Skoči na vsebino

Kaj je v resnici Network Marketing?

mpg

Recommended Posts

Ja saj jaz sem na splošno naložil, ker so mi kar dobro znane te zadeve, nenazadnje je to vedenje tudi nujno za mojo dejavnost in poslovno vodenje TV postaje.

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 90
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Poglejte, tržni sistem je danes tako nasilen in aktiven da ne prepoznaš več kaj je vredu in kaj ni, to dela marketing.Na žalost.

Edino orodje ki ga imamo danes pr potrošnji je to da izdelek spoznamo od največje možne bližine, se pravi od tistega, ki je izdelek izkusil in zna povedat resnico.

Evo pa smo pr network marketingu, ki ravno zaradi tega postaja čedalje bolj pogosto orodje v poslovnih vodah po svetu.

Nekje sem prebral da je dober MM sestavljen iz 5% proizvoda, 5% sistema nagrajevanja in 90% psihologije.

To je čista definicija scama danes, oziroma stare psihologije,ki jo uporablja recimo AMWAY.

To ne deluje več, delujejo še samo sistemi ki imajo obratno filozofijo od te zgoraj.

misliš tebi icon_smile_big.gif

ali pa si se kr naenkrat v tem tržnem sistemu, kjer so materialne dobrine na prvem mestu, odločil za narodni blagor in boš le pomagal ljudem, da pridejo do denarja. Ti si le pokazatelj luči oz resnice ali kako že ... griny.gif

komentar na pravo temo: skrajni čas je, da se ekonomija preusmeri na višji nivo delovanja... ravno zaradi takih cvetk.

Ok črna puma, kremplje si pokazal/a, kaj zdaj? Pameti pa ne, moč in pamet ponavadi ne greta skupaj, po naših rekih ne.

MM je nastavljen tako,vsaj pošten, da brez vzajemnosti ni uspeha ni zaslužka ni prihodnosti.In če razmišljaš dolgoročno, MORAŠ, OZIROMA SI DOLŽAN, ALI DRUGAČE, JE V OPISU TVOJIH DELOVNIH NALOG:), DA USTVARJAŠ, IZOBRAZIŠ, MOTIVIRAŠ,VODIŠ, POMAGAŠ SODELAVCEM V TVOJEM TEAMU DO USPEHA!Enostavno in logično.TEGA NI SPOSOBEN VSAK,ZATO TOLIKO NEUSPEHOV.KOT SEM ŽE OMENIL. NI VSAKDO PRIMEREN ZA PREDSEDNIKA DRŽAVE,primer!

Firma sama pa pri tem nima nič.

Firme ne zanima moralna plat delovanja njenih zastopnikov, pomemben je samo promet.

No to je pa eden od razlogov, zakaj ti ni uspelo več!Kot sem že omenil, če kaj ne deluje v MM je to ali podjetje, sponzor oziroma izdelek!Na žalost je potrebno vse te stvari osebno preverit in se odločit.

Sicer pa vidim da ste večina že imali izkušnje z MM podjetji in to slabe, kar obžalujem:( Pazi, z MM podjetji ne z Mrežnim marketingom!!

Sicer pa preberite si knjigico pa vam bo vse jasno,x;)x , ker je dejansko resnica MM.

Nekje sem prebral da je dober MM sestavljen iz 5% proizvoda, 5% sistema nagrajevanja in 90% psihologije.

To je čista definicija scama danes, oziroma stare psihologije,ki jo uporablja recimo AMWAY.

To ne deluje več, delujejo še samo sistemi ki imajo obratno filozofijo od te zgoraj.

Firma sama pa pri tem nima nič.

Firme ne zanima moralna plat delovanja njenih zastopnikov, pomemben je samo promet.

No to je pa eden od razlogov, zakaj ti ni uspelo več!Kot sem že omenil, če kaj ne deluje v MM je to ali podjetje, sponzor oziroma izdelek!Na žalost je potrebno vse te stvari osebno preverit in se odločit.

Tu te moram malo popravit... x:Dx

Ne da mi ni uspelo več, nisem več hotel delati tega.

Imeli smo(in jih še imajo) dobre proizvode.

Sistem nagrajevanja je bi kolikor toliko pošten.

Nagrajeni smo bili po prometu, to je OK.

Ampak na slab glas je firma prišla zaradi posameznikov ki so delali na način ki sem ga opisal.

Tudi sam sem bil med njimi.

Kar se pa tiče tistih procentov... x:Dx

Če nisi dober psiholog, če ne znaš ocenjevati ljudi, ugotoviti njihovih želja in potreb, njihovih ambicij, potem pozabi na mrežni marketing.

Oziroma na kakršenkoli marketing... x:Dx x:o)x :palec:

kogar je pičila kača se boji zvite vrvi, komur se je kača zagnusila ob prvem srečanju, si zagotovo ne bo omislil ože ali fabriko konopcev, ajd mal umetniškega dodatka x;)x

Malo off topic... x:Dx x;)x

Prečastiti inkvizitor, a je na vaši novi ikoni morda prvi slovenski kardinal?

Ali pa, ne daj Bog, sam presveti oče Benedikt... x?x x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

MPG

saj ni nič narobe to kar pišeš, sam zgrešil si forum.

Kolikor sodelujem na tem forumu pač zastopim forum kot pogovor in mnenja o pozitivnih in čustvenih zadevah, človeških in čistih, ti pa to plat izločaš, govoriš predvsem o materialnem vidiku našega življenja, čeprav so te naše teme tukaj predvsem vezane na nematerialno plat.....Ti izločaš posledično plat na medčloveških informacijskih ravneh in se strogo usmerjaš v psihologijo markentinga, ne glede na posledice na individualnem človeku....važn je da kup, pa tud če pol za kruh nima.....

zakaj sem ti napisal, da zbiraš ovčice......zato ker si sam napisan, da si tu zato in da je tvoja naloga, da čim več ljudi vpelješ v MM, torej kakor župnik, k je njegova naloga da ima čim več ovčic, ne glede na to, ali to nekdo potrebuje ali ne...če nisi not, nisi naš ane.......ne glede na ostale posledice, ki nastanejo zaradi tega, važno je da svoj cilj dosežeš, žrtve naj pa bodo...vsaj jaz sem tako razumel....

Drgač pa nič narobe, sam na pravem forumu nisi...to je Lunin Net.....

Tu te moram malo popravit... x:Dx

Ne da mi ni uspelo več, nisem več hotel delati tega.

Imeli smo(in jih še imajo) dobre proizvode.

Sistem nagrajevanja je bi kolikor toliko pošten.

Nagrajeni smo bili po prometu, to je OK.

Ampak na slab glas je firma prišla zaradi posameznikov ki so delali na način ki sem ga opisal.

Tudi sam sem bil med njimi.

Kar se pa tiče tistih procentov... x:Dx

Če nisi dober psiholog, če ne znaš ocenjevati ljudi, ugotoviti njihovih želja in potreb, njihovih ambicij, potem pozabi na mrežni marketing.

Oziroma na kakršenkoli marketing... x:Dx x:o)x :palec:

No to je krivda sponzorjev oziroma človeka in svobode ki jo ponuja MM.Tanka je meja med pohlepnostjo in poštenim delom.

Točno imaš prav, ampak še prej moraš imeti pa dobro osnovo in to je izdelek s katerim lahko opraviš polovico dela ali več.

Zakaj izdelke, poglej jaz imam v rokah izdelek ki je namenjen dejansko vsem potrošnikom po celem svetu in ne potrebujem ocenjevanja ali ta izdelek nekdo potrebuje ali ne.Razumeš.Odpade ta del psihologije.

Kar se tiče želja in potreb, vsi stremimo k bolj kvalitetnemu življenju=ambicija in to je zadosti za začetek, potem nastopi delo sponzorja, ki mora razviti določena znanja in sposobnosti v ljudeh s katerimi dela, če je mogoče.Tukaj je pomembno to da ugotovi in prepozna vsaj osnovne sposobnosti teh ljudi, ki so komunikacija, samozavest, ambicioznost, potrpežljivost..... in razumevanje sistema.

MPG

saj ni nič narobe to kar pišeš, sam zgrešil si forum.

Kolikor sodelujem na tem forumu pač zastopim forum kot pogovor in mnenja o pozitivnih in čustvenih zadevah, človeških in čistih, ti pa to plat izločaš, govoriš predvsem o materialnem vidiku našega življenja, čeprav so te naše teme tukaj predvsem vezane na nematerialno plat.....Ti izločaš posledično plat na medčloveških informacijskih ravneh in se strogo usmerjaš v psihologijo markentinga, ne glede na posledice na individualnem človeku....važn je da kup, pa tud če pol za kruh nima.....

zakaj sem ti napisal, da zbiraš ovčice......zato ker si sam napisan, da si tu zato in da je tvoja naloga, da čim več ljudi vpelješ v MM, torej kakor župnik, k je njegova naloga da ima čim več ovčic, ne glede na to, ali to nekdo potrebuje ali ne...če nisi not, nisi naš ane.......ne glede na ostale posledice, ki nastanejo zaradi tega, važno je da svoj cilj dosežeš, žrtve naj pa bodo...vsaj jaz sem tako razumel....

Drgač pa nič narobe, sam na pravem forumu nisi...to je Lunin Net.....

Ožalujem, ker si me narobe razumel.

Še vedno ostajam pri lastnem prepričanju, da je vzajemnost prava pot in kombinacija materialnih ciljev ter nematerialnih.Upam da vidiš kaj hočem povedat.

Ma kakšne ovčice, vidiš posledica izkušenj oziroma napačnih informacij ki so prišle do tebe.

Moj moto, če si za , OK, če nisi za, OK. In to je edino prav, zakaj kompliciraš?

poglej jaz imam v rokah izdelek ki je namenjen dejansko vsem potrošnikom po celem svetu

Vsi, ki prodajamo imamo izdelke dragi MPG, vsak pa svojga konja hval z edinim namenom, z namenom zaslužka in ne z namenom pomoči....to je markenting....jaz pa trdim, da je ta forum predvem za izmenjavo mnenj in pomoči v osebni rasti, kjer markentištvo ni na prvem mestu, kjer je samo toliko prisotno kolikor rabimo za svoje osnovne potrebe in če osnovno imamo, tudi živimo lepo.....

večini od nas tu gor ni pomembno, da imamo Mercedes, pomembno je, da se udobno in varno pripeljemo na cillj pa četudi z cenejšim avtom, ker se okol materialnih dobrin ne obremenjujemo, ker so druge, če osnovno imaš, veliko bolj važne, ker tisto drugo je naše življenje in zadovoljstvo, marketing je pa dokazovanje in kopičenje materialnih dobrin, ki pa velikokrat na koncu tudi razpade, če preje ne takrat k se dediči skregajo..

zato trdim, da nisi na pravem forumu

...sam nisem clan nobene od teh zdruzb... se mi zdi pa ideja dobra... podjetnistvo za ljudi, ki nimajo ideje in/ali kapitala in/ali sistema... dobro se mi zdi predvsem to zadnje, da dobis ze izdelan sistem oz. fransizo... in se nimas s tem kaj dost za jebat... je pa v osnovi cist isto kokr ce se gres podjetnistvo... tolk kokr vlozis tolk dobis... mogoce mam negativen odnos zgolj do tistega brainwashanja clanov, da se da s tem na lahko obogateti... da se obogateti, ampak nic lazje kot v ostalih tradicionalnih sistemih....

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Vsi, ki prodajamo imamo izdelke dragi MPG, vsak pa svojga konja hval z edinim namenom, z namenom zaslužka in ne z namenom pomoči....to je markenting....jaz pa trdim, da je ta forum predvem za izmenjavo mnenj in pomoči v osebni rasti, kjer markentištvo ni na prvem mestu, kjer je samo toliko prisotno kolikor rabimo za svoje osnovne potrebe in če osnovno imamo, tudi živimo lepo.....

večini od nas tu gor ni pomembno, da imamo Mercedes, pomembno je, da se udobno in varno pripeljemo na cillj pa četudi z cenejšim in avtom, ker se okol materialnih dobrin ne obremenjujemo, ker so druge, če osnovno imaš veliko bolj važne, ker tisto drugo je naše življenje in zadovoljstvo, marketing je pa dokazovanje in kopičenje materialnih dobrin, ki pa velikokrat na koncu tudi razpade, če preje ne takrat k se dediči skregajo..

zato trdim, da nisi na pravem forumu

Se strinjam skoraj v celoti razen z delom kjer omenjaš da imamo vsi samo in izključno takšne namene.Ne to je le del ki varira, za doseganje ciljev.

Ok, če skrajšama, nisem zaželjen na tem forumu?Ni blema bom dokazal mojo teorijo in se poslovil, velja?

...sam nisem clan nobene od teh zdruzb... se mi zdi pa ideja dobra... podjetnistvo za ljudi, ki nimajo ideje in/ali kapitala in/ali sistema... dobro se mi zdi predvsem to zadnje, da dobis ze izdelan sistem oz. fransizo... in se nimas s tem kaj dost za jebat... je pa v osnovi cist isto kokr ce se gres podjetnistvo... tolk kokr vlozis tolk dobis... mogoce mam negativen odnos zgolj do tistega brainwashanja clanov, da se da s tem na lahko obogateti... da se obogateti, ampak nic lazje kot v ostalih tradicionalnih sistemih....

BRAVO :palec: :palec: :palec:

ti tud nočeš kapirat

Bogat ni tisti, ki ima vilo, premoženje in denar, tisti je največkrat zelo nesrečen človek, bogat je tisti, ki zna svoj notranji jaz unovčiti, ki dela pošteno, je odkrit in naraven, na desetine primerov ti povem, ko so močni propadli, prav zaradi tega ker so hoteli biti bogati, so bili uspešni menengerji, danes so pa razvaline, ker jih je zasvojenost tako gonila, da so ob tem zanemarili vse ostalo, kar nam polni dušo. Ja treba je preživeti, zato se tudi trudimo po raznih službah, a takoj, ko imaš osnovno zagotovljeno, se je pa potrebno obrniti vase in živeti svoje življenje, meni je dovolj, da imam streho nad glavo, da sem sit, da grem lahko tu in tam na kavico, na kak izlet in na dopust, ne rabim nobenega ne vem kakega bančnega računa, če rabim za kako investiciijo takrat malo bolj migam, potem pa na to pozabim in živim naprej....saj tisto utečeno sproti laufa....gledam pa da tako delam, da namerno ne povzročam čustvenih ali drugačnih krivic, da imam čisto vest in da mi ni pootrebno imeti strahov, ki bi bili kasneje vzrok neprijetnih blookad...

ti tud nočeš kapirat

Bogat ni tisti, ki ima vilo, premoženje in denar, tisti je največkrat zelo nesrečen človek, bogat je tisti, ki zna svoj notranji jaz unovčiti, ki dela pošteno, je odkrit in naraven, na desetine primerov ti povem, ko so močni propadli, prav zaradi tega ker so hoteli biti bogati, so bili uspešni menengerji, danes so pa razvaline, ker jih je zasvojenost tako gonila, da so ob tem zanemarili vse ostalo, kar nam polni dušo. Ja treba je preživeti, zato se tudi trudimo po raznih službah, a takoj, ko imaš osnovno zagotovljeno, se je pa potrebno obrniti vase in živeti svoje življenje, meni je dovolj, da imam streho nad glavo, da sem sit, da grem lahko tu in tam na kavico, na kak izlet in na dopust, ne rabim nobenega ne vem kakega bančnega računa, če rabim za kako investiciijo takrat malo bolj migam, potem pa na to pozabim in živim naprej....saj tisto utečeno sproti laufa....gledam pa da tako delam, da namerno ne povzročam čustvenih ali drugačnih krivic, da imam čisto vest in da mi ni pootrebno imeti strahov, ki bi bili kasneje vzrok neprijetnih blookad...

...tudi jaz podobno razmisljam... ne vem zakaj b bilo to kar si ti napisal nezdruzljivo s tem kar sem jaz???..zakaj naj bi bil mrezni marketing neeticen???

.. no sicer bi jaz oladil mal tisto kontemplacijo o tem da je denar nepomemben... je pomemben... ni pa to edino kar je pomembno...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

ti tud nočeš kapirat

BRAVO, tvoje življenje tvoje mišljenje, pošteno. Ampak to je stagnacija, ki ponavadi še prej pripelje do propada, ok zopet marketinško/poslovno razmišljanje, vseeno, takšni časi so danes prijatelj moj, če smem:).

Če si opazil se čedalje bolj vedemo kot živali, tisti ki je višje v prehranjevalni verigi ima večje možnosti preživetja, ZAKON NARAVE, ki je brutalno krut ampak resničen!

Če si opazil se čedalje bolj vedemo kot živali, tisti ki je višje v prehranjevalni verigi ima večje možnosti preživetja, ZAKON NARAVE, ki je brutalno krut ampak resničen!

..kaj je pa tukaj novega???... sej je tut v tradicionalni ekonomiji oz. podjetjih tako... proizvodna delavka ma bistveno nizjo placo kot srednji management... s5 oni pa bistveno nizjo kot CEO...

Frank Zappa

...tudi jaz podobno razmisljam... ne vem zakaj b bilo to kar si ti napisal nezdruzljivo s tem kar sem jaz???..zakaj naj bi bil mrezni marketing neeticen???

Mrežni marketing je neetičen ravno toliko kot vsi poslovni sistemi v klasičnem poslovnem svetu, eni manj eni več ali pa sploh ne, problem je drugje in sicer v podjetjih, sponzorjih in izdelkih, tukaj se pojavi ta grozna neetičnost in nepravilnost! x;)x

..kaj je pa tukaj novega???... sej je tut v tradicionalni ekonomiji oz. podjetjih tako... proizvodna delavka ma bistveno nizjo placo kot srednji management... s5 oni pa bistveno nizjo kot CEO...

Končno nekdo, ki razume dejstva. :palec:

:P Lepo, da si si premislil.. x;)x

Moja šibka točka, ne znam brez zadnje besede x:Ix x;)x

Ampak to je stagnacija, ki ponavadi še prej pripelje do propada

daleč od tega, to je življenje brez odvečnih bremen, prav vse ti je na razpolago, seveda če ne hlepeniš po nedosegljivem in ne poizkušaš čim bližje temu nedosegljivemu priti...je pa zelo odvisno tudi od življenskega obdobja, pri petindvajsetih bi lahko govorili o stagnaciji, pri pedesetih pa ne....ne se bat vse sort sem v življenju počel, priznam da vedno toliko kot sem potreboval, nikoli zaradi dokazovanja, danes morajo graditi tisti, ki smo jim naredili temelje za nadgradnjo, sam lahko koristim to kar mi je na razpolago....

daleč od tega, to je življenje brez odvečnih bremen, prav vse ti je na razpolago, seveda če ne hlepeniš po nedosegljivem in ne poizkušaš čim bližje temu nedosegljivemu priti...je pa zelo odvisno tudi od življenskega obdobja, pri petindvajsetih bi lahko govorili o stagnaciji, pri pedesetih pa ne....ne se bat vse sort sem v življenju počel, priznam da vedno toliko kot sem potreboval, nikoli zaradi dokazovanja, danes morajo graditi tisti, ki smo jim naredili temelje za nadgradnjo, sam lahko koristim to kar mi je na razpolago....

Maš prav, se strinjam. Če je človek srečen s tistim kar ima, potem tukaj ni kaj več za dodat.

SREČNO, ZDRAVO, PREDVSEM PA USPEŠNO LETO 2007 VAM ŽELIM VSEM NA TEM FORUMU, CAJT ZA FEŠTO:)

Brez zamere ok. :palec:

Ok črna puma, kremplje si pokazal/a, kaj zdaj? Pameti pa ne, moč in pamet ponavadi ne greta skupaj, po naših rekih ne.

MM je nastavljen tako,vsaj pošten, da brez vzajemnosti ni uspeha ni zaslužka ni prihodnosti.In če razmišljaš dolgoročno, MORAŠ, OZIROMA SI DOLŽAN, ALI DRUGAČE, JE V OPISU TVOJIH DELOVNIH NALOG:), DA USTVARJAŠ, IZOBRAZIŠ, MOTIVIRAŠ,VODIŠ, POMAGAŠ SODELAVCEM V TVOJEM TEAMU DO USPEHA!Enostavno in logično.TEGA NI SPOSOBEN VSAK,ZATO TOLIKO NEUSPEHOV.KOT SEM ŽE OMENIL. NI VSAKDO PRIMEREN ZA PREDSEDNIKA DRŽAVE,primer!

... čemu žaljenje? saj si vprašal kaj si mislimo. Mnjenje je bilo izraženo in ker ne sovpada s tvojim dojemanjem pa kr podle taktike delovanja.

tvoje dojemanje mm je takšno kot je ... moje je zelo drugačno od tvojega. IN mi zato ni potrebno te žalit v smislu, da si grd in neumen, tako kot je bilo to potrebno tebi.

Le kaj tak način govori o tebi?

kar se pa motiviranja tiče ... je velika razlika med motivacijo in manipulacijo. Če motiviraš ljudi z manipulacijo, jih v bistvu še vedno manipuliraš ...

glede sistema: vsak sistem je lahko nastavljen pošteno (tud komunizem, kapitalizem itd) ... realnost delovanja tega sistema pa ponavadi ne sovpada z 'pošteno' nastavitvijo. Tako da bi bilo pametno, da začneš ločiti tisto kar je dejansko res od tistega, kar je le napisano.

vendar mislim, da ti nimaš namena dojeti resnico mm ... prej bi rekla, da je tebi le pomembno,da se ta prodaja.

Lepo te prosim, ne mešaj naravnih zakonov s POHLEPOM. Živali se borijo za PREŽIVETJE, nam pa tega nebi bilo treba. In da "je pač tako", da "tudi drugi tako počnejo" je zelo poceni izgovor.

Kukr da bi se kdo norca delal.. Kaj vse delajo v Dubaju, v Afriki pa stradajo. V Ameriki ljudje umerajo zaradi debelosti, v Afriki pa nimajo kej za jest.. In če je to zate naravni zakon, če je to zate normalno...

Uspeh.. preživetje.. kje je pa RODNOST in LJUBEZEN?! Notranji mir?! Kaj pa rabiš za preživetje? Lcd/plazmo, najnovejšega BMWja, ne vem kakšn stanvanje,...? Dej no dej.

Lepo te prosm, ne govori o preživetju. Niti o stagniranju. Če hočeš ustvarjat - bit aktiven, ne rabiš drugih v drek tlačit, niti sebe.

To kar iščešmo lahko najdemo le znotraj sebe.... nikjer drugje.

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

Lepo te prosim, ne mešaj naravnih zakonov s POHLEPOM. Živali se borijo za PREŽIVETJE, nam pa tega nebi bilo treba. In da "je pač tako", da "tudi drugi tako počnejo" je zelo poceni izgovor.

Kukr da bi se kdo norca delal.. Kaj vse delajo v Dubaju, v Afriki pa stradajo. V Ameriki ljudje umerajo zaradi debelosti, v Afriki pa nimajo kej za jest.. In če je to zate naravni zakon, če je to zate normalno...

Uspeh.. preživetje.. kje je pa RODNOST in LJUBEZEN?! Notranji mir?! Kaj pa rabiš za preživetje? Lcd/plazmo, najnovejšega BMWja, ne vem kakšn stanvanje,...? Dej no dej.

Lepo te prosm, ne govori o preživetju. Niti o stagniranju. Če hočeš ustvarjat - bit aktiven, ne rabiš drugih v drek tlačit, niti sebe.

To kar iščešmo lahko najdemo le znotraj sebe.... nikjer drugje.

:palec: :palec: :palec: xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

No to je krivda sponzorjev oziroma človeka in svobode ki jo ponuja MM.Tanka je meja med pohlepnostjo in poštenim delom.

Točno imaš prav, ampak še prej moraš imeti pa dobro osnovo in to je izdelek s katerim lahko opraviš polovico dela ali več.

Zakaj izdelke, poglej jaz imam v rokah izdelek ki je namenjen dejansko vsem potrošnikom po celem svetu in ne potrebujem ocenjevanja ali ta izdelek nekdo potrebuje ali ne.Razumeš.Odpade ta del psihologije.

Kar se tiče želja in potreb, vsi stremimo k bolj kvalitetnemu življenju=ambicija in to je zadosti za začetek, potem nastopi delo sponzorja, ki mora razviti določena znanja in sposobnosti v ljudeh s katerimi dela, če je mogoče.Tukaj je pomembno to da ugotovi in prepozna vsaj osnovne sposobnosti teh ljudi, ki so komunikacija, samozavest, ambicioznost, potrpežljivost..... in razumevanje sistema.

Ej, dete... x:Dx x:Dx xrolleyesx

Ne da se mi ravno najbolj, pa vseeno.

Psihologija, pa proizvodi, pa kvaliteta.

Ti veš da imaš v roki dober proizvod, ti veš da ima firma za katero delaš dober način nagrajevanja.

Verjameš v to.

Ampak tisti kateremu predstavljaš proizvod in firmo, tega ne ve.

On nima tvojega poznavanja stvari.

Kaj bo kupil?

Proizvod?

Ne.

Sistem nagrajevanja, možnost zaslužka?

Ne.

Kupil bo TEBE!

Tvoje prepričanje, tvojo samozavest, tvoje navdušenje.

To je tistih 90% in to velja in bo še dokler bo mrežni marketing.

Če se te zadeve lotiš samo z logiko si pogorel že na začetku.

Drži pa da ti tistih 90% ne pomaga prav nič če prodajaš meglo.

Srečno in uspešno... xrolleyesx x:Dx

p.s. sodi nekak v tole temo

:lol:

Popolnoma sodi sem. :palec:

Ma kakšne ovčice, vidiš posledica izkušenj oziroma napačnih informacij ki so prišle do tebe.

Hm, to o "napačnih informacijah" je prav točno izoblikovana manipulativna fraza v (mrežnem) marketingu, je res?

Kupil bo TEBE!

Tvoje prepričanje, tvojo samozavest, tvoje navdušenje.

To je tistih 90% in to velja in bo še dokler bo mrežni marketing.

Če se te zadeve lotiš samo z logiko si pogorel že na začetku.

Drži pa da ti tistih 90% ne pomaga prav nič če prodajaš meglo.

Srečno in uspešno... xrolleyesx x:Dx

Točno za to gre, tudi pri vseh drugih prodajah. xyesx Čeprav nekateri uspešno prodajajo tudi meglo. x:Dx

Possible—but highly unlikely.

Se strinjam z obema x^x

Čeprav nekateri uspešno prodajajo tudi meglo. x:Dx

Megla je danes glaven biznis. Za to gre v marketingu, za prodajanje megle. Da folk prepričaš, da nekaj rabijo, čeprav ne. Novejši avtomobili, plazme/ldc-ji, notesniki, boljši/hitrejši računalniki,... sama MEGLA

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

Se strinjam z obema x^x

Megla je danes glaven biznis. Za to gre v marketingu, za prodajanje megle. Da folk prepričaš, da nekaj rabijo, čeprav ne. Novejši avtomobili, plazme/ldc-ji, notesniki, boljši/hitrejši računalniki,... sama MEGLA

Ja... :palec:

Ustvari POTREBO, potem prodajaj... :vragec: x:Dx

Ok, megla, duhovnost, notranji mir, in še in še, vse OK.

Ampak, še vedno si zapirate oči pred resnico, ki prevladuje danes in to je zakon narave.Dejstvo.

Ma sploh nevem kako naj odgovorim na tale bunč of čustev.

Očitno sem res na napačnem forumu, kjer se razmišlja z čustvi in ne z pametjo oziroma logiko.

Nihče ne bo kupil mene, če si si ogledal vse informacije ki sem jih ponudil bi opazil da ni nikjer navdušenja, mojih veselih zgodbic... itd., ki spada v tehniko navdušenja.Opazil boš da so navedena samo trda resnična dejstva.Ok, dete, razumeš:).Kot sem že omenil, to NE DELUJE VEČ!Spremljaj malo razvoj te branže.

Očitno nihče ne bere mojih postov pravilno oziroma si jih razlagate kot vam paše medtem pa bistvo izgine, ne.Ja tako je to če razmišljaš z pomočjo čustev in ne izključno z delom telesa ki je namenjen za to.

Črna puma, z žalitvijo si začela ti, fight fire with fire!Odgovor sem ti že dal.Prosim, manipulacija se uporablja vsepovsod danes in verjetno si v tem trenutku podlegla kakšni, preko TV-ja ali interneta pa še veš ne.Tko je to veš, sprijazni se.Seveda mi je pomembno da se prodaja, to je posel in nič drugega, ampak še bolj pomembno je pa nekaj kar sem že napisal, ne bom se ponavljal..

Ok druge v drek tlačit, ta pa je n....., poglej vse poste nazaj pa ti bo kapnalo, ne mislim se ponavljat.

Če zaključim, delam posel, ki je pošten, koristen, donosen, okolju prijazen,....itd., če koga RESNO zanima kaj več naj me kontaktira preko linka v podpisu.

To je vse, prepuščam filozofiranje o MM tistim, ki ga ne razumejo oziroma ga nočejo razumeti ali ga napačno razumejo, namreč debata bo še zanimiva:).

SREČNO!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...