Skoči na vsebino

Intuicija

*Zarya*

Recommended Posts

Ojla mi zna kdo povedat kako se pri prerokovanju bolj odpreš in kako treniraš intuicijo?? Vse knjige govorijo o tem, da se ti kar naenkrat odpre in to ampak meni se do zdej še ni pa me zanima a obstajajo tudi kakšne posebne vaje za urejnje intuicije. x:)x :8): x;)x xDDx
OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg
Deli na socialnih omrežjih

Sej je ne treniram samo tko sem rekla da bi lažje razumel. Sej pomojem jo mam ampak ne vem, kako jo krepit
OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg

http://www.psychicsdirectory.com/free-esp-test.html

http://www.circle-of-light.com/Freebies/esp-test.html

http://www.paranormality.com/psi_esp_game01.shtml

http://moebius.psy.ed.ac.uk/~paul/cgi-bin/zener.cgi

http://www.mdani.demon.co.uk/para/esp2.htm

http://www.ajna.com/esp_test/

Probaj s tem. Meni dosti pomaga, moraš pa razumet ,da kot pri vsaki stvari vaja dela mojstra.

Rezultati se poznajo, ampak ne od danes na jutri ampak zmerno.

Naučiti moraš podzavest in to je še najbolj zahtevno. Veliko sreče.

LP

Jst mam doma celo en kristal fluorit k pomaga za intuicijo pa da se laže sprostiš. Zlo kvalitetno :) ;)

Ojla mi zna kdo povedat kako se pri prerokovanju bolj odpreš in kako treniraš intuicijo?? Vse knjige govorijo o tem, da se ti kar naenkrat odpre in to ampak meni se do zdej še ni pa me zanima a obstajajo tudi kakšne posebne vaje za urejnje intuicije. x:)x :8): x;)x xDDx

intucijo "treniraš" tako, da se opremiš s čimveč simboli, koncepti, analogijami. meje simbolnega besednega zaklada so tudi meje intuicije, so meje razuma, komunikacije, razumevanja, vsega...za začetek predlagam mitološke zgodbice, imajo dovolj substance in vsebujejo močne arhetipe

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

intucijo "treniraš" tako, da se opremiš s čimveč simboli, koncepti, analogijami. meje simbolnega besednega zaklada so tudi meje intuicije, so meje razuma, komunikacije, razumevanja, vsega...za začetek predlagam mitološke zgodbice, imajo dovolj substance in vsebujejo močne arhetipe

hm...se ne bi strinjala s tem, da so meje simbolnega besednega zaklada tudi meje intuicije...ali pa te ne razumem dobro x:)x

po moje je intuicija ravno dokaj brezmejna stvar, v smislu tega, da stvari zacutis in jih ne rabis ubesedit.

da prides v to stanje, ko jo imas dobro razvito, je pa vec poti...nekateri so po naravi visoko intuitivni, drugi se ucijo....

seveda vaja dela mojstra, ce mojster dela vajo ;)

ce si v stiku sam s sabo in svojim bistvom, si na najboljsi poti, da razvijes sebi lastno notranjo moc uvida, po moje.

jaz bi rekla, da se ti splaca meditirat...

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

brez dovolj širokega nabora simbolov se intuicija na mentalni ravni ne more zadovoljivo dobro manifestirat

jst ne bi tok zaupal v občutke, razen, če bi 100% znal ločit ali so internega ali eksternega izvora...no, delamo na tem :)

če govoriš o zaznavi nad astralom in mentalom se pa strinjam; ta pa pride sama po sebi; treniraš tako, da si pozoren

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

meni so obcutki vedno internega izvora...tisto od zunaj so naucene reakcije....in ja mislim na 'visji um', tisti, ki spregovori, ko utihnemo ;)

tisti, ki vse ve...simboli so super stvar, samo meni se zdi, da te lazje zavedejo, ker se simbolika 'trenira', je kulturno pogojena...

medtem, ko je notranje 'vedenje' drugacnega izvora in enostavno 'je' ali pa 'ni'...in je nad astralom, seveda...onkraj manifestiranega (v vseh oblikah).

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

kakor jaz stvari dojemam,

....so občutki lahko internega izvora kot posledica naših lastnih prepričanj in sproščanja neurotransmiterjev v možganih in hormončkov po telesu. to je tudi znanstveno sprejeto

ali pa so externega, v tem primeru občutki niso naši; celice imajo tudi energijske receptorje (o čemer govori nova biologija)...no skratka, empatija...kdor ima Luno v Ribah naj bi to ločil, sicer lahko posledično pride do izgube lastne identitete oz. izgubljanja v drugih (ja, pišem o sebi)...občutki eksternega izvora se namreč manifestirajo na istih mestih v telesu kot občutki internega izvora

za lastno razumevanje ni pomembno, da so simboli usklajeni z drugimi, je pa fajn, če so, če želiš zadevo skomunicirat. svetih besedil ravno zato ne razumemo na isti način kot so jih avtorji, ker nimamo usklajenih analogij

reakcija energije nad mentalnim nivojem je pa zadeva, ki jo mora človek še vedno nekak sam pr seb popredalčkat, torej strukturirat na mentalnem nivoju, da posamezna reakcija dobi nek ustaljen pomen (injektivna preslikava) in se šele potem lahko uveljavi kot zanesljiv način pridobivanja informacij

• 2 weeks later...

Prosto po meni... je nekak tako...

Treniraj umirjenost, treniraj zaupanje vase, treniraj pogum, ubogaj prvi navdih, šloganje pomaga :D... a vendar na koncu gre le za to da si zaupaš ko imaš neko idejo, neko dozdevanje, da ga ne potlačiš in zamahneš z roko, ah to pa zihr ne in s časom se to okrepi, da pa veš katerim idejicam zaupat, rabiš pa veliko prakse, da vidiš keri navdih je pravi... (preverjaj svojo intuicijo, kolikor se da pogosto)...

evo to je moj pogled na to...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:palec:

hm...se ne bi strinjala s tem, da so meje simbolnega besednega zaklada tudi meje intuicije...ali pa te ne razumem dobro x:)x

po moje je intuicija ravno dokaj brezmejna stvar, v smislu tega, da stvari zacutis in jih ne rabis ubesedit.

da prides v to stanje, ko jo imas dobro razvito, je pa vec poti...nekateri so po naravi visoko intuitivni, drugi se ucijo....

ce si v stiku sam s sabo in svojim bistvom, si na najboljsi poti, da razvijes sebi lastno notranjo moc uvida, po moje.

po mojih izkusnjah sploh ne.

moej prakticiranje poslusanje intuicije temelji predvsem na tem, da se poslusam, kar pomeni, da sem nekako odprt. Pomeni morda ravno nasprotno od tega kar pravis. Ce pa se blazno neki ukvarjam z razumom, pa morda tezje slisim glas intuicije.

Pomoje gre predvsem za orientiranost...

seveda puscam moznost, da imamo razlicne nacine kako slisimo glas intuicije.... ce je to sploh mozno!?

brez dovolj širokega nabora simbolov se intuicija na mentalni ravni ne more zadovoljivo dobro manifestirat

jst ne bi tok zaupal v občutke, razen, če bi 100% znal ločit ali so internega ali eksternega izvora...no, delamo na tem :)

če govoriš o zaznavi nad astralom in mentalom se pa strinjam; ta pa pride sama po sebi; treniraš tako, da si pozoren

xyesx :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

No prav. Predvidevam, da se bomo skozi prakticne rezultate izkusenj razumeli bolje kakor preko stavcnih zvez in razlag intuicije...

zato predlagam, da vsakdo od nas (ce zeli seveda) razlozi, prikaze, napise nekaj primerov kako zaznava intuicijo, oz. nekaj primerov, ko si ti intuinitivno vedel nekaj storiti ipd... nakar si tudi storil in to poimenoval intunitivno zaznavanje?

kakor jaz stvari dojemam,

....so občutki lahko internega izvora kot posledica naših lastnih prepričanj in sproščanja neurotransmiterjev v možganih in hormončkov po telesu. to je tudi znanstveno sprejeto

ali pa so externega, v tem primeru občutki niso naši; celice imajo tudi energijske receptorje (o čemer govori nova biologija)...no skratka, empatija...kdor ima Luno v Ribah naj bi to ločil, sicer lahko posledično pride do izgube lastne identitete oz. izgubljanja v drugih (ja, pišem o sebi)...občutki eksternega izvora se namreč manifestirajo na istih mestih v telesu kot občutki internega izvora

za lastno razumevanje ni pomembno, da so simboli usklajeni z drugimi, je pa fajn, če so, če želiš zadevo skomunicirat. svetih besedil ravno zato ne razumemo na isti način kot so jih avtorji, ker nimamo usklajenih analogij

reakcija energije nad mentalnim nivojem je pa zadeva, ki jo mora človek še vedno nekak sam pr seb popredalčkat, torej strukturirat na mentalnem nivoju, da posamezna reakcija dobi nek ustaljen pomen (injektivna preslikava) in se šele potem lahko uveljavi kot zanesljiv način pridobivanja informacij

:palec: tocno to.

Prosto po meni... je nekak tako...

Treniraj umirjenost, treniraj zaupanje vase, treniraj pogum, ubogaj prvi navdih, šloganje pomaga :D... a vendar na koncu gre le za to da si zaupaš ko imaš neko idejo, neko dozdevanje, da ga ne potlačiš in zamahneš z roko, ah to pa zihr ne in s časom se to okrepi, da pa veš katerim idejicam zaupat, rabiš pa veliko prakse, da vidiš keri navdih je pravi... (preverjaj svojo intuicijo, kolikor se da pogosto)...

evo to je moj pogled na to...

Vas zanimajo zunajčutne zaznave, ezoterična podoba človeka, avra, delo s sanjami, poglabljanje v simbole? Bi radi izvedeli več o svetu energij, ki nas obkroža in katerega del smo tudi sami ter o skrivnostni povezavi med materialno in duhovno platjo življenja?

Brezplačna predavanja in vpis

PRAKTIKUM INTUICIJE –

vabi k vpisu v 1. letnik v LJUBLJANI in CELJU

"Če bi človek očistil vrata zaznave, bi videl vse, kakršno je – neskončno." - W. Blake

Predstavitvena predavanja in vpis

ČUDOVITI SVET ENERGIJ:

* LJUBLJANA: 6. februar ob 18. uri Vodnikova domačija, Vodnikova 65

* CELJE: 31. januar in 14. februar ob 17.30 Prva OŠ, Vrunčeva 13

SKRITI PREHOD ZAVESTI:

* CELJE:

7. februar ob 17.30, Prva OŠ, Vrunčeva 13

21. februar ob 17.30, Ljudska univerza, Cankarjeva 1

Informacije: http://www.cdk.si/du

Hvala vam za komentarje ... :) Ugotovila sem, ko sem enkrat tkole razmišljala, da je pravzaprav vse povezano, ne gre samo za karte, ampak tud za življenje. U bistvu je vse povezano, inuticija ne koristi sam pri šloganju. Treba je urit svojo umirjenost in moč. Ker samo če mamo ravno prav obojega, smo uravnovešeni.

:) x:)x x:px x;)x xcivx xDDx

Sej maš prou, jst mam Sonce v Ribah, Luno v Škorpijonu ... nasploh sm zelo mističen tip človeka

Planeti v Raku, Ribah in Škorpijonu najbolj pripomorejo k intuiciji, predvsem Luna. xDDx

seveda v obratnem vrstnem redu x;)x x^x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...