Skoči na vsebino

KLETVICE!!!

Volk K.L.

Recommended Posts

Kletvice ... mmmm, morajo biti jasne in sočne, hehe...

Najhuje je, ko vozim. Od p.t.m. do n.s.t.k.p. (če koga zanima, kaj to je, naj mi piše na mail)

Al pa... te varjante... povezane z IQ stanjem ... od kretena, idiota, debila...

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 90
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Marsikatera 'huda' kletvica se spremeni, ko imaš v avtu na zadnjem sedežu otroka...hm, hehe, potem govoriš drugače...

Meni najljubša? Grrrrr.... ali pa pih....

Včasih se pa tudi zaprem v kopalnico in jih stresem cel kup... unih 'tahudih' icon_smile_shock.gif icon_smile_wink.gif

Cat

Veš Kapica sem še zmeraj lačen. Sem zelo težko nasitim.

Zdaj sem se spomnil očeta. Vsakič ko sem klel pred očetom, se je oče zadrl: Kaj preklinjaš, sunce ti j. žarko. Pseto jedno. Kako lahko tako grdo govoriš ??!!! icon_smile_big.gificon_smile_big.gificon_smile_big.gif.

Ja sam ka mali pao s lipe

quote:

TRISTO ZELENIH uporabljajo v risankah:)

pokowc

Točno to! Zato jaz to "kletvico" uporabljam, kadar se mi

otroka kaj potožita. To rečem na tak poseben - hudomušen

način, da se jima na obrazek prikrade nasmeh. In glej,

glej, svet se zdi takoj lepši. icon_smile_wink.gif

icon_smile_big.gif

Ta mi je pa ful všeč.... :)))))))

Jaz tudi kolnem tako recimo v dveh besedah - kao ime in priimek? :>))))

Pa dodam kakšno končnico itd, da pravzaprav kolnem, samo da so čisto odštekane desete besede... To imamo doma ful tega.... Ko si zmišljujemo besede, po možnosti čimbolj butaste.

Marsa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

quote:... Zato jaz to "kletvico" uporabljam, kadar se mi

otroka kaj potožita. ..

Katero pa uporabljaš v ODsotnosti otrok? ;)

Ker - to dotično uporabljaš, ko so otroci. Se pravi, ko so otroci zraven, TAKO kolneš. Kaj pa, ko jih ni? Katera pa potem se izmuzne iz tvojih neomadeževanih ustec? icon_smile_wink.gif icon_smile_big.gif

mimi

"Zvezde se ne sramujejo, da se zdijo kresnice". R. Tagore

O, Mimi!

Dolgo te ni bilo icon_smile_big.gif ... pa nisi videla......

Tudi tiste iz mojega "ta sočnega" repertuarja sem že napisala. icon_smile_wink.gif

Lahko pa jih še enkrat: porko svet, mater božju in porko dio.

Ampak, ker moja neomadeževana usteca to težko prenesejo,

potem to hitro popravim, tako da rečem desetkrat sonček,

kot sem tudi že napisala. icon_smile_wink.gif

OOO, kakšna dobrodošlica! icon_smile_big.gif

Ja - res je - sem spregledala.

Te primorske so mi kar všeč - pa še sonček zraven, pa je repertoar res popoln. icon_smile_wink.gif

mimi

"Zvezde se ne sramujejo, da se zdijo kresnice". R. Tagore

Ja beseda ostja! Pred dnevi sm bil na Nanosu. Burja je tako pihala, da sem komaj obstal na vrhu. Ko je to moja kolegica "Primorha" zvedla, me je vprasala: "Ma ostja kaj si falil podnebje".icon_smile_big.gif.

Joojj, primorke!!! Jest se bom porocil, samo s primorko icon_smile_cool.gif. Ma ostja so tahu fejst pupe icon_smile_big.gificon_smile_big.gif.

quote:

Joojj, primorke!!! Jest se bom porocil, samo s primorko icon_smile_cool.gif. Ma ostja so tahu fejst pupe icon_smile_big.gificon_smile_big.gif.

Volk!

Samo eno majčkeno dobrohotno opozorilce glede primork. Pazi, da ne vzameš Brike, ker pravijo, da če imaš Briko za ženo, ne rabiš psa pri hiši. Res so oštre! Toliko, glede na to, da sodiš v "pasjo zvrst" icon_smile_big.gif, pa ne vem kako bi se to obneslo, še sploh, če si potem zamislim zraven še majčkene volkce. icon_smile_big.gif icon_smile_wink.gif

Jooj, Afrodita icon_smile_big.gificon_smile_big.gificon_smile_big.gificon_smile_big.gificon_smile_big.gif, ej trebuh me že boli, ej dej nehi, nehi zadušu se bom icon_smile_big.gificon_smile_big.gificon_smile_big.gificon_smile_big.gificon_smile_big.gificon_smile_big.gificon_smile_big.gif. Ojoojoj Afrodita, uffff moram si še solze obrisat icon_smile_big.gificon_smile_big.gificon_smile_big.gificon_smile_big.gificon_smile_big.gif. Ojojoj ufff.

Aquarius sm ljubljančan,hvala za sanjske želje.

Kar se tiče ljubosumnosti, kot pravi pokowc bi reku da mi je prav to pr' primorkah strašansko všeč. Najprej so zelo trde in težko dostopne, ko ti pa odpre vrata na stežaj se je ne moreš znebiti. Ta mediteranski melos mi je strašno pri srcu. Nekako se domačega počutim. Ma porko dio, ma saj nisem mona ču'!

Ja MONA, ej še ena zanimiva kletvica.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...