Skoči na vsebino

...tem, da je NEKDO PO KRIVEM OBTOZEN

susana

Recommended Posts

.. hm .. je pa mnogim uničeno življenje čisto po krivem...

in če bi se midva slučajno srečala na ulici in ti prisolim eno na nos .. :xx!: :xx!: obtoži kar karmo, ne mene,ker imaš pač slabo... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

x:Dx x:Dx :palec:

Kokr poznam Aakuta bi reku, da bi ti nazaj prmazu eno. Karma gor al dol.

No vsaj tko mi deluje. Res pa je, da ga poznam ze vec k deset let.

Se iz unih casov, k je mel dolgo brado in je precej mlajsim punicam hotu pokazat kaj je to slaba karma x:o)x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 82
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Se iz unih casov, k je mel dolgo brado in je precej mlajsim punicam hotu pokazat kaj je to slaba karma x:o)x

hahaha :D pol ga pa res poznaš :D hehe :palec:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

• 2 weeks later...
x:Dx x:Dx :palec:

Kokr poznam Aakuta bi reku, da bi ti nazaj prmazu eno. Karma gor al dol.

No vsaj tko mi deluje. Res pa je, da ga poznam ze vec k deset let.

no... nisem ravno pristaš hude krvi in stisnjenih pesti... toda če se gre za karmo... ?????? x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

in ako je le ta toliko pomembna pri stvari pa menda ja bi prenesel kakšno klofuto,in morda kakšno modrico,saj je vendar karma kriva ne pa zunanji dejavnik.. x;)x x;)x

x^x pišuka, mene pa glih to učijo zdaj, de se ne sme vsekat nazaj, da se enostavno ne splača, da s tem daješ sam moč

pa mal probavam pa vidim da se res ne splača, da je bolj s humorjem magari s črnim x:)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:palec: Draga Susana!

Tole zame in za marsikoga ni novost,vsakodnevno se dogaja ,da kdo koga prijavi,z obzirom ,da poznam ogromno ljudi ,imam priložnost slišati marsikaj,tako,da ti lahko povem ,da je tale tvoja soseda prava krotka živalca . Marsikaj hujšega se dogaja. Njo je pa bolje ignorirat,bolj boli ,če jo boste pustili pri miru,jaz bi se ji ,ko jo srečam celo nasmehnila.

Primer ,katerega sem slišala lansko leto,ko smo se z prijatelji pogovarjali je resničen in apsurden. Družina na vasi ,ima otročka starega 6.let. Pri ribnčanu mu je oče kupil, grablje ,katere si je deček sam zaželel,da bo očetu pomagal pri spravljanju krme. Nevoščljivi sosed ,kateri ni mogel prenesti sosedove,je videl ,da deček pomaga očetu na travniku,je to prijavil na socialno službo,kot izkoriščanje mladoletnika. Rezultat te prijave je po končanem sojenju na sodišču bil: Nedolžni oče je dobil 4 meseca pogojne ,ker otroci naj ne bi smeli pomagati pri delati .

Sodnica je morala pač sebi pridobiti točke ,katere so potrbne ,da bi ona dobila večji dohodek. Pa smo spet tam ,denar ,denar ,pravica pa ,koga briga x!x

IMAM PA ŠE VEČ ZGODBIC ,RESNIČNIH ,PA DRUGIČ KAJ VEČ O TEM x!x Pa ne sekiraj se enkrat po že boljš x!x :xx!: xrolleyesx

MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV

Sodnica je morala pač sebi pridobiti točke ,katere so potrbne ,da bi ona dobila večji dohodek. Pa smo spet tam ,denar ,denar ,pravica pa ,koga briga x!x

Se kljub skepsi v drugo ne bom spuščal, samo to......z obsodilno sodbo si sodnica ne pridobi nobenih točk, ker nobene točke v tem smislu niso potrebne niti ne omogočajo večjega dohodka. Prej nasprotno, če je padla pritožba, pa bo uspešna, so ji to sam deloma negativne točke, ker ni prav razsodila ali v celoti razčistila zadeve. Iz perspektive položaja in plače sodnika je čisto vseeno ali je sodba obsodilna ali oprostilna......

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Se kljub skepsi v drugo ne bom spuščal, samo to......z obsodilno sodbo si sodnica ne pridobi nobenih točk, ker nobene točke v tem smislu niso potrebne niti ne omogočajo večjega dohodka. Prej nasprotno, če je padla pritožba, pa bo uspešna, so ji to sam deloma negativne točke, ker ni prav razsodila ali v celoti razčistila zadeve. Iz perspektive položaja in plače sodnika je čisto vseeno ali je sodba obsodilna ali oprostilna......

Nisem vedela ,sicer sem pa ta podatek slišala od nekega odvetnika,in se nisem spraševala ,kako točno stojijo te zadeve. Napisala ,kar sem slišala. Če pa to ne drži okrog sodnikov ,potem se opravičujem,vem le to ,da resnično ogromnokrat sodniki niso sposobni razsoditi po pravici,dokazano,sem sama videla apsurdno razsodbo na papirju in poznam ljudi ,kateri so miljon procentov nedolžni ,pa so vseeno obsojeni,ali pa nasprotno ,krivci niso obsojeni. Tako pač je! Ogromno sodnikov je ,kateri se nezavedajo ali pa se nočejo zavedati,kolikšno krivico povzročajo. Sicer pa je moje mnenje,da so današnja sodišča itak preobremenjena ravno zaradi neumnih tožb in pritožb ,ki se vlečejo v nedogled , zaradi česa, zaradi faušljivcev ,ki nimajo počet drugega kot vlagat obtožbe , velikokrat lažne zaradi želje po maščevanju in po povzročanju nevšečnosti poštenim ljudem. :xx!:

MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...