*Zarya* 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 Iz Priročnika bojevnika luči:1. BOJEVNIK LUČI NIKOLI NE POZABI NA HVALEŽNOST. Med bojem so mu pomagali angeli: nebesne sile so vse postavile na svoje mesto in mu omogočile, da je lahko dal vse od sebe.2. VSE POTI NA SVETU VODIJO V BOJEVNIKOVO SRCE. Brez oklevanja se potopi v reko strasti, ki venomer teče skozi njegovo življenje.3. BOJEVNIK LUČI NE UPORABI ZGOLJ SVOJE MOČI, temveč tudi energijo svojega nasprotnika.4. BOJEVNIK LUČI SE VČASIH BORI S TISTIMI, KI JIH IMA RAD. Človeka, ki brani svoje prijatelje nikoli ne pokopljejo viharji življenja.5. BOJEVNIK LUČI VEDNO NAREDI NEKAJ NENAVADNEGA. 6. BOJEVNIKI LUČI VEDNO OHRANIJO ISKRICE V OČEH. 7. KO SE BOJEVNIK LUČI ODPRAVI NA POT, JO SPOZNA. Vsak kamen, vsak ovinek ga pozdravlja.8. BOJEVNIK LUČI POZNA SVOJE NAPAKE. Ampak pozna tudi svoje dobre lastnosti.9. VSAK BOJEVNIK LUČI SE JE ŽE USTRAŠIL BOJA. Vsak bojevnik luči je že kdaj lagal. Vsak bojevnik luči je že stopal po poti, ki ni bila njegova. Zato je bojevnik luči: ker je šel skozi vse to pa še ni izgubil upanja, da bo nekoč boljši.10. BOJEVNIK LUČI NE ODLAGA SVOJIH ODLOČITEV. Preden ukrepa, nekaj časa premišljuje, pretehtava svojo izurjenost, šele nato se odloči. Meni se zdi tale priročnik zelo pomemben in se poskušam ravnati po njem. Zdaj pa ste vi na vrsti, pokomentirajte ga. 1 Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 Kdo je pa avtor tega priročnika?Nisem povsem ziher, da sem pašem, ker se ne najdem v 4. točki Pa tudi 3 ne more biti moj forte Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 avtor je P. Coelho. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lyassi 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 Fajn knjiga, sem jo prebrala. V bistvu so si nekatere postavke v njej tudi protislovne, kar te nauči, da vsaka tvoja odločitev je odvisna od okoliščin, trenutka in skrbnega premisleka. Lušno za pebrati. Priporočam tudi za prebrati Peto Goro in Alkimista. In za bolj romantične in vdane v usodo pa Obreki Pedri sem sedela in jokala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 Iz Priročnika bojevnika luči:1. BOJEVNIK LUČI NIKOLI NE POZABI NA HVALEŽNOST. Med bojem so mu pomagali angeli: nebesne sile so vse postavile na svoje mesto in mu omogočile, da je lahko dal vse od sebe.2. VSE POTI NA SVETU VODIJO V BOJEVNIKOVO SRCE. Brez oklevanja se potopi v reko strasti, ki venomer teče skozi njegovo življenje.3. BOJEVNIK LUČI NE UPORABI ZGOLJ SVOJE MOČI, temveč tudi energijo svojega nasprotnika.4. BOJEVNIK LUČI SE VČASIH BORI S TISTIMI, KI JIH IMA RAD. Človeka, ki brani svoje prijatelje nikoli ne pokopljejo viharji življenja.5. BOJEVNIK LUČI VEDNO NAREDI NEKAJ NENAVADNEGA. 6. BOJEVNIKI LUČI VEDNO OHRANIJO ISKRICE V OČEH. 7. KO SE BOJEVNIK LUČI ODPRAVI NA POT, JO SPOZNA. Vsak kamen, vsak ovinek ga pozdravlja.8. BOJEVNIK LUČI POZNA SVOJE NAPAKE. Ampak pozna tudi svoje dobre lastnosti.9. VSAK BOJEVNIK LUČI SE JE ŽE USTRAŠIL BOJA. Vsak bojevnik luči je že kdaj lagal. Vsak bojevnik luči je že stopal po poti, ki ni bila njegova. Zato je bojevnik luči: ker je šel skozi vse to pa še ni izgubil upanja, da bo nekoč boljši.10. BOJEVNIK LUČI NE ODLAGA SVOJIH ODLOČITEV. Preden ukrepa, nekaj časa premišljuje, pretehtava svojo izurjenost, šele nato se odloči. Meni se zdi tale priročnik zelo pomemben in se poskušam ravnati po njem. Zdaj pa ste vi na vrsti, pokomentirajte ga. pa bojevnik luči ma veliko imen. eno je janko pa ko se bojevnik luči ne bori, je utrujen in gre na pir al pa štir pa bojevnik luči vas ma use rad, čeprou zmer ne zna pokazat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 10. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2007 haha točno, eno ime je pa Zarja ... Sam nism čist ziher da gre na pir ... rajš na kokakolo Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 31. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2007 U bistvu je ta knjiga zelo lepa, ker človek spet začne razmišljati o svojem smislu. Ravno zadnjič, ko sem šla v knjižnico, sem slišala enega k je naglas govoru :"Kdo smo in kam gremo?" Še zdej si nisem na jasnem, a se je samo šalu, al pa je res naglas filozofsko razmišljal. Mene tud zanima kdo smo in kam gremo (bolj me zanima kdo sem jaz in kam grem). Ampak knjiga je pa res dobra ... spet jo bom brala ko se bom malo prečistila med počitnicami ... ah, to bo dobro za mojo dušo ... Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 jst sm to profesionalno.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 31. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2007 O a si res???? Me moreš vzet mal na inštrukcije ... :):) Da bom tak profič kt si ti Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 O a si res???? Me moreš vzet mal na inštrukcije ... :):) Da bom tak profič kt si ti dvomim zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 kot zhe vechkrat recheno:DARK IS BASIC zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 2. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2007 Nč dark is basic - LIGHT IS BASIC Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Nč dark is basic - LIGHT IS BASIC dej mal temo v svoji glavbi przhgi.... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 dej mal temo v svoji glavbi przhgi.... zlomk...tralalapol se ti bo pa utrnilo...da je vse in nič eno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 2. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2007 O a res??? Jst poskušam temo spravit vn, ne not ... haha sm pač optimist v enih zadevah ... Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 pol se ti bo pa utrnilo...da je vse in nič eno v tvoji glavi....seveda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 pol se ti bo pa utrnilo...da je vse in nič eno po tvoje kompjutri sam na nulah laufajo...0-00-00-000-0-00.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 po tvoje kompjutri sam na nulah laufajo...0-00-00-000-0-00.... zlomk....tralalami je dovolj...da jaz na....1...laufam...med vsem in ničem....seveda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 mi je dovolj...da jaz na....1...laufam...med vsem in ničem....seveda pa to je kokr de u glavi blondinke zhvish.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 živim....ja....tupo i glupo itak so bjonde zakon...kar se nezavedanja tiče....včasih je treba biti tudi to...kar misliš...da nisi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 4. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 4. februar 2007 Lepo je, če si blond u glavo, ni pa dobr če si blond tud u pamet ... :) Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Lepo je, če si blond u glavo, ni pa dobr če si blond tud u pamet ... :) skregana logika...eno izkljuchuje drugo.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 5. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2007 Sej ni skregana logika!!! Pač eni so blond u lase (barva), dugi pa v pamet (to označuje, da so neumni, kratkomalo rečeno ) Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Sej ni skregana logika!!! Pač eni so blond u lase (barva), dugi pa v pamet (to označuje, da so neumni, kratkomalo rečeno ) no....jst sm u lase oranzhen... u pamet pa mnogomoder... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 5. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2007 Jst sm v lase rjava, v možgane pa ... ne vem .. roza?? Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.