retepbokaj 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Evo folk. Neki vam moram povedat!Prejšnjo soboto, smo s frendi odšli na praznovanje roj. dne. Ne na večerjo, ampak nekam kjer bi lahko žurali in hkrati dobili vrhunska vina! Na naše vprašanje se je začelo porajati, - KAM? Pa gremo mi po centru Ljubljane mimo Šubičeve, mimo pošte, Hotel Slon!Ambijent sicer lep, a kaj ko imajo tako zasoljene cene! Se odločimo in gremo naprej. Takoj Za Slonom Vidimo napis ENOTECA!!!Zavijemo dol po stopnicah in..... Ej folk, vsi si smo bili frapirani od starinsko lepega ambienta.P a kolk vrst vina imajo tam!Ne bom poudaril, da je bil to moj najlboljši RD, saj bi s tem delal reklamo, ampak moram povedati, da še danes s frendi, vsak dan odidemo tja na kozarček vina!Po mojem je to najboljša vinoteka v Ljubljani!Natakar SAŠO, mi vedno predlaga katero vino je dober in povem vam, da me je prepričal! Torej , če si v Centru Ljubljane, ti ne bo žal, če obiščeš, ENOTECO in žlahtna vinska kapljica ti bo polepšala dan!( pa s tem ne mislim, da moraš piti celo buteljko)! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 saj bi s tem delal reklamo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 ( pa s tem ne mislim, da moraš piti celo buteljko)!Kako pa, kar iz soda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Kje natančn je še ta Enoteca? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Haha res! V kerem kraju je ta lokal?????? Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Hvala lepa, ne pijem alkohola. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 ma boli me za alko - ga ne konzumiram Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 ti, Alan_New, si zihr čist ena puščoba od človeka. Nč čikov, nč alkota....plis ne rečt de ne ješ mesa No, kakšno ribo ali dve še pojem na leto. ma boli me za alko - ga ne konzumiram Joj, a ti si takšna puščoba kot jaz? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 ma boli me za alko - ga ne konzumiram Jst tud ne, ga tud ne konzumiram sploh. Dokler bo moj vinar delal tko dober teran, Slakov Lojze tko dober cviček, dokler se bo dal kupit dalmatinsko travarico in pletersko viljamovko, mi je čist vseeno, če alkota nikol tud probam ne. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Jst tud ne, ga tud ne konzumiram sploh. Dokler bo moj vinar delal tko dober teran, Slakov Lojze tko dober cviček, dokler se bo dal kupit dalmatinsko travarico in pletersko viljamovko, mi je čist vseeno, če alkota nikol tud probam ne. Ahaha ha Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Jst tud ne, ga tud ne konzumiram sploh. Dokler bo moj vinar delal tko dober teran, Slakov Lojze tko dober cviček, dokler se bo dal kupit dalmatinsko travarico in pletersko viljamovko, mi je čist vseeno, če alkota nikol tud probam ne. ka bi se ga jst dans vlila....same lušte mi delate...drgač pa na refoško si pozabo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 ka bi se ga jst dans vlila....same lušte mi delate...drgač pa na refoško si pozabo tudi jaz sem tvojih misli.... kar se Flivanja tiche.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.