Skoči na vsebino

SKUPINSKA MEDITACIJA

Recommended Posts

Živjo forum!

Zdajle mi je padla v glavo ena ideja in jo moram takoj napisat, mogoče bo še komu všeč.

Kaj pravite, glede na to, da imamo toliko pozitivnih misli in energije na kupu, kaj če bi poskusili to projecirati skozi skupno meditacijo?

Ste za? Bi kdo to posusil organizirati, Marsa, ha?

Recimo: Lunin.net meditacija 1x mesecno, ob kaksni ugodni uri( astrolosko, mislim) in dnevu?

LP

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 72
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Absolutno! icon_smile_approve.gif

Mislim, da smo to že nekaj začeli v Chatu, pa je potem propadlo.. icon_smile_dissapprove.gif icon_smile_blush.gif

Zelo fino si se spomnila.

Ali mora LN določiti te ure ali ste imeli že kaj v mislih?

Kaj ko bi to "počeli" na ščip ali mlaj?

Tako bo zagotovo vse skupaj najbolj "učinkovito", poleg tega pa ne bo težav s tajmingom.

Predlagam ščip (čeprav sem rojena na mlaj, da ne bo kdo pomislil, da delam sebi po meri). icon_smile_wink.gif

Kaj pravite?

Marsa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ščip je OK, sicer bi bil tudi mlaj..Kakor bo želela večina.

Upam, da tokrat zadeva ne bo propadla..

Marsa, daj razloži to s tajmingom. Si mislila ob luninem vzhodu, ali kako?

L:-)

Ker se vedno ve, kdaj je polna luna, ni treba vsakega datuma posebej pisat in napovedovat...

Ker pa ne bi imelo veliko smisla, da bi se držali točne mene, ker se ta lahko zgodi recimo ob 2:47, je morda primerno, da se to dogaja na DAN polne lune, vendar recimo ob določeni uri.

Npr. vsako polno luno ob 12h (ali 18h, 19h) - kot se bomo dogovorili.

Bomo videli, če bo šlo skozi.

Marsa

"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Še nekaj...

Kako pa smo si to predstavljali?

Da se pač ve datum in uro in je to to (kul, ampak to itak)?

Ali da takrat vsi rečemo:"Start" in hitro začnemo poste pisat icon_smile_big.gif?

Ali da se pač vsakič to nekako beleži (kdo bo to počel, se potem kao ve ali kajicon_smile_question.gif)? icon_smile.gif - pa potem - kaj?

Pošiljali misli?

Z ali brez? (besed oz. postov)?

icon_smile.gif

Marsa

Picasso

OK. Velja. Sproti sem razmišljala malo...

Morda najboljše, da se da (:| - ve se, kdo naj bi to počel) vsakič objava na Lunine novice, pa se usmeri tja obiskovalce, pa jih bo pač spomnila dotična objava.

Recimo...

Na Forumu pa potem lahko kasneje, če želimo, podoživljamo to oz. o tem razpravljamo. Morda npr. kar v tejle temi.

Ali kaj podobnega.

Marsa

Picasso

Zivjo Marsa in ostali, ki vas tale tema sploh se zanima!(se mi zdi, da se ljudje hitro navdušijo, potem pa ..)

No, jaz še vztrajam, le malo sem počakala, da vidim, kako se bo stvar razvila.

Sem mislila, da bo nekdo drug prevzel iniciativo :-)), ampak, če sem že sama zakurila, bom pa se dokončala.

Torej: čas: ščip ob ..ih

Jaz ne bi pisala postov, pa tudi o izkusnjah se mi ne zdi smiselno razpravljat, pa saj to ni nevem kakšen big dil.

Tisti, ki ima manj časa na razpolago, naj ob določenem času reče: vsem želim dobro, svetu pošiljam ljubezen ali katerokoli pozitivno misel, ki si jo sam izbere.

Tisti, ki bi se ob enem radi še relaksirali, pa lahko meditiramo na to temo. Meni so najbolj všeš "recepti" earth healerjev, postopek gre nakako takole:

udobno se usedeš ali uležeš

zapreš oči, posvetiš se pravilnemu dihanju in sproščanju telesa

vizualiziraš sonce, kroglo, ki z močno belo svetlobo sveti nad tabo

napolniš jo s svojo ljubeznijo, veseljem, hudomušnostjo, z vsemi pozitivnimi mislimi, ki ti takrat padejo na pamet

ko se ti zdi, da krogla zares lepo in močno žari, vizualiziraš še našo Zemljico, tako iz vesolja, in pustiš, da jo tvoje pozitivno sonce obliva z vseh strani

meditacijo potem lahko enako zaključiš še s kakšno lastno pozitivno mislijo ali molitvijo in to je to

Kaj pravite? Predlogi so dobrodošli!

Glede objave, pa seveda, to se mi zdi fino, da bi imeli še kakšen rimajnder.

LP

Ja, fino.

Saj kaj takega sem si tudi mislila, a prav zato pa sem rekla to itak. ;)

Kar se tiče pa dodajanja datumov in ur na Novice, pa pravzaprav od sedaj to lahko počne tudi kdo drug (prenovila sva namreč te strani in lahko zdaj vsakdo vpisuje dogodke).

Tako to konec koncev lahko počne tudi kdo drug - če bi se tako zmenili.

Razmišljala sem še malo o ščipu in mlaju....

Po drugi strani pa bi bil mlaj boljši, ker se štarta od začetka.

Samo gledala sem iz tega aspekta, da so ob polni Luni ponavadi ljudje bolj občutljivi, imajo bolj našponane "radarje", poleg tega pa imajo tudi več energije in se prej lotijo meditativnih in drugih podobnih tehnik..

12. ura pa se mi zdi zelo dobra.

Marsa

Picasso

Živijo.

Narava nam je hvaležna, kadar ji dopustimo MOČ NAKLJUČIJ.

Jaz sem za vse, kar sta Lili in Marsa do zdaj predlagali.

Še malce več bi želel.

Ura, 12, je res okej, toda roko na srce, kadar je ENA SAMA ura, kolikokrat se zgodi, da se tedaj ne spomniš - da imaš pa ves dan skrb pa tudi ne gre (če odmislim možnost budilke).

Zase pomislim, da bi mi bila idealna ura npr. ob 4h popoldne (16h) - takole po občutku, ko so dnevne energije še močne.

Po drugi strani, kadar sem zjutraj dejaven (jaz redkeje kot popoldne), pa bi mi ustrezala 8h zjutraj.

Takole predlagam:

Meditacija ob

8:00 in/ali

12:00 in/ali

16:00.

"Naključje" se bo kazalo v tem, da "se grupirajo" ob določeni uri ljudje, ki so energetsko kompatibilni tisti dan.

Znano je namreč, da nekdo kdaj izstopa, recimo, da občuti jezo, pa z nekom drugim ne vibrira dobro in potem nezavedno "raje pozabi" oz. odstopi od meditacije.

Nekdo, ki je tedaj v "dajanju", ki se vidi kot sonček, bo morda ob vseh treh časih izmenjal energijo z okoljem.

Kar se pa datuma tiče:

Največ jih bo ZAGOTOVO MEDITIRALO OB POLNI LUNI - ker je to čas, ki ga že nekaj dni prej čutiš in se oziraš po nebu ali po koledarju, da "dobiš potrditev."

Mnogi bi meditirali ob mlaju čez 14 dni- posebej tisti, ki skušajo živeti in načrtovati v skladu s trenutkom.

Le zakaj bi potem izpuščaii prvi in zadnji krajec.

Se komu zdi preveč vsak teden imeti meditacijo?

Prav, tisti bo meditiral enkrat mesečno.

Toda meni se zdi naravonost čudovito:

vsak teden pomisliš: DAnes je lunina mena.

TA dan posvetiš tako, da ob navedeni uri, ki ti tudi ustreza, pošlješ pozitivne misli.

No, to igro naključja sem želel poudariti -

Le, kadar gre za meditacijo na osebo (recimo duhovno voditelj za svoje člane), je zaželjeno, da so VSI HKRATI in to vedno....

Jaz osebno pa mislim, da moraš nezavedno čutiti možnost, da lhako izbiraš, kdaj bo zate "ustrezneje" - ker se potem spontano regulira, da nekdo slučajno pozabi, nekdo, ki niti ni imel namena, pa ga prikličeš in se "slučajno spomni"...

Lili: Le kaj si mislila - če si ujela astrološki trenutek ideje za meditacijo - vendar si najprimernejša, da daš piko na i tej ideji - imaš zadnjo besedo, da potrdiš...

Torej:

Ob vsaki lunini meni

ob 8h in/ali 12h in/ali 16h.

Nace

Izkoristi današnje aspekte na nebu v dobrem.

OK.

Zmenjeno.

Za ravnotežje morda še 18h, 24h, ali morda 20h (ni nas namreč malo, ki pa smo najbolj čuječi ravno zvečer - poleg tega, če smo že pri dejanski pojavnosti in torej naše lažje percepcije zaradi tega, pa je seveda Luna itak najbolje vidna zvečer).

Sicer pa - potem smo pravzaprav itak že vseskozi tole že bili zmenjeni...

Namreč - meditacije na mene (ali kakršnekoli pomembne dogodke na nebu) skozi ves dan.

To nas najbrž tako ali tako, bolj ali manj, veliko že počne.

Zdaj smo torej to še povedali, obelodanili.

Najbrž potem nima veliko smisla, da dajem ankrat tedensko opombo za 4 ali 5 terminov...

Kot si pripomnil, Nace, bi morda rabili še budilko. Strinjam se, da morda nisi pozoren ravno na ta D-čas - ampak ali si morda pomislil, da se s tem trenira tudi tajming - da si preprosto ob tej in tej uri že tu - brez budilke? icon_smile_wink.gif

Tako da smo zmenjeni, da na mene pač ves dan - lahko pa si izberemo eno od predlaganih ur - pošiljamo pozitivno energijo.

Še naprej bomo torej meditirali na lunine mene našemu času in dnevni dinamiki primernemu in prilagojenemu terminu in naši situaciji primerni energiji oz. namenu naše meditacije (zdravljenje, oseba, zemlja,...).

Hvala za vaše misli in predloge.

Marsa

Picasso

Predlagam, da prihajajoči mlaj, 8. avgusta, posvetimo zdravljenju naše - slovenske zemlje in njenih prebivalcev....

S tem mislim na naravo- vse predele, kjer je pustošila toča ali poplave, ki jih je skratka prizadela katera od katastrof ali so prizadeti zaradi drugih vplivov...-, ljudi, ki so v stiski, iz tega ali onega razloga ogrožene živali,... - vsem, za katere se nam zdi, da jim bodo naše pozitivne misli koristile oz. vsem, ki jim bomo s tem hoteli pomagati in jim poslati v mislih svoj prispevek pozitivne energije.

Marsa

Picasso

Hvala Lili, lepo, Marsa.

POtem pa naj bo meditativno oddajanje "dogovorjeno" na čas na vsake 4 ure.

Sem namreč opazil, da sem predlagal razmik 4h ur.

Torej:

8h, 12h, 16h, 20h, 24h,

če pa bo kdo že ob 4h pokonci, pa tudi prav.

Zdi se mi, da je zelo pomemno zavestno "oddajanje", pošiljanje misli in predstav v eter.

Tako nekako: malce se poigraš z mislimi in potem se odločiš, kaj bo tisto, kar pošlješ.

To je veliko več vredno kot "samo misli", kajti na nivoju samega razmišljanja smo povezani tudi sicer...

Tako npr. ob večkratniku št. 4, kadar se pač "zaveš, da je prava ura za LN meditacijo,"

preprosto ustvariš predstavo, da pošiljaš, kar si se namenil...

Za zapomniti je lahko, vsake 4 ure od 00h naprej.

Gotovo bomo tako vsi, ki ne meditiramo redno, začutili v tem poseben čar.

Pa še to:

Patricia Carrington, navaja, da obstajajo ljudje, ki lažje meditirajo med gibanjem.

Torej - meditativni položaj sede ali leže ustreza le večini ljudi.

Nekdo pa lahko svoje misli zbere in pošlje v eter tudi v gibanju.

Vsem lep pozdrav - in škoda, da smo zadnji krajec ravno zamudili.

čakamo - 5 dni na prvi večkratnik št. 4.

Morda napišemo, katere ure smo bili v "etru online" - pošiljali predstave (Da ne bom spet preveč obljubil, potem pa me ne bo niti na net, kaj šele, da bi to zapisal???!).

Imejte se - lahkotno v energijskih vibracijah.

4h, 8h, 12h, 16h, 20h, 24h na dan lunine mene.

Nace

Izkoristi današnje aspekte na nebu v dobrem.

quote:

ja, ja Free, saj ti razumeš. No naj bodo drugačni občutki in ne posebni.

a mislis da res razumem :)

tudi drugacni so lahko vedno, morda so le bolj poznani ali

manj znani, 1x doziveti, ali nepozani?

in tudi drugacni nam, so lahko drugim manj drugacni-pozani-

-posebni salami, morda.

V današnji skupinski meditaciji okrog 8. ure,

pa so prišli na obisk,

ko sem prosila za dobro naše zavarovalnice,

vseh ljudi dobre volje in

naše dobre zemljice

http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif

Angel SINTEZE

V beli luči moje duše vidim sintezo vsega, kar sem!

Sinteza je kvaliteta za razumevanje tistega, kar prinaša

prihodnost. Energíja upoštevanja je zelo pomembna, če

želimo razumeti pomen sinteze v naših življenjih, ne da bi

postali žrtve dogodka. S kvaliteto sinteze razvijemo

sposobnost videnja enosti in ločenosti in odpremo pot k

notranji modrosti, ki prinaša čudovito sinhronost

v naša življenja.

http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif

Angel RADOSTI

Počutim se odlično. Živeti je radost.

Pomembno je vedeti, kaksen odnos je treba imeti do

zadovoljstva, ker prinaša luč v vse - srečevanje z ljudmi,

bivanje z naravo, biti sam s sabo, sposobnost imeti rad

živali. Radost je zadovoljstvo, ker prihaja od znotraj in se

nanaša na tisto, kar je zunaj in s tem naredi vse zunanje

stvari bolj pomembne, bolj žive, bolj vredne pozornosti.

Angel ZAUPANJA

Luč moje duše je moj trden temelj zaupanja.

Ko zaupamo v svoje notranje potenciale, nikoli ne

izgubljamo energije. Kadar smo motivirani z najglobljo

resnico znotraj sebe in ne s pričakovanji drugih ali od

drugih, postanemo živi primeri zaupanja. Bolj ko dopuščamo

svetlobi duše, da teče skozi nas, močnejši temelji zaupanja

podpirajo naše življenje na vseh področjih.

Hvala Vam!!!

Elena

Helena

• 5 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...