Mick 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 ......manj me rabiš bolje je.....še najboljš pa, da me sploh ne....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 To pa tak vzorc lohk dobiš za skor vsakim vogalom....treba se znajt mal, ne takoj in za vse k odvetnikom laufat. Sam mam na disketi enih par 100 vseh mogočih pogodb, ni neka umetnost pol podatke vstavljat.... pa dokazovanju da te je oni z glavo v pest pokno ....ja, tu ga pa skor rabiš Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 idi v rit , se to nea more bit pa glih oma pa ki se te to vijo pa dokazovanju da te je oni z glavo v pest pokno ja sej, me je edn reku da se je v zid vdaro, ko je prišo s krvavimi členki domusn ga vprašala zakaj, je pa reko zato ker se je Pero vmakno, ko sn ga htel vdarit Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misko76 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Evo tole se je pa men zgodil pred parimi dnevi. Jaz sem voznik vozila A. http://img443.imageshack.us/img443/1426/nesrecauu3.jpg Zraven moram povedat se to. Voznik vozila B me je v trenutku, ki ga prikazuje slika 3a, gledala me je v obraz in namesto, da bi ustavil je namenoma trcil vame. Jaz pa sem v tem trenutku zacel odvijati, da bi se trcenju izognil.Skoda, ki je na tem nastala na mojem vozilu je skoraj omembne ne vredna. Praskica na koncu levih zanjih vrat v dolzini 5 cm. Skoda na njegovem vozilu pa je podrsan sprednji levi vogal odbijaca (cca.15.000 SIT).Ko sem stopil iz avta sem bil preprican, da je kriv on, saj bi lahko ustavil, ne pa namenoma rinil vame.Poklical sem Policijo. Ti so takoj napisala kazen meni, da sem jaz kriv. Razlog: ZVCP-1 Vožnja na križišču 47. člen (1) Voznik, ki zavija na križišču levo, zapelje do sredine križišča, razen če s prometno signalizacijo ni določeno drugače ali če tega ne dopušča promet z nasprotne smeri. (2) Na križišču, razen na krožnem, je menjava prometnega pasu prepovedana. (3) Voznik, ki na križišču zavija na smerno vozišče z dvema ali več prometnimi pasovi, sme zapeljati na kateregakoli od teh pasov, razen če istočasno zavija na isto smerno vozišče tudi voznik, ki prihaja z nasprotne smeri. V takem primeru zapelje voznik, ki zavija levo, na levi prometni pas, voznik, ki zavija desno, pa na desni prometni pas tega smernega vozišča. Avtobusno postajališče, zgrajeno neposredno za križiščem, ni desni prometni pas v smislu te določbe. (4) Na križišču, kjer prednostna cesta zavija desno in je potek prednostne ceste označen s predpisano prometno signalizacijo, mora biti vozilom na kolesarski stezi, ki je speljana naravnost na vozišče, s predpisanim prometnim znakom (»križišče s prednostno cesto« z dopolnilno tablo »za kolesarje«) odvzeta prednost. (5) Z globo 10.000 tolarjev se kaznuje za prekršek voznik motornega vozila, ki ravna v nasprotju s prvim odstavkom tega člena in voznik, ki ne potrebuje vozniškega dovoljenja, ki ravna v nasprotju z določbami tega člena. (6) Z globo 20.000 tolarjev se kaznuje za prekršek voznik motornega vozila, ki ravna v nasprotju z drugim ali tretjim odstavkom tega člena. (7) Z globo najmanj 1.000.000 tolarjev se kaznuje za prekršek upravljavec ceste, ki ravna v nasprotju s četrtim odstavkom tega člena, odgovorna oseba upravljavca ceste pa z globo najmanj 100.000 tolarjev. S tem se strinjam, da sem naredil prekrsek. Vendar ce berem ta del ki je odebeljen z njegovega stalisca in tale clen: Približevanje križišču in razvrščanje 45. člen (1) Voznik, ki se približuje križišču, mora voziti posebno previdno. Voziti sme s takšno hitrostjo, da lahko varno ustavi in pusti mimo vozila in druge udeležence cestnega prometa, ki imajo na križišču prednost. (2) Ko se približuje križišču, se mora voznik na zadostni razdalji pred križiščem razvrstiti: – za zavijanje v levo – na levo stran smernega vozišča ali na prometni pas za zavijanje v levo; – za vožnjo naravnost – na desno stran smernega vozišča ali na prometni pas za vožnjo naravnost; – za zavijanje v desno – na desno stran smernega vozišča ali na prometni pas za zavijanje v desno; – kot je določeno s prometno signalizacijo, če je razvrščanje urejeno na tak način. (3) Voznik ne sme zapeljati na križišče, če bi zaradi gostote prometa, ovire ali drugega vzroka obstal na križišču in oviral ali onemogočil promet vozil z leve ali desne. (4) Z globo 50.000 tolarjev se kaznuje za prekršek voznik, ki ravna v nasprotju s prvim odstavkom tega člena. Vozniku motornega vozila se izreče tudi 4 kazenske točke. (5) Z globo 30.000 tolarjev se kaznuje za prekršek voznik, ki ravna v nasprotju z drugim ali tretjim odstavkom tega člena. Potem jaz nisem kriv. Problem je to, da ne morem dokazati, da on ni stal na mestu kjer je prislo do trcenja, ampak je vozil vame.Nejegova beseda proti moji.On pa je dobil kazen ker ne napihal cez 0,8 (125€ polovicna kazen in 5 kazenskih pik).Pa sem mislil, da ce je voznik pijan, da je v takem primeru avtomaticno kriv. Za posledico mu bom placal 125€ skode.Kaj pa vi pravte na to? Citiraj spet se mi je na bols poslabsal http://img459.imageshack.us/img459/4973/podpisavatark1hk0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 kolker js vem. pa vem bolj malo.. kazen plačata oba..vsak za svoj prekršek, ki ga je naredu.nesrečo pa je pomojem povzročil on in ne ti. mislim, da bi ti moral kuponček izročiti on.zdej je vprašanje samo v kakšnih stroških si zaradi tega in ali se ti splača it po nasvet k odvetniku.če pa laže on bi lagal (če bi se dalo) tudi jaz. pa ti naj dokaže, da nisi pravilno zavijal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misko76 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 kazen plačata oba..vsak za svoj prekršek, ki ga je naredu.nesrečo pa je pomojem povzročil on in ne ti. pa ti naj dokaže, da nisi pravilno zavijal.Mas prav kazen placava oba, vsak za svoj prekrsek.Nesreco je res povzrocil on, kr se je izkazalo vceraj, ko sem mu nesel tistih 125€. Se mu je zdelo kot da je prjal Boga za jajca.Zal jaz ne morem dokazat njegove krivde, ker je njegova beseda proti moji.No mogoce bi uspel dobit deljeno krivdo, ker je vozil pod vplivom alkohola, samo to bi blo dost drazje za oba.Pa nej ma teh 30 jurjov. Mene je to se vedno prslo cenej, k da bi on uveljavljal skodo preko zavarovalnice.Sicer je pa dobil 5 kazenskih pik, verjetno tud se kako stransko kazen odvzem vozniske za nekaj casa in si stem denarjem lahko placa svojo kazen,skodo na vozilu pa si bo moral kriti sam Citiraj spet se mi je na bols poslabsal http://img459.imageshack.us/img459/4973/podpisavatark1hk0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Pa še tebe bo izučilo, da se naslednjič lepo po svojem pasu voziš. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Pismo si raztegnu temo, kak te naj to pogledaš? Pa se se mi neja da, v glavnem sam to.... nič nisi avtomatično kriv, če si pod vplivom alkohola, seveda si v prekršku, ni pa nujn, da je do nesreče prišlo zaradi vožnje pod vplivom alkohola.....lohk ti lepo mal fajhtn po pravilih pelješ, pa ti en vzame prednost pa se počita.......kdo je zaj v bistvu kriv, da je do nesreče pršlo, ha? Pismo, še vedno sn v prvi vrsti.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misko76 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Pri prometnih nesrečah z manjšo materialno škodo je včasih boljše kar priznat in plačat tistih 100EUR. Sicer pa je dovolj že kaka dobra veza na policiji in "priredijo" zapisnik tebi v korist. Vem za vsaj tri take primere.. In prosim ne piši tako na široko.. Ja skoda da nimam kakih vez na policiji.Zal ko so prisli fantje v modrem na kraj nesrece jih je sam zanimal kako cim vec zaracunat obema.Kakor je moj avto stal na cesti pa ni blo mogoce rect, da sem pravilno zavijal. Se opravicujem za tako veliko slikco.Koga naj prosim, da jo odstrani in raje, drug lik za thumbnail,da ne bo tko na sirok Drugac je pa zanimiv v tem kriziscu in s temi pravili to, da ce bi bil jaz s kamijonom sploh ne mores zavit pravilno levo.Po pravilih bi moral kamijon spustit mimo vsa vozila z neprednostne ceste, kar ves ce mas izpit C kategorije.Ce pa recimo mas izpit B kategorije in imas kombi pa tega ne ves in vedno kao nepravilno zavijas.Ceprav je spet tko, da ko se priblizujes kriziscu s prednostno cesto moras spustit mimo vsa vozila, ki so ze v kriziscu, ce zaradi njih ne mores priti do tocke vidljivosti. Drugac bi se vedno lahko kar namenoma zaletel v vsakogar, ki ti seka pot. Kaj cem? Pac zgodila se mi je krivica, pa se doskrat se mi bo. Tko to je. Pa še tebe bo izučilo, da se naslednjič lepo po svojem pasu voziš. Mas prov. Neki sem se res naucil iz tega.Zal je samo, da bom verjetno en redkih, k bo to krizisce prevozil vozil pravilno Citiraj spet se mi je na bols poslabsal http://img459.imageshack.us/img459/4973/podpisavatark1hk0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misko76 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Kot sem ze napisal, bil sem preprican, da ne morem biti kriv, ce se je tip vame zaletel, ko sem bil ze skoraj mimo njega.Cel cas me je gledal in namesto da bi ustavil je kr se vozil vame.Nisem pomislil, da tega ne bom mogel dokazat.On seveda ni priznal krivde. Bi skor za sigurno lahko reku, da to ni nardil prvic na tem mestu, ker je takoj, ko sva stopila iz avta rekel, da je za crto in je verjetno hotel nekaj iztrzit. Sploh k je reku, da je iz tega poklica (kelpar, licar). Tud reku mi je da bom dobil 30 jurjov kazni za povzrocitev nesrece in 1 mesec odvzema vozniske. Pac strasil.Ni pa pricakoval, da bom klical policijo, kar je blo videt. Citiraj spet se mi je na bols poslabsal http://img459.imageshack.us/img459/4973/podpisavatark1hk0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 če je res tak k pravš..da zanalašč nardi nesrečo pa grozi, da bi pokasiral..k slišim za tak folk kr penast ratam!veš kaj bi mogu nardit miško..prva stvar k si stopu iz avta bi ti mogu un fajn na kolen padit. dvomim, da si je registrsko v tem času že ogledal. verjetno sploh ni mel pogleda nanjo.pol je pa tud ne bi mogu pa še za kleparja bi si postregu, majke mu.ni pravice..pa zakon ulce! nej se folk zdej razpička name, sam v določenih primerih se mi zdi čist sprejemljivo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misko76 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Sej to sem tud mel v glavi, ko sem stopil ven z avta, da ga bom sam pocu... kva se pa gre prasec...Ampak to sem pa jaz, vedno takoj mirno kri.Ne znam se tko hitr razpizdit k eni. Tud vedno mi je skoda se kr neki razburjat.V bistvu se je pa vsem, k so mi kaj tazga nardil pol tud samo vrnil.Pac ce zvis tako zivljenje , te tocno to pol tud enkat nazaj useka. Itak zdej je to ze za mano. Lah pa povem se en tak glup dogodek, k se j zgodil priblizno leto dni nazaj, ceprav ni bil noben po nedolznem obtozen, kot je naslov teme:Subject: Iscem storilca V soboto ob 00:40 zjutraj sem se pripeljal s punco po Celovški cesti v križišče z Drenikovo.Ker sem zavijal levo in imel rdečo luč sem se ustavil. Avtobus,ki bi moral peljati naravnost pa je stal v križišču.Oba sva pogledala proti avtobusu in pred njim je stal možakar, ki se je drl na šoferja in razbijal po avtobusu, trgal brisalce.V trenutku ko naju je zagledal se je obrnil proti nama in se začel dreti: Kaj se mi režita! Pi… vam…Prišel je do avta s sovoznikove strani in začel tolči po ogledalu. Punca je zaklenila vrata on pa je začel brcati v vrata, razbil steklo in se drl: Ubit ču vas ako zovete Policiju!Jaz sem vzel mobitel in klical policijo, možakar pa je stopil še do mojih vrat in jih ravno tako obrcal. Nato je začel bežati preko križišča v smeri proti Alešovčevi ulici.Vse se je zgodilo v parih sekundah. Zal pa nisem takoj istopil iz avta, potem ko je brcnil v vrata na moji strani pa jih nisem mogel vec odpreti.Zapeljal sem za njim in ko je opazil, da mu sledim se je obrnil in zopet stopil, do mojih vrat. Poskušal me je udariti preko razbite šipe, vendar sem se mu uspel izmakniti. Nato je začel bežati nazaj preko križišča v smeri proti blokom Na Jami.Zopet sem mu sledil z avtom vendar samo do robnika. Hotel sem izstopiti iz avta in mu slediti, vendar je punca še vedno prestrašena prosila naj je ne pustim same v avtu, če bi se slučajno vrnil.Preden sem ji uspel dopovedati, da se ji ne bo nič zgodilo in, da bo Policija kmalu tu. Sem bil že prepozen in storilec je pobegnil. V tistem trenutku je prispela tudi Policija.Naredili so zapisnik in v tem času se je tudi vrnil z osebnim vozilom voznik avtobusa.Povedal je, da možakar vsaj dvakrat na mesec ob takšnih večernih urah razgraja po avtobusu ali kaj podobnega. Šofer pravi, da možakarja pozna samo na videz in bi ga zlahka prepoznal, da vedno vstopa na postaji pri Stari cerkvi in se pelje eno ali dve postaji naprej (Kino šiška ali Viator), kjer izstopi. Najin opis storilca:Star približno 30 let, visok približno 190 cm, bolj suhe postave, s povdarjenima ličnicama. Ima kratke temno rjave, morda rahlo skodrane lase in je bil obrit. Oblečen v svetlejše hlače in moder ali črn pulover. Opis voznika avtobusa:Star okoli 40 let, visok 185 cm, suhe postave, kratko postrižene lase. Oblečene je imel kratke svetle hlače, črne nogavice in temnejši pulover. Predvidevamo, da je storilec doma v šiški, najverjetneje nekje med Drenikovo ulico in avtobusno postajo pri Viatorju. Ravno tako predvidevamo, da se vsaj zvečer zadržuje v lokalih okoli Stare cerkve in večkrat razgraja in nadleguje voznike avtobusov v večernih urah. Prosim, da tale mail pošljete naprej in da v kolikor kar koli veste o storilcu ali da ste slišali za nekoga, ki bi ustrezal temu opisu oziroma, da v tem koncu Ljubljane tako razgraja, prosim pokličete Policijo. Hvala http://img225.imageshack.us/img225/4806/36bw9.th.jpghttp://img227.imageshack.us/img227/1436/39vq0.th.jpg Evo v tem primeru sem reagiral prepocasi. Takoj ko je prvic brcnil v vrata na sovoznikovi strani bi moral stopit ven in se z njim pomerit.Ali pac, lahko bi tip imel kako orozje in bi pol loh sam res naje...Skoda je bla kr velika, storilca pa nikol niso najdl. Citiraj spet se mi je na bols poslabsal http://img459.imageshack.us/img459/4973/podpisavatark1hk0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Evo v tem primeru sem reagiral prepocasi. Takoj ko je prvic brcnil v vrata na sovoznikovi strani bi moral stopit ven in se z njim pomerit.Ali pac, lahko bi tip imel kako orozje in bi pol loh sam res naje...Skoda je bla kr velika, storilca pa nikol niso najdl.a to se je tud teb zgodl? svasta..glede na to, da je bla kr velka škoda bi ga js probal sam poiskat..zvečer bi mal obiskval te nočne lokale pa na skrivaj poklical policijo če bi ga zagledal.kakšna kapca al pa kaj, če se me je slučajno zapomnu.pomojem, da ga sploh ne bi blo težko najdit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misko76 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 a to se je tud teb zgodl? svasta..glede na to, da je bla kr velka škoda bi ga js probal sam poiskat..zvečer bi mal obiskval te nočne lokale pa na skrivaj poklical policijo če bi ga zagledal.kakšna kapca al pa kaj, če se me je slučajno zapomnu.pomojem, da ga sploh ne bi blo težko najdit.Sej sem parkrat sel mal okol pes zvecer, da bi ga mogoce kje vidu. Sam se je verjetn mal potuhnu za kak mesec, al pa nisem mel srece.Vprasanje pa je tud ce bi od tipa sploh lahko kej dobil nazaj, kr so taki ponavad brez premozenja, al pa celo brez sluzbe.Drgca sem zanc pozabu povedat, da ko je zacel tip tect in sem sel za njim sem resno razmisljal da bi ga z avto zbil, k ze nisem mogu vrat odpret. Sam na sreco sem si pol premislu. Klinc loh bi tud umrl in bi mel pol to na vesti.Drgac popravilo me je kostalo pa lih tolk k ta nesreca znac 40 jurjov.Preko neta sem najdu vrata in sipe. Dal postrihat in sam premontiral. Se dobr da je tolk Clio-tov pr nas in da so stari deli pocen. A si vložil zahtevo za pregon neznanega storilca ? Ker pol bi ga morali iskat..Seveda sem.Sej policaji so bli na kraju neverjetno hitro v 5ih minutah. Bli so ravno v blizini in takoj sprozil akcijo za iskanje, ker so mel ravno neke v civilu tm na terenu. Ampak zal nic od tega.Tak je ta zivljenje, nimas kej. Se enkrat:Se opravicujem za tako veliko slikco.Koga naj prosim, da jo odstrani in raje, drug lik za thumbnail,da ne bo tko na sirok Citiraj spet se mi je na bols poslabsal http://img459.imageshack.us/img459/4973/podpisavatark1hk0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
naivcek 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Razpravljate o banalnih vsakdanjih in življensko nepomembnih prigodah.... morda se zdi neka prometna nezgoda nekomu pomembna,in seveda izid in razsodba organov, ki so za to pristojni....toda v primerjavi z obtožbami in obsodbami ki ti spremenijo življenje do te mere da razmišljaš ali je še pravica in ali je še vredno se boriti za pravico ,ne veste veliko...... ko nekoga obsodijo in vtaknejo v položaj ki človeka ni dostojen...takrat si šele zamisliš in pričneš spraševati, ZAKAJ PA SE MENI TO DOGAJA???..Kaj je še lahko huje kot to da ti nekdo z lažjo spremeni življenje do te mere,da razmišljaš ali je še vredno....kaj je lahko huje kot to da ubije v tebi človeka... toda laži in podtikanja ter prevare krojijo svet... in tako bo tudi v bodoče..temu se ni mogoče izogniti... le z vedrim obrazom lahko pokažemo kdo smo.. ... ne obleka.... marveč srce,naredi človeka.. LP.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misko76 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Razpravljate o banalnih vsakdanjih in življensko nepomembnih prigodah.... morda se zdi neka prometna nezgoda nekomu pomembna,in seveda izid in razsodba organov, ki so za to pristojni....toda v primerjavi z obtožbami in obsodbami ki ti spremenijo življenje do te mere da razmišljaš ali je še pravica in ali je še vredno se boriti za pravico ,ne veste veliko...... ko nekoga obsodijo in vtaknejo v položaj ki človeka ni dostojen...takrat si šele zamisliš in pričneš spraševati, ZAKAJ PA SE MENI TO DOGAJA???..Kaj je še lahko huje kot to da ti nekdo z lažjo spremeni življenje do te mere,da razmišljaš ali je še vredno....kaj je lahko huje kot to da ubije v tebi človeka... toda laži in podtikanja ter prevare krojijo svet... in tako bo tudi v bodoče..temu se ni mogoče izogniti... le z vedrim obrazom lahko pokažemo kdo smo.. ... ne obleka.... marveč srce,naredi človeka.. LP..Res je razpravljamo o banalnih vsakdanjih prigodah.Kako zivljenkso pomemben so pa je zelo odvisno. Recimo meni nepravicna kazen za napacno prakiranje danes ne pomeni veliko, komu drugemu pa je tistih 10jurjov zivljenksega pomena. Jaz si ne bi upal tako lahkotno rec komu: Mah sej to ni nic tazga.Se manj pa bi si upal rec kej tazga, kar sem zgoraj odebelil. Nikoli ne ves kaj je clovek ze dal skozi v zivljenju in je vsakomur vredno pozorno prisluhniti, ce ze pravi, da je pomembno. Sam sem bil v zivljenju ze dostkrat hudo razocaran. Prvo nad nasimi zdravniki, potem nad policijo, potem nad tozilstvom in na koncu se nad nasim pravnim sistemom. Zgodil se je pred 7 leti, da mi je en tip umoril oba starsa. Vsi zgoraj nasteti so zajebal. Zdravniki bi lahko preprecili oba umora, ce bi le opazili solski primer zastrupitve z metilnim alkoholom. Policija bi lahko hitreje ukrepala in sprozila preiskavo ze po prvem umoru. Tozilstvo bi lahko hitreje in bolj ucinkovito ukrepalo, ce bi se kaj zavzeli.Ne pa da so spozil hisno preiskavo sele mesec dni po drugem umoru in da sem moral zivet pod isto streho z morilcem toliko casa dokler kocno le niso prisli in se ves ta cas delat pred njim kot da nic ne vem.Nas pravni sistem je pa itak za en k..., ce lahko tip umori dva cloveka in zato ni niti en dan v zaporu. Sori, sam ne ti men, da nic ne vem o nepravicnosti... Sicer pa si lahko o moji zgodbi vec preberes tukaj.Moj komentar iz 30. Mar 2006, 10:01, 4 odstavek. Citiraj spet se mi je na bols poslabsal http://img459.imageshack.us/img459/4973/podpisavatark1hk0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 ni po krivem obtozhenihmajo pach tako karmo.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misko76 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Ja vidis, to je tud en zanimiv pogled na te stvari Citiraj spet se mi je na bols poslabsal http://img459.imageshack.us/img459/4973/podpisavatark1hk0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Sam sem bil v zivljenju ze dostkrat hudo razocaran. Prvo nad nasimi zdravniki, potem nad policijo, potem nad tozilstvom in na koncu se nad nasim pravnim sistemom. Seveda si bil, ker delajo svoj šiht samo zato da delajo, ne zato da so mojstri le tega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Res je razpravljamo o banalnih vsakdanjih prigodah.Kako zivljenkso pomemben so pa je zelo odvisno. Recimo meni nepravicna kazen za napacno prakiranje danes ne pomeni veliko, komu drugemu pa je tistih 10jurjov zivljenksega pomena. Men tut ne.Tut 100 jurjev čeprov vem dam mogu za njih delat večino mesca.Noben dnar ni vreden mojga zdravja oziroma rušenja le tega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
naivcek 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 ni po krivem obtozhenihmajo pach tako karmo.... zlomk....tralala.. hm .. je pa mnogim uničeno življenje čisto po krivem... in če bi se midva slučajno srečala na ulici in ti prisolim eno na nos .. :xx!: :xx!: obtoži kar karmo, ne mene,ker imaš pač slabo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Pa še boš od mene dobu...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 .. hm .. je pa mnogim uničeno življenje čisto po krivem... in če bi se midva slučajno srečala na ulici in ti prisolim eno na nos .. :xx!: :xx!: obtoži kar karmo, ne mene,ker imaš pač slabo... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
naivcek 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 ..smejte se smejte.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misko76 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 Seveda si bil, ker delajo svoj šiht samo zato da delajo, ne zato da so mojstri le tega.Jeba tak folk Men tut ne.Tut 100 jurjev čeprov vem dam mogu za njih delat večino mesca.Noben dnar ni vreden mojga zdravja oziroma rušenja le tega Se strinjam. Drgac sem mel v mislih obdobje k nisme mel za jest Pa ne po moji krivid. Citiraj spet se mi je na bols poslabsal http://img459.imageshack.us/img459/4973/podpisavatark1hk0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.