susana 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 uf, pa da napisem, zakaj sem temo odprla... neprestano imamo probleme z fovseritno sosedo (TAPRAVA SLOVENKA v slabem pomenu), ni vredna da pisem o njej, ampak pisem le z namenom da pomagam mojem ocimu... torej, danes se lepo pogovarjam po tel. s sestro nakar zvonec pozvoni... odprem in so bli policaji... ker jih imam ze poln kufer, ker soseda skoz telefonari, s jih kr uzini pustila mal cakat, pa vpr. ce lahk gre naprej... soseda jih je klicala, ker je vidla ocima, da je skozi okno metal petarde, kar jih ni, ker sva jedla takrat in sva tudi midva slisala... kaj naj naredim, razen pritozbe, ki jo bo dal, ker so ti BUTASTI POLICAJI verjeli tej laznivki?, razen tega, da se tolazim, da kazen pride? sam kdaj... Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Kokr jst vem, mora soseda imet dokaz (slikovni/pisni), kr tko povprek obdolževat in krivo ovajat - a ni to kaznivo?Pulcaji morjo prevert - to je res, po drugi strani pa - kaj pa ti svetujejo v tvojem primeru? Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 9. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2007 Kokr jst vem, mora soseda imet dokaz (slikovni/pisni), kr tko povprek obdolževat in krivo ovajat - a ni to kaznivo?Pulcaji morjo prevert - to je res, po drugi strani pa - kaj pa ti svetujejo v tvojem primeru? pravjo, da je to zadost velik dokaz, da je vidla... petarde so res po cesti pod oknom, ampak ni jih ocim metal, ampak mularija, ki jo ne mara... ona ni nikol kaznovana, pa vedno laze. obupala sem nad policaji, ker jih resnica ne briga... svetoval so sam zahtevo po sodnem varstvu..to je nekaksna pritozba. Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Če je prijava .....pač policajčki verjamejo tistemu ki prijavi...tko pač je Samo ne vem pa, če hodijo kar tako v tri perovske...najbrž je res kaznivo....pa krivično tudi Ljudje imajo vseesorte manije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Ja, naš sistem je pač tako nastavljen..Če te jaz obtožim, da si mi nekaj ukradel, moraš ti dokazat, da nisi, drugače si kriv.. :xx!:To seveda ni res, ampak je ravno obratno......v teoriji in praksi. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 ...ziher! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Hehehe, tko enostavn pa to ni, verjameš al pa ne......Sam ti bi očitno rad, da se tebi in tvojemu prijatelju APRIORI ne verjame. Se pa vama tudi APRIORI ne bo....verjelo . K drgač lahko pričevanje prič kot en bistvenih dokazov kar skenslamo. Sicer pa bosta lahko vsak mal po svoje dogodek povedala, pa bo tu že dvom, poleg tega bo on imel nasprotno pričo, ki ga bo v tistem trenutku videla v oštariji na piru.....Pa ustrezni izvedenec bo ugotovil, da se takšnih poškodb z izvijačem ne da nardit.....itd. itd. Lahko je lajčkat kr neki, mal drugače pa to pol npr. na sodišču zgleda.....verjetno imaš seveda tudi vse polno rešitev za odpravo tko neustrezno nastavljenega sistema Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Ne, ti lajčkaš v tri dni..... Seveda se je pri nas razvila že kar mal pretirano kultura laganja na sodiščih, in normaln, da se bosta uskladila, je pa velik bl enostavno tukaj nakladat, kot pa uspešno in prepričljivo lagat v sodni dvorani, sploh če te bodo sodnik, odvetnik, tožilec mal prerešetal......pogosto se takšna dogovorjena in lažna pričanja sesujejo, seveda se zgodi, da se tudi ne. Očitno pa je v tvojem svetu ali pa samo po tvojem prepričanju zelo lahko dobiti nešteto prič, ki se bodo zate lagale na sodišču..... pa potem ravno ti obsojaš sistem heh In ti....boš šel lagat za prijatelja na sodišče? Tist izvijač sem ti dal kot en izmed primerov kako lahko stvar "pade", pa menda ne misliš, da ti jih bom zdaj 3 dni našteval? Kolk si oz. ali si neumen pa ne bom presojal. Ja in? In zdaj boš na enem primeru posplošil celoten sistem? In ti si ta drugi frend ali to ocenjuješ po njegovih navedbah in mu verjameš? Kako to pa, da mu verjameš? Kaj če ti je pa lagal? Seveda je že večkrat kaznovana oseba sumljivejša, prav tako je njeno pričevanje lahko vzeto z mal večjim dvomom, nikoli pa to ni dokončna in edina podlaga za oceno pričevanja. In le kako je ravno njega prepoznala? Pa že ti si postavil tezo dvomljive verodostojnosti prepoznave "starejše" ženske, verjetno je manj sposobna bila dobro videti ali kako? Predlogov pa maš tolk k sn mislu.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 9. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2007 LEEON ma prav... verjamejo tistmu, ki je poklical... ker so budale in verjamejo vsakmu, k poklice. ce se le gre za njihov ''okolis''-njihove zakone.PRAVICA NI VEC POMEMBNA, AMPAK LE DENAR...ne vprasajo se, ce jih kdo izrabi za svoj namen Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 No, kdo "lajčka" je mal težko določit, razen če imaš priče.. Saj vem, kaj želiš povedat, hotel sem dat pač primer. Glede mojega prvega stavka v tej temi pa lahko dodam, da ga je izrekel moj zelo dober prijatelj, vodja mariborskih kriminalistov.. Sicer pa, nisem tisti "drugi" prijatelj, zaenkrat še nimam kartoteke. Morda je lagal, kaj pa vem, skoraj prepričan sem da ni, ga poznam zelo dobro in ne vidim smisla, da bi mi lagal glede tega.. Glede naših sodišč pa itak nima smisla zgubljat besed.. ...ga bom ob priliki mal povprašal o tem Morda, sem skoraj prepričan, ne vidim smisla............vse to bl mal velja na sodišču. Res ne. Ti lahko 1 mesec o tem pišem. Sicer pa ni pričakovati zadovoljstva z delom sodišč......iz sodišča gre vedno ena stran nezadovoljna.....in kot po pravilu vedno tista, ki se ji je zgodila krivica. LEEON ma prav... verjamejo tistmu, ki je poklical... ker so budale in verjamejo vsakmu, k poklice. ce se le gre za njihov ''okolis''-njihove zakone.PRAVICA NI VEC POMEMBNA, AMPAK LE DENAR...ne vprasajo se, ce jih kdo izrabi za svoj namen Ni nujn, da mu verjamejo. Je pa zanje verjetno....lažje Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 uf, pa da napisem, zakaj sem temo odprla... neprestano imamo probleme z fovseritno sosedo (TAPRAVA SLOVENKA v slabem pomenu), ni vredna da pisem o njej, ampak pisem le z namenom da pomagam mojem ocimu... torej, danes se lepo pogovarjam po tel. s sestro nakar zvonec pozvoni... odprem in so bli policaji... ker jih imam ze poln kufer, ker soseda skoz telefonari, s jih kr uzini pustila mal cakat, pa vpr. ce lahk gre naprej... soseda jih je klicala, ker je vidla ocima, da je skozi okno metal petarde, kar jih ni, ker sva jedla takrat in sva tudi midva slisala... kaj naj naredim, razen pritozbe, ki jo bo dal, ker so ti BUTASTI POLICAJI verjeli tej laznivki?, razen tega, da se tolazim, da kazen pride? sam kdaj... Zahtevaj, da s petard vzamejo prstne odtise in jih primerjajo s fotrovimi. Pa do babe idi, ji nesi škatlo keksov, ji povej, da ji nič hudega nočete in če jo bo kaj motilo, naj najprej pride do vas, potem pa policijo kliče, če ne boste uspeli rešiti stvari. Pa čim bolj lepo ji to povej, ne se dret. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Hm....... Če so te bile izrečene v njegov prid, leeon......ni čudno. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 9. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2007 seveda mu verjamejo... to se je nam naredilo. zdj sam upam, da bo uspela pritozba. tak je to pr nas blo... mulci so metali (in nam posredno probleme nardili), verjeli so njej (na petardah seveda ne bi bili prstni odtisi mojega ocima)...torej, verjeli so brez dokazov---taksna je nasa policija... na ble ble in na bile bale in na cence... da poknes od smeha in se obenem zjoces Zahtevaj, da s petard vzamejo prstne odtise in jih primerjajo s fotrovimi. Pa do babe idi, ji nesi škatlo keksov, ji povej, da ji nič hudega nočete in če jo bo kaj motilo, naj najprej pride do vas, potem pa policijo kliče, če ne boste uspeli rešiti stvari. Pa čim bolj lepo ji to povej, ne se dret.to pri njej ne pomaga, ker se nas hoce znebiti. drugace pa ti hvala za nasvet. Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Toto petardo s prstnimi odtisi bi jaz rad vidu...... No, kaj če je pa meu rokavice na rokah? Tud če ji niso verjel je bilo to zanje najenostavneje nardit, zaj pa če štekaš al pa ne. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 9. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2007 Toto petardo s prstnimi odtisi bi jaz rad vidu...... No, kaj če je pa meu rokavice na rokah? Tud če ji niso verjel je bilo to zanje najenostavneje nardit, zaj pa če štekaš al pa ne. seveda vem in tud razumem:) Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Jp, leeon. Zna bit tudi tako. Pogost pa tud ne folgajo z vsemu nebulozami slovenčkov temeljito se ukvarjat Okidoki, suzy Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 9. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2007 Jp, leeon. Zna bit tudi tako. Pogost pa tud ne folgajo z vsemu nebulozami slovenčkov temeljito se ukvarjat Okidoki, suzySEVEDA NE FOLGAJO, K PA SKOR NC NE DELAJO... (SODISCA) Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 to pri njej ne pomaga, ker se nas hoce znebiti. drugace pa ti hvala za nasvet. Hja, že ima nek razlog, da se vas hoče. Mogoče se je nad tem za zamislit. Nihče se noče soseda znebit kar zaradi lepšega. Recimo tukaj na forumu si malo annoying z odpiranjem tu mač tem (ne pretirano zanimivih - pa saj ti jih je Marsa par že zaprla oz. združila z drugimi), mogoče kaj podobno annoying delaš tudi v "resničnem življenju". In pač greš sosedi na živce. Ali pa kdo iz tvoje familije. Našim sosedom je šel naš maček na živce, ki kar naprej veni plazi in baje UMAŽE VHOD, ko gre nazaj domov, pa smo se zmenili, da pač plačujemo čiščenje pa elektriko (ker si maček namreč verjetno tudi luč prižge, ko gre domov ) in vse, kar še spada zraven, za eno osebo več, pa je stvar rešena. So se vsi strinjali. Vprašaj sosedo, kaj takšnega delate, da ji greste na živce. Pa rešite. SEVEDA NE FOLGAJO, K PA SKOR NC NE DELAJO... (SODISCA) Ti kar pridno študiraj, pa se tam zaposli, pa jim pojdi pomagat. Pa potem govori. VALDA, DA NE FOLGAJO, ČE SE BUDALE ZARADI ENIH BEDASTIH PETARD PO SODIŠČU VLAČITE!!! :xx!: :!!: :!!: :!!: In potem zaradi takšnih in podobnih resne stvari ne pridejo na vrsto v nekem doglednem času. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 kaj naj naredim, razen pritozbe, ki jo bo dal, ker so ti BUTASTI POLICAJI verjeli tej laznivki?, razen tega, da se tolazim, da kazen pride? sam kdaj... In potli boš bolše volje? Pr nas smo meli še dost hujše zgodbe. So bla tud kriva pričanja.... Tko da če nima prič ta ženska, pol nima kej. Mal sodišče gori doli in to je to. Na podlagi neke zgodbice, še posebej če je to kaka čudna ženska, skor nebi smeli nič narest. Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 SEVEDA NE FOLGAJO, K PA SKOR NC NE DELAJO... (SODISCA) ...zadnja leta malokdo več dela k sodišča. Bi ti predlagal mal obiskat kako sodišče, kak dan tam preživet, saj so obravnave javne, pa se pol tko kao verodostojno pomenkovat..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Sprehajalec, dober podpis! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 9. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2007 Hja, že ima nek razlog, da se vas hoče. Mogoče se je nad tem za zamislit. Nihče se noče soseda znebit kar zaradi lepšega. Recimo tukaj na forumu si malo annoying z odpiranjem tu mač tem (ne pretirano zanimivih - pa saj ti jih je Marsa par že zaprla oz. združila z drugimi), mogoče kaj podobno annoying delaš tudi v "resničnem življenju". In pač greš sosedi na živce. Ali pa kdo iz tvoje familije. Našim sosedom je šel naš maček na živce, ki kar naprej veni plazi in baje UMAŽE VHOD, ko gre nazaj domov, pa smo se zmenili, da pač plačujemo čiščenje pa elektriko (ker si maček namreč verjetno tudi luč prižge, ko gre domov ) in vse, kar še spada zraven, za eno osebo več, pa je stvar rešena. So se vsi strinjali. Vprašaj sosedo, kaj takšnega delate, da ji greste na živce. Pa rešite.Ti kar pridno študiraj, pa se tam zaposli, pa jim pojdi pomagat. Pa potem govori. VALDA, DA NE FOLGAJO, ČE SE BUDALE ZARADI ENIH BEDASTIH PETARD PO SODIŠČU VLAČITE!!! :xx!: :!!: :!!: :!!: In potem zaradi takšnih in podobnih resne stvari ne pridejo na vrsto v nekem doglednem času.BRIGA ME KAJ SI MISLIS, PA KTERE TEME SEM ODPIRALA..NE VEM, KJE PISE, DA SE NE SMEJO...PRVIC TO SLISIM. POVEM LAHK SVOJE MNENJE...TUD CE TE MOTI. ZA PETARDE PA NISMO MI KRIVI AMPAK SLOVENSKA NEVOSCLJIVOST Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Ti kar pridno študiraj, pa se tam zaposli, pa jim pojdi pomagat. Pa potem govori. VALDA, DA NE FOLGAJO, ČE SE BUDALE ZARADI ENIH BEDASTIH PETARD PO SODIŠČU VLAČITE!!! :xx!: :!!: :!!: :!!: In potem zaradi takšnih in podobnih resne stvari ne pridejo na vrsto v nekem doglednem času. Zlo resnice v tem. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 9. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2007 ...zadnja leta malokdo več dela k sodišča. Bi ti predlagal mal obiskat kako sodišče, kak dan tam preživet, saj so obravave javne, pa se pol tko verodostojno pomenkovat..... TO NI PRSL Z MOJEGA ZELNIKA, CEPRAV SO RES POCASNI,...AMPAK SM ZVEDLA, KK VELIK DELAJO Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 BRIGA ME KAJ SI MISLIS, PA KTERE TEME SEM ODPIRALA..NE VEM, KJE PISE, DA SE NE SMEJO...PRVIC TO SLISIM. POVEM LAHK SVOJE MNENJE...TUD CE TE MOTI. ZA PETARDE PA NISMO MI KRIVI AMPAK SLOVENSKA NEVOSCLJIVOST Saj nisem napisala, da jih ne smeš. Napisala sem samo, da so bedne. Pa mogoče na čase malo patetične (recimo tista s slikami tipov iz LF in podobne). Vidiš, ti v tem ne opaziš problema. Tako kot ne opaziš problema, ki sosedi povzroča bes ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.