Skoči na vsebino

Risanje astrološke karte

AngelOfLight

Recommended Posts

Lep pozdrav!

Pred kratkim sem se lotila risanja astrološke karte pa se mi je vse skupaj malo zapletlo. Ali mogoče obstaja kakšen računalniški program, ki bi se ga dalo dobiti na internetu pa da to sam nariše?

Izračuni iz lunin.net mi namreč malo zmedejo sliko...

Je možno da sta recimo luna in neptun v kozorogu, vendar se nahajata v hiši, ki pripada strelcu?

Vsak nasvet bo prišel prav :D

Deli na socialnih omrežjih

Lep pozdrav!

Pred kratkim sem se lotila risanja astrološke karte pa se mi je vse skupaj malo zapletlo. Ali mogoče obstaja kakšen računalniški program, ki bi se ga dalo dobiti na internetu pa da to sam nariše?

xrolleyesx Ja na peš smo risali pred kakšnimi 20 leti in res, da izračunaš sideralni čas traja kar nekaj časa, zato je risanje kart zamudno. Na astro. com boš izrisala karto hitro in natančno, več pa se zamudiš z interpretacijo. x;)x

Hvala obema :D

sem nasla na tej strani ogromno razlicnih kart...mogoce kak predlog katera je najbolj pregledna za interpretacijo ce sem se zacetnica?

xrolleyesx Tole na astro.com je za začetnike čist fajn slikca. Seveda je odvisno kako si naštimaš hiše (placidus, Koch?) Vsak ima svoj okus in način gledanja.

Nc hodt k astrologom pa PLACEVAT JIM!!! DEjte si potegnt dol, astroloski program SOLAR FIRE... k je ful dobr... pa se zasledila sm da ga Bern tud uporablja.. tko da

Astrologi niso nobeni znanstveniki in prediktorji usode in nevem kaj vse mislmo ljudje da so... to oni karto nardijo..in berejo iz tm.. TO PA ZNA vsak!!

MOj moto je: Ne pusti drugim da krojijo ti usodo, z tem da prodajajo "svoj" znanje..k sploh ni njihov.!!

ti si pa res za vice :o|o:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Nc hodt k astrologom pa PLACEVAT JIM!!! DEjte si potegnt dol, astroloski program SOLAR FIRE... k je ful dobr... pa se zasledila sm da ga Bern tud uporablja.. tko da

Astrologi niso nobeni znanstveniki in prediktorji usode in nevem kaj vse mislmo ljudje da so... to oni karto nardijo..in berejo iz tm.. TO PA ZNA vsak!!

MOj moto je: Ne pusti drugim da krojijo ti usodo, z tem da prodajajo "svoj" znanje..k sploh ni njihov.!!

zakaj bi pa se js mogla mučiz z vsemi porobnostmi(jebiga saturn v 3. bajti riba x:o)x ) če mi lahka nekdo, ki mu za trud plačam, vse pove v kaki uri al pa dveh x^x

zakaj pa greš ti na pico, če jo lahka sama nardiš al pa zakaj hodiš na pijačo, če si jo lahka sama natočiš :vragec: x;)x x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

zakaj bi pa se js mogla mučiz z vsemi porobnostmi(jebiga saturn v 3. bajti riba x:o)x ) če mi lahka nekdo, ki mu za trud plačam, vse pove v kaki uri al pa dveh x^x

zakaj pa greš ti na pico, če jo lahka sama nardiš al pa zakaj hodiš na pijačo, če si jo lahka sama natočiš :vragec: x;)x x:Dx

x:Dx x;)x :palec: Saj je fajn, če je človek samozavesten, ampak za vse pa le ni vsak.

Jaz tud ne znam gvanta sešit, kolegica pa to super nardi, ampak karto zna tud narisat, poj pa išče in prevaja,hahahahaahaa.

x:Dx x;)x :palec: Saj je fajn, če je človek samozavesten, ampak za vse pa le ni vsak.

Jaz tud ne znam gvanta sešit, kolegica pa to super nardi, ampak karto zna tud narisat, poj pa išče in prevaja,hahahahaahaa.

Lunca živjo,

sem se spomnila kako prima bi blo,da znam sama speč,i točno tako, torto kakršno imam rada

in jo dobim samo v eni slastićarni v mestu x:Dx

Tud kopije ne znam nardit :8):

Bi rabla dosti truda,da o tistih 'poprčkih' za katere niti ne vemo,da so dodani,ne govorim.

Nekak tako je pri astrologiji. 'Poprčki' so tisti,ki dajo piko na 'i'.

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

ampak karto zna tud narisat, poj pa išče in prevaja,hahahahaahaa.
mene je sicer neki časa matral firbec..sam pol pa je blo mal preveč podrobnosti xswitzx neki malega sem se naučila.....kaj več pa x:Ix x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

x:)x

Lunca živjo,

sem se spomnila kako prima bi blo,da znam sama speč,i točno tako, torto kakršno imam rada

in jo dobim samo v eni slastićarni v mestu x:Dx

Tud kopije ne znam nardit :8):

Bi rabla dosti truda,da o tistih 'poprčkih' za katere niti ne vemo,da so dodani,ne govorim.

Nekak tako je pri astrologiji. 'Poprčki' so tisti,ki dajo piko na 'i'.

:palec: :palec: Sigurno, sigurno, vsaka torta je unikat zase, tako kot naše astro karte, tud ena drugi si nita podobni. Še karti dvojčkov tolmačimo drugače, ker se pri drugorojenem ASC premakne v tretjo hišo prvorojenega. x;)x

x:Dx x:)x x:Dx x;)x Poprčki pa nardijo svoje, to pa ja. :palec:

pravzaprav ne verjamem vsakomur....vem pa, da če bom hotla kaj zvedet, dobit kak nasvet..stokrat rajš grem h lunci al pa bernu...jima plačam in mi poveta kaj ma čaka oz kaj lahko naredim..kot pa da morem predelati eno tono knjig, ki jih ne razumem oz se mi ne da

isto je al dnar zapravim za cunje al kosilo al pa astrologa, to je moja odločitev.....

xcivx

pa malo bol podrobno beri..ker nisem ti x:Dx x:px

There is

One Mind,

One Truth,

isto je al dnar zapravim za cunje al kosilo al pa astrologa, to je moja odločitev.....

xcivx

xrolleyesx Jaz enostavno ne razumem, zakaj nekateri sploh berejo te teme, ki jih ne zanimajo. Jaz stvari, ki jih načeloma ne poznam in mogoče tudi ne razumem, niti ne "tadlam" in se v njih ne vtikujem. Vedno bolj mi pride na misel rek "le čevlje sodi naj Kopitar."

Bistvo je, da se človek svobodno odloča in živi, v tem je ves čas. Nihče naj nikomur ne vliva njegovega mnenja, ljudje, ki smo si namenjeni pridemo skup, drugi ne. Večkrat nisem želela komentirat določene karte, ko sem jo pogledala, sem vedela zakaj.

Mogoče res drži tisti pregovor, učitelj pride, ko je učenec pripravljen, nekaterim žal ni dano. :2src: Mogoče se to vidi v karti sami? xrolleyesx

tudi če se učiš poskušaš sam določene zadeve razumet, ti manjka kilometrina... in vsaka stvar se začne gradit na temeljih in nekateri so vložili ogromno časa v to... halo, itak, da ti astrološki program ne da prave slike... vsaj po moje ne

in ne ne zna brat vsak karte... še daleč od tega.. sicer pa vsakemu svoje prepričanje ane...

... to oni karto nardijo..in berejo iz tm.. TO PA ZNA vsak!!

..no ja, tolk simpl pa tudi ni vse skupaj, drugače bi to res vsak znal, z mojo nono vred x:px

Tisti, ki se "potimo" v astrološki šoli, to že vemo... x;)x x:Dx

Ja, čisto res je tisti rek: le čevlje sodi naj kopitar.

Najboljše, da grem jaz šinfat čez kakšno akupunkturo, o kateri se mi ne sanja. Bom full verodostojna.. :o|o: x:Dx

Omnia mea mecum porto.

Joj, kolk me prsti srbijo, da bi zdaj š neki napisala, ma ne bom ... bom zadržala zlobo v sebi. :vragec: x:Dx

x:Dx x;)x Mi bomo ohranili dobre vibracije, zato ti svetujem, da tisto vržeš ven, kar se ti nabira, odleže. :palec:

Saj mogoče tudi komu, ki bruha, odleže, če je vrgel ven stvari, ki ga drmajo, zato skušam razumet. x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...