susana 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 i miss some boy bands...pogresam tolar, ker se mi mal zdi, da so in bodo problemi...tv dober dan..uf,pa se dost stvari....pogresam najstniska leta:(...upam,da se mi leta ne vidijo Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Solidarnost med ljudmi. Se spomnim starih časov, k sn micken bil, pa tud poznej......bemu, so si ljudje pomagal, ko so bajte gradil, vsi skup stopil, tud ob drugih večjih delih.......dans skor ne duha ne sluha o tem. No, to za začetek..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 4. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 4. januar 2007 RES JE MICK, ljudje se spreminjajo, ampak ne zelim, da se prevec s tem obremenujem: PRIJAZNOST SE ŠIRI SAMA OD SEBE. ČE SI PRIJAZEN DO DRUGIH, BODO ONI DANES PRIJAZNI S TEBOJ IN JUTRI Z NEKOM DRUGIM. Šri Činmoj men je pa fajn, ce ti zgleda manj kot si, od zunaj... po pameti pa seveda vec. Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Pogrešam Čebelico Majo, Palčka Smuka in ostale stare otroške risanke iz Živ Žava Pogrešam tudi komad od Haddawaya - I miss you ... grem si ga kar takoj downlodat Pogrešam Laki Tolarja pa zaenkrat še ne pogrešam res čudn, sploh še nisem imela neki full prilike v Evrih plačevat, sem pa prepričana da ga bom še zlo pogrešala! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Pogrešam čase, ko se mi je zdelo, da ljudje niso taki materialisti, kot so zdaj. Je bilo veliko bolj lušno. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Pogrešam Čebelico Majo, Palčka Smuka in ostale stare otroške risanke iz Živ Žava jaz tud...pa še fracki mi manjkajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blue_strelka 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 oh, marsikaj pogrešam...čisto naravo, kjer si se nadihal svežega zraka, saj sedaj je se, samo na določenem kotičkupogrešam risanke, kot ste že omenile pogrešam športanjepogrešam fusbalske tekmepogrešam čase, kjer je bilo srce na prvem mestu in ne kaj imas v denarnici Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Pogrešam čas, ko še ni bilo mobitelov, ker sem odvisna od mojega telefona in mi gre na živce amapk ne morem breeeez Pa cajte, ko otroc še niso bili debeli kot sloni in zalepljeni na računalnik in Play Station Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Meni pa mobi še vedno služi kot tajnica. Ne nosim ga zraven..ne dovolim si vzeti svobode.Pogrešam pa občutek pripadnosti..Pa čase slovenske nogometne pravljice, ko bila cela ulica prazna, ker vsi pred tv čepeli...pa čase slovenskega smučanja..pa skokov.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Jaz pa pogresam take vrste stalnost, da bi bla ona *Trgovinica*, ki je bla desetletja, se vedno tam.In je ni. Prides cez 1 mesec, pa se je vmes zamenjalo ze 10 trgovin. TO pogresam.Da mors v blazoten center, ce hoces kupit zhemljo. Pogresam solidarnost, ki je je vcas blo vec, kolegijalnost, srcnost, spostovanje vrednot.Pogresam tud zdravstvo, kakrsno je blo v socializmu.take stvari... drugac pa ne kej dost... kaj cem pogresat tolarje recimo? a pogresam dinarje morda? Men je pogresanje v bistvu itak dost brez veze; cesar- ali kogarkoli. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 pogrešam brezskrbnost...čeprav me sedaj nič bolj ne skrbi...pogrešam otroške skupinske igre, ko smo se igrali in lovili še zunaj, ne glede na to, kako si bil umazan in potolčen itd. Danes tega ni...vsi se igrajo prek neta igrice, vsi so sterilno čisti.tolarje pogrešam samo zato, ker mi gre na živce mošnjiček z evrskimi kovanci drugače mi je pa čist luštno Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Jaz pa pogresam take vrste stalnost, da bi bla ona *Trgovinica*, ki je bla desetletja, se vedno tam. Pogresam tud zdravstvo, kakrsno je blo v socializmu. take stvari... pogrešam otroške skupinske igre , ko smo se igrali in lovili še zunaj, ne glede na to, kako si bil umazan in potolčen itd. Danes tega ni...vsi se igrajo prek neta igrice, vsi so sterilno čisti. :xx!: pogrešam velik stvari k so ble. Čeprav pa pogrešati mogoče ni prava beseda, ker se mi ne da več pit soka za razredčit, ker sem ob njem gor zrastla, ampak se ga nostalgično spominjam Aja, pogrešam 2 meseca počitnic, ker so se zdele brezkončne in Ljubljana je bila tako lepo zapuščena v tistih vročih dneh in mi smo se podili s kolesi in rabutali vse kar je raslo na drevesih Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 pogrešam - hm pogrešam določene ljudi v svojem lajfu, proti tem ne morem nič, pogrešam občutek, da zmorem vse, pogrešam trenutke ko sem uživala za volanom... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 pogrešam - hm pogrešam določene ljudi v svojem lajfu, proti tem ne morem nič, pogrešam občutek, da zmorem vse,se podpišem Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 jaz pa nič ne pogrešam svojih ran, bolečin , svojih slabih izvidov, svojega brezupa, žalosti in ljubusumja, ovohavanja matilde, niti batin svojih ljubečih vzgojiteljev, niti maltretiranja svojih ječarjev, ne pogrešam ne socializma, ne slike maršala in ne lokalnega župnika, itak da so vsi že pod rušo ravno mi je ko do kosa pohištva... btw risanke mam pa na kasetah Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 jaz pa nič ne pogrešam svojih ran, bolečin , svojih slabih izvidov, svojega brezupa, žalosti in ljubusumja, ovohavanja matilde, niti batin svojih ljubečih vzgojiteljev, niti maltretiranja svojih ječarjev, ne pogrešam ne socializma, ne slike maršala in ne lokalnega župnika, itak da so vsi že pod rušo ravno mi je ko do kosa pohištva... btw risanke mam pa na kasetah Jaz jih imam tud... V bistvu ne pogrešam ničesar kar je bilo.Vse kar je bilo je pač bilo ob času ki je bil pravi za tisto.Bilo je lepo, bilo je grdo in bilo je hudo.Ostali so spomini, tisti lepi, ostali so se umaknili nekam...Zdaj se delajo novi, za prihodnja leta... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dominikca 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Tino, in na drugačen način Matejo, pa spet na drugačen način Barbaro.Smrkce.Pa še kaj in koga. Študentsko življenje brez skrbi.Plesne vaje.Svojo nekdanjo fizično pripravljenost. V prihodnost pa gledam z nasmehom, ker vem, da čas prinaša pač nove ljudi in vsebine. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Pogrešam otroško brezkrbnost in igrivost........ Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Včasih čase, ko sem se še s hroščem potepal po svetu Hja, samo zanimivo, da da so sedaj ti časi vedno več vredni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 5. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 5. januar 2007 mmm, sentimentalnost... tudi osebe, seveda.res je, da kar je bilo, je moglo biti, amapak ponavadi ne vemo, dokler ne izgubimo. Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SheBoom 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 pogrešam brezskrbnost, ki se je odvijala v otroštvu. in zdaj se zdi, ko da je nisem dobro izkoristila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
panx 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 pogrešam kinder lado ( a mogoče kdo ve zakaj je skoraj takoj po osamosvojitvi izginila iz polic)pogrešam banananjama in hrabrega miška, saj he-mana so nam dal nazaj sm pač večni froc Citiraj TRIAL BY FIRE!http://www.unicycle.si/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
joana 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 pogrešam kinder lado ( a mogoče kdo ve zakaj je skoraj takoj po osamosvojitvi izginila iz polic)pogrešam banananjama in hrabrega miška, saj he-mana so nam dal nazaj sm pač večni froc Ha haJaz sem dolgo pogrešala lučko Capri (čista svinjarija iz vaniljevega in višnjevega sladoleda, ampak dobra svinjarija ), pa copate na štunf. Oboje je, kakor si že napisal, izginilo z osamosvojitvijo. Piši na TV. Mogoče pa dobiš banananjama in hrabrega miška nazaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 a jecoderm se obstaja? kok je men to disal, enim je pa nad smrdel. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 a jecoderm se obstaja? kok je men to disal, enim je pa nad smrdel. O hudo! Točno se spomnim vonja, zmeri so me na morju z njim pacal, ko sem bla spečena Vem pa ne, če je še Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.