Skoči na vsebino

PRIROČNIK BOJEVNIKA LUČI

*Zarya*

Recommended Posts

Iz Priročnika bojevnika luči:

1. BOJEVNIK LUČI NIKOLI NE POZABI NA HVALEŽNOST. Med bojem so mu pomagali angeli: nebesne sile so vse postavile na svoje mesto in mu omogočile, da je lahko dal vse od sebe.

2. VSE POTI NA SVETU VODIJO V BOJEVNIKOVO SRCE. Brez oklevanja se potopi v reko strasti, ki venomer teče skozi njegovo življenje.

3. BOJEVNIK LUČI NE UPORABI ZGOLJ SVOJE MOČI, temveč tudi energijo svojega nasprotnika.

4. BOJEVNIK LUČI SE VČASIH BORI S TISTIMI, KI JIH IMA RAD. Človeka, ki brani svoje prijatelje nikoli ne pokopljejo viharji življenja.

5. BOJEVNIK LUČI VEDNO NAREDI NEKAJ NENAVADNEGA.

6. BOJEVNIKI LUČI VEDNO OHRANIJO ISKRICE V OČEH.

7. KO SE BOJEVNIK LUČI ODPRAVI NA POT, JO SPOZNA. Vsak kamen, vsak ovinek ga pozdravlja.

8. BOJEVNIK LUČI POZNA SVOJE NAPAKE. Ampak pozna tudi svoje dobre lastnosti.

9. VSAK BOJEVNIK LUČI SE JE ŽE USTRAŠIL BOJA. Vsak bojevnik luči je že kdaj lagal. Vsak bojevnik luči je že stopal po poti, ki ni bila njegova. Zato je bojevnik luči: ker je šel skozi vse to pa še ni izgubil upanja, da bo nekoč boljši.

10. BOJEVNIK LUČI NE ODLAGA SVOJIH ODLOČITEV. Preden ukrepa, nekaj časa premišljuje, pretehtava svojo izurjenost, šele nato se odloči.

Meni se zdi tale priročnik zelo pomemben in se poskušam ravnati po njem. Zdaj pa ste vi na vrsti, pokomentirajte ga. xyesx

OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg
Deli na socialnih omrežjih

Kdo je pa avtor tega priročnika?

Nisem povsem ziher, da sem pašem, ker se ne najdem v 4. točki :inocent: Pa tudi 3 ne more biti moj forte x:Dx

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Fajn knjiga, sem jo prebrala. V bistvu so si nekatere postavke v njej tudi protislovne, kar te nauči, da vsaka tvoja odločitev je odvisna od okoliščin, trenutka in skrbnega premisleka. Lušno za pebrati. Priporočam tudi za prebrati Peto Goro in Alkimista. :palec:

In za bolj romantične in vdane v usodo pa Obreki Pedri sem sedela in jokala. x:)x

Iz Priročnika bojevnika luči:

1. BOJEVNIK LUČI NIKOLI NE POZABI NA HVALEŽNOST. Med bojem so mu pomagali angeli: nebesne sile so vse postavile na svoje mesto in mu omogočile, da je lahko dal vse od sebe.

2. VSE POTI NA SVETU VODIJO V BOJEVNIKOVO SRCE. Brez oklevanja se potopi v reko strasti, ki venomer teče skozi njegovo življenje.

3. BOJEVNIK LUČI NE UPORABI ZGOLJ SVOJE MOČI, temveč tudi energijo svojega nasprotnika.

4. BOJEVNIK LUČI SE VČASIH BORI S TISTIMI, KI JIH IMA RAD. Človeka, ki brani svoje prijatelje nikoli ne pokopljejo viharji življenja.

5. BOJEVNIK LUČI VEDNO NAREDI NEKAJ NENAVADNEGA.

6. BOJEVNIKI LUČI VEDNO OHRANIJO ISKRICE V OČEH.

7. KO SE BOJEVNIK LUČI ODPRAVI NA POT, JO SPOZNA. Vsak kamen, vsak ovinek ga pozdravlja.

8. BOJEVNIK LUČI POZNA SVOJE NAPAKE. Ampak pozna tudi svoje dobre lastnosti.

9. VSAK BOJEVNIK LUČI SE JE ŽE USTRAŠIL BOJA. Vsak bojevnik luči je že kdaj lagal. Vsak bojevnik luči je že stopal po poti, ki ni bila njegova. Zato je bojevnik luči: ker je šel skozi vse to pa še ni izgubil upanja, da bo nekoč boljši.

10. BOJEVNIK LUČI NE ODLAGA SVOJIH ODLOČITEV. Preden ukrepa, nekaj časa premišljuje, pretehtava svojo izurjenost, šele nato se odloči.

Meni se zdi tale priročnik zelo pomemben in se poskušam ravnati po njem. Zdaj pa ste vi na vrsti, pokomentirajte ga. xyesx

pa bojevnik luči ma veliko imen. eno je janko x;)x

pa ko se bojevnik luči ne bori, je utrujen in gre na pir al pa štir x^x

pa bojevnik luči vas ma use rad, čeprou zmer ne zna pokazat xrolleyesx x;)x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

haha točno, eno ime je pa Zarja ... :) Sam nism čist ziher da gre na pir ... rajš na kokakolo
OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg

• 3 weeks later...

U bistvu je ta knjiga zelo lepa, ker človek spet začne razmišljati o svojem smislu.

Ravno zadnjič, ko sem šla v knjižnico, sem slišala enega k je naglas govoru :"Kdo smo in kam gremo?" Še zdej si nisem na jasnem, a se je samo šalu, al pa je res naglas filozofsko razmišljal. Mene tud zanima kdo smo in kam gremo (bolj me zanima kdo sem jaz in kam grem).

Ampak knjiga je pa res dobra ... spet jo bom brala ko se bom malo prečistila med počitnicami ... ah, to bo dobro za mojo dušo ... x;)x

O a res??? Jst poskušam temo spravit vn, ne not ... haha :vragec: sm pač optimist v enih zadevah ...

Lepo je, če si blond u glavo, ni pa dobr če si blond tud u pamet ... :):)

:vragec:

skregana logika...

eno izkljuchuje drugo.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Sej ni skregana logika!!! Pač eni so blond u lase (barva), dugi pa v pamet (to označuje, da so neumni, kratkomalo rečeno :))

Sej ni skregana logika!!! Pač eni so blond u lase (barva), dugi pa v pamet (to označuje, da so neumni, kratkomalo rečeno :))

:vragec:

no....jst sm u lase oranzhen... x:o)x

u pamet pa mnogomoder... :vio:

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...