susana 9. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2007 Zlo resnice v tem. NIC RESNICE V TEM Saj nisem napisala, da jih ne smeš. Napisala sem samo, da so bedne. Pa mogoče na čase malo patetične (recimo tista s slikami tipov iz LF in podobne). Vidiš, ti v tem ne opaziš problema. Tako kot ne opaziš problema, ki sosedi povzroča bes ... NISM DALA TEMO GOR ZARAD POSMEHOVANJA, AMPAK ZARAD POMOCI... NITI TI TUDI NI BLO TREBA PISAT... ITAK PA NE POZNAS ZGODBE.. Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 To ti iz prve roke veš, ne Verjamem.....ker se ti že po stilu pisanja in omenjanem odpiranju bezveze tem in neupoštevanju nas ostalih vid, da si težavna......zdej pa me toži. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 9. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2007 To ti iz prve roke veš, ne Verjamem.....ker se ti že po stilu pisanja in omenjanem odpiranju bezveze tem in neupoštevanju nas ostalih vid, da si težavna......zdej pa me toži. JA SM VAS UPOSTEVALA, AMPAK ZNATE LE KRITIZIRATI IN SILITI SVOJE MNENJE...NE NISM TK NORA, MOGOCE BI ME TI RAD TOZU? Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 TO NI PRSL Z MOJEGA ZELNIKA, CEPRAV SO RES POCASNI,...AMPAK SM ZVEDLA, KK VELIK DELAJOJa? Od koga te? Spet od enga od 2 milijonov pravnikov v SLO? Ti pojma nimaš kaj pomeni delo sodnika ipd.! Ne pravim, da vsi, ampak veliko jih zelo dosti dela in glede na težavnost dela, izobrazbo itd......za prilično majhen denar. JA SM VAS UPOSTEVALA, AMPAK ZNATE LE KRITIZIRATI IN SILITI SVOJE MNENJE...NE NISM TK NORA, MOGOCE BI ME TI RAD TOZU?Ne vem, lubica , jaz če se nekje ne počutim dober ne silim ostajat..... Če si že odprla temo je potem prosta za debato, nikakor ne moreš pričakovati, da ti bodo vsi komentarji všeč, ti bodo pa mogoče ravno ti, ki ti niso povšeči, omogočili zadevo boljše in širše videt. Če se seveda ne boš vnaprej počutila napadeno in jih sploh ne boš zares prebrala.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 9. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2007 KTERE BEDARIJE... SVOJE KOMPLEKSE ZDRAVITE NA MENI...KOT DA STE VI OBJAVILI SAME FAJNE TEME (NEKATERE ZE NE)..CE MATE SLAB DAN NI TREBA TEZITI... IN SE POVRH VSEGA VSILJEVATI SVOJEGA MNENJA.TO STA VIDVA, K MISLITA, DA MATA PRAV.. (SAM VIDVA)SM TI NA ZULJ STOPLA NE? MOGOCE SI PA TI PRAVNIK, ...? HA... Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Ja, sem. Zato pa o tem vem veliko več kot ti. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 9. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2007 ti o tem, jz pa o cem drugem.. Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 NIC RESNICE V TEMNISM DALA TEMO GOR ZARAD POSMEHOVANJA, AMPAK ZARAD POMOCI... NITI TI TUDI NI BLO TREBA PISAT... ITAK PA NE POZNAS ZGODBE.. Hja tako kot imaš ti pravico objavljat bedne teme, imam jaz pravico odgovarjat na karkoli pri bogu mi paše. Freedom of speech. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 ...v osnovi zgresen sistem, jebiga... sam nismo se prpravljeni na boljsega... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 ti o tem, jz pa o cem drugem..Seveda. ...v osnovi zgresen sistem, jebiga... sam nismo se prpravljeni na boljsega... Še huje......ne poznamo boljšega. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 9. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2007 res zanimivo, da imam tak bedne teme, potem pa ti vedno pises... -> to pomeni, da si tudi ti bedna al kako? Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 ti o tem, jz pa o cem drugem.. O tem, kako iti sosedom na živce v takšni meri, da policijo kličejo? Ja čestitam. V tvoje teme načeloma ne pišem, samo v tej sem ti želela pomagati, pa si se seveda takoj počutila ogroženo, ko ti je bilo rečeno, da problem morda ne izvira samo iz sosede. Sicer pa si za moje pojme mentalno nekje na stopnji otroka, ki ima IQ približno takšen, kot veverica in s takšnimi ljudmi se pač nimam kaj za pogovarjat. Nekako me spominjaš na Belo vrtnico, ki mi tudi ni eden izmed ljubših osebkov na tem forumu. Z razliko, da je ona (kobajage) čistun, ti pa obupno hočeš najti tipa. Vse ostalo imata na istem nivoju. Bo treba odrasti. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 U madona, zna bit ostra ta girly Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 me veseli da ti je všeč girly ...v osnovi zgresen sistem, jebiga... sam nismo se prpravljeni na boljsega... Tak al tak je to samo na papirju punci včaš je bol - če se že čuti potreba po takojšnjem odgovoru - zapisat v neko posebno datoteko, pa potli še enkrat prebrat, ko se človek umiri. In nato po potrebi poslat Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 9. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2007 pametnejsi odneha tega pa veretno ne studiras, a?! Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Zdej če ti ne bo odgovorila, si ga naj...... Ne se tolk jezat, bejbe..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 stavim da ma doma lepo bero ganje... min. 400.000 SIT (cca 1770 €) mesečno.Daj da neki zaslužm...staviva, da to ni res? Minimalka je nekje cca. 320.000 sit, če ne še manj..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 te pa kurc pa taka služba ne Ja. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Ej Micken .. A si že slišal tisto, da ker pametnejši odneha, na svetu prevladujejo (vladajo) neumni ljudje? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Sn, sn......saj zato sn se dost pogost trmasto vztrajno kregal na lnf. Za uravnoteženost haha....In še se bom, ko se bo mi to zdel potrebno...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Sn, sn......saj zato sn se dost pogost trmasto vztrajno kregal na lnf. Za uravnoteženost haha....In še se bom, ko se bo mi to zdel potrebno...... Stojim za tabo 100 %. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Mick mal razloži tole... jaz govorim o tisti najnižji inštanci tisti ki ta prvo ugotavlja dejansko stanje, zasliševanja so zame že nek del protokola, kjer moraš ti dokazovat da te nekje ob določeni uri ni bilo, al se motim?To najnižja instaca misliš torej.....policijo? Kar se kazenskega prava tiče pa tud ti že zaslišujejo v bistvu, ob upoštevanju "Mirande" in prisotnosti odvetnika.......in se tvoja izjava lahko uporab na sodišču. Al kaj misliš? Sam se sicer strinjam, da policija pogosto prenagljeno spiše kazenske ovadbe..... ...sploh če te 12 let mlajši referentek direktor pospravi ki si zaj tu mene našu, bumbar? Pa tak švoh "bankir" si, da se z minimalno plačo sodnikov primerjaš? Jao, bogi Ta referent-ek te pa muč, ha? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 mah ne sam. drugače sva interpretirala naslov teme jaz na Susaninem nivoju ti pa na strokovnem.. Huda!!! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Ja, nekak tko, tud težko, da bi lahko drgač delal, ne Seveda vsak po svoje kot krivično čut delo policije, represivnih organov, ko se tko al drugače znajdejo v sumu nekega nezakonitega dejanja, jasn, še posebej, če ga niso storili..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Ja, verjamem. Obstajajo pa tud druge plati.......ko se ne more nič, pa se točno ve, da je nekdo nekaj tud ornk hudga všpiču ......ker je pač procesna zakonodaja taka kot je, zlo ščiti osumljence in verjetn je prav tako, ravno zarad tega, da neb bil kdo po krivem obsojen. Mah, to so veliko bolj komplicirane zadeve v realnosti kot pa jih je npr. samo medijsko obdelovat al pa tko v čveku..... Ma ja, saj skoz blefirajo češ kaj oni vse vejo inp, sam da bi priznal ali izdal..Še dober, da to veš, če bo ti kdaj potrebno Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.