Skoči na vsebino

Kaj je v resnici Network Marketing?

mpg

Recommended Posts

• Komentarji 90
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

mpg

a še nis ugotovil, da nisi dorasel...tvoja naloga je, da to probaš, sprovedeš, na rezultatih, ko se boš po padcu pobiral, se boš pa marsikaj naučil...pol se pa vrni sem na LN, da bomo lahko na istem nivoju komentirali...sedaj si pa preveč v svojem prepričanju in mislim, da še ni čas, da bi lahko tukaj v tem forumu kaj koristnega dodal....

podal si svoje mnenje sedaj pa počas utihni, ker na žalost, če hočeš ali ne, ne moreš razpravljati o življenju, če te goni ena sama misel, misel po bogastvu....ne zavedaš se pa, da je bogastvo velikokrat veliko breme, materialno bogastvo za noramlno polno in plodno življenje ne potrebuješ, ne potrebuješ blokad in bremen, potrebuješ samo svobodo in svoj notranji mir...in to je edini uspeh, ki je resnično nekaj vreden v življenju, vse ostalo je prestiž in pohlep, ki se ti hitro podere....

Lahko bi ti naštel nekaj deset primerov, ki so tudi tako zagnano mislili, kot ti....tudi prišli dokaj visoko na materialni ravni, a z gotovostjo ti zatrdim, da jih je potem vsaj 75% padlo globoko v brezno

marketing je veda, znanje, psihologija, praksa in pa predvsem manipulacija....kadar nekomu ponudim reklamo na TV ali izdelavo videospota ali karkoli drugega, najprej preučim vse ostale okoliščine, ki k uspehu pripomorejo, predvsem letni čas, luna, vsesplošno počutje in klimo, takrat ko so pogoji najboljši je tudi uspeh velik, če je turobno in slabo vreme, pa še začetek tedna je bolje, da nikomur ne ponudim, ker uspehov ni...vidiš, tudi to je manipulacija, čeprav v bistvu nisem storil nobene krivice, samo trenutek sem izbral...še vedno je pa na stranki kako se odloči...

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Deli na socialnih omrežjih

1. nimaš izdelka ki ti to ponuja in deluje, definitivno:)

2. potrebuješ ga, če ga hočeš imeti je tvoja odločitev...

3. BREZPLAČNO TI GA PONUDIM V TEST, prepričan!!>>>> namreč ena od metod s katerimi delam

4. Ne laskaj si, ker nisi prava stranka, takšne namreč v trenutku odpišem, tukaj sem si privoščil malo več:)

5. bolje živel, ja bolje bodo živeli tvoji otroci oziroma generacije za tabo in ti

6. ne prodajam izdelka direktno ampak možnost dohodka

x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

Točno to sem pričakoval kot odgovor... x:Dx x:o)x

Zato trdim ponovno - ne razumeš niti osnov posla ki si se ga lotil. x:o)x

Zloži krila in pristani, dokler še lahko... x:Dx x:Dx x:o)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Marketing in mrežni marketing, dost podobni zadevi. Le da je prva veliko dražja, in se posreduje preko medijev, druga pa preko ljudi. Kot je že blo rečeno, sam MM v osnovi ni slab.. Je pa zanimivo, da ti - mpg - stalno uporabljaš "naravni zakon preživetja" - kar se mi zdi pa tko... čist mim

Seveda je, ampak marsikomu je všeč, očitno večini, ker drugače nebi uspel. A ti poješ tist kar tabi osebno ne odgovarja, NE!

In kakšne so možnosti da to počne večina??

HAHAHA HAHA Ja tudi pojem tisto kar mi ne odgovarja, tudi počnem tisto kar mi NE ODGOVARJA, in to počne velika VEČINA - temu se reče ODVISNOST.

Marketing je pa tukej zato, da tebe prepriča, da to rabiš. In pol ko si v trgovini, pa sploh če je še v akciji, kr kupiš, ker so ti tolk možgane spral, da sam verjameš v to, da ta izdelek rabiš. Čeprav ga po nekaj dnevih nehaš uporabljat.... In ta krog se ponovi...

Nezrelo se mi pa zdi, da potli ko nekomu opereš možgane - ga zmanipuliraš, se izgovarjaš, da "se je on sam tako odloču".....

"Zakon narave je HARMONIJA", tako je :palec: Vse ostalo so IZGOVORI, vse ostalo je neetična manipulacija.

V ZDA imajo boj proti drugam - od marihuane naprej. Čeprav zaradi marihuane NI ŠE NIHČE UMRL, alkohol ima 50 TISOČ smrti letno, tobak pa 4 TISOČ, ampak sta dovoljena!! Zakaj? Zato, ker je tega PREVEČ, ker je na vseh nivojih.....

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

Točno to sem pričakoval kot odgovor... x:Dx x:o)x

Zato trdim ponovno - ne razumeš niti osnov posla ki si se ga lotil. x:o)x

Zloži krila in pristani, dokler še lahko... x:Dx x:Dx x:o)x

Ok js nevem kaj si pričakoval, tako da je to čist nesmiselno ne.Jaz sem pričakoval tvojega, in?

Zakaj, ker se neumorno trudiš dokazat nekaj kar tebi paše, in to je samo in izključno nasprotovanje mojim argumentom pa če tudi brez resne podlage.To je ping pong, ki se nikol ne konča.Dejstvo je zgoraj.Hočeš, nočeš tvoj problem.Jaz grem naprej.

Še enkrat zakon narave nima veze z MM, beri poste nazaj Sprehajalec!!!!Tud ustaviš se lahko kdaj:)Tvoja ugotovitev da počneš tist kar nočeš..., uspeh manipulacije, v končni fazi vodijo te drugi, žalostno.Še enkrat, večina hodi v MC ker jim je hrana všeč in ne obratno, ali je zdrava ali ne pa je drugo vprašanje ne!Dejstvo.

Alef, vsemogočni Alef, poglej, jaz nisem prvič v MM, in vsi prejšnji poskusi so bili poraz, ampak izkušnja več. Sedaj delam na način, ki je uspešen in je nastavljen dolgoročno, kar je bistvo MM.

Jaz že žanjem uspehe in rastem počasi, kaj ti to pove, da imaš ti prav?

Mislim da ne, na žalost si prepričan v nekaj kar ne deluje več, govorim o razmerju faktorjev v MM.Primer, Oriflame, Mary Kay, MyVideotalk..., poznam ljudi v teh sistemih, nikjer ni glavni faktor navdušenja, ampak, samo prodaja izdelka, ki je dober in koristen.Ne rečem da ni del prodaje navdušenje, govorim o tem da se z kvaliteto ne smeta izključevat na dolgi rok.

Sploh pa, bodi navdušen nad prodajo izdelka ki je zanič?Dobro, je del prodajnega govora, ampak če hočeš uspešno prodajat moraš verjet v izdelek in njegove lastnosti, ne pretvarjat, VERJET.Navdušenje v prodajnem govoru pogojuje tudi dober izdelek, get it?Me ne zanima obratno mišljenje kot ga imaš ti, ker je mišljenje propadlega sistema pa še vedno trdiš enako, zanimivo x?x

Sploh pa, nisi odgovoril na mojo ponudbo, zdaj je itak vseeno ker boš namerno rekel da te ne zanima:), ampak kanček želje o poskusu se je pojavil definitivno, kaj to pomeni, zmaga x;)x .Zakaj, ker si človek in ker si se izognil lastnemu izzivu. xDDx xDDx

Scam podjetja izkoriščajo to tehniko za prodajanje megle, tega se vsi izogibajo danes.V tem trenutku se spreminjajo tehnike dela, navdušenje kot faktor ne deluje več v taki meri kot do sedaj.

Tomaž, ti si vse preveč usmerjen v to notranje bogastvo da ne vidiš kaj govorim, meni je pomembno preživetje, sreča je odvisna od tega, kajne.

Primer: Izgubiš službo jutri, ne najdeš je kar tako danes, sistem je krut, ostaneš posledično brez strehe nad glavo, brez osnovnih dobrin, notranji mir je še vedno mir, vključi še družino?

Ne, še vedno boš moral svoje sposobnosti zamenjat za materialne dobrine, blagovna izmenjava, da boš imel notranji mir kajne?

Ne govori preveč idealno, svet še zdaleč ni tak.

Danes je pomembno preživetje, nujno potreben je dodatni dohodek, glede na to kako se spreminjajo pogoji na trgu dela in v podjetjih samih.

Ne govori o idealih, hitro se opečeš, zdrsneš pa še prej:)

Ok govoriš o notranji sreči, zlobnem marketingu.... pa si sam odvisen od njega oziroma ga uporabljaš, dvorezn meč a, to je tisto česar se je treba izogibat v MM in sponzorjih :vragec:

Puma ti lahko zarad mene verjameš v E.T.-ja če te to osrečuje.Vseeno, meni je v zadovoljstvo.

Alef, vsemogočni Alef, poglej, jaz nisem prvič v MM, in vsi prejšnji poskusi so bili poraz, ampak izkušnja več. Sedaj delam na način, ki je uspešen in je nastavljen dolgoročno, kar je bistvo MM.

Mislim da ne, na žalost si prepričan v nekaj kar ne deluje več, govorim o razmerju faktorjev v MM.Primer, Oriflame, Mary Kay, MyVideotalk..., poznam ljudi v teh sistemih, nikjer ni glavni faktor navdušenja, ampak, samo prodaja izdelka, ki je dober in koristen.Ne rečem da ni del prodaje navdušenje, govorim o tem da se z kvaliteto ne smeta izključevat na dolgi rok.

Sploh pa, bodi navdušen nad prodajo izdelka ki je zanič?Dobro, je del prodajnega govora, ampak če hočeš uspešno prodajat moraš verjet v izdelek in njegove lastnosti, ne pretvarjat, VERJET.Navdušenje v prodajnem govoru pogojuje tudi dober izdelek, get it?Me ne zanima obratno mišljenje kot ga imaš ti, ker je mišljenje propadlega sistema pa še vedno trdiš enako, zanimivo x?x

Sploh pa, nisi odgovoril na mojo ponudbo, zdaj je itak vseeno ker boš namerno rekel da te ne zanima:), ampak kanček želje o poskusu se je pojavil definitivno, kaj to pomeni, zmaga x;)x .Zakaj, ker si človek in ker si se izognil lastnemu izzivu. xDDx xDDx

Danes je pomembno preživetje, nujno potreben je dodatni dohodek, glede na to kako se spreminjajo pogoji na trgu dela in v podjetjih samih.

x:Dx x:Dx x:Dx xrolleyesx

To je ping- pong ki se nikoli ne konča, imaš prav.

Trenutno verjameš v svoj prav.

Lahko da ti bo celo uspelo tudi na daljši rok, če te pohlep ne premaga.

Ker prav to je tisto kar je pokopalo večino MM in sodelujočih v njih.

Je pa dejstvo da nisi razumel prav mnogo, če si sploh kaj, od tistega kar sem pisal. x:Dx

Verjeti v proizvod.

Seveda moraš verjeti, nečesa v kar ne verjameš ne boš prodal.

Kje si v mojih postih prebral da zagovarjam navduševanje in pretvarjanje nad slabim izdelkom?

Na tvojo ponudbo nisem in ne bom odgovoril.

Ne samo tvoja, nobena ponudba dodatnega zaslužka ki vključuje mrežni marketing, me ne zanima.

Ne zaradi MM samega, enostavno se mi ne da več tega delat.

Imam službo s solidno plačo, imam tudi dodatni zaslužek ki tudi ni tako slab.

Ne precenjuj se, kot psiholog si zelo slab... x:Dx

Raje se vprašaj zakaj si ti tako vztrajno odgovrajal na moje poste, čeprav si vmes nekajkrat napisal da se ne greš več, da si na napačnem forumu... x;)x x:Dx

Kaj te je tako vleklo v debato? x:Dx

Drugače ti pa želim da ti uspe.

Pa preberi še enkrat moje poste, tokrat bolj pazljivo.

Mogoče najdeš kaj koristnega v njih... x:px

Če boš znal videti... :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

(popravljeno)
x:Dx x:Dx x:Dx xrolleyesx

To je ping- pong ki se nikoli ne konča, imaš prav.

Trenutno verjameš v svoj prav.

Lahko da ti bo celo uspelo tudi na daljši rok, če te pohlep ne premaga.

Ker prav to je tisto kar je pokopalo večino MM in sodelujočih v njih.

Pa ravno to hočem povedat, mene ne žene pohlep, mene žene ambicija po uspehu, kar ni nujno pohlep po denarju, materialu:), oboje je pomembno v mojem razmišljanju>>>>želja po uspehu in osebna/poslovna rast

Je pa dejstvo da nisi razumel prav mnogo, če si sploh kaj, od tistega kar sem pisal. x:Dx

Verjeti v proizvod.

Seveda moraš verjeti, nečesa v kar ne verjameš ne boš prodal.

Kje si v mojih postih prebral da zagovarjam navduševanje in pretvarjanje nad slabim izdelkom?

Pa saj to je to kar si omenil sam 90% navdušenje in ostalo...., tukaj se skrije slab izdelek, to je način SCAMOV danes,razumeš?

Na tvojo ponudbo nisem in ne bom odgovoril.

Ne samo tvoja, nobena ponudba dodatnega zaslužka ki vključuje mrežni marketing, me ne zanima.

Ne zaradi MM samega, enostavno se mi ne da več tega delat.

Imam službo s solidno plačo, imam tudi dodatni zaslužek ki tudi ni tako slab.

Ne precenjuj se, kot psiholog si zelo slab... x:Dx

Raje se vprašaj zakaj si ti tako vztrajno odgovrajal na moje poste, čeprav si vmes nekajkrat napisal da se ne greš več, da si na napačnem forumu... x;)x x:Dx

Kaj te je tako vleklo v debato? x:Dx

Zakaj ne? Je slaba? Sploh pa nisem pričakoval tvojega resnega sodelovanja, si sam omenil, vseeno ne odgovoriš.Zgrešil si bistvo:)

Super da maš life poštiman, čestitam.

Slab psiholog, kako sem potem lahko predvidel da ne boš odgovoril na mojo ponudbo?:)Ok odgovarjam ti samo zato ker ne znam brez zadnje besede ko se odločim debatirat, moja šibka točka, že objavil par postov nazaj:)

Drugače ti pa želim da ti uspe.

Pa preberi še enkrat moje poste, tokrat bolj pazljivo.

Mogoče najdeš kaj koristnega v njih... x:px

Če boš znal videti... :palec:

Marsikaj je koristnega v tvojih postih ampak za tiste ki res ne poznajo nič o MM, poslih, marketingu itd. .Na nekaj stvari si me sicer opomnil, kar je dobro in nič drugega:)

Hval enako.

Ok, ne da se mi več zdj je že čas da se lotim dela in tam porabim ta čas. :palec:

Popravljeno -> mpg

Ok, ne da se mi več zdj je že čas da se lotim dela in tam porabim ta čas. :palec:

ta zaden cajt da s ugotovu, da nam ne moreš tega prodajat in, da v bistvu res lahko to energijo, ki jo tukaj vlagaš bolj koristno drugje porabiš....za nas je to zabava, debata in tu nismo z istim namenom kot ti, smo v čisto drugi funkciji se za zabavo oglašamo na forumu.......

Tist, da se kaj hitro zasuče drgač je čist res, a še vedno zaupam v svoje znanje in sposobnost in tudi v dosedanje delo in upam, da bom znal še vedno najti toliko zasluška, da bom preživel tudi v drugačnih razmerah. Nikoli se pa ne ve kako bo, pa tud gruntam ne dost okol tega, ker na to kako v resnici bo nimam vpliva, lahko vplivam samo na tisto danes. Mam pa vse osnovne izhodiščne pogoje za preživetje, mogoče le bolj pesimistično gledam za naše zanamce, naše otroke, ker se zadeve odvijajo tako, da ne moreš ne vem kako optimistično gledati v naprej, če pa pridejo tisti malo bolj težki časi, pa tud marketing odpove, ker bo vsak samo na kruh mislil...

Ti si zagnan v tem tvojem prepričanju, delaj naprej in izšlo ser ti bo tako ali drugače, samo ne vsiljuj svoje resnice drugim...delaj in prodajaj, kako bo pa kdo drug delal pa ni tvoj problem.....to ti skušam že vseskozi dopovedati, ti pa kot bob ob steno...svoje goniš...

Enostavno hočeš ovčičke, k bi te poslušale in ti kimale...tu gor jih ne boš našel, moraš v kako drugo gnezdo po ovčice...tu smo take zadeve, kot jih ti ponujaš še preživeli...imamo svoj prav in svoj način preživetja, čeprav ti privoščim tako kot tudi vsakemu drugemu uspeh, če je ta uspeh dosežen po pošteni poti in brez manipulacij, ki delajo krivice....

Marsikaj je koristnega v tvojih postih ampak za tiste ki res ne poznajo nič o MM, poslih, marketingu itd. .Na nekaj stvari si me sicer opomnil, kar je dobro in nič drugega:)

Hval enako.

x:Dx x:Dx x:Dx :vragec:

Ej, dete... xrolleyesx

To ti je psihologija... x:Dx

Vsak ki zna malo razmišljat bi to da me tvoja ponudba ne zanima ugotovil že po prvem mojem postu... x:Dx x:px

Kar se pa tiče tistih procentov... x:o)x

Če je proizvod slab ti ne pomaga nobena psihologija.

Ampak naj bo še tako dober, se ne mor prodati sam.

In tu je tistih 90%

Zdaj pa razmišljaj zakaj.

Me pa zanima kakšen uspeh in poslovna rast se lahko zgradi v MM razen finančnega... :eek: x?x

Osebna rast in razvoj... x:Dx

Pa, dečko, ta mora priti PREJ kot se lotiš tega posla.

Je nujna če ga sploh hočeš opravljat.

Čomprej se je loti, imaš še veliko za naredit na tem področju... x:o)x :palec:

mpg: verjetno potrebuješ tovrstno izkušnjo v življenju in iz srca ti želim, da boš dojel, zakaj si to izkušnjo potreboval.

vsekakor pa ... raje se loti posla tako kot treba (če že moraš to doživet in izkusit) kot pa da v prazno zapravljaš energijo. Ta forum (upam, da si to ugotovil x:Dx ) ni tvoja ciljna skupina ... čemu potem vsiljevanje in prepričevanje?

veliko osnov delovanja in komuniciranja se moraš naučiti in kdo ve ... mogoče te ravno mm nauči, kako se obnašati do soljudi... ker ta lastnost ni ravno tvoja vrlina.

in naj ti resnica spoznanja odpre oči življenja povezanega z ljubeznijo ...

Ok js nevem kaj si pričakoval, tako da je to čist nesmiselno ne.Jaz sem pričakoval tvojega, in?

Zakaj, ker se neumorno trudiš dokazat nekaj kar tebi paše, in to je samo in izključno nasprotovanje mojim argumentom pa če tudi brez resne podlage.To je ping pong, ki se nikol ne konča.Dejstvo je zgoraj.Hočeš, nočeš tvoj problem.Jaz grem naprej.

Še enkrat zakon narave nima veze z MM, beri poste nazaj Sprehajalec!!!!Tud ustaviš se lahko kdaj:)Tvoja ugotovitev da počneš tist kar nočeš..., uspeh manipulacije, v končni fazi vodijo te drugi, žalostno.Še enkrat, večina hodi v MC ker jim je hrana všeč in ne obratno, ali je zdrava ali ne pa je drugo vprašanje ne!Dejstvo.

Scam podjetja izkoriščajo to tehniko za prodajanje megle, tega se vsi izogibajo danes.V tem trenutku se spreminjajo tehnike dela, navdušenje kot faktor ne deluje več v taki meri kot do sedaj.

Tomaž, ti si vse preveč usmerjen v to notranje bogastvo da ne vidiš kaj govorim, meni je pomembno preživetje, sreča je odvisna od tega, kajne.

Primer: Izgubiš službo jutri, ne najdeš je kar tako danes, sistem je krut, ostaneš posledično brez strehe nad glavo, brez osnovnih dobrin, notranji mir je še vedno mir, vključi še družino?

Ne, še vedno boš moral svoje sposobnosti zamenjat za materialne dobrine, blagovna izmenjava, da boš imel notranji mir kajne?

Ne govori preveč idealno, svet še zdaleč ni tak.

Ne govori o idealih, hitro se opečeš, zdrsneš pa še prej:)

Ok govoriš o notranji sreči, zlobnem marketingu.... pa si sam odvisen od njega oziroma ga uporabljaš, dvorezn meč a, to je tisto česar se je treba izogibat v MM in sponzorjih :vragec:

Puma ti lahko zarad mene verjameš v E.T.-ja če te to osrečuje.Vseeno, meni je v zadovoljstvo.

x:Dx x:Dx x:Dx xrolleyesx x:o)x

Se mi močno zdi da so bili tudi vsi prejšnji poskusi na začetku "uspešni in nastavljeni dolgoročno"... x:Dx x:Dx

Verjetno tega ne boš priznal.

Ej, nagledal sem se takih zagnancev, skoraj fanatikov... x:Dx

NIHČE ni zdržal v tistem kar je počel niti pol leta... x:o)x

Pogorel si v vseh prejšnjih, pogorel boš tudi v tem.

Ker NE DOJEMAŠ, NE RAZUMEŠ kaj je zares pomembno za uspeh... x:Xx xsrcx x:Dx

Kaj naj bi pa pomenil tvoj prejšnji post ko si samo citiral samega sebe? x:Dx x:Dx xrolleyesx x:o)x

mpg

saj je vseeno, jaz nimam od tega nič več in nič manj.........je pa res, da sem že marsikaj v življenju počel in tudi marsikaj znam narediti, tako, da me tud slučajno ne skrbi, da bi neb mogel preživeti....da si neb mogel osnovnih potreb zadovoljiti. Služb je dost, sam če znaš kaj delat, sploh ni blemma, to kar ti reklamiraš je samo ena možnost od mnogih, ki pa meni ne odgovarja, ker je to tvoje (če hočeš ali nočeš priznati) manipulacija in nategovanje folka. Zame je pošteno, če mi nekdo naroči kabelski priključek, da mu pridem in priklopim, prav gotovo mu pa ne bom prodajal nekaj, kar ne rabi. V MM je pa tko, da najprej kupca prisiliš, da misli da nekaj rabi in potem kupi, to so ti tudi že drugi povedali, in prav v tej prisili je manipulacija.

Glede na očitek, da preveč poduhovljeno gledam na to al i kakorkoli si že napisal ........bom pa tkole komentiral.....V bistvu je človek individum, ki okolico sprejema toliko, kolikor rabi, enako se tudi okolica odziva, če nekaj hočeš po nepravi poti na račun drugega sebi dodati, si si naredil zelo medvedjo uslugo sam sebi, ker se vedno kasneje obrne proti tebi. Nič ne dobiš, če nekdo ne izgubi. Vse to tvoje angažiranje okoli prepričevanja in reklamiranja je tudi v tvojih vzorcih zapisano in vse, kar ni razčiščeno okoli tega v tebi, se ti bo preje ali kasneje ozavestilo, in tu je potem tisti udarec, kar pravi pregovor "vse se vrača, vse se plača", vendar si ti še premlad, da bi to lahko tudi verjel, moraš doživeti to izkušnjo, šele takrat boš tudi gruntal o življenju lahko drugače....pa to niso duhovne vrline, to je zakon narave, naš program po kateremu funkcioniramo, ki ima trdno osnovo v kemiji, fiziki, tehniki in informatiki, in seveda tudi v tistem delu našega programa, ki ga drugače razumevamo pod pojmom psihologija.

Jst sem bil včasih kar mal alergičen na door to door prodajalce. Če me je že žena spravla kdaj na kako predstavitev, sem se prav potrudil, da sem prodajalca osmešil, ga proglasil za lažnivca in po možnosti še grdo žalil zraven. Sploh tiste, ki so ponujali AMC posodo, pa plastiko. Na prodajalce knjig sem pa tako ali tako gledal kot na lopove in se temu ustrezno obnašal do njih.

Potem sem spoznal nekaj akviziterjev tudi malček pobliže.

Danes marsikdaj kupim od kakega akviziterja izdelek, ki ga definitivno ne potrebujem. Zavestno. Ga potem ali podarim naprej ali pač uporabljam. Je kar trd njihov kruh. Sploh od teh, ki prodajajo drage izdelke, recimo sesalce, detoxe. Njim povem takoj, da nisem kupec, da pa lahko dobijo kavo, sendvič, sok.

butl xsrcx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...