Pika Pikica 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Res maš. Teb ni cel potreben, že mal za gušt ti bi blo dovolj..... Mali, pojma nimaš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Takšna nesposobnost je približno tako nadležna kot če bi imel babo, ki bi od tebe zahtevala, da pred vsakim seksom en rožni venec zmoliš....in zakaj bi ga molil??... rozni venec lahko med sexom za cist direktno uporabne zadeve ponucas... japonskekroglice.press ...bo se prej srecala Boga... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 a zdaj spet samo ženske pričakujemo nekaj, ali kaj? a moški Mick, pa ničesar nikoli ne pričakujete? samo uživate, al je za uživat al pa ne Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 a moški Mick, pa ničesar nikoli ne pričakujete? samo uživate, al je za uživat al pa ne Ja! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Mali, pojma nimaš. Ti bo dal mali, po keslu eno.....boš vse pojme in smisle takoj našla. a zdaj spet samo ženske pričakujemo nekaj, ali kaj? a moški Mick, pa ničesar nikoli ne pričakujete? samo uživate, al je za uživat al pa ne ...kdo tebe kaj vprašal? Pričakujem, da bom užival z njo........ne pa tud kak dolgo Pa da mi kuha, pere, lika, skoč ko rečem "pir", da mal govori (najboljše nč) pa dost dela......Zadovoljna? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Pa kaj mate babe stalno nekaj za pričakovat, bemu? :xx!: Uživajte v trenutkih sedanjosti, pol pa če bo - bo, če pa ne bo, pa se odločte al to sprejmete al pa begnete......Kaj bi zaj tu neki filozofiral spet? temu se js tud čudim nkol nam zastopla teh bab Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 ....konč ena prava baba .....evo, tko to je......prava baba vedno dobi ....une ostale pa jih sanjajo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 ....konč ena prava baba .....evo, tko to je......prava baba vedno dobi ....une ostale pa jih sanjajo sm se js tud mela na sumu tenks za potrditu al pa je strelc kriv Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Strelci smo itak vsega (dobrega) krivi..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 js tud pravim da dobrega sam če pogledaš objave se pa folk(babe) ne strinja najbl Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 To sam pol k jim dobro odtegnemo.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 ...kdo tebe kaj vprašal? Pričakujem, da bom užival z njo........ne pa tud kak dolgo Pa da mi kuha, pere, lika, skoč ko rečem "pir", da mal govori (najboljše nč) pa dost dela......Zadovoljna? he he ja s takim tipom jaz ne bi bila zadovoljna..... prvo k prvo, jaz neizmerno uživam v vsakem danem trenutku...ker sem ugotovila, da je tudi bolečina prijetna , če jo tako jemleš mene noben nič vprašal...sem jaz tebe veš kaj mi gre na nekam....k se tip v nekaj vpiči, paa tera svoje in tera dokler mu je...pol paiz še njemu neznanega vzroka reče: saj mogoč sem nor, ti pa užaljena. ampak tega ne morem počet. Oprosti k sem te prizadel. Pa se vprašaš, ej pa kva je tipu. zato ker mu v faco poveš, da tko pa ne bo šlo. .....he he, ego je že na rami, naj ga pahne dol Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Jh, Todika,...ene (bejbe) se strinjajo,....druge se še bodo,.....sčasoma,.....ne osvajajo vsi z enako hitrostjo strategijo odstranjevanja motečih elementov (dvonožnih mislišljeno)......sočutje včasih strategijo zamegli......ampak, vaja dela mojstra.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 he he ja s takim tipom jaz ne bi bila zadovoljna..... prvo k prvo, jaz neizmerno uživam v vsakem danem trenutku...ker sem ugotovila, da je tudi bolečina prijetna , če jo tako jemleš mene noben nič vprašal...sem jaz tebe veš kaj mi gre na nekam....k se tip v nekaj vpiči, paa tera svoje in tera dokler mu je...pol paiz še njemu neznanega vzroka reče: saj mogoč sem nor, ti pa užaljena. ampak tega ne morem počet. Oprosti k sem te prizadel. Pa se vprašaš, ej pa kva je tipu. zato ker mu v faco poveš, da tko pa ne bo šlo. .....he he, ego je že na rami, naj ga pahne dol Verjetn tud zadovoljena ne..... A zaj si začela še sadomazo prakticirat? Kam pa ti to gre? Jaz mam rad da se mi v faco pove (no, včas se mal namulim za hip al dva).......sam pol naj zna tud sprejet v faco povedano. Jh, Todika,...ene (bejbe) se strinjajo,....druge se še bodo,.....sčasoma,.....ne osvajajo vsi z enako hitrostjo strategijo odstranjevanja motečih elementov (dvonožnih mislišljeno)......sočutje včasih strategijo zamegli......ampak, vaja dela mojstra.... Tega ne štekam nič......lohk ti to enostavno sestavljenemu preprostemu strelčevskemu djedu poveš k se spodob.......k 5-7 letnemu otroku? Bi šlo? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 silki ne mu povedat... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 ja s takim tipom ne bi imela kaj početi ne tak in ne ovak. ne nisem sadomazo...ali kot že ti imenuješ.........mekam mi res gre,da tip preden se sploh v kaj spusti, da vsako dejanje prinese posledico.ukradeš nekaj...te dobijo...kazenzezneš bejbo..ona to spozna...jao tebi... Jaz znam sprejet in končat, če se pove direkt v faco...med vrsticami ne znam brat in niti nočem...misli pa sploh ne berem Jih ti??? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 ...lia, ti bi se rada krvav useknla? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Jh, Todika,...ene (bejbe) se strinjajo,....druge se še bodo,.....sčasoma,.....ne osvajajo vsi z enako hitrostjo strategijo odstranjevanja motečih elementov (dvonožnih mislišljeno)......sočutje včasih strategijo zamegli......ampak, vaja dela mojstra.... bemu......ampak enim niti celoživljenske vaje ne pomagajo...bebo je bebo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 misli pa sploh ne beremte naučim...če hočeš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 ...lia, ti bi se rada krvav useknla? hej a tvoj Ego že mal krvavi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 bebo je bebo ja...pravijo...da ženska vedno...ženska...ostane ups malo nesramno od mene....se opravičujem vsem...na katere se prejšnji stavek nanaša Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 ja s takim tipom ne bi imela kaj početi ne tak in ne ovak. ne nisem sadomazo...ali kot že ti imenuješ.........mekam mi res gre,da tip preden se sploh v kaj spusti, da vsako dejanje prinese posledico.ukradeš nekaj...te dobijo...kazenzezneš bejbo..ona to spozna...jao tebi...Jaz znam sprejet in končat, če se pove direkt v faco...med vrsticami ne znam brat in niti nočem...misli pa sploh ne berem Jih ti??? No kaj pa vem......za prat, posodo pomivat, pa fatirat bi pa mogoč bil...... Mekan težk gre bilokam.....al kaj si to mislila? Zakaj bi pa blo jao tebi, če zezneš bejbo? A bejbe tipov ne zeznejo kdaj? Včasih probam......nism glih ziher, da mi rata.....še posebej pr bejbah kompliciranih k 100 mater Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 hej a tvoj Ego že mal krvavi eni krvavijo...drugi hrepenijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 hej a tvoj Ego že mal krvavi Moj ego je neozdravljivo bolan, sam se ne da, hudič frdaman, še diha..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.