Michelle 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 Moram reči, da se ne spomnim, da bi kdaj dobila neumno, neuporabno, dolgočasno darilo...ali pa glede tega nisem izbirčna Res pa je, da se večinoma obdarujem le z ožjo družino in dobrimi prijatelji, ki se poznamo že toliko, da vemo kaj je komu všeč. S prijatelji smo zadnje čase ustvarjalni in marsikaj naredimo tudi sami. Prijateljica mi je naprimer naslikala fantastično abstraktno sliko. Pa v bistvu niti nisem vedela, da slika. Bila sem navdušena! Lubi mi je med drugim naredil filmček o naju. Večkrat, ko kam greva, kaj posnameva, se slikava in s tem se je mučil z računalnikom in povzel v eno lepo zgodbico. Moje navdušenje še ni minilo Tudi zato, ker vem, da nima časa in se je moral fejst potrudit, da je to naredil. Doma me znajo lepo presenetiti, jim pa dostikrat kar sama povem, kaj potrebujem. Samo to je pač drugače. Tudi uporabnih daril se ne branim! Pa kaj če bi te stvari tako ali tako mogla sama kupiti??? Nekdo mi je naredil samo uslugo, ker mi ne bo treba stat v trgovini, pa še malce bom prišparala, če ne drugega Bolje to kot "prahlovilec", čeprav znajo biti tudi te lušni... Tako da se ne pritožujem. Bolelo bi me samo v primeru, da bi ena izmed oseb, ki so mi najbližje, prinesla kaj takega, o čemer že 100 let tumbam, da nočem, ne maram ( kakšnih krznenih, usnjenih izdelkov naprimer ). To mi pač pomeni, da ni niti malce pomislil in bi mi bilo bolje, da ne bi prinesel nič! Ali pa vzel prvi jazz CD, ki bi ga opazil, ali pa navadne čajne svečke...Edin tu sem zoprna Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 Danes mi je v oddaji v živo na radiu alfa ena gospodična povedala, da je dobila za darilo eno vrečko neke soli. Me je vprašala, kaj naj počne z njo Svašta, kot da sem jaz institut za darila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 6. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 6. januar 2007 hm..sj to je to...ce te nekdo pozna,ti tudi kaj lepega lahko kupui... ce ne se pa malo druzis z nekomu,tudi opazis kaj ima rad. Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 7. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2007 Res se lahko smiliš sama sebi, glede na to kako razvajeno dete si. Kako je lahko darilo neumno ? To sem vprašal tudi enega, ki so mu starši za 18. rd kupili BMW Z3 in je bil razočaran, ker je želel Mercedesa SLK. Zanj je bilo to darilo neumno.Ti in podobni si lahko kar sami zaploskate.. itak ne poznas situacije... Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 sama sem z darili ki sem jih dobila bla do zdej še vedno zadovoljna... ...iz strani svoje družine vedno dobim kaj, kar me razveseli in česa si želim. zaenkrat sem bla najbolj vesela, ko sta mi mami in ati kupla knjigo kuharja Jamija Oliverja...res sem se je razveselila, še danes pa so vsi veseli ko iz nje kaj dobrega skuham ...s kolegicami mamo vedno takšno navado, da skupi kupujemo darila, ker tako dobimo boljša darila pa še ceneje je, kot pa če bi vsaka darilo kupovala sama. dostikrat si kupujemo tut praktična darila in sama za sebe morem povedat, da sem tut praktičnih daril zelo vesela. najbolj praktično ki ga še vedno uporabljam je kovček, ki me vsako leto spremlja na morje, in pa tudi neseser ki sem ga dobila leto za kovčkom razveselim se tut če dobim samo voščilnico ali pa kakšno malo čokoladico. najbolj pomembno mi je to, da ob tem ko mi mekdo da darilo, da je iskren, da je iskrena njegova želja ki mi jo zaželi in da je iskran njegov stisk roke. podarjam pa rada razne stvari, od najrazličnejših keramičnih zadev (skodelice, za božič kakšne figurice- angelčki,...), šalov, sladkih zadev, ... vedno poskušam za vsako osebo izbrat neki kar bi mu/ji blo všeč, kar bi si želela in kar bi jo razveselilo Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lyassi 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Susana, po eni strani se strinjam s tabo, šampon za lase je lahko tudi zakomplicirano darilo, ker večina nas je navajena na isti šampon in sprememba nam lahko ne paše. Npr. jaz imam mastne lase in prhljaj, mnogo šamponov mi ne koristi, navajena sem na enga. Milo za tuširanje in podobno, pa je uporabno. Sicer na sploh js sem vesela z vsakim darilom, še zdaj hranim čestitko ki mi jo je en prijatu naredil zadnjo minuto za rojstni dan. Tudi vse shranim, mogoče se pozna da sem rak. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 ... še zdaj hranim čestitko ki mi jo je en prijatu naredil zadnjo minuto za rojstni dan. Tudi vse shranim, mogoče se pozna da sem rak. sicer jest nisem rak, ampak sem dvojčica, ki tut shranjuje vse čestitke. potem pa včasih, ko sem slabe volje malo pobrskam po škatli kjer mam shranjene, in kakšno še posebej lepo preberem in sem takoj boljše volje Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.