Skoči na vsebino

SKUPINSKA MEDITACIJA

Recommended Posts

• Komentarji 72
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Fajn, ja, saj, zaenkrat smo 'zmenjeni' za jutri spet... Bomo najbrz itak produzili... :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

No ker se je tema izgubila spet zadaj, ce bi se kdo zelel pridruzit, pa ni videl...

Danes spet zvecer prizgemo svecke.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tole bo pa zdaj, zdaj grem v pripravo :vio:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

... danes mi je bilo neprimerno lažje... včeraj sem se z dihanjem kar težko 'prebijala' skozi vso žalost in trpljenje, ki je prisotna... vleklo me je not, čutila sem veliko težo v prsih in dolgo jokala... danes sem si izmislila način, kako lahko ponudim največ energije, ki lahko podpira in pomaga... najprej sem se povezala z Mrežo ljubezni, nato pa šla pisat pismo meni zelo dragi osebi, ki jo nadvse cenim, občudujem in imam rada... to mi je pomagalo, da sem ostala v energiji optimizma, cenjenja življenja in občutka, da smo v srcih povezani xsrcx xsrcx xsrcx ... lažje sem predihala goste koprene žalosti, žalovanja in celo začutila premik energije xwizardx xrainbowx

... upam, da se motim, toda občutek je premočan, da ga ne bi izrazila - povezovanje in sočutje bo zelo pomembna kvaliteta našega življenja... zato... ne bojte se čutenja bolečine ob tako žalostnih dogodkih, odprite xsrcx in čutite povezanost xrainbowx

Jaz sem imela tudi mal tezav vceraj (pa nimam navadno tezav s tovrstno 'koncentracijo')... a sem kar tako si rpedstavljala, mal 'zaplavala', se 'prestavila', pa je bilo... :vio:

xsrcx :palec:

Picasso

Jaz sem imela ful nekih mešanih občutkov. Vsakič ko vidim sliko ali posnetke ljudi, ki jih je prizadel tsunami in pa potresi, mi je :sori: ...solze, kar same od sebe začnejo teči.

Ne znam shendlat te velike kolektivne bolečine.

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Saj ne mores in ti ni treba, socutje je OK, sam ne pomaga potrjevanje zalostnega, za to gre...

Eni so pa se zivi, to pa je predvsem point tule...

Kar je mrtvo, tega ne mores oziveti, ko pa se nekdo ziv matra, pa lahko pomagas, morda... en picek... na picek...

Pa tu ni tozb za custvene bolecine, pac pa matranje za golo prezivetje....

Koga bodo oz. bi pa tu tozili?

Koga dosmrtno obsodili?

Se zaves, da so stvari in sile, ki jih ne samo ne moremo razumeti ali jih predvideti, pac pa zato se manj ukrotiti.

Picasso

Se strinjam.

Vcasih pa se vseeno vprasam; ali res ne razumemo? ali pa se delamo nevedne in pocnemo se vedno isto, dan za dnem... kljub vsemu, vsem opozorilom..?

Primer filma: Abyis (brezno - dolga verzija), ki so ga (original) rezali!, verjetno zaradi 'prevec resnice' ki je bila prikazana?

Vprasanj je verjetno lahko veliko, ce si jih sploh zacnemo postavljati!

Ce sploh...

Potem postane tudi 'resnica' blizja.

Ko se ta briblizuje, pa jo moramo se sprejeti ane!?

Ali pa smo na stopnji, ko se nocemo niti vprasati vec, ker smo zaradi beznega uvida resnice raje zbezali v nesprasevanje, prikimavanje ali slepo sledenje tistemu kar zivljenje pac prinese v vsakdan; samo, da v nasih navideznih oklepih ne cutimo rahljanja.

Vsi smo na poti, da le ti odstranijo se; ali kmalu ali potem.

In tako se zatekamo v vero, s svojimi sciti, ko mislimo, da smo tukaj pac varni!

;in ne takrat, ko iscemo odgovore ali resnico, ko pot ne izgleda tako sigurna.

---------------

<{POST_SNAPBACK}>...

Se zaves, da so stvari in sile, ki jih ne samo ne moremo razumeti ali jih predvideti, pac pa zato se manj ukrotiti.

heh, mal prepozn tole prebral :sori:

Fajn, a jutri tudi?

Zadeva bi lahko postala bolj redna, za aktualno potrebnim pomoci.

Kdo bi lahko, bi pac lahko. Javili bi se tu, tako da bi drug drugega spodbujali, zato, da bi se morda cutili bolj povezanega?

-----

<{POST_SNAPBACK}>..

Tako bomo storili tudi jutri ob 21h, kdor bo to videl in se spomnil...

Sploh zdaj vec misli posvetimo tem temam - namesto svojim osebnim custvenim poglabljanjem..

:palec:

Ja, sam ce bi kar furali, bi morda zvodenel 'namen', energija ki siba.. tako je bolj 'koncentrirano'...

Jaz bi to furala se nekaj dni, takole ponavljajoce, zvecer, jaz sem rekla ob 21h, morda je komu to prepozno, lahko recemo ob 19h (takrat me je picilo, pa je bila samo 21 opcija). :)

Picasso

Še nekaj minut.....

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

ja, morda res, morda ne!?

verjetno kakor pri kom, sploh zdaj.

---------

<{POST_SNAPBACK}>Ja, sam ce bi kar furali, bi morda zvodenel 'namen', energija ki siba.. tako je bolj 'koncentrirano'...

Jaz bi to furala se nekaj dni, takole ponavljajoce, zvecer, jaz sem rekla ob 21h, morda je komu to prepozno, lahko recemo ob 19h (takrat me je picilo, pa je bila samo 21 opcija). :)

Je ze kul, da je, jasno....

Vceraj sem 'posiljala' energijo tjale...

nenadoma mi v glavi slika nekaksne zemeljske skorje... kot kaksne sanje (saj sva z eno govorili o tem v sanjah nekoc)...

Pa dobim asociacijo, da je morda smiselno, da bi v ZEMLJO posiljali umirjeno energijo - ne (samo) vznemirjene in prevec custvujoce onim, ki so preziveli...

Picasso

uf, zdej jasno sele :/

Vceraj ob devetih zvecer me je nekaj zabolelo v prsih, ko sem prijel darila, da jih odnesem nekam. jih kasneje primem se 1x in spet. Potem v istem veceru se 3x ali 4x, zabolelo. Sem mislil, da je zaradi zaspanosti ali lakote... pa zdej vem da ni blo.

Daril so bili veseli, sicer malenkosti toda vseeno fajn. Na meditacijo ob 21:00 pa sem pozabil.

Danes se probam pridruziti; pomoje so vase dosedanje meditacije pomagale! :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...