Skoči na vsebino

Usmrtitev Sadama Huseina

Elohim

Recommended Posts

Smrt si je seveda zaslužil, vprašanje pa je, čega je blo pametn tokle na hitr frderbat. V očeh ogromno Arabcev bo zdaj mučenik, njegov grob, kjerkoli že bo, pa kraj romarskih shodov.

Bi blo bl pametn proces še mal vlečt pa mu kj podtaknt, da bi kao zarad slabga zdravja guznu. :vragec:

Če si s tem komentiral moje besede se niti podrazno ne strinjam z ubijanjem. Smrt si je res zaslužil(naravno) kot vsi mi.

Sem pa njegovega odhoda vesel, smrt je pa ja nekaj lepega.

Če ma kdo denarja odveč vzamem.
Deli na socialnih omrežjih

To bi slo komot v Zlocin in kazen.

Nisem za smrtno kazen.

Nasilje, ki naj bo kazen za nasilje? x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

...ne znam kuda ide ovaj vlak... :o|o:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

To bi slo komot v Zlocin in kazen.

Nisem za smrtno kazen.

Nasilje, ki naj bo kazen za nasilje? x:o)x

:palec:

vso zadevo so samo še poslabšal... sigurno bodo našli podobnega vodjo, kot je bil on sam ... sami so mu dali moč, verjetno sami iz njega naredili to kar je bil, ampak bil je tudi človek. In še nekaj - da si morilec je dovolj en mrtev ane - torej kaj je potem tisti, ki ga je obsodil na smrt in koliko jih bo še v imenu zakona...

samo rešili so ga vseh nočnih mor (mogoče jih še ni imel bi jih imel pa zagotovo)

V 80'ih smo imeli velike koristi od njega. SCT je za njega gradil vojaške objekte in osebne bunkerje, Zastava mu je prodajala orožje in avtomobile, Litostroj je postavljal hidroelektrarne po Evfratu in Tigrisu, kaj pa vem, nekako smo ga vsi podpirali. Tako vzhod kot zahod.
Ja sam ka mali pao s lipe

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...