. Ti sam. Se slis obrabljen, sam je res in vedno to pravim: treba se je trudit, da si najboljsi ti sam... vsakdo pac. no jaz se.no ne vem ce se glih tko nad trudim... v bistvu bi se lohk bolj. sama sem spehast frend pravzaprav... in pol vcas mislim, da si ne zasluzim (k so moji frendi boljsi do mene kot jaz do njih)... sam, mogoce pa ni res...ce so moji frendi, spostujem njihove odlocitve in to kar majo radi... in ce majo mene radi, ze vejo zakaj. V glavnem.... Moj point je: Dobrota NI sirota.Dobrota je OKEJ. In se ti povrne.sam obstaja pa catch 13. ne smes preracunljivo se it tega, manipulirat s tem... ces, aha, tlele dam tole, pa se mi bo tam povrnil.. na.a... to ne dela.Mora srce bit not, pol pa dela.V bistvu nisem sentimentalen clovek (no vcasih mal), sam blazno najrajs mam vseen srce. Stvari pridejo, ko jih ne nacrtujes... si jih ne zelis.Po drugi strani pa pazte, kaj si zelite, kajti zelje se RES uresnicijo. Vse mam, kar sem hotla... res. tud pticki so. (*eni se bodo spomnil, da me je "najbolj skrbel" , da nou ptickov tle... in so! ) Strah je tisti, ki nas zavira.Da kaj bo? In taksno. mene to ne zanima (vec). mene zanima, kaj JE. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 ja sam to mi ni naredila trava, je moglo bit kaj drugega, da sem tok nesramna...stars on the skay *** zdaj si me spomnila, nihče ni omenil zloglasne ptičje gripe...matr jst sm mela prepoved futrat jih , sm jih ilegalno...under the cover ker so me obtožli, da čem celo naselje stran spravt Zdaj mam pa ravno one mastne lojenke s semeni prpravljene, pa ne vem, če jih lahko javnosti na očeh obesim Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 pa kr pobijal so jih! masovno! :OO!: (*a to je blo letos?) kok si ti hecna lia! mas en tak humor, k men tok sede, kljub temu al pa glih zato k je nekak cinicen al kaksen, sam je not... cak, a je cosma rekla? no sol je not, to! dbest je rekla (kera je pac rekla, mislim da je bla cosma) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 SmartyMan, ves da bo zate se tud vse to. Ves v cem je SAMO ( x!x) finta? Da si iskren in OK. tud ce si vcas smotan, naporen (ne ti, clovek pac, recimo jaz )... sam da SI. Ti sam. Se slis obrabljen, sam je res in vedno to pravim: treba se je trudit, da si najboljsi ti sam... vsakdo pac. no jaz se.no ne vem ce se glih tko nad trudim... v bistvu bi se lohk bolj. sama sem spehast frend pravzaprav... in pol vcas mislim, da si ne zasluzim (k so moji frendi boljsi do mene kot jaz do njih)... sam, mogoce pa ni res...ce so moji frendi, spostujem njihove odlocitve in to kar majo radi... in ce majo mene radi, ze vejo zakaj. Ha...dobro in lepo napisano......ja sej se jaz tud trudim...pa vseeno....no ja....morda pa še ni tsitih pravih.....raumeš kaj mislim....In spoštovanje odločitev vsakega posameznika in ločevanje dejan od človeka (ne pa da istovetimo neko dejanje nekoga z njim; ker če nekaj naredi, še ne pomeni, da je slab človek; ja se ne strinjaš z tem dejanjem, kar pa ne pomeni da je on tak... in tega veliko ljudi ne zna in se potem nalagajo razne brezvezne zamere in nerazčiščeni odnosi in zgodbice v naših glčavah, ki pa so lahko in ponavadi so daleč od resnice ali pa vsaj od razumevanja, zakaj je nakdo tako reagiral.... V glavnem.... Moj point je: Dobrota NI sirota.Dobrota je OKEJ. In se ti povrne.sam obstaja pa catch 13. ne smes preracunljivo se it tega, manipulirat s tem... ces, aha, tlele dam tole, pa se mi bo tam povrnil.. na.a... to ne dela.Mora srce bit not, pol pa dela.V bistvu nisem sentimentalen clovek (no vcasih mal), sam blazno najrajs mam vseen srce. Ja sej jest tud mislim, da je dobrota OK in jasno tale catch 13 je tako resničen...saj v obratnem/preračunljivem smislu, tega ne delas s srcem in 'dobrimi/cistimi' nameni in potem se ti tudi ne more vrnit....ne mores dobit....ne gre.........in zato pride takrat ko ne pričakuješ..saj potem v bistvu nikoli ne pričakuješ, saj daješ, ker želiš dati ne zato, da kaj dobiš.... Stvari pridejo, ko jih ne nacrtujes... si jih ne zelis.Po drugi strani pa pazte, kaj si zelite, kajti zelje se RES uresnicijo. Vse mam, kar sem hotla... res. tud pticki so. (*eni se bodo spomnil, da me je "najbolj skrbel" , da nou ptickov tle... in so! )Ja tle je 'v igri' moč misli, ki pa so močne....je pa res, da se pokažejo razultati ponavadi malo kasneje oz. odvisno od tega kako si kaj želimo, se nam pa včasih zdi, da tega nikoli ne bo in da to ni možno...ponavadi zaradi tega, ker bi radi vse takoj in sedaj in mislimo, da že zmeoremo, da smo pripravljeni...pa življenje poskrbi, da pride res takrat, pa čeprav ni to takoj;Vsekakor pa se nam 'negativne/nevoščljive/nedobronamerne' želje za nekoga pa lahko in ponavadi kar hitro vrnejo...ali pa takrat,ko tega ne pričakujemo in vedno se nam vrne v tisti obliki ki nas najbolj prizadane..... Strah je tisti, ki nas zavira.Da kaj bo? In taksno. mene to ne zanima (vec). mene zanima, kaj JE. Ja ptredvsem in mislim, da samo on-STRAH je tisti, ki nas res zavira, ker si v glavi potem avtomatsko postavljamo ovire oz 'bremzamo' naše misli, želje, možnosti in zmožnosti....Ga pa ni lahko odpraviti, sploh pa ne na kakšnem področju k so ti ga 'nabijali' non stop.........ko greš čez to....in te ni strah in te res zanima to kar je in iz tega narediti to kar hočeš....potem si že zmagovalec, ker potem je to to in naprej je vedno tisti in ta trenutek... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 In spoštovanje odločitev vsakega posameznika in ločevanje dejan od človeka (ne pa da istovetimo neko dejanje nekoga z njim; ker če nekaj naredi, še ne pomeni, da je slab človek; ja se ne strinjaš z tem dejanjem, kar pa ne pomeni da je on tak... in tega veliko ljudi ne zna in se potem nalagajo razne brezvezne zamere in nerazčiščeni odnosi in zgodbice v naših glčavah, ki pa so lahko in ponavadi so daleč od resnice ali pa vsaj od razumevanja, zakaj je nakdo tako reagiral....Jp, to se ze na forumu vidi...si s kom 'frend' v kaki temi, pol pa se pade v kaksne druge, je pa konc tega silnega prijateljstva.ali celo, v vseh ostalih temah se mu to naprej mece.eno mnenje o eni zadevi lohk kaj spremeni v prijateljstvu? Halo! Tisti pravi, tista prava, tisto pravo... seveda je, obstaja (*ceprav imam eno svoje mnenje o tem, namrec: pravi je pravi ZDAJ, nekoc drugic bo mroda Pravi kdo drug, Pravi je zaradi obcutka, ne pogodbe, torej ni nujno da je dozivotno). sam mi kujemo v zvezde to "Pravo". Imamo neka merila in to, po drugi strani pa se sami ne vemo, kaksna, in smo zmedeni.....Ali celo iscemo Pravega..... se vclanjamo ne vem kam, dejtamo, komuniciramo, ces, morda pa tu najdem Pravega.....Tko ga nous nasel.....Magnet ne isce drugega magneta, preprosto ko se srecata, skup trescita. STRAH je tisti, ki nas res zavira, ker si v glavi potem avtomatsko postavljamo ovire oz 'bremzamo' naše misli, želje, možnosti in zmožnosti....Ga pa ni lahko odpraviti, sploh pa ne na kakšnem področju k so ti ga 'nabijali' non stop.........ko greš čez to....in te ni strah in te res zanima to kar je in iz tega narediti to kar hočeš....potem si že zmagovalec, ker potem je to to in naprej je vedno tisti in ta trenutek...Ja, vsem nam so ga nabijali. Ljudje ne znamo zaupat. verovat. oz. vera je postala nekaksna trgovina, ne vec duhovna vrednota. In po0zabili smo na skromnost in poniznost....In se nekaj sem postekala: *Bog* ne mara jamracev, pritozevalcev. Si misli (Bog): tle sem ti dal tole, pa sploh opazil nisi, pa se pritozujes zaradi onega???Pol pa nc nous mel, ce ne znas cent. ne da je mascevalen, sam mors znat cent kruh, ce si lacen. ce ga pa odklonis ali se ob njem pritozujes, potem pa nisi lacen. potem pa bos potico se manj dobil. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 kolk mi tole Marsino in Smartymanovo razmišljanje zdaj seka v glavo hvala Vama! ravno pravi čas pišeta o tem Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Pol pa glih dbest! se ze ustrasla, da skor ircava! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Vesel, da nisem spoznal nikogar, ki bi mi obrnil življenje na glavo...da se nisem zaljubil,da nimam vsega kar hočem,da nisem slep in kao samo pozitiven po ameriških štanc knjigah,da čeprav se svet podira lahko pišem o tem svobodno in brez zadržanj. Poleg tega presrečen, da sem naredil en velik pikomilimeter proti svojemu koncu,postavil še en mikromajcen puzzle na mesto gigantskomiljonskega puzzleseta sveta,vsa ta mesarija okol čustev, razuma, vzrokov itd. mi je mikrojasnejša,and yeeeaaaaaah baby I can seeeeeeeeeeeeeee the light This is just one tiny step in an evolution of a mankind,but one big in the life of Nimbus evo jo Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Poleg tega presrečen, da sem naredil en velik pikomilimeter proti svojemu koncu,postavil še en mikromajcen puzzle na mesto gigantskomiljonskega puzzleseta sveta,vsa ta mesarija okol čustev, razuma, vzrokov itd. mi je mikrojasnejša, Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Veš kdaj je ta znameniti stavek in zakaj rekel Neil Armstrong, kot otrok je bil zelo nagajiv in sosedom trn v peti, po neki različici, je bilo originalno tako, da je sosed rekel, če bo Neil na luno stopil, bom jaz oralno in Armstrong se je menda tega spomnil.... ko je stopicnil na luno Vesel, da nisem spoznal nikogar, ki bi mi obrnil življenje na glavo... This is just one tiny step in an evolution of a mankind,but one big in the life of Nimbus evo jo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 lia ne štekam kako misliš to s sosedom... ti pa čestitam... nisi se spotaknila ob mojo mavrico Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 da bo on prej oralno seksal, pa je bil človk zagaman puritanc lepa mavrica Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Neil je baje, ko je bil majhen poba, slišal soseda rečt, da mu ga bo žena potegnla takrat, ko bo sosedov mulc (Neil) na luno stopil. In zato je takrat Neil v kamero reku neki v zvezi You go, Mrs. xy..... Mogoče sm mal zajebala, sam point si pa ja pošteku? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Neil je baje, ko je bil majhen poba, slišal soseda rečt, da mu ga bo žena potegnla takrat, ko bo sosedov mulc (Neil) na luno stopil. In zato je takrat Neil v kamero reku neki v zvezi You go, Mrs. xy..... Mogoče sm mal zajebala, sam point si pa ja pošteku? hvala Pikica. zaj mu bo pa ziher potegnilo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Neil je baje, ko je bil majhen poba, slišal soseda rečt, da mu ga bo žena potegnla takrat, ko bo sosedov mulc (Neil) na luno stopil. In zato je takrat Neil v kamero reku neki v zvezi You go, Mrs. xy..... Mogoče sm mal zajebala, sam point si pa ja pošteku? yeeeeeaaahhh tega pa nisem vedu vič, tut tuki je bil seks umes Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Neil je baje, ko je bil majhen poba, slišal soseda rečt, da mu ga bo žena potegnla takrat, ko bo sosedov mulc (Neil) na luno stopil. K ste že pri seksu Moj oh in sploh sosed, ki je bil videt, da mu ga žena nkol v življenju ni, ona pa bi verjetn že zarad pogleda na oneta skup padla, je izjavu, da bo on papež, če bom jst kdaj diplomiral...... no, prej mu ga ni, zdej mu ga pa(pežu) ne sme .... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 MA, sej sm ful gruntala, pa je blo glih obratno....soseda je možu rekla, k jo je fehtu, da mu ga bo takrt potegnla, k bo sesosedov mulc stopu na nulo....kokr, da bi rekla, Ja, bom ti ga potegnla, k bo pekel zmrznil, ampak je očitno mislila, da je manjša možnost, da Neil na luno stopu. No, in ko je stopu na luno, je reku:"Good luck, Mr. Gorsky!" Kle je pa opis...Immediately after Neil Armstrong uttered his famous "That's one small step for man . . ." quote during the historic first moon landing, he added the cryptic phrase, "Good luck, Mr. Gorsky!" Not until over twenty-five years later did Armstrong reveal that Mr. Gorsky was a former neighbor, whose wife had proclaimed that she would give him oral sex "when the kid next door walks on the moon." Baje to ni res. K ste že pri seksu Moj oh in sploh sosed, ki je bil videt, da mu ga žena nkol v življenju ni, ona pa bi verjetn že zarad pogleda na oneta skup padla, je izjavu, da bo on papež, če bom jst kdaj diplomiral...... no, prej mu ga ni, zdej mu ga pa(pežu) ne sme .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 yeeeeeaaahhh tega pa nisem vedu vič, tut tuki je bil seks umes a si vidu, kok je še tega, kar morš spoznat...seks je potrebn pogoj ni pa zadostn kaj men danes mede MA, sej sm ful gruntala, pa je blo glih obratno....soseda je možu rekla, k jo je fehtu, da mu ga bo takrt potegnla, k bo sesosedov mulc stopu na nulo....kokr, da bi rekla, Ja, bom ti ga potegnla, k bo pekel zmrznil, ampak je očitno mislila, da je manjša možnost, da Neil na luno stopu. No, in ko je stopu na luno, je reku:"Good luck, Mr. Gorsky!" Kle je pa opis...Immediately after Neil Armstrong uttered his famous "That's one small step for man . . ." quote during the historic first moon landing, he added the cryptic phrase, "Good luck, Mr. Gorsky!" Not until over twenty-five years later did Armstrong reveal that Mr. Gorsky was a former neighbor, whose wife had proclaimed that she would give him oral sex "when the kid next door walks on the moon." Baje to ni res. xnckrivx tud če ni, anekdotica je pa fajn Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Komaj čakam, da mine staro in, da prične novo leto ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Komaj čakam, da mine staro in, da prične novo leto ! Sej bo kmalu.... potem pa novim bitkam naproti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.