susana 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 kdorkoli lahko dodaja slikce moskih LNF,... da bodo zbrane vsaj na enem mestu. Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Si pa pojava a nabiraš za v album? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Mogoč bi mal pogledala v temo "dobri tipi" .......bi rekla Tina Al sam lnf tipi? No, saj to je skor isto.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 4. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 4. januar 2007 Mogoč bi mal pogledala v temo "dobri tipi" .......bi rekla Tina Al sam lnf tipi? No, saj to je skor isto.... sam LNF.. GUYS Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Fotke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 kdorkoli lahko dodaja slikce moskih LNF,... da bodo zbrane vsaj na enem mestu. Najprej tvoja slika, Suzi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 4. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 4. januar 2007 Najprej tvoja slika, Suzi! na osnovi podatkov si ustvari sliko: modre oci, blond lasje, 166, 51... Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 kaj če bi raje malo pokukala, katere teme že obstajajo in ne bi odpirala novih tem kar vsepovprek? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 6. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 6. januar 2007 kaj če bi raje malo pokukala, katere teme že obstajajo in ne bi odpirala novih tem kar vsepovprek? ZATO,KER KO SM NASLA TEMO FOTKE...jih pol ni oz. se dolg zamudim, ker niti ni velik slik gor... sm mislila, da bo to tema, ker jih bo vec gor in sicer zdruzene... ni tako, ampak mi je vseen Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 Fotke si pač prisiljen brisati, ker ti zmanjka spomina tam po tisoči objavi imaš komaj malo več prostora na voljoPrej pa ................. mogoče za tri fotke (če ni samo en plakat) Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 7. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2007 Fotke si pač prisiljen brisati, ker ti zmanjka spomina tam po tisoči objavi imaš komaj malo več prostora na voljoPrej pa ................. mogoče za tri fotke (če ni samo en plakat) hvala za pojasnilo Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 Evo nas.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.