Skoči na vsebino

Karta George W. Busha

gregor777

Recommended Posts

Pa saj ga v bistvu ne terorizira on, sam je samo pajac, katerega ude upravljajo nitke, ki jih imajo v rokah drugi ljudje. Enako se dogaja z našimi ministri ...

..res ne vem, kaj novega si s tem povedala... kot da ni za vsakim predsednikom, al pa kerimkol politikom, al pa konc koncev kerokol pop ikono stala velika propagandna(oz. propagandno-upravljalska) masina... ampak, ce bi on deloval totalno nekredibilno, tut to ne bi pomagalo... :o|o:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 70
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

..res ne vem, kaj novega si s tem povedala... kot da ni za vsakim predsednikom, al pa kerimkol politikom, al pa konc koncev kerokol pop ikono stala velika propagandna(oz. propagandno-upravljalska) masina... ampak, ce bi on deloval totalno nekredibilno, tut to ne bi pomagalo... :o|o:

Prejšnje poste si preberi. Eni ljudje očitno ne vejo tega, kar si povedal.

Bush je deloval nekredibilno. Zmagal s pomočjo goljufij, ne podpore ljudi.

Za nekoga, katerega delo in odločitve so itak v rokah drugih ljudi, je povsem brezveze karto delat/gledat. Razen, če te zanima, kakšen je bil oz. bo prej/po javni funkciji oz. v privat življenju.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Prejšnje poste si preberi. Eni ljudje očitno ne vejo tega, kar si povedal.

Bush je deloval nekredibilno. Zmagal s pomočjo goljufij, ne podpore ljudi.

Za nekoga, katerega delo in odločitve so itak v rokah drugih ljudi, je povsem brezveze karto delat/gledat. Razen, če te zanima, kakšen je bil oz. bo prej/po javni funkciji oz. v privat življenju.

...s pomocjo goljufij je zmagal prvic... ampak ocitno to ljudem ni delovalo nekredibilno, drugace ga ne bi se 1X izvolili... kle ne gre za to, kaj jaz al pa ti razumeva za kredibilno al nekredibilno... gre za to kaj ameriski volilci smatrajo za tako...

...v karti se vidijo tudi povezave z drugimi ljudmi, odnosi... tut "odlocitve v rokah drugih ljudi"...

...odlocitve skoraj vsakega od nas so v "rokah drugih ljudi"... in to se vse vidi iz karte... a ti mislis, da se odlocas po lastni svobodni volji al kaj???... iz karte se vidijo vsi pomembnejsi vzorci in povezave, ki direktno al pa indirektno vplivajo na nase odlocitve (tut pri povprecnih smrtnikih povezave lune z jupitrom pricajo o "pomagacih" oz. pozitivnem vplivu drugih najveckrat iz druginskega okolja al pa s strani zensk nasploh in tut tukaj potem tezko govoriva o wsvobodni volji ... tudi ce bi tvojo karto gledal, bi ziher nasli kar nekaj takih vzorcev(ce drugih ne vsaj vzorce, ki si jih zgradila v otrostvu pod vplivom kondicioniranja svojih starsev in sirsega okolje in se vedno(v vecji ali manjsi meri) vplivajo na tvoje odlocitve, bodisi kot nadaljevanje vzorcev starse al pa kot nasprotovnje njim, ampak vzorci so in (tudi)na podlagi njih se odlocas)... mogoce ne vedno, ampak zagotovo... edino kar se spremeni pri interpretaciji karte Busha in tebe je nivo... ostalo je isto... tebi npr. lahko pomaga oce... njemu pa ocetovi prijatelji, ki so bistveno visje kot je npr. tvoj oce... nivo se premakne iz zasebnega v druzbeni... ostalo je pa isto in astrologija cisto nic ne izgubi na svoji interpretativni moci... razen ce astrolog "spregleda" nivo posameznika...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Na astrologijo se ne spoznam nič. Tako da mi vse voje konjukcije in saturni in kaj vem kaj še vse, nič ne povejo.

Vztrajam pa pri tem, da ko si na takšnem položaju, ni od tebe odvisno, kakšne odločitve sprejemaš. Ne glede na astrologijo.

V zasebnem življenju pa je. Valda, da ti okolje vcepi oz. hoče vcepiti neke vzorce, od tebe pa je odvisno, če jih boš sprejel.

Tudi v drugo so bile goljufije. Plus 9/11. To mu je malo pomagalo. Če tega ne bi bilo, bi kljub goljufijam popušil.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Vztrajam pa pri tem, da ko si na takšnem položaju, ni od tebe odvisno, kakšne odločitve sprejemaš. Ne glede na astrologijo.

V zasebnem življenju pa je. Valda, da ti okolje vcepi oz. hoče vcepiti neke vzorce, od tebe pa je odvisno, če jih boš sprejel.

...strinjam se s tabo samo v primeru ce nekdo lahko povsem neodvisno od vpliva drugih(kot da njihovega mnenja ni in ne iz podloznosti ali kljubovanosti) sprejema odlocitve... kar pa je za vecino med nami t.i. navadne smrtnike zgolj iluzija... verjamem pa da so tudi taki posamezniki, ni pa jih veliko, haha... sicer pa ne vem kako lahko ndajes nauke o necem, cesar ne poznas... novodobni pridigarji... drugace pa lahko cist komod zivim tudi s tem, da najini mnenji ne sovpadata... a ni to fajn?? :8):

Frank Zappa

Saj je ne negiram.

Pravim samo, da je za človeka na takšnem položaju, kjer odločitev itak ne sprejema sam, pač brez pomena gledat karto in iz tega izpeljevat kakršnekoli prihodnje USA dogodke.

Glede na to, da sem dokaj prizemljen človek, pa dvomim, da me bo kdaj astrologija kaj ekstra zanimala. Še lastnosti svojega astrološkega znamenja ne poznam kaj preveč, kaj šele drugih.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

...strinjam se s tabo samo v primeru ce nekdo lahko povsem neodvisno od vpliva drugih(kot da njihovega mnenja ni in ne iz podloznosti ali kljubovanosti) sprejema odlocitve... kar pa je za vecino med nami t.i. navadne smrtnike zgolj iluzija... verjamem pa da so tudi taki posamezniki, ni pa jih veliko, haha... drugace pa lahko cist komod zivim tudi s tem, da najini mnenji ne sovpadata... a ni to fajn?? :8):

Povsem neodvisno in brez mnenja drugih lahko 90 % časa za kosilo jem tisto, kar mi paše. Bush ne more. x:Dx

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Povsem neodvisno in brez mnenja drugih lahko 90 % časa za kosilo jem tisto, kar mi paše. Bush ne more. x:Dx

..a res??? cist neobvezno?? 90% casa???... ne vem zakaj si pol tolk aktivna v temi "Moram shujsat"... ocitno si tut ti pod vplivom drugih, hoces ugajat, sprejemas propagandno kampanjo kulta telesa...

Frank Zappa

??

Pa saj nikoli nisem napisala, da hočem shujšat! A si blesav??? Še v življenju nisem hujšala ... Mi niti ni treba.

(v tisti temi se o vsem drugem govori, samo o hujšanju ne)

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

??

Pa saj nikoli nisem napisala, da hočem shujšat! A si blesav??? Še v življenju nisem hujšala ... Mi niti ni treba.

(v tisti temi se o vsem drugem govori, samo o hujšanju ne)

..po pricevanju mnogih kar, ja... x^x

Frank Zappa

Saj je ne negiram.

Pravim samo, da je za človeka na takšnem položaju, kjer odločitev itak ne sprejema sam, pač brez pomena gledat karto in iz tega izpeljevat kakršnekoli prihodnje USA dogodke.

Glede na to, da sem dokaj prizemljen človek, pa dvomim, da me bo kdaj astrologija kaj ekstra zanimala. Še lastnosti svojega astrološkega znamenja ne poznam kaj preveč, kaj šele drugih.

sej se ne gleda na USA dogodke, čprov je tale hapan predsednik in je pač posledično povezano.....gleda se njegova karta, zakaj je on tak bebo kt jer in je prlezu tja kt je...itd :8):

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

sej se ne gleda na USA dogodke, čprov je tale hapan predsednik in je pač posledično povezano.....gleda se njegova karta, zakaj je on tak bebo kt jer in je prlezu tja kt je...itd :8):

..itak bi mogu pol gledat se sinastrijo karte ZDA in njega... pa karto konkretne drzave s kero se bocka(npr. Iraka).. pomebnejsih oseb(Npr. Sadama, Bin Ladna itd., Condoleze...)... sam kaj ces razlagat kaxen okus ma sol, nekomu ki je se nikdar ni probal... :o|o:

Frank Zappa

sam viš, js mam tud luno v tretji pa plutona v prvi, pa kok fejst sn x:px x:Dx

....mors met luno pa jupitra... pluton te sam zablokira... x8Dx

Frank Zappa

Ne vem, ce niso ti teroristi le fikcija za uresnicitev njegovih ciljev.

Kaj vi mislite o tem?

Jaz menim, da imaš prav, ker ni dokazov o nasprotnem.

Uh, saj ne morem verjet, da o tem debatirate. Tako v Beli hiši kot pri nas so zaposleni ljudje, ki pišejo govore. A mislite, da si je Simoniti sam napisal kak govor? Hahahahaha ... Joke of the year.

Bush pa ne bo več izvoljen, ker je itak po zakonodaji lahko samo 2 mandata na predsedniškem položaju. Ni tega treba v karte gledat ... Tako da bo samo do leta 2008 svet teroriziral.

Pa saj ga v bistvu ne terorizira on, sam je samo pajac, katerega ude upravljajo nitke, ki jih imajo v rokah drugi ljudje. Enako se dogaja z našimi ministri ...

Izvoljen Bush res ne bo več. Dvomim tudi, da je bil izvoljen x:Dx x;)x

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

...a to sklepas sam na konj. lune in jupitra???? :eek: ...jaz mam to konj. direkt na MC-ju... in ja moje iskanje tega kaj bi pravzaprav rad pocel se najbolj lici na bluzenje...

...aja Grmić ma se neptuna... dej plis rec, da si do tega prsla na podlagi neptuna???? :sori:

gre povsem za 3.hišo,ki kaže na način našega razmišljanja,ki se kasneje odraža skozi komunikacijo.

Pri Bushu gre za to,da itak sama Luna povleče za seboj množice,Jupiter dela ekspanzijo tako,da

za njim koraka množica,množic,kar bo tudi držalo x:Dx

<Nekje sem še zasledila vprašanje obrazca horoskopa v zvezi z njegovo karto ... vsi planeti so v eni polovici kroga.

Dva sta v opoziciji.Izziv za njega predstavlja prazna polovica.

Luna v 10 hiši je lahko dvorezen meč ,saj si človek v svetu izbori neko mesto,se pa temu svetu težko odpre.

Taka Luna ima vse kvalitete trdnih čustvenih vez vendar to težko doseže ,saj je nezaupljive narave.Najraje navezuje stike z ljudmi,ki so trdni v sebi.Jih najde? Luna/ Jupiter?Prima je če obstaja v zvezi s tem aspektom kakšen kvadrat,

da prizemljuje,saj Jupiter v tej hiši nakazuje velik uspeh v karieri in vseh področjih vezanih za to hišo.

V glavnem pa imaš ,eno, velko Dušo in 1% procent svobodne volje ,da jo pravilno usmerjaš.

Prepričana sem,da ti bo uspelo, čeprav imaš,trenutno,filing bluzenja.. x:)x

Srečno! :palec:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Sonce v znamenju Raka in še v 12 .hiši....ajoj :inocent:

Sem gledala njegov način razmišljanja.Sama sreča,da so okoli njega svetovalci,ki mislijo

razmišljajo,namesto njega.

Neptun,Luna,Kiron,Jupiter v hiši komunikacije kažejo na dogovore s tajnimi ložami,organizacijami... počne stvari,

ki se nam niti ne sanjajo.Upam samo,da ga bo Pluton,ko pride v opozicijo z njegovim Soncem,

vrgel s položaja predsednika,drugače se nam vsem ,slabo piše. :vragec:

Celo vladar 1.hiše v 12.hiši skupaj s Saturnom ... težka preteklost.Mutni posli,mutne stvari x:)x

Da ima vpliv na množice pa kaže njegova Luna v 3.hiši.v ozki konjunkciji z Jupitrom,ki vse samo

še širi.

Hoj Čveka!

A vladar 1. hiše v 12-ti hiši na nek način predstavlja tudi nejgovega očeta - 41.predsednika ZDA Georga H.W. Busha, ki je vladal med leti 1989- 1993?

ja,predstavlja očeta čeprav bi očeta lahko gledal tudi skozi Sonce.

Z ozirom na to,da ima v 12.hiši tako Sonce kot Saturna bi rekla,da gre pri Saturnu za

dedka.Vsekakor gre za tesne,karmične vezi,med vsemi tremi.

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

ja,predstavlja očeta čeprav bi očeta lahko gledal tudi skozi Sonce.

Z ozirom na to,da ima v 12.hiši tako Sonce kot Saturna bi rekla,da gre pri Saturnu za

dedka.Vsekakor gre za tesne,karmične vezi,med vsemi tremi.

Ja misliš dedka Prescott Sheldon Busha, senatorja, bankirja, ...

Ko berem na netu na wikipediji o redu The Order of Skull and Bones

me kr strah spreletava...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...