afrodita 17. september 2002 Prijavi Deli 17. september 2002 O štrigeca! Kle mate eno Ljubljančanko priženjeno na primorsko. Če rabte nasvet, kako preživet, sam vprašte. icon_smile_big.gif Jaz sem se fino namučla. icon_smile.gifNisem nič štekala. Kot da bi prišla v drugo državo. Pupa, krkaj let maš? Ma, kako se kličeš? Boš jela pomodor an eno malo šalama? Muč an i! - kdor zastopi tale stavek dobi nagrado icon_smile_big.gif Enkrat, ko sem hotla pokazat, kako že znam po primorsko, sem pred številnim občinstvom "po njihovo" povedala, da sem za večerjo jedla pohane kalcete (nogavice), namesto pohane cukete (bučke). Od takrat naprej me vsi poznajo..... icon_smile_big.gif p.s. jest sm Lublančanka, pa od kar sm pr hiš, tut nimajo več psa icon_smile_big.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Susi13 18. september 2002 Prijavi Deli 18. september 2002 Prepovedati kletvice komurkoli je nesmiselno, zato smo se doma dogovorili da bo namesto k***** - klinček in namesto, da rečem(o) nekomu, da je prfuk****, se mu enostavno pove, da je prf ali pa da je neka stvar prf. Zanimivo, da je nečakinji ta "igrica" všečna - stara je 14 let in bi rekla, da ima tako občutek, da sodeluje z odraslimi. Pa še mlajši dve se (vsaj doma) ne naučita kake nove kletvice. Mogoče še to: vsakič, ko nekdo izgovori okrajšano oz. spremenjeno verzijo kletvice, je zraven prisoten smeh... )) Suzana *...trenutek, ko sem...* Citiraj *Ne bom se skrila za zaveso teme - povem Ti le, kar govori mi srce.* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2002 Prijavi Deli 18. september 2002 Mi si tudi zmislimo svoje....Jih pa ne bom niti pisala.... so pretrapaste. Vcasih imam zelo nesmiselen in celo butast smisel za humor.Aja, saj res - saj sem vendar v Kletvicah (in ne v Humorju)!Kaj pa, ce me bo Admin skenslal? Porkasch pintchitch... )))) Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 19. september 2002 Prijavi Deli 19. september 2002 Porkašpinčič? Ta je moja! icon_smile_cool.gif Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. september 2002 Prijavi Deli 19. september 2002 icon_smile_big.gif Strelka - vedno za stose pa za vice pokat pa afne guncat! icon_smile_cool.gif Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. september 2002 Avtor Prijavi Deli 20. september 2002 Še ena iz Primorske. " Ma prohleta opica". icon_smile_big.gificon_smile_big.gif. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. oktober 2002 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2002 Zdaj pa malo se iz Bosne. Nevaspitana stoka, j. ti kruh, mater, sunce, da te j.,. Bog te mazo. Majku ti j. pokvarenu. Mars u P.M. Ej jes' smotan, budalo jedna. Hrvatje imajo eno posebno, prokleta bagra. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 http://www.insultmonger.com/swearing/slovenian.htm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 O štrigeca! Kle mate eno Ljubljančanko priženjeno na primorsko. Če rabte nasvet, kako preživet, sam vprašte. Jaz sem se fino namučla. Nisem nič štekala. Kot da bi prišla v drugo državo. Pupa, krkaj let maš? Ma, kako se kličeš? Boš jela pomodor an eno malo šalama? Muč an i! - kdor zastopi tale stavek dobi nagrado Enkrat, ko sem hotla pokazat, kako že znam po primorsko, sem pred številnim občinstvom "po njihovo" povedala, da sem za večerjo jedla pohane kalcete (nogavice), namesto pohane cukete (bučke). Od takrat naprej me vsi poznajo..... p.s. jest sm Lublančanka, pa od kar sm pr hiš, tut nimajo več psa Haha u štrigeca porka madona. hehe ahja, jaz pa sem primorec rojen v ljubjani, pa me tud mal jebe to, ampak kje je nagrada ker jaz čist zastopim tisti nagradni stavek... sam je mal tkole hud ... ga raje ne bom izgovoril v normalni slovenščini Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 zanmiv tole, pokowc, tvoj seznam slovenskih kletvic v angleščino..... hehe najboljš je tista jebem ti vse po spisku... haha Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 Ja, men je tud grd, če kdorkol preklinja. Sam jaz pa to delam zlo rada, ker se pol počutim nekak olajšano... Ja, včasih doživim pravo "ejakulacijo" kletvic, med katerimi so najpogostejše: Jeb... ti mater... pič...ti materna Pof...pras...nej gre v kur*c Jeb...ti sunce žarko Proklet pras...u pič...materno nej gre Najljubša mi je pa tale: Sluzast izcedek iz kravje riti Al pa tale: Da bog da da ti deca čunga lungu na kredit kupovalo... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. februar 2004 Prijavi Deli 28. februar 2004 SONCHKA BEMTI NI !!!! 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 28. februar 2004 Prijavi Deli 28. februar 2004 Včasih zakolnem prav sočno..... kadar me res kaj razpi.di. Kot je Marsa napisala - odprem ventil..... včasih se sploh ne morem zadržati....Drugače pa v mojem besednjaku najdeš najpogosteje: PISMO, PORKAMIŠ, JE-BELA-CESTA, PREKLET HUDIČ....Najbolj pa me piknejo ljudje, ki imajo med svojim govorom, vsaka ta tretja beseda : jeb*m ti mater (na to sem alergična) in pa jeb*m ti sunce :xx!: :xx!: Najbolj smešno-simpatična mi je "pišuka" al pa "tristo kosmatih " in "prekvat zakurnk"Aja, pa še ne prenesem angleških: f*ck, dickhead, asshole in you mother f*cker (še posebej če se nekdo našega rodu afna s tem) Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 No, sem pa našla tole temo... sam sem hotla preklinjat, zdaj pa vidim, da ne smem. Je*em**! POrkaduš! Je bela cesta! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Kako ne smes? Hoces reci tistole se je izpisalo? Nisi ti dala zvezdic? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 300 -ou 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Men še je vedn ona od moje babice všeč : " V rit si nos zabij!" Sploh, če si še v takšni pozi predstavljam tistga, k mu je namenjena Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Men še je vedn ona od moje babice všeč : " V rit si nos zabij!" Sploh, če si še v takšni pozi predstavljam tistga, k mu je namenjena ochiten vpliv socialnega okolja na tvoj nivo.... 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 V rit si nos zabij! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>V rit si nos zabij! sic! 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 kura(ne leti na nikogar direkt...de nau marsa spet znorela ) 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Men še je vedn ona od moje babice všeč : " V rit si nos zabij!" Sploh, če si še v takšni pozi predstavljam tistga, k mu je namenjena Moja mama je pa pravla: "Pejdi v rit, pa boš videl temo!" Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> ma ke škifo...štronco...O, Mačka Režalka, tole pa v primorščini! Potem ti sigurno veš, kaj pomeni kletvica: "Šajeta te hitila u tubo di škarigo." Zadnjič sem pa slišala eno, ki je nekaj zmerjala svojega moža... in mu je rekla: "... takrat, ko so ti možgani padli v jajca..." Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Možgani z jajci .......bemu to je za ene baje specialiteta, pismo zeleno indijansko.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.