Tamburin 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Miiiiick, pa ne možgani z jajci! Možgani so mu padli v moda, no! Zdaj si pa predstavljaj, kot hočeš: ali da ima tako majhne možgane, ali pa tako velika moda. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 ...kva ste smotan dans, k se zezam no. Micken prav, da un kaj veliko na modo ne da, ker ma vlke možgane. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 pri nas pa se "spopademo" s kletvicami s stavkom: "A je to za na kruh namazat?" polpa tamali tuhtajo al je al ni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Porkamotorka, Mick! Jaz pa se na modo sploh ne zastopim. Eni pravijo, da je v modi roza barva, pa karo in rože, špičasti čevlji..., drugi pa pravijo, da so v modi spermiji. Samo jaz nisem še nobenga videla, da bi nosil spermije okol vrata ali pa pripete na ovratniku ali kako drugače. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Porkamotorka, Mick! Jaz pa se na modo sploh ne zastopim. Eni pravijo, da je v modi roza barva, pa karo in rože, špičasti čevlji..., drugi pa pravijo, da so v modi spermiji. Samo jaz nisem še nobenga videla, da bi nosil spermije okol vrata ali pa pripete na ovratniku ali kako drugače. ja ziher jih nis vidla ...misliš,da ti bodo z rokco pomahali Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 kletvice pa: duššš,benti,bemu Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Porkamotorka, Mick! Jaz pa se na modo sploh ne zastopim. Eni pravijo, da je v modi roza barva, pa karo in rože, špičasti čevlji..., drugi pa pravijo, da so v modi spermiji. Samo jaz nisem še nobenga videla, da bi nosil spermije okol vrata ali pa pripete na ovratniku ali kako drugače. ....spermiji so vedno v modi.......sam jih morte znat nosit. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 ostala brez pripomb Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 Hm, nekaj casa sploh nisem preklinjala, zadnje case se pa spet dogaja, da me zanese. Predvsem pri "fak" pa kaksna razlicica besede "jebati" Samo to ponavadi, ko je ozracje sprosceno...doma mi niti na misel ne pride, da bi preklinjala. Prav tako, ce osebo prvic spoznam. Ma ne vem...bolj mal jst to... Slisim pa mulote ( predvsem osnovna sola), katerih je vsaka druga beseda pi*zda itd Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 Hehe, Michele, ja ja, "fack" tudi jaz rečem... Danes je bila tole moja prva beseda, ko sem se zjutraj zbudila in ugotovila, da sem preslišala budilko in zamudila vlak! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 Imam občutek, da grde besede izgubijo težo, če jih izgovarja(mo ) v kakšnem drugem jeziku. Sploh na Primorskem se rado sposoja bogokletvice iz italijanščine (porkam... in porkod....), kar je zelo grdo :xx!: :xx!: , ne glede na versko pripadnost ali ne. Potem pa slišiš 'naše' v Trstu, ko se prerekajo in med tem v italijanščini porkirajo :xx!: Noja nona je bila zelo fina gospa. Ko je bila res jezna in se res ni mogla več zadržati, je na ves glas zavpila: 'Krščen Matiček!' Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 ma ke škifo...štronco... fonet. štronco/ italij. stronzo = pezzo di merda/ kos dreka ( iz it. slovarja: štronco: kos človeškega iztrebka, cilindrične oblike, fig. predrzno-neumen človek, občajno nevešč voznik avtomobila... ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 Še nekaj sem se spomnila... Saj ne vem, ali spada v to temo ali v temo "Izjave", oziroma kar v obe (ali mogoče v kako drugo ) - ampak, dobro, naj bo tukaj. Pred par dnevi je ena moja prjatelca postala babica. Sedimo v lokalu, pijemo na račun tega njenega vnuka... itd., pa takole v debati o tem novorojenčku ona pove, da je rojen s carskim rezom. Nekdo iz družbe pa reče: "To je zanj dobro! Ga vsaj nihče ne bo mogel pošiljat v p*zdo materno!" Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 porkash pinchich, na tole temo smo tud cist pozabil. *pa ravno danes so nekaj kletvice bile omenjene. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Jaz zadnje čase skoz rečem MAJKICU MI/TI/JIM... je blo ful smešno zadnjič, k je reku sodelavc ko je neki od sineka govoril..."majkicu mu...." Midve s sodelavko pa naenkrat: "Ja hvala bogu!" Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 evo...jutr spet začnem odvajanje od preklinjanja... sm se že čist odvadla...sam pol začnem govort ptičicaaaaaaa, šmenta... pol pa kmal spet ful na hard...same grde besede... jutr bom spet nehala...evo Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.