irma 1. avgust 2002 Prijavi Deli 1. avgust 2002 Življenjska modrost se kaže v tem, da pomislimo na posledice svojih dejanj, še preden ta dejanja storimo. (Bruno Ferrero) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 2. avgust 2002 Prijavi Deli 2. avgust 2002 A je ta Bruno Ferrero italijanski čokoladni mogotecicon_smile_question.gifIn ti vedno pomisliš na posledice svojih dejanj,po pravici povedano se sam včasih pustim presenetiti reakciji.Se mi zdi, da če bi na vsako svoje dejanje gledal preračunljivo,bi mi življenje postalo dolgočasno in strašansko matematizirano.No morda sem v mladosti večkrat ravnal "ala" z glavo skozi zid,ampak si pa tudi sedaj,ko sem prečkal trideseta na vsake toliko privoščim kakšno nepremišljenost-mi poživi duha-. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. avgust 2002 Prijavi Deli 2. avgust 2002 icon_smile.gif ... Aquarius pri "čokoladnih zadevah" prec radarje na ful... )) Tudi sama sem prejle, ko sem odprla in prebrala tole misel, malo razmišljala o tem, pa se mi tudi ni zdelo "čisto vse ok" s tem... Imam podobne "pomisleke" kot Aquarius - v bistvu točno to - če bom vedno ravnala z vedenjem posledic, se opeharim za spontano ravnanje, ki morda v dani situaciji ne bo dobrodošlo, vendar s tem morda premaknem ali se zgodi kaj drugega (ali celo tretjega)...Kaj pa vem..Raje se odločam za inteligenco in iznajdljivost kot za premišljenost in preudarnost. Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 5. avgust 2002 Prijavi Deli 5. avgust 2002 Pomislimo na posledice že lahko, a dejanje vseeno storimo in nosimo le odgovornost za posledice, kakršne koli že so. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataša 23. avgust 2002 Prijavi Deli 23. avgust 2002 quote:Življenjska modrost se kaže v tem, da pomislimo na posledice svojih dejanj, še preden ta dejanja storimo. (Bruno Ferrero)popolnoma se strinjam s tem izrekom! ob njegovem neupoštevanju pač pride do neurejenosti in kaosa. to pa ne vodi nikamor. menim, da določeno urejenost potrebujemo - in upoštevanje te modrosti privede do nje. (seveda sem kozorog!) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. avgust 2002 Prijavi Deli 23. avgust 2002 jah kdo pa ljubi spontanost? pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
someone 24. avgust 2002 Prijavi Deli 24. avgust 2002 Torej ravnamo po razumu ali po dusi ? Katero je pravilno ? Ali dusa nuci mozgane kako ravnati ? Ali imajo mozgani nalgo oz. so z namenom priblizati se dusi ? kako torej ravnati ? Po mozganih ali po dusi ? Someone Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 24. avgust 2002 Prijavi Deli 24. avgust 2002 kombiniranje po filingu´´ ? po moje duša premika možgane, da naj ne zaspijo. Ti pa si morda posrednik njiju . pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 26. avgust 2002 Prijavi Deli 26. avgust 2002 Jaz sem to počel velikoooooooo let. Na koncu sem sedel doma poln strahu pred posledicami. Danes zaupam in verjamem in grem naprej, vedno se zgodi tako kot je pra,. čeprav na začetku niti ne vem kaj to je. andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataša 26. avgust 2002 Prijavi Deli 26. avgust 2002 če je že sama misel dejanje, potem je potrebno pazit nanje. sicer pa je pomemben namen, ki stoji za dejanjem. v tem smislu razumem izrek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 14. september 2002 Prijavi Deli 14. september 2002 Uspesni ljudje so se vrgli zelo velikokrat v ogenj. Pri tem so bili dostikrat neuspesni, vendar ko jim je uspelo, se je uspeh 10x poplacal. Na koncu so bili iz izkusenj dovolj modri, da vedo kdaj se splaca vreci v ogenj. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. marec 2003 Prijavi Deli 17. marec 2003 Moralni zakon je želja v čistem stanju prav tista, ki nas pripelje do žrtvovanja in do uboja vsega, kar je objekt ljubezni v človeški nežnosti.Strip P°k0w< Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 17. marec 2003 Prijavi Deli 17. marec 2003 Instinkt - nagon ........Razmišljanje - razum ........Intuicija - duša ....... Instinktivno je fizično, instinkti varujejo naše fizično telo s fizičnimi reakcijami.. Odskočimo, preden stopimo na kačo.... reagiramo nagonsko, nagon po samoohranitvi.. (nagon po ohranitvi vrste http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_blush.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_approve.gif) Ni razmišljanja, ni čutenja.. Zelo razvit instinkt imajo živali. Nagon... Razmišljanje - možgani - je naše najobičajnejše delovanje, ko premlevamo eno stvar in si jo načrtujemo, prepovedujemo, se je spominjamo, analiziramo, se oviramo... smo kot v kletki lastnih misli, kletki, ki ima svoje meje ... Preteklost, prihodnost....Pomislimo, kaj smemo, kaj ne smemo, kako so nas vzgajali, kaj je prav in kaj ni prav..... Intuicija - je reagiranje resnice, reagiranje duše, notranjega jaza, na podlagi notranjih izkušenj, ki se jih morda niti ne zavedamo, svoboda... širna prostranstva.. nobene kletke, dopuščene so vse reakcije, čutimo... intuicija izbere pravo reakcijo.. čutimo, kaj je v danem trenutki za nas najbolje... Mislim, da je tole zadnje tisto tapravo, čeprav v življenju potrebujemo OBA TRI... Daisy Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zabica 19. marec 2003 Prijavi Deli 19. marec 2003 Bodimo modri v besedah in še modrejši v dejanjih!!! Zabica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Premisli enkrat, preden kaj daš, dvakrat preden kaj sprejmeš, tisočkrat preden zahtevaš. Cervantes Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Jaz vedno zaupam življenju inn svoji intuiciji !!!! xrosex xrosex Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Saj jaz tudi, ampak ti imaš izgleda boljšo intuicijo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 MODROSTIBOGASTVONajboljše, kar lahko naredite drugim, ni to, da z njimi delite svoja bogastva, ampak, da jim razkrijete njihova. CILJNešteto ciljev je pred nami, poti nešteto, ki do njih drže, nešteto je ljudi med nami, ki svoj edini cilj zgreše. ČASUra pridobljena zjutraj, je zaklad za zvečer. Vsaka minuta je dragocen zaklad, ki ima neskončno vrednost. DOBROTAVedno se drži dobrega. Ne misli in ne delaj nič slabega. Delaj dobro vsem, slabega nikomur. Svoje naloge izpolnjuj takoj in ne odlašaj jih na jutri. Tudi dobre namene uresniči takoj, kajti vsak naslednji trenutek je drugačen od prejšnjega. DRUŽBABeži pred slabo družbo, bolj kot pred strupenimi kačami. DRUŽINADružine ni mogoče ceniti po tem, kaj ima, niti po tem, kaj zmore, ampak po tem, kaj je. GOVORJENJEsvojem bližnjem govori le dobro ali pa molči. JEZANajboljši način, kako obvladati jezo, je truditi se, da se začneš čim kasneje jeziti. LJUBEZENLjubezen se rojeva v molitvi. Ljubezen raste v samodisciplini. Ljubiti pomeni tudi trpeti. Ljubezen je sad, ki zori ob vsakem letnem času in vsakdo si ga lahko natrga kolikor hoče. Kdor ima ljubezen v svojem srcu ima vedno nekaj, kar lahko da. Začni dan z ljubeznijo, izpolni dan z ljubeznijo, zaključi dan z ljubeznijo. NAPAKENe skušaj opravičevati svojih napak, raje jih skušaj popraviti. OŠABNOSTVaruj se ošabnosti. Spoštuj vse ljudi enako. POGUMŽelim ti pogum jutranjega sonca, ki kljub bedi tega sveta, vsak dan vzide. PONOSNe bodi ponosen na svoje imetje in svoje znanje. Vedno se bo našel kdo, ki te prekaša. POŠTENOSTVedno bodi pošten. S tem ne boš nič izgubil, nepoštenost se na koncu vedno izjalovi. POTRPEŽLJIVOSTPotrpežljivost je vsa moč, ki jo potrebuje človek. PRIJATELJSTVOPravi prijatelj je tisti, ki te tolaži, ko ti je hudo, včasih še on zajoka in ko si vesel, se veseli s tabo. Najboljši prijatelj pa je predvsem tisti, ki te razume in ti pomaga tudi, ko si v stiski. RESNICABodi resnicopljuben, nikoli se ne pretvarjaj. Resnica vedno zmaga. SANJENikoli ti niso dane sanje, ne da bi ti bila dana tudi moč, da jih uresničiš. USPEH Česar se lotiš, delaj s trdno odločnostjo in uspeh ti je zagotovljen. Uspeh tvojega delovanja je odvisen od moči tvojega notranjega prepričanja in samodiscipline. Ne izgubi poguma in nikoli ne odnehaj. interneta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Še vedno je na zemlji, kdor spleza na visoko drevo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Try and be nice to people. Avoid eating fat. Read a good book every now and then. Get some walking in. Try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations. Monty Python from "The Meaning of Life" Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Življenje je kot mesec; zdaj je poln(ravno danes!), zdaj ga je samo krajec. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Richards: Working with drummers like Charlie Watts, or Steve Jordan and Charlie Drayton in the Winos, that's all I need. I can throw riffs at them all night; when the drums catch on, I know there's something there. My strength, probably, is I can recognize a song in a few bars. I spot the embryo there. I've been writing since so early on that the antenna is really well-developed. If I pick up an instrument, it'll come to me. I don't go searching. I don't have that God aspect about it. I prefer to think of myself as an antenna. There's only one song, and Adam and Eve wrote it; the rest is a variation on a theme. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Borism,zanimivo.Danes pa sploh ni meseca,oz. je prazen... Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Steklu in človekovi usodi je dovolj en udarce. Španski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 Če se ti približa neudomačena žival, kadar je v hudi stiski, vedi, da nisi slab človek. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.