Skoči na vsebino

Usmrtitev Sadama Huseina

Elohim

Recommended Posts

Ali je kaj dobrega naredil v svojem življenju... x?x

Verjetno je, predno je postal diktator.

Ampak svet si ga bo zapomnil po slabih delih.

Ali je smrtna kazen za kogarkoli upravičena, potrebna, koristna, o tem ne bi.

Njegova smrt ne bo izbrisala njegovih zločinov, ne bo oživila tistih ki so umrli pod njegovo diktaturo.

Tu gre za nekaj drugega.

V očeh mnogih Iračanov je Husein heroj.

Med ljudstvom je še mnogo njegovih pristašev.

In dokler bi živel bi obstajala možnost da ga poskušajo osvoboditi in vrniti na oblast.

Zato je bilo to potrebno.

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

Pri takšnih ljudeh smrtno kazen odobravam.

torej nisi nič boljši kot taki ljudje...... xrolleyesx z zlom se ne more izkoreninit zlo......bolš bi blo, da bi ga dal na kako farmo, pa nej dela..ker kazen prej kot selej pride..pa ne od človeka..

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

torej nisi nič boljši kot taki ljudje...... xrolleyesx z zlom se ne more izkoreninit zlo......bolš bi blo, da bi ga dal na kako farmo, pa nej dela..ker kazen prej kot selej pride..pa ne od človeka..

Zlo se z zlom ne izkorenini. Če se je prišel Huso na Zemljo učit si zasluži nadaljnje življenje v ta namen. Škoda, ker zapori takega učenja ne ponujajo. Ja Klarus, nekam ga dat, da dela pa premišlja zraven. Če ga zdaj ubijemo, bo v naslednjem lajfu, če to res obstaja, nadaljeval tam, kjer je končal. Huso nam je neke vrste učitelj, ki bi moral spet v prvi razred. Je lekcija za svet, zdaj mu mora pa svet dat lekcijo. Drugače je bilo vse zaman.

Zdaj je svet veliko lepši, cedita se med in mleko :xx!:

:vragec:

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Alef, mislim da še noben diktator ni prišel na oblast brez laži , spletk in prevar, kar pa ni nič dobrega, gledano na grobo.

To drži, vendar pa mislim da ni začel delati na tem takoj po rojstvu... x:Dx

Torej vendarle obstaja tudi eno obdobje njegovega življenja, v katerem je lahko storil tudi kaj dobrega... x?x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Hell :D če se ga hoče Bush znebit, že ni tolk slab dečko...

:palec: :vragec: x:Dx

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

Sadama so usmrtili danes okoli 4. ure zjutraj po našem času.

Zanima me kaj dobrega je naredil v svojem življenju, mislim da bore malo.

Pri takšnih ljudeh smrtno kazen odobravam.

jaz pa ne,,,mislim izvršitve,,,

izvršitev smrtne kazni je konec pričakovanja smrti...ki naj bi bila kazen za osebo in opozorilo ostalim,,,

kako bi se vi počutili ako bi vedeli kdaj boste umrli in bi vas do takrat imeli pod ključem v samici,,,

in meni je deloval omamljeno in neprisebno,,,

kot da ne bi mel za umret,,,

in kot da bi vedu da ne bo umru,,

Js ne odobravam smrtne kazni, ne moremo vzet nekomu življenja, tudi če je sam morilec, ker potem smo na istem kot on, oziroma zakaj bi nekomu dovolili pobegnit od tuki in mu skrajšt življenje. V bistvu bi lahko se on tudi v zaporu kaj naučiu, mogoče ponižnosti in cenit svobodo. x:)x In vsako človeško življenje za dušo je zelo pomembno.

Je pa res da je Irak v težkem političnem stanju in njihova miselnost se razlikuje od naše. Mi je pa čudno da so nekatere države zahodnega sveta to odobrile. x:Ix

pa daj povedat kaj so naredil drugačnega s tem k so ga usmrtil,,,

od tega če bi ga mel pod 9 imi ključi kilometer pod zemlo,,,

doživel lastno zadovoljstvo zadoščenja,,,?

joj morm pa rect da sm na tv-u vidla se to kako so mu dal strik okol glave...

sam to kko so ga ubesl ni blo vidt...ampak a ni to prov mal prevec da cloveka snemajo se tik pred smrtjo?ce mene kej prasate bi pa le loh bil oproscen take medijske pozornosti... x:Dx z vsem tem pa hocm povedat da ma clovk lahko pred smrtjo pravico do zasebnosti... x:Ix x:o)x

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

Ja povasem logična kazen.

Sadam je moril. To ja ni nekaj dobrega. Folku moramo pokazat, da se ubijat ne sme. Kaj čmo? Aja, dajmo ga štihnit. To bo ustavilo nasilje.

In tisoče CIVILISTOV hoče njegovo glavo.

Če ma kdo denarja odveč vzamem.

Ma ne štekate sploh...a ne vidte, de je konc vsega nasilja zdej, ko ga ni več x^x

x:o)x

.

.

.

kako je lahko nekdo zadovoljen, če koga ubijejo? :8): men ni najbolj prijetno zraven takih ljudi x:Ix pa tud če so sicer polni ljubezni, odpuščanja, razumevanja, srčkov, blabla xrolleyesx

Če bi teb nekdo pobil celo familijo npr., verjem, da bi ga hotela vidt kako visi, pa zarad tega ne bi bila nič slabši človek!

Scio mi nihil scire

a kr verjamem naj? x:o)x ja, prva reakcija bi bila - maščevanje! sam pa kr ti verjemi, da bi to zbledelo x;)x

tebi ni ubil nobenega (al kaj?), pa si vseeno zadovoljna xrolleyesx pa vrjetno zato, ker sočustvuješ s sorodniki žrtev xcivx

Eh... whatever...

Ko se ti bodo v življenju začele dogajati resnične stvari, se ti bo pa pogled na vse to spremenil...

lp

Scio mi nihil scire

Jst sm tud vidla njegovo obnešenje. Sm bla kr mal šokirana..tko, v takem času smo, da se to kao ne počne več, no...ampak, kaj pa vem, glede na to, kaj vse je naredu ljudem..je blo že tko prov, al pa njegova karma, no... x:Ix

Ne morm pa rečt, da je prov al ne. x:Ix

Težko je govort o tem. Nekak sm sicer mnenja, da je prov zob za zob, čeprov, včasih vseen ni kul tole... x:Ix

Težko je povedat.

Bom nehala pametvat. x:px

Idiotizem pa takšen... :V:

Usmrtitev Sadama ne bo dalo nič bolšega nasprotno, krvava vojna se šele začenja ! Američanom se piše ista zgodba, kot v Vietnamu...PORAZ !

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Eh... whatever...

Ko se ti bodo v življenju začele dogajati resnične stvari, se ti bo pa pogled na vse to spremenil...

lp

Tole je treba zabeležit. Zorimo z željo po maščevanju.

Jelinčič si lahko nadane še naziv Prosvetljeni.

Ampak v bistvu je potem res cerkvena duhovščina najbližje bogu.

Če ma kdo denarja odveč vzamem.

mah....enkrat je bil otrok....deček :sori: ne verjamem da je bil po defoltu slab....ne verjemem da je kdorkoli...so pa stvari ki te prpeljejo tje....in sodit in obsojat k si tolk vsega v lajfu nismo skusli :8): jaz se z njim samo ne-strinjam.......prav tako kot se ne-strinjam še z marsikom.......pa si zato zasluži smrt....ne vem....mogoče.....mogoče si jo v očeh nekoga tud jaz...al pa kdo od mojih dragih :V:

tko pač je......naj počiva v miru, kakorkoli že...

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Ja povasem logična kazen.

Sadam je moril. To ja ni nekaj dobrega. Folku moramo pokazat, da se ubijat ne sme. Kaj čmo? Aja, dajmo ga štihnit. To bo ustavilo nasilje.

In tisoče CIVILISTOV hoče njegovo glavo.

Edino pravilno!!!!

Smrt si je seveda zaslužil, vprašanje pa je, čega je blo pametn tokle na hitr frderbat. V očeh ogromno Arabcev bo zdaj mučenik, njegov grob, kjerkoli že bo, pa kraj romarskih shodov.

Bi blo bl pametn proces še mal vlečt pa mu kj podtaknt, da bi kao zarad slabga zdravja guznu. :vragec:

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Benti nosorog..pa glih to sem hotla napisat..da bo zdaj postal mučenik..

Nu tako..v celoti se pridržujem nosorogovemu mnenju tule..

Šiiti so zdajle ga zaj..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

:D to je kt bi ščurku glavo odrezal :D zdej jim sam jezika ne more več kazat.... migal bo pa še naprej...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:o|o: pismu, pa ste res čudaki

men je blo pa hudo, prov nov let so mi pokvaril s tem

amerikanosi so pa carji, molimo holivud

novi preroki so med nami

:o|o: sej ni čudn , da gre svet kamor gre...

a nismo vsi eno xcivx čisti bleferji morm dodat, sam ložite vatru xrolleyesx sočutje , se vas dotakne sam na konicah prstov, ko tipkate po tipkovnici

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...