Skoči na vsebino

Odstop ministrice za kmetijstvo

girly

Recommended Posts

Woo hoo!!!!!!!!!!!! x:Dx x:Dx x:Dx

Pa ne me basat, da zaradi zdravstvenih težav. Nesposobnost še se nikoli ni smatrala za zdravstveno težavo.

Si grem kar malo poplesat po sobi, mogoče celo nazdravit s kozarcem cedevite.

Predlagam, da naslednji leti Erjavec.

Za Rupla pa sem že izgubila upanje, da se ga bomo rešili ... kot je komentiral nekdo na Delu (komentarji), je on kot trakulja ...

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Deli na socialnih omrežjih

Woo hoo!!!!!!!!!!!! x:Dx x:Dx x:Dx

Pa ne me basat, da zaradi zdravstvenih težav. Nesposobnost še se nikoli ni smatrala za zdravstveno težavo.

Si grem kar malo poplesat po sobi, mogoče celo nazdravit s kozarcem cedevite.

Predlagam, da naslednji leti Erjavec.

Za Rupla pa sem že izgubila upanje, da se ga bomo rešili ... kot je komentiral nekdo na Delu (komentarji), je on kot trakulja ...

Nič ne vem. A je res? Dans še nisn cajtng čital......včeraj ne poročil gledal.

Erjavec.....eh, zanj je tko vseeno čist, on je tam sam k pač minister mora bit, pajacek. x:o)x Drgač pa.....Rupel, ja, Simonitti, Bručan.....Mate......ma je manj takih, ki so za ostat, če taki spljoh so, pa da ne naštevam..... x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ja, ministrica je odstopila.Včeraj sem gledala oddajo na LJ 1, že tam so povedali, da je ministrovanje kmet. ministrstvu eno bolj zahtevnih.Nenazadnje, se na tem ministrstvu "vrti"ogromno denarja...tako pri nas, kot tudi v EU.

Po mojem mnenju je lahko eden od vzrokov za odstop njena obljuba, da bodo vse finančne intervencije v kmetijstvu izplačane do konca leta.Hm, letos naj bi izplačali vse nitratne odredbe(iz leta 2004) in vse subvencije...kar je velik finančni zalogaj.Na odločbah so sicer drugačni datumi, vendar je ona v pogajanji s kmeti zastavila svojo besedo, da bo ves denar izplačan letos........in če ženska ni več ministrica...se najbrže dana obljuba lahko pozabi xrolleyesx .

Za razumevanje samo to: EU vrne 80% izplačanega zneska za subvencije v 6-tednih.....naša država jih tako plača iz svojega proračuna samo 20%.Očitno pa tudi tega denarja nimamo :xx!:

Guest sstane
Ministrica za kmetijstvo je odstopila iz zdravstvenih razlogov.

Kakšnih pa?

Predsedniku vlade je povzročala glavobole... :vragec: x:Dx

Ziher je bil kak sex po sredi x:Dx

Kakšnih pa?

ah kje pa, pomoje so razlogi na žalost predvsem zdravstveni, vsakič ko jo vidim se mi zasmili ubožica, je še bolj bolehna kot slovensko kmetijstvo... :sori:

naj se lepo pozdravi, škoda da nismo kot kuba ... lepo biološko kmetijstvo :D...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest sstane
ah kje pa, pomoje so razlogi na žalost predvsem zdravstveni, vsakič ko jo vidim se mi zasmili ubožica, je še bolj bolehna kot slovensko kmetijstvo... :sori:

Na oko se mi zdi, da jo muči ščitnica.

Baba je čisti užas. Vse jo muči. Najbolj pa javno nastopanje. Glede na to, kako lepo rejena je in ima očitno povsem dober tek, že ne more bit kaj pretirano bolana. Pač na odru vedno cela bleda postane, pa jecljava, pa bože nedaj, da bi kaj po angleško morala povedati, ker takrat pa bi se ji od sile že kri iz nosa ulila. Samoiniciativno. To nima nič z zdravjem veze, ampak z zavedanjem o lastni nesposobnosti in nekompetentnosti (kar je sicer že napredek, ker recimo Erjavec še zdaj ni tega pogruntal).

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Kakšnih pa?

Seveda mu povzroča glavobole

...jako lahko je biti opozicija........

...ko si pa glavni v svinjaku.....je pa sranje x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...