Azz_Kikr 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Malo prebiram slovenske bloge in naletim na dva zanimiva prispevka nekega tipa, ki je raziskoval grozna imena in priimke v Sloveniji... Zelo zanimivo, nekateri so res nenormalni, tukaj sta povezavi: PriimkiImena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 hm... zanimivo sem prebrala, se mal nasmejala, pa mal zamislila , kako bom dala ime svojemu otroku.... ko ga bom imela Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Danes nas je obiskala oseba s priimkom Odvsemogočni. Preverjeno na osebni izkaznici. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Hehe, zanimivo in smešno. Če koga zanimajo muslimanska moška in ženska imena ter njihov pomen:http://www.gusinje.net/index2.php?id=mimena Jaz sem svojega že izbral. SABAHUDIN Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 he he, ta je dober priimek, ja ! Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 hm... zanimivo sem prebrala, se mal nasmejala, pa mal zamislila , kako bom dala ime svojemu otroku.... ko ga bom imela Kajla pa brez zamere v bistvu imaš zelo lep nick Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 kajla...he he si me nasmejal, cashy, hvala ! Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Avtor tega bloga mora biti huuuuuudo obremenjen s svojim imenom da se mu da zapravljati čas in energijo za take stvari Npr. Brina je precej staro ime in ni neka (po njegovem) nova skovanka, prav tako Jagoda, .........Svet postaja globalna vas in tuja (eksotična) imena so vse pogostejša čeprav so avtorju čudna tudi stara slovanska imena Osebno imam "tuje" ime, čeprav sta oba starša Slovenca, sem pač rojen v "tujini, ime sta izbrala botra, zaradi imena pa nekih blaznih problemov nisem imel (razen da mi je ena kandidatka za taščo svetovala preimenovanje, pa sem zamenjal kandidatko ).Če pa koga moti moje ime in se me zaradi tega izogiba, mi s tem dela uslugo omejeni nestrpneži mi itak niso ravno ljuba družba Meni so ljudje enaki ne glede na ime, priimek, barvo kože, las ali oči, veroizpoved ali spolno usmerjenost ! Mnenje o njih si ustvarim na podlagi njihovih dejanj in ne nečesa na kar sploh nimajo vpliva Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 ... in ne nečesa na kar sploh nimajo vpliva Ime vpliva do določene mere na njegovega nosilca. Z zakonodajo nam je dovoljeno spremeniti ime in priimek in kdor hoče, lahko to stori brez težav. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Ime vpliva do določene mere na njegovega nosilca. Z zakonodajo nam je dovoljeno spremeniti ime in priimek in kdor hoče, lahko to stori brez težav. Mišljeno je bilo da otroci nimajo vpliva na izbor imena kot ga nimajo na barvo las, oči ali kožeVse to pa lahko potem v življenju spreminjamo ampak ob rojstvu ni veliko vpliva (vsaj jaz ga nisem imel ) na te dejavnikeItak se pa v mladosti bolj kot ne uporabljajo vzdevki Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 en gospod, k sm ga zarad stud. dela poklicala se je pisal MAGISTER,pa sm vpr. ce je to naziv al priimek.... smesno:).... Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Malo prebiram slovenske bloge in naletim na dva zanimiva prispevka nekega tipa, ki je raziskoval grozna imena in priimke v Sloveniji... Zelo zanimivo, nekateri so res nenormalni, tukaj sta povezavi: PriimkiImena kako grave (grozno) res...ja to je pa res bedno da dajo starši smešnemu priimku še tako bolj smešno ime... Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lyassi 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Hehe, sem se malo nasmejala. V bistvu je avtor zares malo nestrpen, sicer so nekatera imena zares čudna in kombinacije (npr. Racman Jaka). Sicer boljše da ne komentiram ker že meni so všeč po njegovih pojmih čudna imena. Kako bi vi dali otroku ime, ali pa ste mu že dali? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Na naši pošti je en uslužbenec, ki se piše Mišmaš - preverjeno x!x piše na tablici ko prideš do pulta Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 V firmi kjer delam se tehnični vodja piše Goljuf... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
elinor 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Ko sem hodila v OŠ, še ni bilo ISDN-jev in mobilcev in najbolj priljubljena zabava po šoli je bilo 'zajebavanje po telefonu'. Vzeli smo telefonski imenik in si zbirali najbolj smešne priimke ala Ritonja, Pukmajster, Drekonja itd.V Ljubljani je bila najbolj priljubljena Fikfak Mafalda. Živa legenda. Mislim, da jo poznajo vsi iz naše generacije. Vsi smo jo klicali, ženska pa se je kar oglašala. Ok, vem, da ni bilo lepo, ampak vseeno ... lepo otroštvo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 30. december 2006 Prijavi Deli 30. december 2006 men pa bolj zanima od kod izhajajo ti smešni priimki ...npr. mesojedec, pa kos. ščinkavec ....mrak....itd. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 30. december 2006 Prijavi Deli 30. december 2006 Živa, ime ene znanke... Groza pa priimk... osebno se mi nobeno ime al pa priimek ne zdi neki, za kar bi lahk clovk reku: to je pa najhujse... tud npr.: Rok Potekel imena kt imena priimki kt priimki... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 30. december 2006 Prijavi Deli 30. december 2006 Ja priimki kot priimki pa imena ...samo kaj veš mogoče pa izhajajo npr...familija, ki je zelo rada jedla meso..pa so postali mesojedci. Drugi kos ker so radi jedli jagode, pa lepo žvižgali ...mrak....ker so bili tako mračni ... joj no, to kar tako mal fantazijo sproščam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Sem malo pregledal blog tega tipa... Mora bit nek vase zagledan seronja... Še hujši od Bobnarja... Ni čudno da ga motijo tudi povsem normalna in prebavljiva imena... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Azz_Kikr 31. december 2006 Avtor Prijavi Deli 31. december 2006 Sem slišal, da je nekomu v Sloveniji ime tudi Siddharta... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Mora bit nek vase zagledan seronja... Še hujši od Bobnarja... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Moj priimek je tudi malo zabaven..in ko zadnjič težim mizarju,da se ravno prav piše..ker zamuja..in potem on meni..ja vi pa se radi zabavate..pa smo tam Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Meni se pa zdijo butasti priimki, ki so obenem imena. Recimo moj frizer je bil Marko Matjaž in še danes ne vem, katero od tega je ime. Ena budala iz paralelke pa se je pisala Blaž. Tu mač. Drugače pa se mi zdi dokaj hecno, da sva si s sestro našli tipa z istimi priimki. Ona je že poročena in že ima drug priimek, če se poročim še jaz, se bova spet pisali enako (tipa nista nič v sorodu) Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 v gimnaziji in na faksu-zgodovina sem imel sošolca, ki je imel ime in priimek Blaž Dominik.na začetku, ko ga še nisem poznal in je folk govoril o njem, so ga enkrat nazvali Blaž, drugič Dominik, jest pa ves zmeden, o kom govorijo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.