Skoči na vsebino

PO CEM STE SI TO LETO NAJBOLJ ZAPOMNILI?

susana

Recommended Posts

ah, ne smem pozabit, da sem letos postal (skoraj) finančno neodvisen, da celo vzdržujem svoj lastni avto, ki sem ga ravnotako letos sam kupil x:px sicer od staršev, samo vseeno x:px

mogoče sem tudi kaj bolj zrel, mogoče se imam kaj bolj rad kot lansko leto, mogoče mi je malo manj mar za druge in bolj mar zase...kaj vem...

upam, da bo drugo leto to pokazalo meni v prid x;)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 120
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

..aja, eno pozitivno sem pozabu... ugotovil sem, da sem sposoben furati zvezo tut na dlajsi rok... kar mi je blo do nedavnega tko verjetno, kokr je verjetno, da me bo nekega dne poklicu Mike Tyson, ce bom sel z njim na koncert dunajskih deckov... :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

... ugotovil sem, da sem sposoben furati zvezo tut na dlajsi rok...

kok je to? en mesec pa pol? x:px :vragec: x:Dx

pazi se!

k sem jaz (vcas ocitno v tem ista kot ti), to nazadnje ugotovila, je ta 'dlajsi x;)x rok' izpadu 16 al 18 let! :madpro: x:Dx x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

kok je to? en mesec pa pol? x:px :vragec: x:Dx

pazi se!

k sem jaz (vcas ocitno v tem ista kot ti), to nazadnje ugotovila, je ta 'dlajsi x;)x rok' izpadu 16 al 18 let! :madpro: x:Dx x:px

...ma ze skor en let... no sej to za1X se srednji rok... sam glede na prejsnje rekorde(najveci staying power-slabi 3 mesci)... je to vec kot solidno... sm kar ponosn nase... x^x

16 let 18 let... ne me strasit...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Jp, to se ze na forumu vidi...

si s kom 'frend' v kaki temi, pol pa se pade v kaksne druge, je pa konc tega silnega prijateljstva.

ali celo, v vseh ostalih temah se mu to naprej mece.

eno mnenje o eni zadevi lohk kaj spremeni v prijateljstvu? x:o)x :sick: Halo! xrolleyesx

Ja no saj nekaj takega sem imel v mislih ja, je vidno tole tudi tukaj...

...pa sem jaz zase v tem primeru zadovoljen, da nisem tak.....ločim ljudi od dejan in jih sprejemam take kot so...je pa res, da z enimi sem rajši pri eni stvari, z drugimi pri drugi in z prvimi ne pri drugi.....kar pa ne pomeni, da so mi dobri samo za nekaj...Ne jih sprejemam v paketu, take kot so..samo v določenih trenutkih in situacijah te nekdo razume drugače, nakako tebi všečno, kot drug.....

...mater...mal zakompliciran sem zabluzil...ampak upam, da veš kaj mislim....

Tisti pravi, tista prava, tisto pravo... seveda je, obstaja (*ceprav imam eno svoje mnenje o tem, namrec: pravi je pravi ZDAJ, nekoc drugic bo mroda Pravi kdo drug, Pravi je zaradi obcutka, ne pogodbe, torej ni nujno da je dozivotno). sam mi kujemo v zvezde to "Pravo". Imamo neka merila in to, po drugi strani pa se sami ne vemo, kaksna, in smo zmedeni.....

Ali celo iscemo Pravega..... se vclanjamo ne vem kam, dejtamo, komuniciramo, ces, morda pa tu najdem Pravega.....

Tko ga nous nasel.....

Magnet ne isce drugega magneta, preprosto ko se srecata, skup trescita. x:)x

Ja, vsem nam so ga nabijali.

Ja to idealiziranje in postavljanje 'tistega pravega' ponavadi res pripelje do tega, da želimo nekaj na silo in vlagamo energijo; nekam, kamor nam nebi bilo treba oz. nima pomena; ki pa nam požira moči zakarkoli drugega, kar bi nam bolj koristilo ali bilo bolje za nas same in naše počutje, razpoloženje.....in koneckoncev, če se počutimo dobro in imamo tako energijo, se tudi srečamo s takimi ljudmi...ja in osni so potem v tistem trenutku pravi.....

..In se strinjam, ja v vsakem trenutku je nekdo za tisti trenutek pravi; trenutek pa lahko trahja dlje ali pa manj, kar pa niti ni važno, pomembno je da take in tiste trenutke sprejmeš in jim daš največ kar lahko in si zmožen.....

Ljudje ne znamo zaupat. verovat. oz. vera je postala nekaksna trgovina, ne vec duhovna vrednota. In po0zabili smo na skromnost in poniznost....

In se nekaj sem postekala: *Bog* ne mara jamracev, pritozevalcev. xyesx

Si misli (Bog): tle sem ti dal tole, pa sploh opazil nisi, pa se pritozujes zaradi onega???

Pol pa nc nous mel, ce ne znas cent. x:)x

ne da je mascevalen, sam mors znat cent kruh, ce si lacen. ce ga pa odklonis ali se ob njem pritozujes, potem pa nisi lacen. potem pa bos potico se manj dobil.

Ja tako nekako......in če se obnašamo tako ala trgovina, potem niti ne moremo občutiti dobro niti ne zaupati....kar pa pripelkje tudi do tega, da tega ne dobimo oz. kar je še 'slabše' tega ne moremo oz. ne znamo dati.....

kolk mi tole Marsino in Smartymanovo razmišljanje zdaj seka v glavo :eek:

hvala Vama! xsrcx

ravno pravi čas pišeta o tem x;)x

x;)x

mogoče sem tudi kaj bolj zrel, mogoče se imam kaj bolj rad kot lansko leto, mogoče mi je malo manj mar za druge in bolj mar zase...kaj vem...

upam, da bo drugo leto to pokazalo meni v prid x;)x

O tem je bilo tudi govora Cashy......ne razmišljaj tako, da se ti vrne, ker se ti ne bo oz. se ne.....mar naj ti bo za druge, če se že takoi počutiš, zato, ker si to želiš oz. ker tako v tistem trenutku čutiš, neglede na to, kaj si v tistem trenutku mislijo tretje osebe.......ne misli oz. ne delaj tega za povračilo....

.....in če to počneš tako, ker čutiš, ker si želiš......JA potem se ti vrne in poplača....na način, da boš to srečo občutil x;)x

16 let 18 let... ne me strasit...

Naj te potolažim...pri meni je bilo 10 let x;)x

Popravljeno -> SmartyMan

Naj te potolažim...pri meni je bilo 10 let x;)x

..a samo??? x:Dx x;)x

Frank Zappa

O tem je bilo tudi govora Cashy......ne razmišljaj tako, da se ti vrne, ker se ti ne bo oz. se ne.....mar naj ti bo za druge, če se že takoi počutiš, zato, ker si to želiš oz. ker tako v tistem trenutku čutiš, neglede na to, kaj si v tistem trenutku mislijo tretje osebe.......ne misli oz. ne delaj tega za povračilo....

.....in če to počneš tako, ker čutiš, ker si želiš......JA potem se ti vrne in poplača....na način, da boš to srečo občutil x;)x

govoriš to iz teorije drugih ali iz lastne prakse ? :inocent:

ღ♥ღ N aj bo to leto najlepse in najsrecnejse leto ღ♥ღ

ღ♥ღ O d vseh let ki si jih dozivel ღ♥ღ

ღ♥ღ V osci vsem ki jih imas rad/a ღ♥ღ

ღ♥ღ O tresi se vseh zamer in pozabi na skrbi ღ♥ღ

ღ♥ღ L e tako bos lahko novo leto prezivel/a nepozabno ღ♥ღ

ღ♥ღ E na zelja naj ostane... ღ♥ღ

ღ♥ღ T udi tista ki use premane ღ♥ღ

ღ♥ღ O dpri srce in pogrej svoje zelje ღ♥ღ

¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤

Neil je baje, ko je bil majhen poba, slišal soseda rečt, da mu ga bo žena potegnla takrat, ko bo sosedov mulc (Neil) na luno stopil.

In zato je takrat Neil v kamero reku neki v zvezi You go, Mrs. xy..... :inocent:

Mogoče sm mal zajebala, sam point si pa ja pošteku? :inocent:

pojma nimam kwa mi je, da bom zdele neki napisu... pizda nit prbit nism več...

k govorimo o sexu pa človeku, pa razvoju pa sreči...

ene par let nazaj, al pa zdej al pa par taužnt let nazaj... je blo čist isto... un k je največjiga jelena uplenu, je fuku najlepšo babo... pa če je baba hotla met pouhno jamo jelena, je mogla najbolš zgledat... al pa se lepšo delat... mal lagat pa popraulat... pa tko zlo, da je zmankal placa za kšne nepomembne nevidne filinge kukr so ljubezn, spoštovanje, sočutje, ....

poserjem se jes pa poščijem, pa če bi se le dal še pokozlam na sebe, pa svoje prednike pa vas pa celo našo civilizirano raso... šibam jes po svoje dalje...

i ne znam s kim ću ja ostati mlad, kad svi ostarite... i teško će mi pasti ova mladost...

bit će, da ste ipak vi bili u pravu... jer sam sam na ovoj obali, koju ste vi napustili i predali bezvoljno...

pa jebi se šerbeđija i tvoja ines...

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

pa ewo še od mene mal sledi napredka... srečnga pa zdrauga.... pa dobr da me na slište, kašn cinizm je u luftu...

pa pikica, a si predstaulaš plemenitosti... it na luno, da ga soseda sosedu potegne???

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

pa ewo še od mene mal sledi napredka... srečnga pa zdrauga.... pa dobr da me na slište, kašn cinizm je u luftu...

pa pikica, a si predstaulaš plemenitosti... it na luno, da ga soseda sosedu potegne???

misliš xrolleyesx x;)x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

1. januar: Mjevo darilo, ki je zelo prizadelo ne bom tega spet razlagala,ampak tako pač je

2. februar: pridobitev Rudija...yesssssss x:Xx x:Xx x:Xx , večja kriza z Mjem

3. marec: iskanje kuhinje

4. maj: nakup kuhinje, dijeta

5. junij: piknik za moj rd

6. julij: Ivanova bolezen, Baška, Lošinj

7. august: CG

8. september: Ivanova operacija, odadljevanje z Mjem, Nurenberg

9. oktober: Ivanovo poslabšano stanje - sredi noči, ga odpeljemo na urgenco, oddaljevanje z Mjem

10. november: obisk grobov, popolna odtujitev z Mjem, Ivan pride domov - maximalno energije zanj in ženo, M ima poslovno konferenco, ko se vrne se v Kitajski začne pogovor o najini zvezi, naslednji teden se pogovor nadaljuje z ugotovitvijo, da ne gre naprej, Bratislava, veliko joka

11. december: kuhano vino, dobra večerja, z Mjem sva si vedno bolj tuja, tudi kot prijatelja, smrt Mjevega očeta

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

joj, Mana :cry:

res, res, res fuuuuuul ti želim, da bo v novem letu šla bilanca sreče in optimizma v drugo smer xcrossfingx :detelca: xwizardx

hvala Cashy, tudi tebi valiko sreče in predvsem notranjega miru!

optimizem pa vsekakor! x:Xx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Meni pa ste se v letu 2006 zgodila eden najlepših in eden najbolj strašnih dogodkov v mojem življenju.

V prvi polovici leta sem rodila prečudovitega in zdravega otročička, ki mi polepša vsako minuto v mojem življenju, v drugi polovici leta pa sem izvedela, da ima moja mami neozdravljivega raka v zadnjem stadiju.

Življenje so cvetovi in trnje.

Pazi kaj si želiš, ker to lahko tudi dobiš ...

Ja, Klarica, prav tko je, "najboljse ne prihaja samo. Prihaja v druzbi vsega".

se kako res.

Drzi se! :palec:

Mana, ko si na dnu, ne more it se bolj dol, gre lohk sam se navzgor, zato zajem sapo pa glej okol pa vse izkorist, cesar do zdaj nisi, ves kok bo dobr! xupx xokx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

w:Iw prvič legitimirali plavi angeli, grozili z odvzemom vozniške, samo pazi ti to, bla peš, pa to še ni vse, se prvič peljala z marico x8Dx xcivx to si pa zapomniš tako se piše zgodovina x^x

na stare dni bo zgodbic xrolleyesx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Kaj si jim ušpičla x?x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

xsmokex ni da bi take stvari javno objavljal

nč pretreslljivega, zdaj vsaj vidiš kak hitro lahko roke v drek namočiš....ne da bi se sam kaj dost za to trudil

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Zanimivo je blo tole leto :palec: pa hitro je šlo mimo, skoraj prehitro xcivx :inocent:

* spoznala ogromno krasnih in zanimivih ljudi xsrcx

* končno zaključila z eno zadevo, ki me je čist preveč živcirala :o|o: :onfire:

* nekaj krasnih žurov je blo letos x:px x:Ix

* spoznala sem, da sem super x^x in da moram biti pri sebi na prvem mestu xsrcx

* službo imam, faks začela spet, tokrat odločena, da tudi uspešno končam x^x

.......... kar ni blo fajnega, smo pozabili x8Dx

res je blo super leto :hepko: :flower: 2007 bo pa še boljše xokx

naj bo krasno za vse xsrcx xupx :detelca: :love:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

No, pa če pogledam še nasplošno...

Najbolj si bom zapomnila:

- obupne lokalne volitve in še obupno stanje v Izoli

- Ambrus

- Križnar

- je*anje glede davčne stopnje

- idiotističnega Drobniča

- jajcanja z operacijskimi mizami

- frustriranja zaradi ptičje gripe

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

aja, še ena stvar:

-pridobila sem eno super frendico...popolnoma nepričakovano :palec:

MARSA s tem se jaz tolažim: slabše skoraj ne more biti (kar seveda nio res,a mpak vseeno) x;)x x:o)x

mi je ena rekla zadnjič: Matr, pri tebi pa že toliko časa dežuje, da te za tem deževnim obdobjem čaka pravo kalifornijsko sonce x8Dx

...iz njenih ust v božje uho xyesx

KLARICA, drži se...jaz včasih pomislim, da mora biti težko, da je potem sploh lahko lepo

xrainbowx

afriški pregovor

Ja to leto je šlo zlo zlo hitr... blo j tut slabih trenutkov... sam bli so pa tut dobri... tok da... morm rečt, da je to leto blo kr ql :) Še posebej kakšni dnevi, oz. datumi (še posebej 14.2.2006)---> mi bodo ostali v spominu! :)

opa, ker fantiček te je pa takrat tako lepo osrečil...oz. na kakšen način?

Zelo vesel zate :palec: x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...