aakhut 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 hmmmmm.....(klele bi moral bit smeshko k si po nosu vrta )aja!!!!!!!!hehe.....micka sm v zhivo vidu..... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 26. december 2006 Avtor Prijavi Deli 26. december 2006 VAU, TEMA SE JE DOBRO PRIJELA... VSEM, KI SE JE ZGODILO KAJ SLABEGA V TEM LETU, ZELIM DA POTEGNEJO NAJBOLJSE IZ TEGA IN SEVEDA BOLJSE STVARI .... DA SE POBEREJO IN SO SRECNI. VSEM ZELIM TUDI VEEEEEEEEEEEELIKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO LJUBEZNI Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Moram reči, da je bilo zanimivo leto. Iz zavetišča sem vzel čudovitega psa, se naročil na revijo Sodobnost, se izpisal iz RKC, bil sem drugič pri mami Meeri, se vpisal na Lunin forum, spoznal Antoninusa... Nekako po teh dogodokih mi bo ostalo to letu v spominu. Recimo. Pa še zaupanje prijateljev sem zlorabil in jih zajebal. Čudovito leto. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 dej nehi, se zgodi še v boljših družinah Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Svoje leto 2006 sem si zapomnila po kar nekaj stvareh; med bolj pomembnimi to da sem se končno duševno in obveznostno odcepila od dveh služb, od tega prva ki mi je pila kri in energijo že na leta pa sem zaradi svojega ponosa in optimizma prevzela odgovornost vodenja in na koncu spoznala, da kdaj moraš poslušati prijatelje ko ti rečejo "Ampak Petra, premisli, ker res ni vredno!!!" zato hvala prijateljici, ki me je postavila na realna tla in mi ne očita mojih napak Druga pa predvsem duševna odcepitev, kjer sem spoznala da sem človek in da se moram cenit, ker če se sama ne bom me nihče ne bo! Spoznala sem tudi da če pridno delaš imaš pravico na povišico in ne samo obljube, da morajo tvoji nadrejeni s tabo ravnati spoštljivo in ne tako kot da ste krave skupaj pasli čeprav se zdi to "lažji" izhod, in da nihče v službi kruha ni vreden čustvenega izsiljevanja Spoznala sem tudi da so še ljudje, ki znajo cenit čeprav jih sploh ne vidiš, so tam in vidijo vse !!! in da za vsakim dežjem posije sonce Zapomnila si bom svojo prvo daljšo zvezo, ki se je letos končala in se iz nje nekaj naučila! Tudi tukaj lekcije o spoštovanju na strani obeh, da imajo tudi kompromisi rok trajanja in da je lahko slaba zveza dobro prijateljstvo, zato ni nujno da v "dobri veri" odcepitve prekineš vse stike Zapomnila si ga bom tudi po tem da sem se na majski večer tega leta iz Kopra odpeljala z našo novo članico družine družine, kosmato črno boječo "lisičko" in da če si nekaj dovolj močno želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da se ti to uresniči. S slednjim tudi to, da ne smem preveč hitro obupat nad (določenimi) ljudmi Zapomnila si bom tudi to, da sem začela obračat nove strani v svojem življenju posledično s tem, kar me je to leto naučilo in se odločila, da ne bom več samo "jokala" ampak se kdaj tudi postavila zase. V naslednjem letu si želim to kar sem si letos zadala tudi končati x!x Sigurno sem še kaj pozabila - pa četudi sem, se moram pridružit komentarju ScorpioGirl, da sem v tem letu spoznala nekaj enkratnih ljudi in da je bilo zaznamovano z nekaj fantastičnih druženj, za katere upam da bodo prisotni tudi v prihodnjem letu Če se pa česa spomnim, bom pa dopolnila Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 ... sem si vzela cajt in sem prebrala cist vse vase komentarje. vsem za osebne dosezke... in vsem, ki so vam leto zaznamoval tud zalostnejsi dogodki... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
elinor 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Ja, včasih je res dobro, da naredimo bilanco starega leta, ker potem dejansko vidimo, da se je res dosti zgodilo. Ker imamo včasih občutek, da capljamo na mestu. Vsaj pri meni je tako. Dostikrat mislim, da bi morala storiti še več. Ampak, če pogledam tole, pa sploh ne zgleda tako slabo:V 2006 sem- s fantom ustvarila kvaliteten partnerski odnos. Bila sem in sem še vedno srečna v vezi;- ustanovila in zalaufala svoje podjetje. Dosti delala in se veliko naučila. Ugotovila, da je to to, kar želim početi v življenju;- doživela nepozabne in fenomenalne počitnice; - začela zaupati v svoje odločitve in vase. Je pa še dosti stvari, ki mi jih še ni uspelo dokončati. Zato se izredno veselim naslednjega leta. Danes sem si že kupila zvezek, kamor bom vpisala cilje in jih poskušala čim bolj dosledno slediti. Pa še na vaš forum sem prišla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 uau, Elinor, zelo vzpodbudno kar tako naprej Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 hmmmmm.....(klele bi moral bit smeshko k si po nosu vrta )aja!!!!!!!!hehe.....micka sm v zhivo vidu..... zlomk....tralala Obžalujem, da tega sam nisn omenu, sam sn se bal, da boš jezn Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Po res zelo čudni atmosferi ....ampak, sem močnejša Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 dobila 1. cvekpreklopla musko (pru je bil metal pol tehno p s5 metal)unicla mobi-dobila nougafinancno na bolsi potiitd. itd........... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 dobila 1. cvekpreklopla musko (pru je bil metal pol tehno p s5 metal)unicla mobi-dobila nougafinancno na bolsi potiitd. itd........... To se pa da vse v enemu dnevu narest! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 To se pa da vse v enemu dnevu narest! ja, ti da mami pet jurjev in si finančno na boljši poti v enem dnevu Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Letos... sem se zabaval...prebral veliko dobrih knjig...naučil sem se veliko o fiziki in matematiki...preposlušal ogromno muzike...končal neko vezo, ki ni imela prave prihodnosti...našel veliko ljubezni v mojih prijateljih, ki vas imam for the record zelo rad!...začel igrat klavir...spet malo več šlogam, čeprav nikoli zares nisem nehal... hell 2006 je bilo odlično leto ... 2007 bo pa tisto pravo, 9ka... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 dobila 1. cvekpreklopla musko (pru je bil metal pol tehno p s5 metal)unicla mobi-dobila nougafinancno na bolsi potiitd. itd........... uau, koji luksuz. 2006 - leto za pozabiti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Prvič nisem preveč jokala za tipom. Kupila nov avto. Šla na Palmo sama. Poroka brata in krešanju med nama. :xx!: Jaz sem drugačana. Šamanske delavnice. Cel kup novih ljudi v mojem krogu. Po dobrih prijateljih. Po mojem prvem predavanju. Po Bogu. Dobro leto. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
elinor 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Izraz . Izgleda leto velikih korakov in dobrih temeljev. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 30. december 2006 Prijavi Deli 30. december 2006 ja, ti da mami pet jurjev in si finančno na boljši poti v enem dnevu ja npr. 90 jurjov u enmu dnevu... lepo bi blo Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luckica 30. december 2006 Prijavi Deli 30. december 2006 V tem letu... - sem spoznala, da so moji pravi prijatelji tisti, ki prenesejo tudi sreco in ne le nesreco, ker je za ene to mnogo tezje sprejet, na žalost....- potem je usoda nekajkrat zmešala karte in končno pripeljala človeka, ki ga imam res rada, navkljub vsem njegovim napakicam... sicer pa, popolnost je za dolgočasneže... - če spremenim sebe, lahko spremenim tudi svet okrog sebe- da so mi skušnjave v katerikoli stvari že, dale le vedet kaj imam in da to kar si želim, ni vedno najbolje zame in da ima Bog morda boljši načrt zame, če se mi nekaj ne uresniči- sprejela sem izziv in nadaljevala z delom ob rednem študiju- začela uživati v dolgčasu, ki ga je v bistvu dejansko tak malo- umrla mi je moja najdražja babica - postavljam si še vedno temelje za prihodnost, nadrejeni so z mano iskreno zadovoljni- prezivela enega najboljših rojstnih dnevov do zdaj- in vse to in še kaj mi je izboljšalo samopodobo Dobro se počutim v svoji koži. In s temi mislimi grem v novo leto.Vsem želim vse najlepše! Citiraj Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Obžalujem, da tega sam nisn omenu, sam sn se bal, da boš jezn raj priznej de tvoj um ne sezhe tkom dalech.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 A si ne bo nihče zapomnil leta 2006 po tako zelo pomembnem kozmičnem žarku, na katerega dan so bili vsi zadeti in so halucinirali o marsičem? Ljudje, samo letos se je to zgodilo, kdo ve, kdaj se bo spet! Malo sarkazma še za staro leto. Živel kozmični žarek! Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.