Skoči na vsebino

Njegov EGO je ranjen....

Antigona

Recommended Posts

• Komentarji 114
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Takšna nesposobnost je približno tako nadležna kot če bi imel babo, ki bi od tebe zahtevala, da pred vsakim seksom en rožni venec zmoliš.

...in zakaj bi ga molil??... rozni venec lahko med sexom za cist direktno uporabne zadeve ponucas... japonskekroglice.press x:Ix ...bo se prej srecala Boga... :inocent:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

:lol: Mali, pojma nimaš. x;)x

Ti bo dal mali, po keslu eno.....boš vse pojme in smisle takoj našla. :vragec:

a zdaj spet samo ženske pričakujemo nekaj, ali kaj?

a moški Mick, pa ničesar nikoli ne pričakujete? samo uživate, al je za uživat al pa ne x;)x

:o|o: ...kdo tebe kaj vprašal?

Pričakujem, da bom užival z njo........ne pa tud kak dolgo xcivx :vragec: x:Dx Pa da mi kuha, pere, lika, skoč ko rečem "pir", da mal govori (najboljše nč) pa dost dela......Zadovoljna? x:px

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pa kaj mate babe stalno nekaj za pričakovat, bemu? :xx!: Uživajte v trenutkih sedanjosti, pol pa če bo - bo, če pa ne bo, pa se odločte al to sprejmete al pa begnete......Kaj bi zaj tu neki filozofiral spet? :o|o: :vragec:

temu se js tud čudim :o|o: nkol nam zastopla teh bab x:px

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

xg:Dx ....konč ena prava baba x:Xx .....evo, tko to je......prava baba vedno dobi x:Xx ....une ostale pa jih sanjajo :vragec: x:Dx

:palec: sm se js tud mela na sumu x:Dx tenks za potrditu x:Xx

al pa je strelc kriv :inocent: x:px

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

:o|o: ...kdo tebe kaj vprašal?

Pričakujem, da bom užival z njo........ne pa tud kak dolgo xcivx :vragec: x:Dx Pa da mi kuha, pere, lika, skoč ko rečem "pir", da mal govori (najboljše nč) pa dost dela......Zadovoljna? x:px

he he ja s takim tipom jaz ne bi bila zadovoljna.....

prvo k prvo, jaz neizmerno uživam v vsakem danem trenutku...ker sem ugotovila, da je tudi bolečina prijetna , če jo tako jemleš x;)x

mene noben nič vprašal...sem jaz tebe x:Dx

veš kaj mi gre na nekam....k se tip v nekaj vpiči, paa tera svoje in tera dokler mu je...pol paiz še njemu neznanega vzroka reče: saj mogoč sem nor, ti pa užaljena. ampak tega ne morem počet. Oprosti k sem te prizadel.

Pa se vprašaš, ej pa kva je tipu. zato ker mu v faco poveš, da tko pa ne bo šlo. .....he he, ego je že na rami, naj ga pahne dol x;)x

Jh, Todika,...ene (bejbe) se strinjajo,....druge se še bodo,.....sčasoma,.....ne osvajajo vsi z enako hitrostjo strategijo odstranjevanja motečih elementov (dvonožnih mislišljeno)......sočutje včasih strategijo zamegli......ampak, vaja dela mojstra.... xDDx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

he he ja s takim tipom jaz ne bi bila zadovoljna.....

prvo k prvo, jaz neizmerno uživam v vsakem danem trenutku...ker sem ugotovila, da je tudi bolečina prijetna , če jo tako jemleš x;)x

mene noben nič vprašal...sem jaz tebe x:Dx

veš kaj mi gre na nekam....k se tip v nekaj vpiči, paa tera svoje in tera dokler mu je...pol paiz še njemu neznanega vzroka reče: saj mogoč sem nor, ti pa užaljena. ampak tega ne morem počet. Oprosti k sem te prizadel.

Pa se vprašaš, ej pa kva je tipu. zato ker mu v faco poveš, da tko pa ne bo šlo. .....he he, ego je že na rami, naj ga pahne dol x;)x

Verjetn tud zadovoljena ne..... :vragec:

A zaj si začela še sadomazo prakticirat? :eek: xcivx

Kam pa ti to gre? :inocent:

Jaz mam rad da se mi v faco pove (no, včas se mal namulim za hip al dva).......sam pol naj zna tud sprejet v faco povedano. x^x

Jh, Todika,...ene (bejbe) se strinjajo,....druge se še bodo,.....sčasoma,.....ne osvajajo vsi z enako hitrostjo strategijo odstranjevanja motečih elementov (dvonožnih mislišljeno)......sočutje včasih strategijo zamegli......ampak, vaja dela mojstra.... xDDx

Tega ne štekam nič......lohk ti to enostavno sestavljenemu preprostemu strelčevskemu djedu poveš k se spodob.......k 5-7 letnemu otroku? Bi šlo? :inocent:

K. Čapek

ja s takim tipom ne bi imela kaj početi :vragec: ne tak in ne ovak.

ne nisem sadomazo...ali kot že ti imenuješ.........mekam mi res gre,

da tip preden se sploh v kaj spusti, da vsako dejanje prinese posledico.

ukradeš nekaj...te dobijo...kazen

zezneš bejbo..ona to spozna...jao tebi...

Jaz znam sprejet in končat, če se pove direkt v faco...med vrsticami ne znam brat in niti nočem...misli pa sploh ne berem

Jih ti??? xcivx

bemu......ampak enim niti celoživljenske vaje ne pomagajo...bebo je bebo x:Dx

ja s takim tipom ne bi imela kaj početi :vragec: ne tak in ne ovak.

ne nisem sadomazo...ali kot že ti imenuješ.........mekam mi res gre,

da tip preden se sploh v kaj spusti, da vsako dejanje prinese posledico.

ukradeš nekaj...te dobijo...kazen

zezneš bejbo..ona to spozna...jao tebi...

Jaz znam sprejet in končat, če se pove direkt v faco...med vrsticami ne znam brat in niti nočem...misli pa sploh ne berem

Jih ti??? xcivx

No kaj pa vem......za prat, posodo pomivat, pa fatirat bi pa mogoč bil...... x;)x

Mekan težk gre bilokam.....al kaj si to mislila? x8Dx

Zakaj bi pa blo jao tebi, če zezneš bejbo? :inocent: A bejbe tipov ne zeznejo kdaj?

Včasih probam......nism glih ziher, da mi rata.....še posebej pr bejbah kompliciranih k 100 mater x:o)x

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...