Volk K.L. 1. avgust 2002 Prijavi Deli 1. avgust 2002 Ali radi preklinjate? Kdaj najraje preklinjate? Kaksne kletvice uporabljate? P.S. Ce ze pisete kletvice dajte to skrajsat na primer p.m. ali pa j.m. ali pa k. icon_smile_big.gif KL Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 1. avgust 2002 Avtor Prijavi Deli 1. avgust 2002 Jaz osebno najraje uporabljam p.m. in sunce mu j. zarko, ko sem zelo jezen. Svojim prijateljem rad recem k. te gleda ali pa k. vas gleda. Osebno pa sem mnenja da bi morali cim manj uporabljati kletvice. Je pa res da v vsakem jeziku najdemo kaksno "socno" kletvico, kar pomeni da je clovesko preklinjati, icon_smile_big.gificon_smile_clown.gificon_smile_wink.gif. KL Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
irma 1. avgust 2002 Prijavi Deli 1. avgust 2002 Zelo mi je grdo, če slišim, da kletvice uporablja ženska in to prav na glas in po možnosti še prav sočne in vulgarne. Če jih že mora, naj jih tko, da bodo samo zanjo ali pa pač za tistega, ki so mu namenjene. Seveda, tudi sama kaj grdega rečem, vendar v milejši obliki. Najrajši imam: pejt v maloro, pišuka, jebela cesta ali pa porka duš. Sem pa včasih uporabljala tudi kakšno p in kakšen k. Zdaj ne več. Na splošno me pa kletvice odbijejo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 1. avgust 2002 Prijavi Deli 1. avgust 2002 Mislim,da jezik prenese vse. Bolj me skrbi, če nekdo to kar reče resnično in zares misli, jaz uporabljam odvečne besede k ali p včasih kadar mi nekaj ne gre in s tem mislim,da nikomur nič hudega nočem.Zavestno pošiljanje nekoga nekam pa ni na mestu.Ko poslušam psovke pri drugih, se mi zdijo zelo grde, zato večkrat sklenem,da jih ne bom uporabljala.Pa se še kdaj spozabim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. avgust 2002 Prijavi Deli 1. avgust 2002 Kakšne zanimive teme se odpirajo! Moj odnos do kletvic...Bom raje tiho, povem pa samo, da imam osebno raje, če mi rečejo pi... (s č in ne z z), kot pa psica. Tako menim, da je odvisno predvsem od tona, kako to izrečemo. Nikakor nisem proti kletvicam - saj so kanal za zoprno energijo.Sicer so pa to le besede...Lahko 1000X zakolneš pred mano, pa te bom še vedno imela lahko za plemenitega, lahko pa me enkrat nat... - pa gotovo ne bom več tega mnenja. )) Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. avgust 2002 Prijavi Deli 1. avgust 2002 Včasih pa celo prekolnem koga.Rečem mu: "Pazi, da te ne bom narisala!!" ) Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. avgust 2002 Prijavi Deli 1. avgust 2002 Nečesa sem se spomnila, kar sem si v gimnazijskih letih celo zapisala v blokec.Mislim, da sem to videla v filmu Apocalipse now:"Vojake učijo in jim ukazujejo streljati in ubijati, ne dovolijo pa jim napisati "Fuck!", ker je to prostaško". Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. avgust 2002 Prijavi Deli 1. avgust 2002 Glej, glej... tale Forum ima nižji prag tolerance kot jaz... namreč meni nič tebi nič mi je scenzuriral besedo - dal je avtomatično zvezdice... (*Aja, seveda - bila je v angleščini in se začne s f...). icon_smile_wink.gif Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 1. avgust 2002 Prijavi Deli 1. avgust 2002 Kletvice... ja, imela sem obdobje, ko sem veliko preklinjala... šport pač ni področje, kjer bi bil besednjak ne vem kako uglajenicon_smile_wink.gif, in preklinjanje je bilo ventil za sproščanje negativne energije... pa sem to kar hitro prerasla...Verjetno vsi poznate občutek, ko z glavo zadaneš ob vogal odprtega predalaicon_smile_blackeye.gif, no, v taki situaciji sem še vedno sposobna izstreliti rafal mastnih kletvic, ki mi pomagajo premagati trenutno bolečino. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misti 1. avgust 2002 Prijavi Deli 1. avgust 2002 Lahko 1000X zakolneš pred mano, pa te bom še vedno imela lahko za plemenitega, lahko pa me enkrat nat... - pa gotovo ne bom več tega mnenja. Tale stavek pa je nekaj fantasticnega Marsa!!! Sicer pa so kletvice predvsem odvisne od tega komu(čemu), kako in zakaj so namenjene. In navadno prav sproščujoče. Veliko lepse je izreči p. ti m., ne me j., kot pričeti s kuhanjem mule. ---Volk K.L. ... in če bi meni rekel k. te gleda, bi se ti za tako lepe želje še zahvalila. Le kaj je lahko lepšega kot popolno uživanje v intimnosti s človekom, ki si to zasluži :-))) misti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 3. avgust 2002 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2002 Ufff Misti. Zelo vroce je uff, soparno!? Khhm icon_smile_blush.gificon_smile_blush.gificon_smile_blush.gif. Neki ga vreme sracka . Hvala za kompliment Misti. icon_smile_big.gif Ne vem ali naj to jemljem dobesedno ali ne icon_smile_big.gif. No pred neznejsim spolom se bolj izrazam po primorsko na primer porko dio ali pa madona. Ipak se pred zenskami malo bolj mirkam. Zanimivo ane icon_smile_big.gif? V glavnem Misti, to pa morava enkrat probat' icon_smile_big.gif! Khhhmm, ufffff je danes zelo vroce!!! Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
afrodita 3. avgust 2002 Prijavi Deli 3. avgust 2002 Najrajši rečem tristo hudičev, tristo zelenih, tristo petelinov, pišuka ali pismo, kadar sem malo bolj jezna..... porko svet, če sem pa preklemansko jezna ...tako da mi že dviga pokrov,pol pa spustim tud kšno mater božju al pa porko dio .... priznam. Ampak pol hitr popravim, pa rečem desetkrat sonček. icon_smile.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. avgust 2002 Avtor Prijavi Deli 4. avgust 2002 Zanimivo Vlahi v Srbiji, ki imajo zelo podoben jezik romunscini, zelo pogostokrat uporabljajo besedo "ursulja", kar pomeni medved. Kot pri nas osel. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. avgust 2002 Avtor Prijavi Deli 4. avgust 2002 quote: Najrajši rečem tristo hudičev, tristo zelenih, tristo petelinov, icon_smile_big.gif Kletvice na tristo... so mi zelo simpaticne in stare, tradicionalne. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. avgust 2002 Prijavi Deli 4. avgust 2002 quote:Veliko lepse je izreči p. ti m., ne me j., kot pričeti s kuhanjem mule.mistine me j...t! hahahahap. mi gre na k. k mi tezijo, kret... crnuha.ski!se mal pa ... vampirji nizkovibracijski!!ma nimajo sans! levi so energija in jih skurim!!in so prav edini zaradi katerih uporabljam kletvice.in se, ce me kdo v prometu je neprimerno izsilivoz. je biv nepozoren. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 5. avgust 2002 Prijavi Deli 5. avgust 2002 Meni včasih uide kakšen p.m., če je mera polna, če pa se že kontroliram, povem kakšno o marjeticah, spremenim zadnji del kletvice. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 6. avgust 2002 Avtor Prijavi Deli 6. avgust 2002 Hja, zdaj sem se spomnil na pokojnega učitelja matematike v osnovni šoli. Bil je zelo strog učitelj. Bil je že nekajkrat v črni kroniki zaradi pretepanja učencev. Vendar je zelo dobro razlagal matematiko in fiziko. Če mu kaj ni šlo po načrtih je rad uporabljal kletvico, "Boga mu krvavga" ali pa ob vsesplošnem neznanju je zaklel, "pa saj to je judovska šola". Včasih je naredil vzklik, "Oh Marjanca". Ko se spomnjam kako je preklinjal se zmeraj nasmejim. Zdi se mi da so kakšne kletvice značilnost neke osebe. Dostikrat se spominjam kakšne osebe samo zaradi preklinjanja. icon_smile.gif Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misti 6. avgust 2002 Prijavi Deli 6. avgust 2002 quote:Ufff Misti. Zelo vroce je uff, soparno!? Khhm icon_smile_blush.gificon_smile_blush.gificon_smile_blush.gif. Neki ga vreme sracka . Hvala za kompliment Misti. icon_smile_big.gif Ne vem ali naj to jemljem dobesedno ali ne icon_smile_big.gif. No pred neznejsim spolom se bolj izrazam po primorsko na primer porko dio ali pa madona. Ipak se pred zenskami malo bolj mirkam. Zanimivo ane icon_smile_big.gif? V glavnem Misti, to pa morava enkrat probat' icon_smile_big.gif! Khhhmm, ufffff je danes zelo vroce!!! Ojla, volkec, danes pa ni več tok vroče... sam da te spomnim na obljube, ki jih deliš tlele na forumu :-)) misti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 9. avgust 2002 Prijavi Deli 9. avgust 2002 f.km..r&p.c.. pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. avgust 2002 Avtor Prijavi Deli 11. avgust 2002 Prav Misti. Obljubljam da bom obljubo izpolnil icon_smile_big.gif. Jah k. ga gleda, takšno je življenje icon_smile_big.gif. Samo daj mi naslov icon_smile_big.gif.Aha, aha, aha kaj pa zdaj icon_smile_wink.gif? Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 20. avgust 2002 Prijavi Deli 20. avgust 2002 quote: Veliko lepse je izreči p. ti m., ne me j., kot pričeti s kuhanjem mule.misti hahahaha ))))Tako je!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 1. september 2002 Avtor Prijavi Deli 1. september 2002 Evo iz Grcije vam prinasam se eno kletvico. MALAKA! To pomeni nekaj v zvezi z materjo, vendar vam odsvetujem uporabo te besede v Grciji. Lahko dobite po p. od domacinov. Je pa zanimivo, da sem tamkasnjega pravoslavnega duhovnika (Krf) slisal preklinjati MALAKA, MALAKA. Pil je ze tretjo rundo Amstela, kadil je kot Turek in jedel je cips icon_smile_big.gif. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. september 2002 Avtor Prijavi Deli 10. september 2002 V prejšnji službi so uporabljali neko zelo specialno kletvico, ki je nisem nikjer slišal razen tam. Fukfehter. Za fukfehterja so označili direktorja, ki je bil celo tako nesposoben, da ni mogel rasturiti firmo na kant. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2002 Prijavi Deli 10. september 2002 Meni pa niso všeč kletvice, kot npr.: krščen matiček, tristo hudičev ipd.To na 300 se strinjam.... a tristo zelenih... ne vem, ne poznam niti enega, ki bi to uporabljal.Zdijo se mi zelo pase' in če že kolneš, to pač ni kletev - ne predstavljam si namreč, da bi jeza odšla oz. se pomirila na ta način (kar pač preklinjanje je v največji meri).Prej se mi zdi to skoraj spakovanje. Najbrž pa je samo pravzaprav oportunizem - kao - sicer kolneš, a "lepo". V čem je finta potem? Bolj mi je všeč potem pišuka ali pismo ali kaj podobnega, ko že daš energijo kletvice iz sebe, pa jo lahko še sproti preoblikuješ v blažjo različico - še posebej, če zategneš prvi zlog. Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 10. september 2002 Prijavi Deli 10. september 2002 hehe... ste kr izvirni icon_smile.gif(posebi Volkec..., se vidi, da si pojedel babico in kapico..., več glav več ve...icon_smile_approve.gif icon_smile_tongue.gif icon_smile.gif ) Men je pa (nevem zakaj) luškana besedica "fuknjen" ) in pol je včasih vse fuknjeno - si ti fuknjen, je to fuknjeno, je ono fuknjeno... in navsezadnje sm celo js fuknjena...)) Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.