Guest sstane 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 enako z moje strani Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Srečno, veselo s tatrdim v 2007 ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Vsm forumcovem zelim 1 leto srece, 12 mesecov zdravja, 52 tednov ljubezni ter 356 dni veselja Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Srečno! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Srečnoooooooooooooooo Mal smo pod dozo. Pika, Valči, Klarus. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
myrjam 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Srečno Citiraj "Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...Martin Kojc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Srecno 200 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 kje si pa 7 zgubu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 kje si pa 7 zgubu Eh, 7 let gor ali dol ne igra nobene vloge Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Srecno 2007 kje si pa 7 zgubu Najprej je usla ...pol sm hotu dodat, pa ni slo ......no je pa zdej popravljeno....nekak Eh, 7 let gor ali dol ne igra nobene vloge Sam jest bi rajs dol...al pa nazaj .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 srečnga vsem... pa uživite na pauno Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Siva kuuučma, bela braaada,topel kooožuh, zvrhan koooš.Oj že priiišel je med naaas,stari dooobri Dedek Mraaaz. ija ija ooooo Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Eh, 7 let gor ali dol ne igra nobene vloge Tuki jih je kr 1807 ušlo. Butl, joj, si me spomnu na vrteca. Samo, pri nas smo tko peli:Siva kuCma, bela bLada, topel koZuh, zvLhan koS.Joj, Ze pLisel je med naaaaaaas, staLi dobLi, dedek mLaz. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Piki, jst znam zdej po novem letu že r rečt.Tega je najblj vesel moj kolega Sravko. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Pol si pa hit nick spremeni! Zdej, k si že velik, si butR. Po anglešk maslo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Tud od mene vsem srecno Jamesbondovo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Tud od mene vsem srecno Jamesbondovo! Marsa, veliko sreče, ljubezni in lepih trenutkov ti želim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Marsa, veliko sreče, ljubezni in lepih trenutkov ti želim... A men pa nč a? Prou, pol mi pa tud za dan žena ni treba voščit. Vsem tud od mene veliko sreče, zdravja in ljubezni, pa ne se bat bit taki kt ste Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 pa ne se bat bit taki kt steTo glih ni pameten nasvet za serijske morilce, kleptomane, nifomane, kanibale, itd...Dej, butl, mal prej premisl, pred zineš. Mal se mi zdi, da Pika irca...jo bom okregala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 A men pa nč a? Prou, pol mi pa tud za dan žena ni treba voščit. Vsem tud od mene veliko sreče, zdravja in ljubezni, pa ne se bat bit taki kt ste Hja nekak rajš voščem ženskam a veš, ker potem sledi uno lubčkanje pa to... OK šalo na stran seveda srečno vsem forumovcem, sam Marsi sem posebej vošču, ker pač nam je pripravla ta kotiček tu na netu in si še posebej zasluži ekstra voščilo, kajne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 To glih ni pameten nasvet za serijske morilce, kleptomane, nifomane, kanibale, itd...Dej, butl, mal prej premisl, pred zineš. Mal se mi zdi, da Pika irca...jo bom okregala. Hehe, Piki, aha, brez skrbi, da sem premislu. In k sem vam zaželel bti taki kt ste, s tem nisem mislu "jebiga, taki ste", ampak taki, kt ste spodaj, pod vsemi tančicami, za vsemi zidovi, a veš. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 uh zidove je težko odstranjevat.....za to rabiš najmanja macolo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 uh zidove je težko odstranjevat.....za to rabiš najmanja macolo Odstranjevati? zakaj le? Lej nekateri nas ščitijo, na primer pred vetrom, burjo, erozijo... Hehe, Piki, aha, brez skrbi, da sem premislu. In k sem vam zaželel bti taki kt ste, s tem nisem mislu "jebiga, taki ste", ampak taki, kt ste spodaj, pod vsemi tančicami, za vsemi zidovi, a veš. Butl dobr si napisal, men je blo všeč, sem sprejel tako kot si napisal... se pravi pozitivno... Torej ti želim, da tudi ti ostaneš tak kot si... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Marsa, veliko sreče, ljubezni in lepih trenutkov ti želim... Hvala Ebor, tud jaz teb! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.