just4you 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Prejšnji teden sem videla padajočo zvezdo drugičv mojem življenju,in to kar 2x v enem dnevu..Zvezde osebno se mi zdijo res nekaj posebnega..Vsak večer pred spanjem jih pogledam skozi okno..Zvezde so nekaj večnega.. Za vse ki še niso videli zvezdnega utrinka,poklanjam slikico,pa ne pozabit na željo.. -Lahko se uresniči.. LP ps:kaj si vi mislite o zvezdah?verjamete v skrite želje in njihove izpolnitve? Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Every star needs a hand and every man needs some heavenly help Pravim torej - nič se kar ne zgodi, razen usode če si močno želiš in delaš v smeri česar si želiš potem bo to prišlo, če pa samo sediš in čakaš pa nič iz neba ne pade Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 5. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 5. januar 2007 se strinjam Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 če boste avgusta gledali v nebo..boste vsi srečni ...takrat je utrinkov največ Hja lepo je videt zvezdni utrinek... ps:kaj si vi mislite o zvezdah?verjamete v skrite želje in njihove izpolnitve? Zvezde velikokrat opazujem ....kar tko iz ljubega miru Skrite želje in njihova izpolnitev...verjamem. Včasih pa tudi kaj z neba pade Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 6. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 6. januar 2007 pa še res je... Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 Čist prou maš, to bi jst tud delala. Nora sm na nebo in zvezde ... ena stvar, ki me poleg morja res dobesedno privlači ... neki mističnega. A vas tud kej? Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 7. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2007 js sm tudi čisto nora na njih...ne da se opisat Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 zvezde...neki najlepšega na svetu je, ko zvečer gledam čez okno v zvezdnato nebo, lepo mi je tut ko na nebu med njimi vidim luno . včasih dolgo strmim v njih in razmišljam o raznih stvareh. še posebej rada gledam v zvezde tut zato, ker čakam, če bom videla kakšen utrinek, ker imam na zalogi vedno kako skrito željo, ki bi rada da se mi uresniči. ampak, ko že govorimo o zvezdah, morem dodat tut to, da me žalosti dejstvo da je zvezd vse manj na nebu, zaradi svetlobne onesnaženosti, ... Naše življenje je kot zvezda...ko opravi svoje poslanstvo postane utrinek. Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyana 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 (popravljeno) ojla!!!! jst sm tui vidla utrinek,samo ne v zivo ampak v sanjah in bilo je prelepo.bil je res tapravi utrinek mislim resnicni,in bilo jih je vec,zazelela sem si nekaj in ta utinek oz.utrinki so se obikovali v srceke.bilo je res prelepo. upam da se mi bodo uresnicile zelje Popravljeno 5. marec 2007 -> dyana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 6. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 6. marec 2007 lepo je imeti tudi kakšne skrite želje.. vsak utrinek je edinstven in vsak nekaj posebnega..gledala sem tudi lunin mrk v soboto...in bil je prelep..nekaj neverjetngea... vsaka zvezda nam da neko upanje,če smo že na robu obupa...hehe Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Ko sem zdej prebrala "zvezdni utrinek" sem se spomnila da sem se zadnjič prov pozabila pohvalit --- si ogledujemo v parku lunin mrk in ostaneva sami s kolegico, ona neki vneto razlaga, ura okoli polnoči, in prileti zvezdni utrinek mimo kako naključje no... seveda sem štela "an ban pet podgan" katero željo si bom zaželela ker jih je bilo preveč ampak se mi je uspelo odločit za eno, we'll see Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.