arthur 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Jaz pogrešam ogromno ljudi in stvari, ampak se skušam zavedati, da jih bom že nekoč še srečal, če jih bom potreboval. Sicer pa mi je branje vseh vaših postov dalo čisto isti feeling kot pesem I Hope iz nove plošče od Faithless, v kateri je besedilo sestavljeno iz izjav različnih ljudi o tem kaj si želijo za svoje novorojene otroke. Citiraj dissapear here Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RUSLANA 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 pogresam zabavne programe kot so bili - ZLATI STREL na avst. 1, LICE OB LICU I.T.D. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 Dobro skrit v tako gosti megli, da bi jo lahko rezali, mogoče pa še nekoliko dlje, leži ribnik Brbotalnik. Čez dan je to čisto navaden ribnik, a ko ga zvečer prekrije črno črna tema, se začnejo tam dogajati čudne reči... -čokoladice Zagi (ali je bila res tako dobra, kot se je takrat zdelo??)-mamino trajno -igranje v peskovniku-Pop Design - se heeeecam!!! -samo 1 vrsto navadnega jogurta in ne cca 30!?-moje ogabno zeleno pony kolo, ki sem ga podedovala po mami Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 Jst pa Dr.Housa Men je tud the best ampak sej ga lahko zdej v torkih na hrvaški naprej gledaš Pogrešam pa prijatelje tiste ta prave...no sej bi bla tud z enim čist zadovoljna....pogrešam tud občutek topline, ki ti ga dajo starši...sanjarjena...kako bom srečala princa svojih sanj...haha haha Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 Pa sej razumeš angleško? Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 dolgo vroče poletje..to je bla nadaljevanka pogrešam igo na ulici, ko smo meli fuzbal turnirje, pa igrali badbinton, se skrivali al pa zganjali druge norčijepa dneve, ko je cela ulica pri nas doma pekla kruh Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 ja ta igra na ulici je nekaj najboljšega....mi smo se šli ful radi zemljo krast...vedno sem bila avstralija... pa tako malo avtomobilov je bilo, da smo se lah skor cel dan igrali pa je šel malo kater avto mimo... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 pa ko nismo mel velik igrač in smo se mogl znajdit sami velik smo se skrival, lovili al pa si kako čist svojo igro izmislil pa nobena mama se ni sekirala, če smo bli umazani kot pujsi..če smo se pa zravsal pa si itak nismo upal doma povedat..če ne bi še dodatno fasal Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 pa ko nismo mel velik igrač in smo se mogl znajdit sami velik smo se skrival, lovili al pa si kako čist svojo igro izmislil pa nobena mama se ni sekirala, če smo bli umazani kot pujsi..če smo se pa zravsal pa si itak nismo upal doma povedat..če ne bi še dodatno fasal Sej se še sedaj veliko lovimo pa tudi kdaj skrivamo, le na drugačne načine...Igre si pa cel lajf izmišljamo, hehehe...Pa noben se več ne sekira za nas, torej je kr ...Sam res pa je, da je najlepše biti otrok, takrat pazijo nate in si v steklenem kalupu, tam zunaj pa je svet...vsi otroci seveda nimajo te sreče... Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 sam kot otroci nismo znal komlicirat..smo mel eno preprosto logiko...zdej pa zatupimo in zavijemo v celofan, da je kaj Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 sam kot otroci nismo znal komlicirat..smo mel eno preprosto logiko...zdej pa zatupimo in zavijemo v celofan, da je kaj Kompliciranje je posledica odstopanja od splošnih norm v razmišljanju in je koristno, čeravno utrujajoče... Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.