Skoči na vsebino

Evro

Mick

Recommended Posts

Nisem še navajena :sori: Včeraj sem bla prvič tko konkretno v štacuni, da mal napolnim hladilnik in mi je blo vse najprej hecno uuuu :eek: samo 1€ pa 90 centov, pa 1.25 € pa take cene x:Ix in se mi zdi še vedno hecno poceni. Me pa je mal strah, ko bom dobila plačo in palačala vse položnice kok mi bo mal ostalo, mislim, da bom šele takrat počas dojela . . . torej še prbl. 10 dni xDDx

Pogrešam pa, tolar xyesx :palec:

Support bacteria, they're the only culture some people have!
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 99
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:Dx x:Dx :vragec: xrolleyesx

Sem se znebil zadnjih tolarjev... x:px

Kako malo so bili res vredni stari kovanci... :eek:

Doma sem imel v eni škatli kakšne pol kile tolarskega drobiža, vse manjše od 10 sit.

Pa sem danes zamenjal na pošti...

:eek: :wOOt:

0,59 € ali 59 centov... :eek: x:o)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

se še nisem navadila na evro, sumljivo dolgo še preračunavam, vesela ga nisem najbolj, morda čez čas :eek: :vio:

je pa zanimivo, kako zdaj cingljamo :wOOt:

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

pa še ena današnja mamina prigodica iz BTC-ja, kupila je en prt za 5.40 € in potem da prodajalki 20.40 €, da bo imela na okroglo za vrnit, prodajalka pa čist konc x:o)x, ni je mogla prepričat, da mora vrniti 15 € in je šla poklicat svojo sodelavko xcivx, da ji je ta potem razložila kako in kaj, sam ji ni bilo čist jasno, no na koncu je dobila 15 €. Kaj bi bilo šele, če bi ji dala 20 €. Decimalke jebejo tut prodajalke xnckrivx, bom dal kolegu k ima tolk proti računanju en račun, da stvar stane 6.30 €, ti daš 10 € in kolk moraš dobit nazaj x:px, mislim, da bo mal :switz:
Izvukao je na kraju svog izlaganja.

x:o)x Dobra fora s tole prodajalko x:px

sam resnična xcivx xnckrivx x;)x

Nisem še navajena :sori: Včeraj sem bla prvič tko konkretno v štacuni, da mal napolnim hladilnik in mi je blo vse najprej hecno uuuu :eek: samo 1€ pa 90 centov, pa 1.25 € pa take cene x:Ix in se mi zdi še vedno hecno poceni. Me pa je mal strah, ko bom dobila plačo in palačala vse položnice kok mi bo mal ostalo, mislim, da bom šele takrat počas dojela . . . torej še prbl. 10 dni xDDx

Pogrešam pa, tolar xyesx :palec:

Nordi :vragec: ne pretiravi x;)x, nč ni ceneje kot prej, gostinci in privatniki so pa še mal izkoristili zadeve in lepo na okroglo vse zaokrožili :vragec:, seveda navzgor, tako da se bodo stroški še malenkost povečali xnckrivx, plače pa ne bojo nč zaokroževali na okroglo x:o)x, tako da ne veseli se prehitro, poglej zadnji izpisek plače, saj moraš met zraven v evrih napisan :vio:

Mi v Italiji smo to že dali skozi xrolleyesx :bomb: , še dve leti po uvedbi evra sem računala v lirah... x:Ix xnckrivx

Kar vam iz srca želim, da se ne bi ponovilo, kar se je pri nas: vse cene so se brez pretiravanja podvojile :wOOt: :bomb:

Narod je prišel s prihodki do polovice meseca! Standard se nam je tako nagravžno poslabšal, da ne moreš verjeti.

Prvo in drugo leto je folk črpal manjko iz prihrankov. Sledili sta 2004 in 2005, ki sta bili najbolj krizni leti zadnjih 45 let. Trogvci s hrano so tožili, da jim zadni teden v mesecu ostajata celo kruh in mleko. Minulo 2006 se je reč malo stabilizirala :switz: Sem dobila občutek, da imajo recimo tekstil in čevlji spet normalne cene.

Guest sstane
Kar vam iz srca želim, da se ne bi ponovilo, kar se je pri nas: vse cene so se brez pretiravanja podvojile :wOOt: :bomb:

Caffe 1000 lir po 1 evro, scarpa 100 tisoč lir na 100 evrov :o|o: :sori:

Včeraj v Sparu se mi je blagajničaeka smejala ko sem nataknil špegle da sem zbiral tisti drobiž... :vragec: xrolleyesx x:Dx x:Dx

Ampak je res nekaj stvari CENEJŠIH :eek: x!x kot prej... x:Dx :palec:

Nekaj vrst cigaret, kofe, SPAR trajno mleko, moka... x:px :palec:

Ne veliko, preračunano v SIT par stotinov ali pa tolar ali dva... x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Bilo je v SLO ..že preveč milijonarjev,in je bilo potrebno nekako pokazati realno sliko.Če smo do slej šteli v tisočih bomo po novem kvečjemu v stotih,in v naše zepe se je vrnil drobiž,katerega se bomo morali še naučiti spoštovat,saj se do sedaj nismo niti zavedali da delamo le za '' drobiž'' :O: :O:

Problem evra je, da se je v Sloveniji drastično zmanjšalo število milijonarjev.. x:Dx

HAHAHAHA :palec: :palec:

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-)

Hecen občutek, ko neko stavr kupiš za manj kot 1 enoto valute. Živel drobiž. Zdaj vprašanje: A imate kaj drobiža? ni več domena revežev.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Hecen občutek, ko neko stavr kupiš za manj kot 1 enoto valute. Živel drobiž. Zdaj vprašanje: A imate kaj drobiža? ni več domena revežev.

:palec: x:Dx Sem glih včeraj razmišljal, ko me je en klošar vprašal, če bi bilo kaj drobiža, kaj je zdaj sploh drobiž :inocent:, 1, 2, 5, 10 centov

glih ne bojo prav veseli xnckrivx

Sn mislu, da nem rabu več šparavčkov......k sn mel 2...enga na jobu in enga doma......za drobiž......ma kaki.....zdej ju rabim še bolj, pa še hitrej se polnita x:o)x...no ja, bl se mi to zdi xDDx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Shit, šele zdaj sem opazil, da na nobenem kovancu ni knežjega kamna! Očitno je Avstrijcem "bojkot" uspel... :vragec:

Mogoče pa slabo opazuješ :vragec: x:o)x

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

Guest SheBoom
Sn mislu, da nem rabu več šparavčkov......k sn mel 2...enga na jobu in enga doma......za drobiž......ma kaki.....zdej ju rabim še bolj, pa še hitrej se polnita x:o)x...no ja, bl se mi to zdi xDDx

v mojem so zdaj kar bankovci, saj gori piše le 5, 10 ... x:Ix

sam da ne boš tolarskih kovancev dal x:Dx x:Dx x:Dx

:inocent: x:Dx noben mi ni ostal xnckrivx, sicer bi pa verjetno prec pogruntal, pa se pritožil, da s tem

si pa tut klošarji nimajo kej pomagat x;)x

• 3 weeks later...
Meni je plačilni sistem z Euri prekrasen x:)x

in imam prekrasno denarnico za "drobiž" x:Dx

To je tebi fajn ko imaš torbico. Jaz pa vso težo po žepih trogat. xrolleyesx

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Je kar fajn ta evro. Ni blo nobenga šoka.
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...