Skoči na vsebino

Karta George W. Busha

gregor777

Recommended Posts

Zanima me kaj pomeni, če ima svetovni voditelj Bush vse planete na levi strani horoskopa, v enajsti , dvanajsti, prvi, drugi, tretji hiši?

Da je rojen vodja, Asc - lev, Mc - oven se vidi ze z avijona! Bi znal kdo videt kje so njegove sibke točke?

LP!

g

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 70
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Zanima me kaj pomeni, če ima svetovni voditelj Bush vse planete na levi strani horoskopa, v enajsti , dvanajsti, prvi, drugi, tretji hiši?

Da je rojen vodja, Asc - lev, Mc - oven se vidi ze z avijona! Bi znal kdo videt kje so njegove sibke točke?

xrolleyesx Po moje, da je najbolj ranljiv na področju, ki ga najbolj skriva, to je njegova podzavest. Temu priča saturn, ki mu vleče ven skrite strahove, njegovo mehko sonce v raku prav tako v tej skriti hiši, kaže, da deluje nekako izza scene. Njegovi govori so precej dobri, prepričljivi, kar kaže tretja hiša, vendar na noter je človek čisto drugačen kot navzven. Tudi kvadrat med soncem (fizično telo) in luno (čustva) kaže na nek konflikt v njem samem.

Zanima me, kaj bo prinesel tranzit urana na 19 stopinji rib v njegovi osmi hiši z njegovim uranom v konjukciji z zanko v dvojčku v 11 hiši? Bomo o tem takrat.

..teli tipi z luna konj. jupiter v 3. hisi.... mhm, ne maram lih... :xx!:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Če sem prav zracunal naj bi se ta tranzit zgodil okrog 13 maja 2007?!

LP!

xrolleyesx 13.maja je tranzit urana točno na 18 stopinji, vendar mislim, da tranzit deluje že prej.

..teli tipi z luna konj. jupiter v 3. hisi.... mhm, ne maram lih... :xx!:

xrolleyesx So se ti zamerli, ampak pri folku, vsaj njegova bližnja okolca, jih ima kar rada, so priljubljeni, saj znajo čvekat in ugajat.

So se ti zamerli, ampak pri folku, vsaj njegova bližnja okolca, jih ima kar rada, so priljubljeni, saj znajo čvekat in ugajat.

...ne, ne... jaz sem vcas mislu da je to dobr aspekt... (ker ga mam tut sam sicer ne v 3. ampak na MC-ju)... sam zdaj k vidim kaxna druscina je to(Hitler, Bush Jr.) nism vec tolk navdusen...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

[

...ne, ne... jaz sem vcas mislu da je to dobr aspekt... (ker ga mam tut sam sicer ne v 3. ampak na MC-ju)... sam zdaj k vidim kaxna druscina je to(Hitler, Bush Jr.) nism vec tolk navdusen...

Ne morem verjet, sem preveril, isti aspekt je imel Adolf Hitler, to so najboljsi govorci in folk jim vse verjame!

to so najboljsi govorci in folk jim vse verjame!

..predvsem drugo... x:Dx x:Dx x:Dx

Frank Zappa

[

Ne morem verjet, sem preveril, isti aspekt je imel Adolf Hitler, to so najboljsi govorci in folk jim vse verjame!

:palec: x;)x No vidiš, kaj pa je to druzga, kot ugajat, če ti nekdo dobr govori, potem mu tud verjameš. Je pa res, da morajo taki ljudje imeti tudi en aspekt, ki kaže, da imajo vpliv na množice, npr. plutona aspektiranega v prvi hiši.

Je pa težko pri teh pregruntat, katera ura je prava. x;)x /npr Hitler)

No pri Hitlerju Plutona aspektiranega v prvi hiši ni za videt, pri Bushu pa zlo očitno!

..je pa pri Hitlerju pluton na MC-ju....

Frank Zappa

Sonce v znamenju Raka in še v 12 .hiši....ajoj :inocent:

Sem gledala njegov način razmišljanja.Sama sreča,da so okoli njega svetovalci,ki mislijo

razmišljajo,namesto njega.

Neptun,Luna,Kiron,Jupiter v hiši komunikacije kažejo na dogovore s tajnimi ložami,organizacijami... počne stvari,

ki se nam niti ne sanjajo.Upam samo,da ga bo Pluton,ko pride v opozicijo z njegovim Soncem,

vrgel s položaja predsednika,drugače se nam vsem ,slabo piše. :vragec:

Celo vladar 1.hiše v 12.hiši skupaj s Saturnom ... težka preteklost.Mutni posli,mutne stvari x:)x

Da ima vpliv na množice pa kaže njegova Luna v 3.hiši.v ozki konjunkciji z Jupitrom,ki vse samo

še širi.

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Upam samo,da ga bo Pluton,ko pride v opozicijo z njegovim Soncem,

vrgel s položaja predsednika,drugače se nam vsem ,slabo piše. :vragec:

...upam, da prej kot taX:.. :o|o:

Frank Zappa

Je pa res, da morajo taki ljudje imeti tudi en aspekt, ki kaže, da imajo vpliv na množice, npr. plutona aspektiranega v prvi hiši.

Kaj pa če je pluton v kakšni drugi hiši(ne prvi) in tvori pozitiven aspekt z ascedentom??

Ali pa če tvori pluton (ki ni v 1.hiši)pozitiven aspekt s kakim drugim planetom(lahko tudi vladarjem karte) v 1.hiši?Ali imajo ljudje s takim aspektom tudi vpliv na množice..ali to velja izrecno za tiste,ki imajo aspektiranega plutona v 1.hiši?

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Nisem nič podkovan v astrologiji, pa se vseeno upam trditi, da Bushevi govori niso niti dobri niti prepričljivi. :inocent:

saj ,z ozirom na planete,v tretji hiši,ne morejo biti. Po domače rečeno 'bluzi' xDDx

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Ja "bluzi", pa saj za siroke mnozice, pa za povprečnega Američana, ki ni ravno ne vem kak inteligenten, so ti govori ravno pravšnji, morda celo idealni (morda si kaksen amerikancek celo misli; "pa saj ta Bush ima iste napake kot jaz ali pa je se bolj smotan". Meni se zdi da "bluzi" že s tem, ko vsake tolko casa pokaze na kaksen grm, v katerem so skriti teroristi. Ne vem, ce niso ti teroristi le fikcija za uresnicitev njegovih ciljev.

Kaj vi mislite o tem?

saj ,z ozirom na planete,v tretji hiši,ne morejo biti. Po domače rečeno 'bluzi' xDDx

...a to sklepas sam na konj. lune in jupitra???? :eek: ...jaz mam to konj. direkt na MC-ju... in ja moje iskanje tega kaj bi pravzaprav rad pocel se najbolj lici na bluzenje...

...aja Grmić ma se neptuna... dej plis rec, da si do tega prsla na podlagi neptuna???? :sori:

Frank Zappa

Nisem nič podkovan v astrologiji, pa se vseeno upam trditi, da Bushevi govori niso niti dobri niti prepričljivi. :inocent:

Dokaz:

x:Dx x:Dx x:Dx

:vragec:

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Dokaz:

x:Dx x:Dx x:Dx

:vragec:

..dobri ziher niso... sam folk jim ocitno verjame... :o|o:

Frank Zappa

Ja "bluzi", pa saj za siroke mnozice, pa za povprečnega Američana, ki ni ravno ne vem kak inteligenten, so ti govori ravno pravšnji, morda celo idealni (morda si kaksen amerikancek celo misli; "pa saj ta Bush ima iste napake kot jaz ali pa je se bolj smotan". Meni se zdi da "bluzi" že s tem, ko vsake tolko casa pokaze na kaksen grm, v katerem so skriti teroristi. Ne vem, ce niso ti teroristi le fikcija za uresnicitev njegovih ciljev.

Kaj vi mislite o tem?

Uh, saj ne morem verjet, da o tem debatirate. Tako v Beli hiši kot pri nas so zaposleni ljudje, ki pišejo govore. A mislite, da si je Simoniti sam napisal kak govor? Hahahahaha ... Joke of the year.

Bush pa ne bo več izvoljen, ker je itak po zakonodaji lahko samo 2 mandata na predsedniškem položaju. Ni tega treba v karte gledat ... Tako da bo samo do leta 2008 svet teroriziral.

Pa saj ga v bistvu ne terorizira on, sam je samo pajac, katerega ude upravljajo nitke, ki jih imajo v rokah drugi ljudje. Enako se dogaja z našimi ministri ...

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...