Antigona 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Že dolgo se nisem oglašala. Zdi se mi, da so mnogi moški obremenjeni s predsodki o obnašanju moških do žensk in obratno... Jim je potrebno vlačiti prtljago, katere ne potrebujejo? Je za to kriv njihove EGO? Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lyassi 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Vsi jemljete ego kot slabo stvar. Naš predavatelj nam je stvar zelo dobro opisal, v bistvu. Podzavest je tista lahko rečemo skrita stvar puhna nagonov, potlačenih želja in stvari ki jih nočemo imet v zavesti. Superego je tisti del, ki je najbolj visoko in ga mi sami olikujemo. Ego pa je v mes. Primer: Podzavest: sredi predavanja it piti vodo in opravljat vse telesne potrebeSuperego: želja po razumevanju predavanja in potlačitev vseh nagonov na drug tirEgo: pa je tisti del ki reče ko te nekdo ozmirja: stop, js pa tega ne prenesem. V bistvu kot nam je razložu ego skrbi za naše dostojanstvo in da se naša osebnost ne bi sesula. O moškem egu pa nimam pojma.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Že dolgo se nisem oglašala. Zdi se mi, da so mnogi moški obremenjeni s predsodki o obnašanju moških do žensk in obratno... Jim je potrebno vlačiti prtljago, katere ne potrebujejo? Je za to kriv njihove EGO? krivo je to, da se od moških pričakuje, da so nekej druzga, kukr res so Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 oz. ker se sploh pricakuje. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 oz. ker se sploh pricakuje.Zadel žebljico na glavico! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 oz. ker se sploh pricakuje. Hudo! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Pa kaj mate babe stalno nekaj za pričakovat, bemu? :xx!: Uživajte v trenutkih sedanjosti, pol pa če bo - bo, če pa ne bo, pa se odločte al to sprejmete al pa begnete......Kaj bi zaj tu neki filozofiral spet? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Pa kaj mate babe stalno nekaj za pričakovat, bemu? :xx!: Uživajte v trenutkih sedanjosti, pol pa če bo - bo, če pa ne bo, pa se odločte al to sprejmete al pa begnete......Kaj bi zaj tu neki filozofiral spet? Hja jaz vsekakor pričakujem, da mi kuha dobra kosila. Če je pa to preveč, potem pa tudi ne vem ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Pa kaj mate babe stalno nekaj za pričakovat, bemu? :xx!: Uživajte v trenutkih sedanjosti, pol pa če bo - bo, če pa ne bo, pa se odločte al to sprejmete al pa begnete......Kaj bi zaj tu neki filozofiral spet? Jst sm tud sitna dons, tak da....nea izzivaj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Hja jaz vsekakor pričakujem, da mi kuha dobra kosila. Če je pa to preveč, potem pa tudi ne vem ... itak maš prou... sej ti mu pa vrjetn pol pr žehti pomagaš a ne? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 itak maš prou... sej ti mu pa vrjetn pol pr žehti pomagaš a ne? Jaz delam vse ostalo, on pa kuha. Se oba strinjava. In nobenemu ni težko. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Hja jaz vsekakor pričakujem, da mi kuha dobra kosila. Če je pa to preveč, potem pa tudi ne vem ...Te pa si kuharja poišč! Pika, tis tak stalno sitna! Še kaj? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Te pa si kuharja poišč! Sem si ga enkrat že, pa je bil mentalno nekje na stopnji Crocute. S takimi ljudmi pa težko shajam ... Se mi ne zdi, da preveč zahtevam, če pričakujem, da bo vsaj stavek znal normalno oblikovat. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Sem si ga enkrat že, pa je bil mentalno nekje na stopnji Crocute. S takimi ljudmi pa težko shajam ... Se mi ne zdi, da preveč zahtevam, če pričakujem, da bo vsaj stavek znal normalno oblikovat. jes sm mu loh popoln uzgled a ne? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Pika, tis tak stalno sitna! Še kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Evo, se je že začel......najprej mora dobra kosila kuhat, pol mora stavke znat normalno oblikovat, zdej bo počas še rekla, da jo mora redno servisirat, halo.... Ja, saj boljš, da si tih! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Zadel žebljico na glavico! sam prst je umes pozabu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Ja, saj boljš, da si tih! Račun, da smo te v dobro voljo spravle, pa še dobiš. Verjem, da bo mastno zasoljen! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Evo, se je že začel......najprej mora dobra kosila kuhat, pol mora stavke znat normalno oblikovat, zdej bo počas še rekla, da jo mora redno servisirat, halo.... Ja, saj boljš, da si tih! Ja jebela cesta, če sem morala 5x njegovo bluzenje prebrat, da sem sploh skapirala, kaj hoče povedat. Sami "jaooooo" in usernejmi si bili v njegovih postih. Popizdiš. Takšna nesposobnost je približno tako nadležna kot če bi imel babo, ki bi od tebe zahtevala, da pred vsakim seksom en rožni venec zmoliš. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Račun, da smo te v dobro voljo spravle, pa še dobiš. Verjem, da bo mastno zasoljen! Kaj zaj neki haluciniraš, ki te vidiš, da sn dobre? Zasoljen.....tam se s sstanetom zmen Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 kot če bi imel babo, ki bi od tebe zahtevala, da pred vsakim seksom en rožni venec zmoliš.Kaj je pa narobe z malo molitve pred seksom, da se zaščitiš in blagosloviš oba? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Takšna nesposobnost je približno tako nadležna kot če bi imel babo, ki bi od tebe zahtevala, da pred vsakim seksom en rožni venec zmoliš. ...no ja, če bo ona tačas na kolenih, pa ga te pač bom. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Kaj je pa narobe z malo molitve pred seksom, da se zaščitiš in blagosloviš oba? Ni časa. Se vidi, da ne poznaš ekspanzije rožnega venca ... Ni čudno, da so vse cerkvene mamike device. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Seveda poznam, to je un, k so kroglce, mislm pa, da jih je cca 5 kompletov gor, vmes en velik krogec, za Očenaš. Pa sej ti ni treba celga, no...tko, saj mal, za gušt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Pa sej ti ni treba celga, no...tko, saj mal, za gušt. Res maš. Teb ni cel potreben, že mal za gušt ti bi blo dovolj..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.