č.v.e.k.a 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Prečekiraj Saturnove aspekte in našel boš opis dedka.prečekiraj Sonce in našel boš opis Busha starejšega... V karti imaš izris vseh prednikov in zanamcev...opis svojih prijateljev..... Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gregor777 12. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 12. januar 2007 Prečekiraj Saturnove aspekte in našel boš opis dedka.prečekiraj Sonce in našel boš opis Busha starejšega... V karti imaš izris vseh prednikov in zanamcev...opis svojih prijateljev..... Ja njegov dedek Prescott je v 19. stol (1832) ukradel s prijatelji lobanjo in kosti poglavarja Apačev Geronima iz neke grobnice in potem so ustanovili skrito druščino "Lobanja in kosti". Kdo izmed pomembnih Američanov se je tej druščini pridružil ne bi omenjal, ker bi to bili najpomebnejši (najbogajtejši) Američani zadnjih 200 let. Že cel večer, ko berem to po internetu, se mi zdi, da sanjam. Ne morem verjet, da vodijo svet neki "sektaši"... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Ja njegov dedek Prescott je v 19. stol (1832) ukradel s prijatelji lobanjo in kosti poglavarja Apačev Geronima iz neke grobnice in potem so ustanovili skrito druščino "Lobanja in kosti". Kdo izmed pomembnih Američanov se je tej druščini pridružil ne bi omenjal, ker bi to bili najpomebnejši (najbogajtejši) Američani zadnjih 200 let. Že cel večer, ko berem to po internetu, se mi zdi, da sanjam. Ne morem verjet, da vodijo svet neki "sektaši"... da se vsi po vrsti ukvarjajo s skritimi družbami,mafijoznostjo in še čim kaže položaj generacij v 12.hiši. Kdo pa si mislil ,da vodi svet?Poštenjaki? :xx!: Za tiste,ki Svet resnično vodijo niti ne vemo...skrite eminence ...pa sva zopet pri 12.hiši )) Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 Luna v 10 hiši je lahko dvorezen meč ,saj si človek v svetu izbori neko mesto,se pa temu svetu težko odpre.Taka Luna ima vse kvalitete trdnih čustvenih vez vendar to težko doseže ,saj je nezaupljive narave.Najraje navezuje stike z ljudmi,ki so trdni v sebi.Jih najde? Luna/ Jupiter?Prima je če obstaja v zvezi s tem aspektom kakšen kvadrat,da prizemljuje,saj Jupiter v tej hiši nakazuje velik uspeh v karieri in vseh področjih vezanih za to hišo. V glavnem pa imaš ,eno, velko Dušo in 1% procent svobodne volje ,da jo pravilno usmerjaš.Prepričana sem,da ti bo uspelo, čeprav imaš,trenutno,filing bluzenja.. Srečno! ..nimam nobenega kvadrata v zvezi s tem aspektom... mam pa drugac kvadratov kokr hocs... to je en tak osamljen otocek v mojem chartu... sicer je polkvadrat na mekurja in plutona... ampak kaxnga res trdega kvadrat ni(18.6.1980, 16:39, Ljubljana)... ne vem razen ce ne vzamem da je ta aspekt s konjunkcijo marsa in saturna tvori stelij(ce vzemem precej liberalne orbise)... pol je tut ta luna-jupiter konj. na vrhu T-kvadrata... a se teb to zdi smiselno(upostevati take orbise)??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 Ne morem verjet, da vodijo svet neki "sektaši"...Welcome to Earth Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 Kdo pa si mislil ,da vodi svet?Poštenjaki? :xx!: Za tiste,ki Svet resnično vodijo niti ne vemo...skrite eminence ...pa sva zopet pri 12.hiši )) Točno tko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gregor777 18. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2007 Welcome to Earth Dokumentarec Fahrenheit 9/11 Moora pove tudi ogromno!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 Welcome to Earth Dokumentarec Fahrenheit 9/11 Moora pove tudi ogromno!!!!Meni je bolj všeč 911 In plane sight, ki ga najdeš na google video. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 jaz ga sploh ne vidim kot močno osebo. saturn mu lepo blokira leva od 1974 in to v 11. hiši...sam v sebi se ne počuti zares močnega, nima kej velik prijateljev (itak)pluton v levu pa po drugi strani kaže njegov katastrofalen odnos do moči...takih se je za bat ker moč povezujejo s kontrolo in slavo (s tem se tudi umetno drži pokonc)uran v dvojčku...in to v 9. hiši.... jej jej... nič mu ni jasno! očitno je marioneta, s katero upravljajo, sam pa ne ve katero stališče naj zavzame zanimivo bo sredi maja 2009, ko bo chiron v konjunkciji z venero, marsom in jupitrom obiskal 1. hišo...čustveno travmo zagotavlja kvadrat kozorogaste lune z marsom, venero, jupitrom + opozicija s saturnom, jupiter in venera prideta v kvadrat s saturnom, sonce pa z uranom...vprašanje, če bo struktura device (asc, sonce, merkur) zdržala pritiske...verjetn se mu bo zmešal Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gregor777 23. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 23. januar 2007 jaz ga sploh ne vidim kot močno osebo. saturn mu lepo blokira leva od 1974 in to v 11. hiši...sam v sebi se ne počuti zares močnega, nima kej velik prijateljev (itak)pluton v levu pa po drugi strani kaže njegov katastrofalen odnos do moči...takih se je za bat ker moč povezujejo s kontrolo in slavo (s tem se tudi umetno drži pokonc)uran v dvojčku...in to v 9. hiši.... jej jej... nič mu ni jasno! očitno je marioneta, s katero upravljajo, sam pa ne ve katero stališče naj zavzame zanimivo bo sredi maja 2009, ko bo chiron v konjunkciji z venero, marsom in jupitrom obiskal 1. hišo...čustveno travmo zagotavlja kvadrat kozorogaste lune z marsom, venero, jupitrom + opozicija s saturnom, jupiter in venera prideta v kvadrat s saturnom, sonce pa z uranom...vprašanje, če bo struktura device (asc, sonce, merkur) zdržala pritiske...verjetn se mu bo zmešal Zdravo!Kaj pa mislis o tranzitu, o katerem govorimo na zacetku te debate (Karta George W. Busha), ki bi se naj zgodil 13.maja?LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 Zdravo!Kaj pa mislis o tranzitu, o katerem govorimo na zacetku te debate (Karta George W. Busha), ki bi se naj zgodil 13.maja?LP!No takrat očitno ni blo nič takega... kaj bo pa za naprej... pa... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Optimist 10 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 Mislim, da se je Uran obrnu na 18 st ribe in šu nazaj. Nasledn let okol 15. marca bo Uran na 19 ribe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 moj program kaže, da je Uran na 15 st.Ribe in še vedno retrograden. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 moj program kaže, da je Uran na 15 st.Ribe in še vedno retrograden. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 moj program kaže, da je Uran na 15 st.Ribe in še vedno retrograden. Zanimivo Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Optimist 10 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 Ne, ne. Nism mislu, da se je obrnu na 18 st ZDEJ. Ampak, da se obrnu na 18, ko se je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 Ne, ne. Nism mislu, da se je obrnu na 18 st ZDEJ. Ampak, da se obrnu na 18, ko se je. še vedno se ne razumeva dobro ali pa imava različne programe Uran(tranzitni) se bo iz retrogradnega v direktno gibanje obrnil 24.11.2007 ob 12.14:58 in sicer na 14 Ribe.Da nisi Urana malo pomešal z Neptunom ? Prečekiraj in poročaj Srečno! Zanimivo in kaj naj bi bilo tu zanimivega? Si lahko malo bolj konkreten? Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 Mislim, da se je Uran obrnu na 18 st ribe in šu nazaj. Nasledn let okol 15. marca bo Uran na 19 ribe. še vedno se ne razumeva dobro ali pa imava različne programe Uran(tranzitni) se bo iz retrogradnega v direktno gibanje obrnil 24.11.2007 ob 12.14:58 in sicer na 14 Ribe.Da nisi Urana malo pomešal z Neptunom ? Prečekiraj in poročaj c.v.e.k.a. men se zdi, da je stvar cist jasna, on je samo povedal da se je uran iz direktnega v retrogradno gibanje obrnil na 18. st. ribe... to kar ti omejas (24.11.) pa je obrat iz retro v direktno gibanje... samo moje opazanje... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Optimist 10 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 No sej tko sm tud mislu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 18. avgust 2009 Prijavi Deli 18. avgust 2009 ...ne, ne... jaz sem vcas mislu da je to dobr aspekt... (ker ga mam tut sam sicer ne v 3. ampak na MC-ju)... sam zdaj k vidim kaxna druscina je to(Hitler, Bush Jr.) nism vec tolk navdusen... samson, kaj pa luna konjukcija jupiter /12.hiša(dvojček)? luna vladar ASC, jupiter vladar sonca Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 18. avgust 2009 Prijavi Deli 18. avgust 2009 Ja njegov dedek Prescott je v 19. stol (1832) ukradel s prijatelji lobanjo in kosti poglavarja Apačev Geronima iz neke grobnice in potem so ustanovili skrito druščino "Lobanja in kosti". Zakaj ravno to lobanjo ..... ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.