Skoči na vsebino

Evro

Mick

Recommended Posts

Hm, sicer se mi zdi, da smo mel temo o euru, pa mi je iskalnik pod euro ven vrgu sam......euro-basket x:o)x No, če je, bo že Tina povedla x:o)x ....In, kako? Men je mal smešn, k se mi zdi, da bom stalno mel velik drobiža.......bo res treba denarnico za drobiž nabavt zgleda......Drgač pa mi je kul :palec: Tud k se ne bom rabl več zezat z nabavo tujih valut pri potovanjih po evropi......Sam plača v eurih mi verjetn ne bo všeč, cifra pa to.... x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 99
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Kul, všeč :palec: denarnico sem si ful simpatično že v Grčiji nabavla oktobra, zdaj mam v ta stari še tolarje in sprot v ta novo spravljam, kar mi vračajo.. pa čist kul sem že z drobižem plačevala.. ma v bistvu, nič novga no, saj to že zadnjih par let počnem, kadar grem mal ven iz SLO...

sem pa se odločla, da poberem in spravim v stran vsak prvi slovenski kovanec, ki ga bom dobila.. mi manjka samo še... hmm... grem preverit v denarnico x:o)x

v bistvu nič, mam kompletek že x^x ful mi je všeč 20-centski, z lipicanci... pa nasploh, tlele so pa terno zadeli slovenski oblikovalci. ful so mi všeč teli slovenski kovanci, vsi :palec: x8Dx

kar se pa cen pa podraževanj tiče... jaz se ravnokar odločam a jurja zaokrožim na 4 evre ali na 4,5 :inocent:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Sn se spomnu, da je po naše eVro.......no, tud take teme nisn našu v iskalniku :inocent:

Hih, to sn jaz tud razmišljal, alianca, da si naše shranim..... x:)x

Jah, tringlta sn pa pustu dans sam....en cent x:Ix x:o)x

K. Čapek

Nimam še občutka... sicer kaj se hočeš ubadat kolko to stane v tolarjih saj jih itak ne bo več.

To bl zarad pravega občutka vrednosti stvari, ki jih kupiš......dokler se ne navadimo. x;)x

K. Čapek

jp, jaz sem to že v Španiji ugotovila.. da nima smisla v tolarje preračunavat.. taka je pač cena, kaj boš zdaj, če rabiš pralni prašek.. xnckrivx greš, pogledaš cene v evrih in izmed njih izbereš najnižjo pač..

mam pa en svoj sistem kaj mi je velik pa kaj ne.. tko nekak.. en do dva evra sem dajala za mini darilca v tujini, čaj, vse možne drobnarije v trgovini probam zbrskat pod evro..

10 do 15 evrov je nekak dobra buteljka za očita bla v tujini, tle pa une mal večje stvari, ki jih ne kupuješ vsak dan..

čevljev nad 50 evrov ne kupujem.

100 evrov je pa kar velik denarja x:)x tko nekak.. sej počas bomo dobil filing... :palec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Počas bo ja...

Pri nas doma se je v večjih zneskih že zdaj govorilo predvsem v evrih.

Meni je še malce "čudno" jogurtke kupovat pa to, pa zoprno mi je, k se ne znajdejo in potem pi*dijo na blagajni, drugače pa ni posebnih problemov.

Limit so pa v bankah kar precej zvišal.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

na ku**** mi gre folk, k mi pride v lokal in mi kavo k je 0,90€ placa z 5ooo sit!!! Pa rece, ma full mi je neumn na posto hodt tole menjat, dej mi ti zmenjej.... PA NISEM JEST MENJALNICE, JEBOTE :xx!: :vragec: No in pol mas se take pajace, racun je recimo 1244 sit, on ti pa tisi in turi une 4 tolarje, pa kaj nej z njimi nardim x?x pa se dopovedat se jim ne da, da to nic ne pomaga. HEHE najbols mi je bla pa dans ena bejba k je hotla od mene 3 tolarje, da ji vrnem v eurih :P kaj vsega clovk ne dozvi....

drgac pa sami evri so mi butasti samo zarad tistih centkov od 1 do 5..... to je trapast! ampak ok se bomo navdl tud to. Jest sem se odlocla, da bom vse bakrene kovance metala v sparovcek, in ma da se mi nekej nabere :D

no pa tist folk k je pametn kolk mu morm € vrnt mi je tud :xx!:

huh se vid, da sem dans bla prvi dan v sluzbi odkar mamo evre :D

Uspeh je drznim zagotovljen!

Hm, sicer se mi zdi, da smo mel temo o euru, pa mi je iskalnik pod euro ven vrgu sam......euro-basket x:o)x No, če je, bo že Tina povedla x:o)x ....In, kako? Men je mal smešn, k se mi zdi, da bom stalno mel velik drobiža.......bo res treba denarnico za drobiž nabavt zgleda......Drgač pa mi je kul :palec: Tud k se ne bom rabl več zezat z nabavo tujih valut pri potovanjih po evropi......Sam plača v eurih mi verjetn ne bo všeč, cifra pa to.... x:o)x

Euro € x:o)x

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Najbolj trapast se mi zdi, da evre menjajo v trgovinah pa gostilnah itd....kot da so oni zdaj menjalnica.

potrošnik se ne sikira..se mu fino zdi da lahko pač še tiste tolarčke zapravi pa mu ni potrebno na banko ali na menjalnico...samo trgovec pa mal pisan gleda, ko mu pride človek s petsto euri na blagajno kupi pa za polovico manj ali še manj.

ker trgovec kot gostilničar ...je moral evre kupit na banki...za koga :8): , on kupuje robo ne pa da se bo še z evri pa menjavanjem valute ukvarjal...to mimo grede x:)x

Potem včeraj sem gledala trenja....jao ...ja nihče ne pride s petsto evri na blagajno ....ja paja ...malo morgen.

Če pa ne menjaš pa kazni visoke..... :8):

Ok ....to še mal z drugega zornega kota x:)x

xsrcx

:vragec:

ti si se she najboljsh v jugi pochutu.... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

Ma v Jugi je bilo super... x:Dx x:Dx :palec:

Na koncu smo plače štel v milijardah... x:px x:px :vragec: x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Ma v Jugi je bilo super... x:Dx x:Dx :palec:

Na koncu smo plače štel v milijardah... x:px x:px :vragec: x:Dx

:vragec:

shvabi nas zmeri nashishajo....sam spom se, kake so mel pred rajhom.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Kul, všeč :palec: denarnico sem si ful simpatično že v Grčiji nabavla oktobra, zdaj mam v ta stari še tolarje in sprot v ta novo spravljam, kar mi vračajo.. pa čist kul sem že z drobižem plačevala.. ma v bistvu, nič novga no, saj to že zadnjih par let počnem, kadar grem mal ven iz SLO...

sem pa se odločla, da poberem in spravim v stran vsak prvi slovenski kovanec, ki ga bom dobila.. mi manjka samo še... hmm... grem preverit v denarnico x:o)x

v bistvu nič, mam kompletek že x^x ful mi je všeč 20-centski, z lipicanci... pa nasploh, tlele so pa terno zadeli slovenski oblikovalci. ful so mi všeč teli slovenski kovanci, vsi :palec: x8Dx

kar se pa cen pa podraževanj tiče... jaz se ravnokar odločam a jurja zaokrožim na 4 evre ali na 4,5 :inocent:

Na 4,2 hehehehehe ...

Drugače pa mislim, da kaj dosti se ni spremenilo, zapravljal in nakupoval bom še vedno po istem principu, v trgovini kjer za enako blago plačam manj, preračunavat v SIT-e se mi ne zdi smiselno, ker se je itak potrebno čimprej navadit na nov denar ( mi je sicer žal SIT-ov zelo vredu denar je bil, hočem rečt mi je bil všeč, zato sem spravil po en primerek vsakega, da bom imel za spomin). Mogoče bom spravil tudi slovenske Euro kovance (po vzoru Aliane, hehehe).

Za začetek sem si pripravil en tak koncept (glede tringeltov): srebrni in zlati kovanci se nikakor ne puščajo, rdeči (bakreni) kovanci pa lahko ostanejo kot tringelt... (najbrž me gostinci ne bodo prav veseli hehehehe...) x;)x

Za začetek sem si pripravil en tak koncept (glede tringeltov): srebrni in zlati kovanci se nikakor ne puščajo, rdeči (bakreni) kovanci pa lahko ostanejo kot tringelt... (najbrž me gostinci ne bodo prav veseli hehehehe...) x;)x

Jaz ne puščam svojega denarja naokoli. Ne vidim nobenega pametnega smisla v tem. Če ne maraš denarja, ga daj meni.

Possible—but highly unlikely.

http://www4.slikomat.com/06/0105/490110fz3f.png

x:Dx :vragec: xrolleyesx

Tu gor se sicer fajn vidijo... x:px x:Dx

Pri blagajni pa rabim špegle da jih ločim med sabo...

Včeraj v Sparu je blagajničarka prosila za drobiž, 30 centov... x:Dx

Enostavno sem ji dal tri rumene pa je sama zbrala... x:Ix x:Dx xnckrivx

Pa v voziček je v manjšo režo treba vtaknit 1 €... :eek: x?x x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Jaz ne puščam svojega denarja naokoli. Ne vidim nobenega pametnega smisla v tem. Če ne maraš denarja, ga daj meni.

Hja tudi jaz svojega denarja načeloma ne puščam, gre za ene vrste nagrado, če ti nekdo prijazno in z nasmehom postreže kavo, kajne.... xDDx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...